«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαράζει την πορεία ενός ελευθέρου κόσμου

Η ανάρτηση αυτή αφιερώνεται σε αυτούς που μάς χλεύαζαν όταν λέγαμε ότι οι βαλίτσες με τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων βρίσκονται στα χέρια του Προέδρου Τραμπ και δεν τις πήρε ποτέ ο ψευτο-πρόεδρος μπάιντεν. 



ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!


 

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ;



23 σχόλια:

  1. ΣΧΌΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 'ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ' :

    Ο/Η Αντρέας
    16/03/2022 στο 23:05

    Χαίρετε. Εντελώς τυχαία, πρίν λίγο διάβασα το παραπάνω άρθρο στο site σας, στο οποίο «βρέθηκα» για 1η φορά σήμερα. Ο πάτερ Ιωάννης Καλαϊδης είπε πώς, ο πόλεμος θα είναι βιολογικός-γεωλογικός και θερμοπυρηνικός. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ο μέγας προφήτης και εθνομάρτυρας, είπε σε μια προφητεία του πως, ο πόλεμος πρίν το ποθούμενο θα κρατήσει ή 3 μέρες, ή 3 μήνες, ή 3 χρόνια. Οι 2 πρώτες εκδοχές εκ των πραγμάτων δεν θα συμβούν. Αρα μένει η 3η εκδοχή, τα 3 χρόνια. ΠΡΟΣΕΞΤΕ. Τα εμβόλια (βιολογικός) ξεκίνησαν τέλη του 2020-αρχες του 2021. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ περασε και απομένουν άλλα 2 τρομερά έτη !!! Θα ακολουθήσουν μεγάλα γεωφυσικά φαινόμενα ( βλέπε ρήγμα Αγίου Ανδρέα και ηφαίστειο γέλον στόουν ) όπου η ΑΜΕΡΙΚΗ σύμφωνα με τον πάτερ Καλαϊδη θα μένει ΜΕΡΙΚΗ και θα πάψει να είναι υπερδύναμη !!! Και αναμένετε ο μεγάλος πόλεμος με κορυφαία μάχη την ΠΟΛΗ, σύμφωνα με προφητεία του Αγίου Παϊσίου και μαγνητοφωνημένη ομιλία του Οσίου Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, όπου η Ρωσσία θα εισβάλει ξαφνικά απο την Γεωργία στήν Τουρκία και θα την καταλάβει σε λίγες μέρες. Πρίν συμβεί αυτό, η Τουρκία θα πάρει 1 , 2 νησιά Ελληνικά…σύμφωνα με τον Αγιο Παϊσιο ! ! ! Κάπου εκεί, ίσως λίγο πρίν, αναμένετε μεγάλος σεισμός στήν Ελλάδα και απερίγραπτη πείνα, η οποία θα κρατήσει 3 με 6 μήνες ! ! ! Και τέλη του 2023 με αρχές του 2024 θα τελειώσουν τα 3 χρόνια των πολέμων και στις 25 Μαρτίου 2024 θα Λειτουργηθεί ξανά Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και η πόλη θα δωθεί στούς Ελληνες υπο τον Βασιλέα Ιωάννη !!! ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ -χρονικά- ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ…όπου κατα τον πατερ Καλαϊδη, δεν θα παρουμε την νεα ταυτότητα διότι θα την προλάβουν τα γεγονότα !!! *( Στο ίδιο διάστημα το Ισραήλ θα χτυπήσει το Ιράν και θα υπάρξει έλλειψη καυσίμων. Και η Ρωσία αφού τελειώσει με την Τουρκία θα κατέβει ώς το Ισραήλ όπου κι εκεί θα γίνει μεγάλη μάχη ) . ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ( ΧΑΡΗ ΘΕΟΥ ) , ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ( 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΟΚΗ-ΔΡΑΣΗ ΚΑΛΩΝ, ΚΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ (ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ), ΜΙΑ ΕΙΣ ΜΙΚΡΟΝ ''Α.τ.Ι'', ΤΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ, ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ, ΓΚΡΑΝΓΚΙΝΙΟΛΙΚΟ -ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ HAPPY END- ΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ''ΠΟΝΗΜΑ'' ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΑΛΑΘΗΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΔΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΛΛΕΙΠΕΣ.
      ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΠΟΥ ΘΑ'ΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ -ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΤΙ- ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

      ΚΡΙΜΑ.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
      ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΙ ΑΛΛΟΎ,
      ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ.

      Διαγραφή
  2. Όπως ο DJT καθαρίζει τον εσωτερικό του βάλτο, έτσι κάνει και ο Πούτιν. Εκτός απο τον εξωτερικό εχθρό, "καθαρίζει" και την 5η φάλλαγγα !!

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε :

    "ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ “ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ – “Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ “ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ “ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ” ΕΙΠΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ"

    "Ξεκαθάρισμα στους αγωνιστές και στους προδότες θέλει να κάνει ο Βλαδίμηρος Πούτιν, όπως είπε και στο νέο του μήνυμα. Ο Πούτιν σε ομιλία του προς τον ρωσικό λαό μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους» ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση της κοινωνίας»."

    "Παράλληλα σχεδόν 15.000 άνθρωποι σε όλη τη Ρωσία έχουν τεθεί υπό κράτηση από την έναρξη της εισβολής, σύμφωνα με στοιχεία της ανεξάρτητης ομάδας παρακολούθησης OVD-Info, μετά από νόμο που ψηφίστηκε στις 4 Μαρτίου και καθιστά παράνομες τις δημόσιες ενέργειες που αποσκοπούν στην «απαξίωση» του ρωσικού στρατού και απαγορεύει τη διάδοση ψευδών ειδήσεων ή τη «δημόσια διάδοση σκόπιμα ψευδών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας»."

    Το βίντεο εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=hHV4DEvattM&t=2s

    Το δημοσίευμα που με παρακίνησε εδώ : https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a1%ce%a7%ce%99%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%9f-%ce%9e%ce%95%ce%9a%ce%91%ce%98%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%9c%ce%91-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%a4%ce%99/

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Πουτιν ειναι αυτη την στιγμη ο κορυφαιος μαθητης του Μεγα Αλεξανδρου.Ακολουθει πιστα τα βηματα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες ΟΛΑ με 17 λέξεις ΑΔΕΛΦΕ Γιώργο !! 17 = Q. Τυχαίο ;;!!
      Ερρωσο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.18 Μαρτίου, 2022 20:11

    FROM RUSSIA WITH LOVE.
    Ρ Α Β Δ Ι
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ.
    ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ,
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ.
    ΒΙΝΤΕΟ.
    https://twitter.com/spriter99880/status/1504811749442265115
    Η Ρωσία έκανε πολλά για να ανεβάσει την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη, έπρεπε να αποσυρθούν από την ταπεινωτική τους κατάσταση ως μέρος της Ουκρανίας - Πούτιν Ο Πρόεδρος της Ρωσίας μιλά στο στάδιο Luzhniki με την ευκαιρία της 8ης επετείου από την προσάρτηση της Κριμαίας
    -----------------------

    https://twitter.com/spriter99880/status/1504809912379002885
    ΒΙΝΤΕΟ.
    🇷🇺203.000 θεατές στριμώχνονταν στο στάδιο Λουζνίκι στη Μόσχα για να τιμήσουν την 8η επέτειο από την επανένωση της Ρωσίας με την Κριμαία. Ακούστε πόσοι άνθρωποι τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

    -----------------------

    https://twitter.com/spriter99880/status/1504809912379002885
    βίντεο Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθε στη συναυλία στο Λουζνίκι.

    -----------------------

    https://www.gettr.com/post/p10mw9kf544
    ΒΙΝΤΕΟ.
    ΤΩΡΑ - Ο Πούτιν εμφανίζεται στο στάδιο της Μόσχας, επαινεί τα στρατεύματα στην Ουκρανία

    -----------------------

    https://twitter.com/spriter99880/status/1504807105299161105
    ΒΙΝΤΕΟ. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ;
    Ο Artem Zhoga, πατέρας του Ήρωα της Ρωσίας και του DPR Vladimir Zhoga, διοικητής της θρυλικής Σπάρτης, εμφανίστηκε στο Luzhniki στον εορτασμό της επετείου της Ρωσικής Άνοιξης.

    -----------------------

    https://www.facebook.com/paris.leone/posts/5236897779675452
    ΒΙΝΤΕΟ, ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕ.

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
    ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ....🤣🤣🤣
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.

    -----------------------
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΟ RT ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΒΑΛΤΟΙ.

    https://gab.com/RT/posts/107974153242000311

    RT (PRO)
    RT
    @ RT
    22h
    ·
    Η Ρωσία αποκαλύπτει στοιχεία από βιοεργαστήρια της Ουκρανίας που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ

    Η Μόσχα πιστεύει ότι εργαστήρια στην Ουκρανία που χρηματοδοτούνται από τον αμερικανικό στρατό κατασκεύαζαν συστατικά βιολογικών όπλων, αλλά ότι το τοπικό προσωπικό κρατούνταν στο σκοτάδι σχετικά με την έρευνά τους, δήλωσε υψηλόβαθμος Ρώσος στρατηγός την Πέμπτη.

    Ο αντιστράτηγος Igor Kirillov, ο οποίος διοικεί τις Δυνάμεις Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας της Ρωσίας, παρουσίασε έγγραφα και εικόνες που δείχνουν γιατί ο στρατός έχει καταλήξει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα.

    Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν, η Διοίκηση Μείωσης Απειλές του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ επέλεξε πολλά στρατιωτικά εργαστήρια για τη διεξαγωγή μελετών για θανατηφόρα παθογόνα και τα χρηματοδότησε υπό το πρόσχημα του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας.

    Τα εργαστήρια πειραματίστηκαν με τη μετάδοση ασθενειών από νυχτερίδα σε άνθρωπο και απομόνωσαν τρία βακτηριακά παθογόνα - πανώλη, βρουκέλλωση και λεπτοσπείρωση - και έξι οικογένειες ιών, συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ MR ΜΠΙΝΤΣΟΤΑΚΗ.
    https://www.facebook.com/Treloshub/videos/334367385382935/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://rumble.com/vxe169-ukraine-war-symbolism-and-color-psychology-truth-warrior.html

    Η αρχή μου θυμίζει κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΙΝ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. UKRAINE: 30 YEARS OF INDEPENDENCE (2021) | by Igor Lopatonok [English Subs]

    https://rumble.com/vxtm1x-ukraine-30-years-of-independence-2021-by-igor-lopatonok-english-subs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Οι Ρώσοι έδειξαν βίντεο με τον Μπάιντεν να προτείνει τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου! Eσυ Mπαιvτεv εiσαι Eγκλnματiας πoλεμoυ και οxι ο Βλαδiμnρoς απαvτoυv οι Pωσoι....

    askitis
    https://www.brighteon.com/786a38c9-1cac-427d-8f7c-b700d77ed963

    --------------------
    Στρατoπεδo Συγkεντρωσεως τυπoυ Xiτλερ βρnκαν οι Pωσoι της Oυκραviας στα εδαφn πoυ απελευθερωσαν....(βivτεο)

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/03/oo-k-o-xi-n-po-ovi-n-o-iv.html

    ---------------
    ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

    askitis
    https://www.brighteon.com/20f40083-a478-4e29-8094-62c80c6c6ac1


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ!
      ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΡΔΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΤΙΛΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΛΕΕΙ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ! 🙂

      Διαγραφή
    2. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , ας μ η ν είμαστε "ψ ε κ α σ μ έ v ο ι σ υ v ω μ ο σ ι ο λ ό γ ο ι": O Biden ζητούσε να γίνουν "A v θ ρ ω π ι σ τ ι κ ο ί" B ο μ β α ρ δ ι σ μ ο ί .

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ.
      ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕ TON YΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
      ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ.
      ΜΕ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΤΟΤΕ ΜΑΡΙΟΣ(Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ)
      ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.
      ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙ`ΑΥΤΟ.
      ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ SITE.
      ENA ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ,ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΠΟΠΗΣ(ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ).
      ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ
      ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ,ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ
      ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ....
      ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛ@ΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
      ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ
      ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ..........

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΩΣΤΗ


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  11. Η Αμερική εμπλέκεται πλέον ενεργά στον #ΠΟΛΕΜΟΣ_ΡΩΣΙΑΣ_ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα! Δείτε τι στρατιωτικό υλικό στέλνουν οι #ΗΠΑ στην #Ουκρανια και βγάλτε συμπεράσματα… & ρωτώ… παίζει μέρος αυτού του υλικού να περάσει από την βάση της Αλεξανδρούπολης;

    https://twitter.com/dstefanos/status/1505093841531162624?cxt=HHwWgMC-ofy3leMpAAAA


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , είδατε στην TV - open - το Aμερικανικό πλοίο με το οποίο σ κ ο π ε ύ ο υ ν να σ τ ε ί λ ο υ ν O π λ ι σ μ ό στην Oυκρανία μ έ σ ω A λ ε ξ α ν δ ρ ο ύ π ο λ η ς ? A μ ε σ η A ν ά μ ε ι ξ η - Ε μ π λ ο κ ή για τη χώρα μας α π ο τ ε λ ε ί τ έ τ ο ι ο υ είδους ενέργεια .

      Διαγραφή
    2. Avαδημoσίευση από το site Ithomi news20 Μαρτίου, 2022 10:22

      ΝΑΤΟ: Άπελθε και άπεχε

      Το ΝΑΤΟ είναι αμυντικός στρατιωτικός οργανισμός και ιδρύθη από χώρες Ευρώπης και Αμερικής και έχει σκοπόν την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των χωρών-μελών σε διάφορους τομείς (στρατιωτικόν, πολιτικόν, οικονομικόν, κοινωνικόν, μορφωτικόν), την προώθηση των γεωπολιτικών συμφερόντων και την αποτροπήν της ένοπλης επιθέσεως εναντίον κάποιας χώρας-μέλους από άλλην. Η συμμαχία αυτή υπεγράφη τον Απρίλιον του 1949 στην Ουάσινγκτον από 12 χώρες ήτοι, Βέλγιον, Μεγάλην Βρετανίανν, Γαλλίαν, Δανίαν, Η.Π.Α., Ισλανδίανν, Ιταλίαν, Καναδάν, Λουξεμβούργονν, Νορβηγίαν, Ολλανδίαν, Πορτογαλίαν. Το 1952 προσχώρησαν στην συμμαχίαν η Ελλάδα και η Τουρκία και το 1955 η τότε Δυτική Γερμανία. Η προσχώρηση της Γερμανίας προκάλεσε ως αντίδραση την σύναψη του συμφώνου της Βαρσοβίας από τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης. Σήμερα το Σύμφωνον της Βαρσοβίας δεν υπάρχει. Παραμένει το ΝΑΤΟ. Είναι τόσον αναγκαίον ;

      Αυτό το διάστημα έχει εκσπάσει πολεμική διαφορά μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Το ΝΑΤΟ τάχθηκε ενθέρμως υπέρ της Ουκρανίας, χωρίς να είναι μέλος του!! Απειλεί δε ότι θα προχωρήσει και δυναμικώς υπέρ της Ουκρανίας! Ενδιαφέρεται για μίαν χώραν η οποία δεν είναι μέλος του ή στοχεύει στην φθοράν της Ρωσίας; Το δεύτερον ισχύει και αυτό γιατί οι ΗΠΑ διάκεινται μονίμως εχθρικώς εναντίον της Ρωσίας! Η εχθρότητα αυτή όμως έπρεπε να πραγματοποιείται απ’ ευθείας μεταξύ των δύο χωρών και όχι με εφαλτήριον την Ευρώπην! την οποίαν χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ ως μέσον διεκπεραιώσεως του μένους τους και φυσικά προς βάρος της ιδίας της Ευρώπης. Θύμα ολκής η Ευρώπη, για να εκτελούν οι ΗΠΑ τις εχθρικές τους διαθέσεις κατά της Ρωσίας. Μίσος έχει και κατά της Κίνας, αλλά δεν έχει κάποιαν «ευρώπην» να την βοηθά!!!

      Στην διένεξη Ρωσίας- Ουκρανίας απειλεί το ΝΑΤΟ ότι θα βοηθήσει την Ουκρανίαν! Δεν πρέπει με κανένα τρόπον να αναμειχθεί γιατί ο κίνδυνος εξαπλώσεως του πολέμου είναι μέγιστος. Ο σκοπός συστάσεώς του είναι η αποτροπή πολέμου. Αν επέμβη τώρα θα πράξει το αντίθετον από όσα έχει ως αρχήν. Και ο κίνδυνος για καταστροφήν της Ευρώπης είναι μέγας! Οι ΗΠΑ που κινούν τα νήματα δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνον! Και κακώς είναι στην στρατιωτικήν αυτήν οργάνωση! Εντός δε των ημερών θα έλθει στην Ευρώπην ο Βίτεν (πρόεδρος ΗΠΑ) και θα τραβήξει το αυτί σε όλους τους αρχηγούς των χωρών του ΝΑΤΟ για να βοηθήσουν την Ουκρανίαν, ουσιαστικώς να εμπλακούν σε πόλεμον;;;;;; Πρέπει να τον ακούσουν; Μία τέτοια πράξη θα σημάνει την καταστροφήν της Ευρώπης σε ανθρώπινον δυναμικόν και σε αναπτυξιακόν επίπεδον. Πλήρης νέκρωση!

      Η Ελλάδα να αντιδράσει εντόνω, ανεξαρτήτως τι θα πράξουν οι άλλοι. Δύναται όταν ο Πρωθυπουργός της είναι υπάκουος στους σκοπούς του ΝΑΤΟ;;; Δεν έχει σημασία αυτό. Οι 300 της Βουλής πρέπει να αναφωνήσουν ΟΧΙ στην ανάμιξη του ΝΑΤΟ στις διαφορές Ρωσίας- Ουκρανίας. Εξελέγησαν για το συμφέρον και την πρόοδον της Ελλάδος και όχι του ΝΑΤΟ! Και πρέπει να σέβονται ευλαβικώς την εντολήν που έλαβαν από τον Ελληνικόν Λαόν, κάτι που δεν έπραξαν σε άλλες όμοιες περιπτώσεις όπως βομβαρδισμός Σερβίας και άλλες. Αν στείλομεν ενόπλους και μεταξύ αυτών είναι παιδιά ή συγγενείς των Βουλευτών και κάποια σκοτωθούν, πως θα δικαιολογηθούν; Δεν υπάρχει ίχνος δικαιολογίας. Δεν μάχονται υπέρ πατρίδος για να ισχύσει το «ή ταν ή επί τας». Οι συνθήκες σήμερα είναι άκρως επικίνδυνες. Ας διαμαρτυρηθούν να έχουν την συνείδησή τους ήρεμην. Διαφορετικώς θα είναι ες αεί ένοχοι………

      19/3/2022

      Μιχαήλ Στρατουδάκης

      Διαγραφή
  12. Aυτές οι σkύλες του AZOΦ, σκoτώvoυν αβέpτα
    ΑΜAXΟΥΣ φωvαζει ο αvθpωπoς...
    Tnλεπαπαγαλoι αkoυvε;
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/03/a-k-azo-ovo-p-ax-v-vpotno-kov.html


    ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.youtube-nocookie.com/embed/OUcildNYqGs

    ΑπάντησηΔιαγραφή