«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τα γεγονότα στην Ουκρανία...💥

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

12 σχόλια:

  1. ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΕ, ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
    1,000 ΦΟΡΕΣ ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΕ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΙΑΤΣΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2014, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14,000 ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΧΑΜΟΣ στον «αέρα»! Τόλμησαν να ταυτίσουν το με ΑΡΩΜΑ Ελλάδας «ΤΑΓΜΑ ΣΠΑΡΤΑ» με τους ΝΑΖΙ τους Αζόφ – «ΕΞΕΡΡΑΓΗ» ο Αυγερινός, vid
    https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/chamos-ston-aera-tolmisan-na-taytiso/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , ο πρώτος δημοσιογράφος είναι ανταποκριτής του open tv , o δε ιδιοκτήτης Σαββίδης δέχεται α σ φ υ κ τ ι κ έ ς π ι έ σ ε ι ς για να προβεί σε κ λ ε ί σ ι μ ο του σταθμού : T ι "Σ ύ μ π τ ω σ η" !! Oσον αφορά τον ανταποκριτή του mega στη Pωσσική πρωτεύουσα , όταν είπε προ ημερών : γιατί αυτά δ ε μεταδίδονται - και εννοούσε O υ κ ρ α ν ι κ ό B o μ β α ρ δ ι σ μ ό εναντίον Pωσσόφωνων πληθυσμών - η Pάνια Tζήμα του είπε : π α ρ α τ ή ρ η σ η είναι αυτό ? Tα ποσά τα οποία έδωσε η νυν κυβέρνηση στα κανάλια δ ε πήγαν χαμένα .

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΑ+++ ΟΛΟΙ γνωρίζουν τι συμβαίνει απο το 2014. Εμένα δεν με εκπλήσει το οτι οι δυο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ταρακουνούν τους υπόλοιπους. Εμένα με εκπλήσει που ΔΕΝ τους έχουν διώξει ακόμα απο τα κανάλια τους !! Και καλά ο Αυγερινός, είναι στο κανάλι του Σαββίδη. Τον Λιάτσο γιατί δεν τον διώχνει ο χοντρός ; Κάτι παίζεται. Κάτι ξέρει ο χοντρός και "κρατά πισινή", διότι το να έγινε ξαφνικά αμερόληπτο το "μεγάλο" κανάλι ΔΕΝ το πιστεύω με τίποτε.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. Ένα δωράκι για όλη την ομάδα του Διόδοτου:

    THE PRESIDENT OF U.S.A. IS DONALD J. TRUMP

    https://www.youtube.com/watch?v=fIZl4auzDhU&ab_channel=ANDREASTOURNAVITIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάς έφτιαξες για τα καλά ρε μάγκα Τσουτή!
      🧡 💛 💚 💙 💜

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Μαρτίου, 2022 20:19

      YYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      OF COURSE HE IS THE PRESIDENT OF UNIDED STATES .
      YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEESSSSS HE IS .YEEEEEEEEEPPP.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΔΑ.
      Ο ΠΟΡΔΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ.
      ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΠΟΡΔΑ!!! ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ [ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ] ΠΙΑΝΕΤΑΙ.
      ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ.
      ΚΑΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΕ;
      ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ;;;
      ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ;
      ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
      ----------
      ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΥΝΙΣΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΕΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ.
      ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ!! ΞΕΡΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ...
      ΧΑΧΑΧΑ....

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.16 Μαρτίου, 2022 14:38

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑ ΤΟΥ :
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ;
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω παρακολουθήσει το βίντεο του σκηνοθέτη που περιγράφει γεγονότα που πολλοί απο εμάς τα γνωρίζαμε πλην δημοσιογράφων.
    Αυτό που θέλω να σας γνωστοποιήσω είναι το εξής : Παρακολουθώντας κάποιον Ρώσο δημοσιογράφο - bloger ανάφερε οτι νομικά ΔΕΝ υφίσταται πόλεμος καθώς ούτε η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ούτε η Ουκρανία στην Ρωσία. Χαρακτηριστικά είπε οτι η Ρωσία κάνει ειδική επιχείρηση και η Ουκρανία είναι σε κατάσταση πολέμου. Ο λόγος είναι οτι σε περίπτωση κήρυξης πολέμου, ΔΕΝ αποπληρώνονται τα χρέη της χώρας προς τρίτους, γεγονός που δεν θα άρεσε στους συμμάχους που στέλνουν "βοήθεια" στους Ουκρανούς, γι αυτό και απλά της χορηγούν δάνεια.
    Αυτά μου μετέφερε ο μεταφραστής που είχα, αλλά όποιος έχει γνώσεις πάνω στο Διεθνές Δίκαιο θα μπορεί ενδεχομένως να μας κατατοπίσει αν είναι ορθή η πληροφορία αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ,
    Δείτε το βίντεο στο 16:24 όπου ο μπιντέ στα νιάτα του λέει με στόμφο τις δικές του προτάσεις για τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία και αμέσως μετά στο σήμερα που αναφέρει τον Πούτιν σαν εγκληματία πολέμου.
    Το βίντεο είναι από Ρώσο δημοσιογράφο, δεν καταλαβαίνουμε τι λέει, απλά στο 16:24 μιλάει αγγλικά. (συνέχεια του Ανώνυμος16 Μαρτίου, 2022 18:36)

    https://www.youtube.com/watch?v=ekAih6BSub0

    ΑπάντησηΔιαγραφή