«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Διαφήμιση του ουκρανικού στρατού! 🤣 Τα καλά που τούς έφερε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ - ΚΆΨΤΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΛΕΜΕ!!! ..έλα κι Αθήνα μετά..




twitter.com/aftolykos

 

 

39 σχόλια:

  1. Σιχαμερη διαφημιση για τον στρατο της Pantene, βρωμερος και τρισαθλιος τυπος που τολμησε κι απλωσε τα βρωμοχερα του στη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ, το ερπετο παρουσιαζει το νεο πασο που κακος ψοφος να τον βρει. Κι απ'την αλλη μερια σημαιες της ΕΣΣΔ (ναι αυτες οι αθλιες με το σφυροδρεπανο) σε αρματα του ρωσικου στρατου και πλεον και στο δημαρχειο του Ντονιεσκ.

    Δεν υπαρχει τρυπα να κρυφτουμε σ'αυτον τον γαμωπλανητη τελικα.
    Ισως μια μικρουλα στην Ανταρκτικη, αν και αμγιβαλλω και γι'αυτο.
    Εχω τρελλη τσαντιλα σημερα !

    Μαρκο ελα ρε να παρουμε αμπαριζα κι οσους φαμε μεχρι να μας καθαρισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣

      Σού απάντησα πάντως κάτι στην προηγούμενη ανάρτηση.

      Διαγραφή
    2. Δες και όλο το βίντεο του Φιλιππίδη μπας κι ανέβεις λίγο.. 🙂

      Διαγραφή
    3. Δε θελω να δω τιποτα, ουτε μιξ Βεγγου με Κωνστανταρα δεν προκειται να με ανεβασει σημερα. Θα το δω αυριο.

      Σου απαντησα κι εγω στην αλλη αναρτηση. Μακαρι να εχεις δικιο πραγματικα.
      Παντως να ξερεις οτι η ξαδελφη μου σπουδασε μπαλετο στη Μοσχα την εποχη της ΕΣΣΔ. Εφυγε απο'δω κομμουνι και γυρισε φολα αντικομμουνιστρια μετα απο 5 χρονια στο παραπετασμα. Μου εχει πει ιστοριες που σου σηκωνεται η τριχα καγκελο κι εχω δει απιστευτες φωτογραφιες. Μονο το πως καταφερε να φερει τις φωτογραφιες στην Ελλαδα να σου πω, θα νομιζεις οτι σου κανω πλακα κι οτι το εχω δει σε κατασκοπικο θριλερ των 80's. Και φαντασου οτι γυρισε την εποχη της περεστροικα που υποτιθεται οτι ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα. Της μετρουσαν τα πραγματα που επηγαινε επανω απο Ελλαδα (π.χ. 20 πορτοκαλια) και 2 φορες ειχαν παει σπιτι της για να τα ξαναμετρησουν, μην τυχον και περασε παραπανω και δωσει σε κανεναν αλλο χριστιανο και του "χαλασει" τα μυαλα η δυτικη. Για την κυριουλα που εμενε διπλα της που ειχε γινει σαν σκελετος και της εδινε το δελτιο της καποιες φορες για να μην πεθανει απ'την πεινα. Ασε σου λεω, μακαρι να μην ξαναρθει η εποχη της ΕΣΣΔ.
      Πραγματικα αγριεψα με το που ειδα τις βρωμοσημαιες.

      Διαγραφή
    4. Κι εμένα, ο αδελφός της γυναίκας μου, ναυτικός, όταν μπάρκαρε για ΕΣΣΔ έπαιρνε χοντρική νάυλον γυναικείες κάλτσες, εκείνες με τη ραφή, και δεν άφηνε απήδηχτη ούτε Ρωσική γάτα.
      Να φανταστείς, όταν γύριζε, κυκλοφορούσε κανά τετράμηνο με ορθοπεδικό Π γιατί δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Άσε που παίρνανε συνεχώς τηλέφωνο Ρωσίδες και ρωτούσαν πότε θα ξαναπάει; καθώς οι φίλες τους ζηλεύανε τις κάλτσες και θέλανε κι αυτές, στο επόμενο ταξείδι, να τις προτιμήσει... να τις ελεήσει... να τις προικοδοτήσει.

      Περιττό να σου πω ότι στην κεντρική πλατεία του χωριού του, δεσπόζει πάντα ο ανδριάντας ενός εμβληματικού -έστω και άτυπα- Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων της Ελλάδας.

      Διαγραφή
  2. Μιχαλης Σκορπιος12 Μαρτίου, 2022 18:15

    Αυτοι ξεπερασαν και τους δυτικους χεχεχεχε αχ χριστε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά, είναι Ο.. έρωτας σε απογείωση!!

    Άντε και καλούς απογόνους!!
    κοινωνία, ανώμαλων..
    ___________________________________

    Ρίξε κάνα δύο θερμοπυρινικες,να ξεβρωμισει ο τόπος γίγαντα..

    ΠΟΎΤΙΝ!!!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑ! ΝΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ! ΒΙΒΙΑΝ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ,ΔΕΙΤΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ.ΦΙΛΛΠΗΔ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.😁
    ΠΣΣΣ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΒΙΑΝ ΤΟ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

      Διαγραφή
  5. Φρεσκα νεα. Δελτιο σε ορισμενα τροφιμα σε Ισπανια, Ιταλια και Γαλλια.
    Ω ρε μανα μου τι εχει να γινει.

    https://www.iefimerida.gr/kosmos/oykrania-ispania-ilielaio-etrexan-na-promitheytoyn

    https://www.pellanews.gr/oikonomia/%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%E2%80%A6-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%84

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εδώ κάποια σουπερμάρκετ ξεκίνησαν να δίνουν μόνο τρία άλευρα ανά πελάτη. Αρχίζουμε λοιπόν να προμηθευόμαστε τρόφιμα.
      Αλλά στο ξαναλέω.. Απόλαυσε το έργο χωρίς τρόμο. Το ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΤΑΤΟ iefimerida.gr βλάπτει σοβαρά την υγεία.

      Διαγραφή
    2. Εχεις απολυτο δικιο για το iefimerida, αλλα επειδη το ειδα κι αλλου μαλλον ισχυει. οσο για τρομο, μπα εχω κανει τα κουμαντα μου.
      Πιστευω ειμαι κομπλε για αρκετο καιρο, αν χρειαστει.
      Περισσοτερο για ενημερωση τα ποσταρα.

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ-ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ-ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ``LACTA LOVERS'' ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚ@TOΠ@@ΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚ@ΑΤΟΠ@@ΣΤΑ ΑΥΤΟΝ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ.
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ, Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ, ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΟ ΡΑΒΔΙ.
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΧΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΣΚΩΛΟΠΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://katohika.gr/diethni/ego-mperdeftika-pantos/
    https://katohika.gr/diethni/to-plires-ksevrakoma-olon-ton-fake-news-ton-dytikon-apo-to-bbc-moufa-oi-fotografies-kai-ta-vinteo-tou-diadiktyou/
    https://katohika.gr/diethni/o-fake-rosos-aichmalotos-einai-oukranos-stratiotikos-kai-paei-gia-oskar/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχαήλ Φιλιππίδης, στο βίντεο που βάλαμε, λέει ότι το BBC έχει δύο κεντρικά γραφεία τώρα. Ένα στην Μ.Βρετανία κι ένα στη Ρωσία.

      Διαγραφή
  8. Κοματακι δυσκολο το βλεπω με τον τυπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ zen, να πατάς "απάντηση" όταν απευθύνεσαι σε κάποιον, και όχι "προσθήκη σχολίου", για να πηγαίνει το σχόλιο εκεί που πρέπει. Τώρα δεν βγάζουμε κάποιο νόημα από αυτό που έγραψες.

      Διαγραφή
  9. Ο Κούλης ετοιμάζεται να δώσει τους s300 στην Ουκρανία. Αν ισχύει η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού ότι η καταστροφή θα έρθει από έναν κασιδιάρη, μάλλον τον μητσοτακουλα εννοούσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο μητσοδράκουλας ΕΧΕΙ μαλλιά στο κεφάλι του. Εμάς μάς έχουν πέσει με αυτά που λέει κ κάνει. Αν δώσει και τους S300.. θα αρχίσει γερό πανηγύρι.

      Καλησπέρα Γιάνναρε!!!

      Διαγραφή
    2. κασιδιαρης σημαίνει και ο ψωροπερηφανος, ο ατεχνος

      Διαγραφή
    3. Εκτος απ'το πανηγυρι που θ'αρχισει, αφηνει ξεβρακωτη την Κρητη.
      Που να ψοφησει πριν υπογραψει.

      Διαγραφή
    4. ΨΟΦΟ στην κούλα την κομπλεξικούλα
      στο φέρετρο να την δω νυφούλα.

      Διαγραφή
    5. Θενκ γιου Τζων για την διευκρίνηση.

      Διαγραφή
  10. https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CF%83%CE%B5-2-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B7-%CE%BD-%CF%84-%CF%80-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%BC-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-qr-covid-certificate-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9-%CE%B3%CE%B7%CF%83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΊΝΓΚΑΣ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. Ετσι σε θελω, μαχητη !!!
      Να τους κοψουμε τα λαρυγγια.

      Διαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΧΑΖΑΡΟΟΛΛAΝΔΙΚΗ TTF.
    TO ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ,
    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΕΙ 0,33 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΕΦΤΑΣΕ 2,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΡΑΜΠ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΧΕ 1,26 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ, ΕΠΙ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΤΑΣΕ 5 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ.
    ΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΜΠΑΛΟΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ 1,60 Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΛΙΤΡΟ,
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=157679640018895&id=100073305783019
    Οι τιμές βενζίνης:
    €1.44🇦🇩 Andorra
    €1.18 🇦🇱 Albania
    €1.61 🇦🇹 Austria
    €1.43 🇧🇦Bosnia
    €1.33 🇧🇬 Bulgaria
    €1.41 🇨🇾 Cipro
    €1.31 🇲🇹 Malta
    €1.11 🇵🇱 Polonia
    €1.73 🇪🇸 Spain
    €1.50🇸🇮 Slovenia
    €1,45🇷🇴 Romania
    €0,338🇷🇺 Russia
    €2.23🇮🇹 Italia
    €2,25🇬🇷Ελλαδα
    Μάσκες να φοράτε και να κάμετε τα 💉💉💉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαΐρευτος κοπρίτης, τεμπέλης! Όταν η Μαρίκα τόνιζε ότι ο ντορογιος στο γυμνάσιο έπρεπε να μένει στάσιμος αλλά τον περνούσαν λόγω Μητσοτάκη
      https://www.facebook.com/apokaukos/videos/1033639764161028/?t=0
      Δηλώσεις άλλων αχαΐρευτων:
      Ο πρώην κνίτης που κράτησε χαμηλό προφίλ μετά το Βατοπέδι, ξαναεμφανίστηκε λέγοντας "ή βενζίνη ή νοσοκομεία"!!! Δηλαδή δεν φτηναίνει η βενζίνη γιατί και καλά οι φόροι πάνε στην περίθαλψη…
      Ο άλλος αχαΐρευτος κοπρίτης μα λέει ότι "δεν μειώνεται η βενζίνη γιατί διορίζουν δασκάλους"!!!
      Τον τρίτο αχαΐρευτο κοπρίτη που έλεγε "να τρώμε λιγότερο και να ψωνίζουμε με μικρό καλάθι", δεν τον άντεξε ούτε ο πίνατς και τον δάγκωσε…
      Μάλλον πρέπει κι εμείς να αρχίσουμε να δαγκώνουμε, γιατί αρκετά "δαγκώσαμε το κρύο" αυτές τις μέρες…
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΚΩΣΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΑΣΜΑ.
    https://www.facebook.com/andrew.mavroudis.9/posts/10159601139196273
    Γουρλομάτη γκαντέμη... Άι σιχτήρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.facebook.com/andrew.mavroudis.9/videos/905280093491134
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΖΑΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.
    ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΥΠΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πω πω πω πω κατι αντρακλες .... σαν τον προδερο τους τον χαζαρο.......

    Αναρωτιεμαι, οι γοβες στιλετο, ερχονται κι σε χρωμα παραλλαγης;;;

    μηπως τελικα ΟΛΑ αυτα τα καλοπαιδα της χιτλερικης ιδεολογιας, πασπαλιζουν κουραμπιεδες;;;;
    Και μετα - βαση το αποδεδειγμενο ψυχογραφημα σε κρυφες ερμαφροδιτες - παριστανουν αντρακλες με το να δολοφονουν γυναικοπαιδα;;;


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΟΨΙΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ.

    https://gettr.com/post/pznosz6d9a
    Ο Τραμπ είπε ότι ο ιός προήλθε από το "Chy-Na" όπως στο NA!!! Δείτε τι συμβαίνει στην Ουκρανία!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ SPHYL CHYNA ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ GOOGLE EARTH ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ.

    https://earth.google.com/web/search/Shpyl%27chyna,+%ce%9b%ce%b2%ce%af%ce%b2%cf%83%ce%ba%ce%b1,+%ce%9f%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1/@49.66188121,24.27772532,357.14351373a,979.07862843d,35y,45.0417175h,44.98106817t,0r/data=CpgBGm4SaAolMHg0NzNhOTM5NzhmMmYyNzM3OjB4ZGVlYjdjNDViNDJmZmRkNBnkw6LYwNRIQCFxY2mWukY4QCotU2hweWwnY2h5bmEsIM6bzrLOr86yz4POus6xLCDOn8-FzrrPgc6xzr3Or86xGAEgASImCiQJ9ODiaODpSEAR6rwrXZLoSEAZ2EphBnYLOEAh0sLH0XQCOEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ωπα,να ζησει η μαννα που βγαζει τετοια '''αγορια'''[ ΜΠΛΙΑΧ ] να ρωτησω κατι η ασχετη,αυτοι πολεμανε;;;με τι;; με γοβες;;;πως;;;στα τεσσερα;;;..Ηθελα να ξερα γιατι ο Πουτιν δεν τους ισοπεδωνει...περιμενουμε κι εμεις εδω...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Του 'κανε και πρόταση, εκείνος δεν πολεμάει είναι η νύφη που μένει στο σπίτι, μην τον αφήσει κι αστεφάνωτη, αν σκοτωθεί στον πόλεμο να γίνει χήρα και να πάρει κι αποζημίωση.
    Τι είναι αυτά ρε Θεέ μου!

    Και τη σημαία μας... 😔
    Και τον ανώμαλο τον Σβαμπ που βάλθηκε και ξαναχτυπά...
    Τι γίνεται ρε Θεέ μου..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ
    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή