«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ακούστε τα κι από τον Μάριο, περί των S-300... Αύριο, το κάθαρμα (ένα είναι το κάθαρμα) ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ !!! !!! !!! _ Την κατάρα τού Έθνους νά 'χη ο ολετήρας !!! !!! !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ S-300, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.
    ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ;;
    ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ.
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΕΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΩ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΛΛΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο ``ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ'' Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΝΤΕ... ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΙΣΑΞΙΟΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=AaPgk2bLQhc

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΆΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!
      Ναι, παρατήρησα καλή σειρά σκέψεων και εξαγωγή συμπερασμάτων από τον Ν.Αναξίμανδρο.
      Βέβαια, η αναφορά σε πυρηνικά όπλα, από τον Πούτιν και τον Τραμπ, είναι τρολλιά. Γνωρίζουν ήδη πολύ καλά, όπως και η καμπάλ, ότι τα πυρηνικά όπλα έχουν απαγορευτεί από την κεντρική διοίκηση του Γαλαξία, από το 1950. Και μάλιστα έχει έτοιμα και τα αντίμετρα για όποιον αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα. Τα αντίμετρα.. είναι ελεγχόμενο φλάς από τον Ήλιο, το οποίο θα στείλει την χώρα που είναι έτοιμη να τα χρησιμοποιήσει, στο 1800! χαχαχα
      Φυσικά.. έχει κι ο Πούτιν τέτοια όπλα, που δεν σκοτώνουν ανθρώπους, αλλά στέλνουν δύο αιώνες πίσω οποιαδήποτε επικράτεια ελέγχου της καμπάλ. Και δεν αναπτύχθηκαν τώρα, τα τελευταία 5 ή 10 χρόνια αυτά τα υπερόπλα, από τη Ρωσία. Φλερτάρει πολλές δεκαετίες με αυτά, έχοντας πάρει την τεχνολογία και από κάποιους "άλλους" που δεν επιθυμούν να ψηθούν:
      https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/03/dmitry-medvedev-wef-ufo-mufon-usos.html

      Διαγραφή
  2. EINAI ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΤΟ KU LEE ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ..........
    -----------
    Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΤΟΜΟΣ Β

    https://www.youtube.com/watch?v=CpzmxyU-2aw

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕ ΣΤΟ 0:50 ΛΕΠTO KAI META


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή