«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

πορδοσάλτε...

28 σχόλια:

  1. Άκου ν'ακούσεις....


    ΈΒΑΛΑ 20€ βενζίνη και άκουσα
    το αυτοκίνητο να μου λέει
    "καλό το σφηνάκι,πάμε
    άλλη μια γύρα"????


    ΚΑΛΌ ΞΗΜΈΡΩΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ AΠO TOTE ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, 20 ΕΥΡΩ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ 20 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΒΑΖΩ. ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
      50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΦΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
      ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ; ΠΑΡΤΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΔΗΓΟΙ ΒΑΖΟΥΝΕ 20 Η 10 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ;
      ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΟΥ;
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΗ,
      ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΤΕΟ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ, ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ, ΦΑΝΑΡΤΖΙΔΙΚΑ,
      ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ.
      ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΚΡΙΚΟΥΣ, ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ,
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ.
      ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΕΛΙΤ,
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ μαζί σου.


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

      Διαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ //
    Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΧΘΗΡΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΙΚΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΕ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ) //
    ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ //
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ, ΣΑΠΙΛΑ ΚΕ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ //
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ //
    ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΕΒΡΑΗΚΟ, ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟ, ΑΚΡΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΚΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αναφέρομαι σε όλα αυτά
      ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ που τα παιδιά τους έφυγαν από την ΕΛΛΆΔΑ και τους λέω βρε
      "αυτοί θέλουν το καλό
      σας-μας"???
      Με κοιτάξουν σαν ΕΞΩΓΗΙΝΗ.
      ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?????
      ΈΧΩ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆΩ.
      ΤΈΛΟΣ


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

      Διαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΙΣ;;; ΧΑΧΑΧΑ...
    ΟΤΑΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.... ``ΟΜΦΑΚΕΣ ΕΙΣΙΝ''
    Ο ΘΕΙΟΣ ΑΙΣΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥΣ
    Η ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΕΙ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Ο ΠΟΡΔΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ... ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΞΑΙ; Ο ΤΙΠΟΤΑΣ;
    ΠΑΡΤΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕΤΕ...
    ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ``HABEO'' [EΧΩ], HABEMUS.
    KAI KATA ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ...
    HABEMUS... ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!!!
    ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΕΡΕΛΠΙΔΑ!
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ, ΑΓΝΩΣΤΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω σηκωνουμε τα χερια ψηλα..βλεπεις η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη,κι ο ηλιθιος θα σε ταπωσει λογω εμπειριας....ο πορδοσαλτε ΕΙΝΑΙ ο ορισμος της ηλιθιοτητας...ο Σιλερ ειχε πει '''εναντια στην ηλιθιοτητα ,ακομη και οι θεοι αγωνιζονται ματαια''''....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι Διοδοταίοι,

    Τα πράγματα στο ΟΡΑΤΟ πεδίο αρχίζουν και αγριεύουν. ΔΕΝ είναι ο «πόλεμος» στην Ουκρανία που πρέπει να μας τραβά την προσοχή. Τελικά ο Πούτιν τους πολεμά με τα ίδια τους τα «όπλα». Και εξηγούμαι :

    Ένα από τα πιο παλιά διανοητικά «όπλα» των σκοτεινών είναι να σου τραβούν την προσοχή με ένα γεγονός και «από πίσω» να κάνουν τη μεγάλη ζημιά με άλλο γεγονός, όσο ΕΣΥ ασχολείσαι με το πρώτο γεγονός. Αυτό κάνει και ο Πούτιν !! Τί κάνει δηλαδή ;

    Ξεκίνησε ένοπλες επιχειρήσεις στην Ουκρανία και «από πίσω» ξεκίνησε την αποδόμηση του δολαρίου και του SWIFT !! Δηλαδή όσο ο κόσμος ασχολείται με «τους κακούς Ρώσους και τους καημένος Ουκρανούς», ο Πούτιν ξεκίνησε την εμπορία πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ρούβλια, τα οποία ΠΡΙΝ συνέδεσε με το χρυσό !!! Αυτό το γεγονός, φίλοι μου, είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ εναντίων της ΝΤΠ.

    Όλοι βλέπουν τις ειδικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται στην Ουκρανία από τους Ρώσους και ΔΕΝ καταλαβαίνουν ότι οι ΑΛΛΑΓΕΣ είναι στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα !!!

    Σημειωτέων, όταν επιχείρησαν να το κάνουν ο Καντάφι και ο Σαντάμ, τους έφαγε η «μαρμάγκα». Ο Πούτιν, όμως, ΔΕΝ είναι ούτε Λίβυος ούτε Ιρακινός. Είναι Ρώσος !!!. Και ΔΕΝ είναι μόνος του. Είναι με τον DJT και τους υπόλοιπους ΗΓΕΤΕΣ (και όχι «ηγέτες»).

    Πού φάνηκε η συνεργασία του Πούτιν με τον Trump ; Μα στην εμπλοκή του Mπιν Σαλμάν !! Σας θυμίζω ότι ο Trump βοήθησε τον Mπιν Σαλμάν να ηγηθεί της Σαουδικής Αραβίας, διώχνοντας τον μπάρμπα του. Θυμάστε πριν 3-4 χρόνια που είχανε μαζέψει σε ένα ξενοδοχείο όλους τους πρίγκιπες και όλο το σόι του προηγούμενου (δεν θυμάμαι το όνομά του) και τους συλλάβανε μαζικά ;

    Ήρθε, λοιπόν, η ώρα ο Σαλμάν να «ξεπληρώσει» στον Trump την βοήθειά του. Πώς ; Έσκασε η είδηση ΒΟΜΒΑ ότι η Σαουδική Αραβία μελετά να αποδέχεται το κινέζικο νόμισμα γουάν αντί του δολαρίου για τις κινεζικές αγορές πετρελαίου !! Και επειδή η Κίνα δεν είναι καμία αγορά της πλάκας, η υιοθέτηση του Γουάν από τον Σαλμάν προκαλεί ΠΑΝΙΚΟ στη ΝΤΠ. ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !!!!

    Επίσης, ο Μπιν Σαλμάν προσκάλεσε τον πρόεδρο Χι να επισκεφτεί τη Σαουδική Αραβίας λόγω των εντάσεων στην σχέση μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Μπάιντεν !! ΟΡΙΣΤΕ ;;;;;;

    Επίσης η Ινδία βρίσκεται σε συνομιλίες για να αγοράσει πετρέλαιο από την Ρωσία όχι μόνο σε χαμηλότερες τιμές από τιμές αγοράς, αλλά η συναλλαγή θα γίνει μεταξύ ρουπίας και ρουβλιού. ΟΡΙΣΤΕ ;;;;;;;

    Και θα μου πείτε :

    Ρε ψεκασμένε, ο Σαλμάν τον Trump πρέπει να ξεπληρώσει, τι σχέση έχει με τον Πούτιν και ξεπληρώνει αυτόν ;
    Ρε ψεκασμένε τι σχέση έχει ο Σαλμάν με τον Κινέζο ;
    Ρε ψεκασμένε τι σχέση έχει ο Πούτιν με τον Ινδό ;

    Βλέπετε τη συνεργασία Trump, Mondi, Xi και Πούτιν ή ακόμα ακούτε τον άντρα της Τατιάνας ;
    Βλέπετε ότι ο στόχος είναι το ΧΡΗΜΑ των καμπαλιστών ή όχι ;
    Βλέπετε ότι οι Η.Π.Α. του κοιμισμένου πάνε για χρεωκοπία ή όχι ;
    Βλέπετε ότι η κατάσταση στις Η.Π.Α. εξελίσσεται όπως είχε πει ο Trump ή όχι ;
    Βλέπετε ότι όλα τα παραπάνω είναι ΤΟ ΖΟΥΜΙ ή όχι ;

    Τα πράγματα, λοιπόν, στο ΟΡΑΤΟ πεδίο της Ουκρανίας αρχίζουν και αγριεύουν γιατί «από πίσω» ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ο κόσμος της ΝΤΠ. Και ακριβώς επειδή το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, αλλά ακόμα αλαζονικά αντιστέκονται, δεν θα διστάσουν να προβούν στο απονενοημένο βήμα να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τον πλανήτη.

    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.

    Το αν θα τα καταφέρουν θα κριθεί ΟΧΙ στο ΟΡΑΤΟ πεδίο αλλά στο ΑΟΡΑΤΟ. Ο Πούτιν, αυτή τη στιγμή, επιτελεί (και εκτελεί) ένα ΜΕΡΟΣ του αόρατου σχεδίου στο ορατό πεδίο.

    Φίλοι Διοδοταίοι, ΔΕΝ κινδυνολογώ, αλλά καλού κακού ας έχουμε όλοι μας λίγη αποθηκευμένη τροφή και νερό για ώρα ανάγκης. Το ένστικτό μου, μου λέει ΟΧΙ για πολύ. Διότι όταν θα φτάσουμε στο σημείο να τα χρειαστούμε, τα γεγονότα θα τρέξουν γρήγορα. Και δεν μιλώ για πολεμικά γεγονότα. Μιλώ για οικονομικά γεγονότα τύπου οικονομικού κραχ, που τα ΜΜΕ θα παρουσιάσουν σαν «το τέλος της δημοκρατίας». Προνοήστε για να μην περιμένετε σε ουρές για να πάρετε τρόφιμα με δελτίο.

    TRUST THE PLAN.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Εν τω μεταξύ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ το αφήγημα του γιόκα, αλλά ποιος ασχολείται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός;; μπορεί να μου φέρει τον ΑΡΗ!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΜΕ..ΓΙΑ ΣΑΦΆΡΙ!!!

    ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ!!!



    ☠️🪚🗡️🪓🪱



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΚΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΟΔΑΡΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ «ΑΠΟΜΟΝΗ. ΤΑ ΧΟΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΩΝ ΚΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ»
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ, ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ Η ΚΟΥΦΟΒΡΑΣΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΙΝΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΕ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Φλέγεται η Κορσική από ταραχές και βίαιες διαδηλώσεις – Είμαστε έτοιμοι για αυτονομία στην Κορσική, δηλώνει υπουργος του Μακρον"

    https://www.olympia.gr/1470572/diethni/flegetai-i-korsiki-apo-taraches-kai-viaies-diadiloseis-eimaste-eimaste-etoimoi-gia-aytonomia-stin-korsiki-dilonei-ypoyrgos-toy-makron/

    Τι ;;;;;;; Αυτονομία οι Κορσικανοί ;;;;; Εγώ νόμιζα οτι μόνο οι κακοί Ρώσοι ζητάνε αυτονομία στην Ουκρανία !!!!! Γίνονται ρε παιδιά αυτά τα πράγματα στη "δημοκρατική" Γαλλία που κουνάει το δάχτυλο στην "καταπιεστική" Ρωσία ;

    Γιατί εμένα αμέσως το ψεκασμένο μυαλό μου πήγε σε "δάκτυλο" Πούτιν ; χαχαχαχαχα

    Karma is a bitch !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.16 Μαρτίου, 2022 14:07

    ΩΡΑΙΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΆ.
    ΕΡΩΤΗΣΙΣ :
    ΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ " ΤΟΥ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ;
    1.ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ;
    2.ΓΛΥΚΑ ;
    3.ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ;
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.16 Μαρτίου, 2022 14:20

    ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ :ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟ ΣΑΛΤΕ ;
    1.ΜΙΖΕΡΗ ;
    2.ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ;
    3.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεσμενο τον εχουμε τον ασημαντο..σιγα που θα επηρεασει τη ζωη μας...ρε στα τσακιδια το σκατο το πατημενο....Σουλα

      Διαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.16 Μαρτίου, 2022 14:29

    ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Ο ΠΟΡΔΟ ΣΑΛΤΕ ;
    1.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ ;
    2.ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΙΕΣ ;
    3.ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ 🦖;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΡΆΔΑ ΕΙΝΑΙ!
      ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ..
      ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΆΔΕΣ Ή ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ,
      Ή -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ- ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ουκ εά τον ΗΛΊΘΙΟ καθεύδειν Το Του ΠΑΝΗΛΊΘΙΟΥ Τρόπαιον

      https://youtu.be/VHY-7lDq8q4?t=37

      Κι έμελλε Τον Τελικό Λόγο νά'χει ο ΈΓΚΡΙΤΟΣ -κατ'εικόνα και ομοίωση κωμικοτραγικής καρικατούρας κομπάρσου φρικώδους θιάσου Mappet Show-
      ΠΑΝΗΛΊΘΙΟΣ σώζοντας Την Παρτίδα για ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
  12. Αγαπώ τους ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΥΣ και όλους τους ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΊΣ φίλους-φίλες που μας φέρνουν ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ απ'οξω.....
    ΤΑ ΦΙΛΙΆ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΆ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://youtu.be/Z8xDz5i0GR8

    Πάρτε κι άλλη μία δόση από πορδοσαλτε μην σας λείψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ.....
      ΚΟΠΙΑΣΕ ΡΕ ΣΚΕΡΒΕΛΕ (ΣΤΗΝ ΠΟΡ@Η ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ).........


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  14. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.16 Μαρτίου, 2022 20:36

    THE PRESIDENT OF UNITED STATES IS DONALD J.TRUMP.
    SAY IT AGAIN !
    THE PRESIDENT OF UNITED STATES IS
    D O N A L D J. T R U M P.
    AΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή