«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το "καλό κλίμα" των Κούλη και Παναγιωτόπουλου...

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. TO ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβετε πόσο σανό ταΐζουν τα κοιμισμένα κομματόσκυλά τους, προσέξτε τι δήλωσε ο Παναγιωτόπουλος :

    «Οι δυνατότητες εμπέδωσης ενός κλίματος ηρεμίας και ασφάλειας στην περιοχή του Αιγαίου, το επωφελές ήπιο κλίμα στις διμερείς σχέσεις, αλλά και το γεγονός ότι δεν τέθηκε θέμα “συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου“, και ούτε άλλωστε μπορούσε να τεθεί, ήταν τα ακριβή σημεία στα οποία αναφερθήκαμε με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Χουλουσί Ακάρ στο περιθώριο της έκτακτης Υπουργικής Συνόδου του NATO στις Βρυξέλλες.»

    Λοιπόν, επειδή οι κοιμισμένοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν τι εννοεί όταν λει «αλλά και το γεγονός ότι δεν τέθηκε θέμα “συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου“, και ούτε άλλωστε μπορούσε να τεθεί», να εξηγήσω ότι έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, διότι το θέμα ΔΕΝ είναι θέμα μεταξύ υπουργών, αλλά θέμα μεταξύ του προέδρου της Τουρκίας και του βλαμμένου του δικού μας (και ούτε καν αυτών, αλλά των ΕΝΤΟΛΕΩΝ της ΝΤΠ).

    Φυσικά και ΔΕΝ θα το συζητάγατε εσείς ρε ΗΛΙΘΙΕ !!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ σαν υπουργούς. Και έχεις το θράσος να το λες σαν να το παρουσιάζεις ως «θέση της Ελλάδος» ενώ ΔΕΝ είναι !! Και τα κομματόσκυλα χειροκροτάνε την υπουργάρα !!

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!! οι εντολείς τους έχουν καταλάβει τι γίνεται και κατά πάγια τακτική τους ετοιμάζονται για «αποσυμπίεση» του οργισμένου πλέον νεοδημοκράτη (ναι, υπάρχουν ακόμα αυτοί !!), με «χειρουργικές» κινήσεις τακτικής και mind control. Η πιο οφθαλμοφανής κίνηση «αποσυμπίεσης» είναι το ΨΕΥΤΙΚΟ αντάρτικο του Κύρτσου. Τον «βάλανε» απέναντι από το βλαμμένο και ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι ξαφνικά ο Κύρτσος «ξύπνησε» και θα ενεργήσει για το καλό του Έλληνα. ΦΕΥ !!!

    TRUST THE PLAN και θα ξεκουμπιστούν όλοι τους μια και καλή. Με ΠΟΝΟ μεν, για εμάς, αλλά θα ξεμπερδέψουμε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΡΤΣΑΡΕΙΣ ΠΆΛΙ ΣΉΜΕΡΑ ΛΈΜΕ! 😊

      Διαγραφή
    2. Ναί !! Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα και πάω να χάσω την ψυχραιμία μου !!
      Αλλά όταν διαβάζω τι λένε όλοι αυτοί, σκέφτομαι οτι δεν γίνεται ρε φίλε να μην καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει !! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!

      Και ΜΗΝ αρχίσετε να μιλάτε για Πατρίδα κλπ γιατί θα σας παραπέμψω στο άρθρο του Εργοδότη εδώ : https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/03/blog-post_72.html

      Κώστα, σε άλλη - μελλοντική - ανάρτησή σου, θα ξεδιπλώσω το "περί Πατρίδος" αίσθημά μου, αλλά θέλω να είμαι ήρεμος και απο εχθές ΔΕΝ είμαι με όλα αυτά που ξεστομίζουν και νομίζουν οτι όλοι οι Έλληνες τα καταπίνουμε αμάσητα. Για αυτό και ΔΕΝ σχολίασα στο πολύ καλό άρθρο του Εργοδότη.

      ΔΕΝ σχολιάζω άλλο σήμερα γιατί σίγουρα θα πω κάτι που θα το μετανοιώσω.

      Έρρωσο Αδελφέ Κώστα

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Αν δεν ήταν και τα πολεμικά μας αεροπλάνα σήμερα που πετάξαν απο πάνω μας και μου ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΔΟΝΗΣΕΙΣ, δεν ξέρω αν σήμερα θα ήμουν νηφάλιος. Μου αναπτέρωσαν το ηθικό.

      Διαγραφή
    3. Κι όμως... ο κόσμος είναι για τα μπάζα! Δεν καταλαβαίνει τί γίνεται. Τρώει το σανό του κάθε Παναγιωτοπουλου και του κάθε Παπαρόπουλου. Όσο για τα θέματα "Πατρίδα" και "Για ποια πατρίδα να πολεμήσω", έχει αρκετές αναρτήσεις ο Διόδοτος. Απλά θέλει ψάξιμο.

      Εύχομαι ολόψυχα ένα ξεγνοιαστο ΠΣΚ με την οικογένειά σου αδελφέ Διός Κούρε!

      Διαγραφή
  3. παιδια,εχουν την αδεια απ τα ''δικα'' μας σπονδηριλαυρα...τι ειπε ο γιουσουφ ακαρ;;;συνεκμεταλευση του Αιγαιου σε ολα τα επιπεδα...αλλωστε εδω εχουν το χαβα τους,προστιμα στους ανω των 60,τωρα και η τεταρτη δοση παλι για τους ανω των 60..ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΠΛΕΥΡΗ παρεα με τα υπολοιπα σπονδηριλαυρα ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΞΙΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΗς ΚΥΝΑΙΔΟΒΟΥΛΗς...ΜΑΛΑΚΕς χανεται η πατριδα κι εσεις της πουτσας το χαβα...αει στο διαολο εσεις και τα διαολοσογα σας,ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ναχετε....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή