«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι η ΕΕ θα αγοράσει 15 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ και θα τις καταστήσει προνομιακό εταίρο, προκειμένου να απαλλαγεί από το ρωσικό φυσικό αέριο.

 Σχόλιο CON: ΑΥΤH Η ΦΡΙΚΤH ΓΥΝΑIΚΑ (ΚΑΙ Ο ΣYΖΥΓOΣ ΤΗΣ ) ΑΚΟΛΟΥΘΕI ΤΗΝ IΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚH ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡA TΩN ΕΜΒΟΛIΩΝ…..!!!!και ο Κούλης ΠΟΥ ΕIΧΕ ΠΕΙ OΤΙ ΘΑ TO ΠΡΟΤΕIΝΕΙ AYTO… γνώριζε ΚΑΛΑ αυτό το σχέδιο πολύ πριν από το ταξίδι του στις Βρυξέλλες………ΣΙΩΠH ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚO ΜΑΣ ΦΥΣΙΚO ΑEΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡEΛΑΙΟ



Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πουλήσουν περίπου 15 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα υγροποιημένου φυσικού αερίου στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ με στόχο να τα καταστήσουν “εντελώς ανεξάρτητα” από τις εισαγωγές από τη Ρωσία, η οποία τα προμηθεύει με περίπου 150 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακοίνωσε στις 25 Μαρτίου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προμηθεύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση με 15 δισ. κυβικά μέτρα υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG). "Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη της Ευρώπης στον αμερικανικό λαό για την αμέριστη υποστήριξή του", δήλωσε η Ursula von der Leyen, η οποία είδε τη συμφωνία ως εγγύηση της "ενεργειακής ασφάλειας και ανεξαρτησίας" της ΕΕ.

Αναγνωρίζοντας την εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο, η Ursula von der Leyen υποστήριξε επίσης ότι η μόνη διέξοδος θα ήταν να επενδύσουμε "στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας" αλλά και σε πιο μαζικά αποθέματα αυτού του ορυκτού καυσίμου. "Θέλουμε να διαφοροποιήσουμε τις πηγές προμηθειών μας", είπε, αναφερόμενη σε "αξιόπιστους προμηθευτές", με την Ουάσινγκτον να πρωτοστατεί. "Η δέσμευση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν την ΕΕ με 15 δισεκατομμύρια m3 ενέργειας φέτος είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση", είπε. Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Επιτροπή έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις κύριες χώρες παραγωγής (Νορβηγία, Κατάρ, Αλγερία).

Οι ΗΠΑ είναι ήδη ο μεγαλύτερος προμηθευτής ΥΦΑ της ΕΕ (22 δισεκατομμύρια m3 το 2021), παρόλο που αντιπροσωπεύουν μόνο το 6,3% των συνολικών εισαγωγών φυσικού αερίου της. Το φυσικό αέριο δεν θα είναι απαραίτητα αμερικανικό, καθώς οι ΗΠΑ θα μπορούσαν επίσης να ανακατευθύνουν τις αποστολές από την Ασία προς την Ευρώπη, όπως έκαναν αυτόν τον χειμώνα, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, κάτι που θα απαιτήσει "πολλή διπλωματική δουλειά". Οι προβλεπόμενες ποσότητες θα αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου: η Επιτροπή θα πρέπει να συντονιστεί για να εξασφαλίσει, τουλάχιστον μέχρι το 2030, μια ζήτηση περίπου 50 δισεκατομμυρίων m3/έτος πρόσθετου αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου - που ισοδυναμεί με το ένα τρίτο της συνολικής κατανάλωσης ρωσικού φυσικού αερίου. Πολύ λιγότερο εκτεθειμένη, η Ουάσινγκτον έχει επιβάλει εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Ωστόσο, πολλά ευρωπαϊκά κράτη παραμένουν αντίθετα σε μια τέτοια κύρωση, καθώς το 45% των αγορών φυσικού αερίου της ΕΕ προέρχεται από τη Ρωσία. Το ποσοστό αυτό φτάνει το 55% για τη Γερμανία και υπερβαίνει το 95% για τη Φινλανδία, την Ουγγαρία και την Τσεχική Δημοκρατία. Επιπλέον, ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθούν να μην διαθέτουν υποδομές υγροποιημένου φυσικού αερίου, όπως η Γερμανία, η οποία δεν διαθέτει κανέναν τερματικό σταθμό.

Η Μόσχα προμηθεύει περίπου 150 δισεκατομμύρια m3 φυσικού αερίου ετησίως, εκ των οποίων μόνο τα 15 δισεκατομμύρια m3 είναι ΥΦΑ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι το σχέδιο θα βοηθήσει την ΕΕ να επιτύχει τον "φιλόδοξο" στόχο “της πλήρους ανεξαρτητοποίησής της” LOL από το ρωσικό φυσικό αέριο "πολύ πριν από το 2030".

 

francais.rt.com


25 σχόλια:

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας27 Μαρτίου, 2022 19:23

    Μετάφραση:
    Αυτοί που έχουν βάλει φυσικό αέριο να ψάχνουν και γιά τρίτη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή ΘΑ ΨΟΦΉΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΎΟ.


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

      Διαγραφή
    2. Τι γλυκύτητα λόγων!

      Διαγραφή
    3. Ειρήνη δεν με ξέρεις και γι' αυτό με παρεξήγησες.
      ΤΡΌΠΟΣ ΤΟΥ ΛΈΓΕΙΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΚΙΟΥΛΑ...
      ΊΣΑ ΊΣΑ ΠΟΝΆΩ ΚΆΘΕ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΆΕΙ ΔΎΣΚΟΛΑΛΑ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ.
      Όπως όλοι μας.....
      Όχι στην Ελλάδα,αλλά παντού..


      ΦΙΛΙΚΆ
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.27 Μαρτίου, 2022 19:34

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχαλης Σκορπιος27 Μαρτίου, 2022 19:46

    δηλ το 10 τοις 100 και 6πλαρια τιμη και λεω εγω τωρα λεω με τι υποδομες,και με τι πλοια λεμε τωρα ρε παιδι μου μην τα παιρνετε και μετρητης οχ αδερφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο καινούργια πλοία αγόρασε ο ΚΟΥΜΠΆΡΟΣ για LNG μεταφορές υγροποιημενου αερίου.
      Στο κόλπο όλα τα καλά παιδιά.

      Η απορία μου.
      Από το Νοέμβριο τα κανονίζουν.
      Τα ήξεραν όλα από τότε?????
      ΕΕΕΕΕΕΕ???????

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

      Διαγραφή
    2. Όπως από το 2017 το αλ6 είχε παραγγείλει κόβιντ τεστ...έγκλημα καλά προμελετημένο...

      Διαγραφή
    3. 👍


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ.. ΠΏΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...;;...:

    """" Όπως αναμενόταν, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε επίσημα το "εμβόλιο" του κοροναϊού Wuhan (COVID-19) της Moderna για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών, καθώς και τις συνιστώμενες "αναμνηστικές" ενέσεις της έκδοσης της Pfizer για όλους τους ανθρώπους ηλικίας 12 ετών και άνω.

    Σε συνέντευξη Τύπου, ο Marco Cavaleri, επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα εμβόλια, υποστήριξε ότι η ένεση Moderna για τα μικρότερα παιδιά θα είναι μόνο η μισή δόση από αυτή που χορηγείται στους εφήβους και τους ενήλικες.

    ........................................................

    Η ένεση του αγγελιοφόρου RNA (mRNA) Moderna θα συνιστάται επίσης ως αναμνηστική δόση σε άτομα που έχουν λάβει άλλα εμβόλια, ενώ η ένεση της Pfizer έλαβε το πράσινο φως τον Νοέμβριο για παιδιά ηλικίας μόλις πέντε ετών.

    ...................................................................""""

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΑΛΛΆ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ DΝΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΚΑΤΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

    AYTA.. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΑΝΤΙ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Την γερμανική NGO Ecoterra.

    https://ecoterra.info/index.php/en/3394-the-vaccine-conundrum-xxv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο εμείς κοιτάμε τον ΠΌΛΕΜΟ αυτοί συνεχίζουν το πρόγραμμά τους.
      Μ' ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια...
      ΚΑΙ Η ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.28 Μαρτίου, 2022 18:00

      ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΘΑ ΜΕΙΩΘΗΣ.
      ΕΩΣ ΕΔΩ .ΑΡΚΕΤΑ.
      ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ
      ΣΚΕΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ.
      ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ.
      ΑΜΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΑΧΑΊΡΙ,
      ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΚΟΨΗΣ ,
      ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΧΑΊΡΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. EΝΑ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…………………..

    Τι έλεγε ο ΣΟΡΟΣ για την Ουκρανία;;; ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που δεν πρόκειται να δείξουν

    https://twitter.com/penny_rage/status/1508183645391044621?cxt=HHwWmoCy-ZzCku4pAAAA
    ========
    ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓIA ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

    https://rumble.com/vyq1kh-58322033.html
    ============
    AKOΥΣΤΕ ΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ FOX NEWS !!!!!!!
    ”ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ GUANTANAMO”

    https://twitter.com/klimhs13/status/1508174584046145540
    ========
    Οι βιαστές της Ελευθερίας σας….που προσκυνησατε και ακούσατε τυφλά σας έχουν ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ….

    https://twitter.com/Koulamares
    ===============
    Τελικά οι ψεκες συνομωσιολογοι πρέπει να έχουν μαντικές ικανότητες…. Ποιός Κάλχας, ποιός Τειρεσίας, ποιός Έλενος,ποια Κασσάνδρα…..

    https://twitter.com/Koulamares/status/1508171830464598028
    ===============
    ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓIA ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

    https://rumble.com/vyq1kh-58322033.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μεγαλύτερο ψέμα στην παγκόσμια ιστορία: Η βάση δεδομένων είναι εσφαλμένη. Δεν υπήρξε ποτέ πανδημία. Οι εντολές Covid συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου είναι άκυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.el.gr/diethni/italida-istorikos-xespa-yper-toy-poyt/

    Ιταλίδα ιστορικός ΞΕΣΠΑ υπέρ του Πούτιν: ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;;; vid

    «Σας ζητώ, Πρόεδρε Πούτιν, να έχετε κατά νου ότι οι εχθροί σας δεν είναι ούτε η Ιταλία ούτε ο ιταλικός λαός». – Ορνέλα Μαριάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νννναί... 'Ντάξ'... Αλλά το θέμα είναι ότι οι ηπαπάρα έχουν ΉΔΗ δεσμευτεί με προπληρωμένα συμβόλαια γιά την πώληση του αερίου τους σε τρίτες χώρες.
    Άρα, η -τρομάρα της!- "Ε"Ε δεν πρόκειται ποτέ να πάρει τις ποσότητες που ονειρεύεται. Στην καλύτερη περίπτωση, γύρω στο 20% απ' όσο υπολογίζει.

    (Εντάξει, τα συμβόλαια -που έχουν καί μεγάλες ρήτρες- μπορεί καί να σπάσουν· αλλά δεν είναι να σου βγεί το όνομα στη διεθνή πιάτσα, διότι μετά θα θεωρείσαι αναξιόπιστος σε οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή. Άρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα.. Καλό πούντιασμα!
      ΧΑΧΑΧΑ Θα πούμε το ψωμί παγάκι..

      Καλημέρα φιλαράκι μου καλό!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.28 Μαρτίου, 2022 18:03

      ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΕΡΓΔΗΜ ΕΡΓ ;
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΆΛΕΣ ;
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ;
      Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΞΈΧΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Ευτυχως που μεχρι το Πασχα, αυτο το σαπιο κε διεστραμενο κρατος (η ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ) δεν θα υπαρχει πλεον με αυτο το ονομα (οπου υπαρχει πλουτος, εκει υπαρχει κε απεραντη κακια κε διαστροφη) //
    Θα διχοτομηθει σε δυο κρατη. Το ανατολικο κε νοτιο μερος θα γινει Ρωσικο (μαζι με Μαριουπολη κε Οδυσο) κε το δυτικο (χωρις θαλασα) μαλον θα το παρει η Πολωνια (αν κε προσωπικα νομιζω θα γινει ανεξαρτητο κρατιδιο με αλο ονομα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Γερμανοί SODOM χθες το βράδυ στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης τα έσπασαν όταν έπαιξαν τη μουσική στο #Μητσοτακη_γαμιεσαι
    Δειτε το χαμό που έγινε.
    Η Θεσσαλονίκη έγραψε ιστορία
    😂🤣😂

    https://twitter.com/Marka2_/status/1508129976100524035?cxt=HHwWhsC4yaGO-u0pAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Η Pfizer και η BioNtech ήταν οι μεγάλοι χορηγοί των #Όσκαρ"
    Τι δεν καταλαβαίνεις ΠΧΙΑ???????????
    🤣😂🤣

    https://twitter.com/Marka2_/status/1508322534223196163?cxt=HHwWhsC5sc_W0e4pAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μεγαλύτερο ψέμα στην παγκόσμια ιστορία.
    Η βάση δεδομένων είναι εσφαλμένη.Δεν υπήρξε ποτέ πανδημία.Οι εντολές Covid συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου είναι άκυρες.

    https://amazonios.net/to-megalytero-psema-stin-pagkosmia-istoria-i-vasi-dedomenon-einai-esfalmeni-den-ypirxe-pote-pandimia-oi-entoles-covid-symperilamvanomenoy-toy-emvolioy-einai-akyres-2/


    AΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάντε εμβόλια να σωθείτε στη δικτατορία του Κούλη

    https://twitter.com/FlorosVasileios/status/1508505176017100804?cxt=HHwWiICz5eLdpO8pAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eδωσε σύμβαση μυρίων ευρώ ο ΜιΖοΤάκης. Ποιος είναι;

    Ο σύζυγός της Heiko von der Leyen, είναι ο ιατρικός διευθυντής της Orgenesis που κατασκευάζει τα πειραματικά προϊόντα.

    https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FBurikasGiannis%2Fstatus%2F1466743536905248772&widget=Tweet

    Η ομάδα διαχείρισης
    https://orgenesis.com/team


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή