«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Τίτλοι τέλους για την NWO (Νέα Τάξη Πραγμάτων)

 γράφει ο Διός Κούρος


 

 Φίλοι μου,

Μετά από τις πρώτες ημέρες των γεγονότων και αφού ακόμα και το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από αμφιλεγόμενες πληροφορίες, θα προσπαθήσω να κάνω έναν πρώτο απολογισμό, δίνοντάς σας την δική μου οπτική και τις δικές μου σκέψεις, βασιζόμενος εκτός από το ΕΝΣΤΙΚΤΟ μου, σε άρθρα και ειδήσεις που έχω διαβάσει την τελευταία εβδομάδα, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν δεν συμφωνείτε, μην αρχίσετε τον «πετροπόλεμο» !! ΔΕΝ είμαι ούτε στρατιωτικός αναλυτής, ούτε διεθνολόγος, ούτε επηρεάζω κανέναν με τις απόψεις μου. Προσπαθώ να σκεφτώ βάζοντας μπροστά την κοινή λογική, η οποία ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τα ΜΜΕ (εκεί μιλάμε για κοινή ΠΑΡΑ-ΛΟΓΙΚΗ).

Να σημειώσω ότι ΔΕΝ θα αναφερθώ καθόλου σε εναλλακτικές απόψεις του τύπου «ο Πούτιν σε συνεργασία με καλοπροαίρετους εξωγήινους» κλπ., όχι γιατί δεν πιστεύω ότι συνεργάζεται (είμαι μάλιστα βέβαιος), αλλά επειδή θέλω να προσεγγίσω το θέμα βασιζόμενος σε ΟΡΑΤΑ γεγονότα.

Αρχικά, ας αναρωτηθούμε στο ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ο Πούτιν. Για μένα, ο σκοπός του είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και όχι μόνο η απελευθέρωση των Ρωσόφωνων Ουκρανών. Για αυτό το σκοπό ΜΑΛΛΟΝ συνεργάζεται και με άλλους γνωστούς ηγέτες, οι οποίοι έχουν στοχοποιηθεί από τη ΝΤΠ. (DJTrump, Mondi, Xi Jinping κλπ).

Είμαι πεπεισμένος ότι όπως ο DJT έπρεπε να ξεκαθαρίσει το βαθύ κράτος ΜΕΣΑ στους ίδιους τους συμβούλους του, έτσι και ο Πούτιν έχει συμβούλους που ΔΕΝ είναι με το μέρος του. Και όχι μόνο δεν είναι μαζί του, αλλά αποτελούν μέλη της ΙΔΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ με αυτούς του DJT (παρεμπιπτόντως, αυτή η ίδια ομάδα κυβερνά την Ελλάδα μας). Πρέπει, λοιπόν, να κρατήσει και αυτός κάποιες ισορροπίες και να ενεργήσει προσεκτικά, για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ΧΩΡΙΣ να διακινδυνεύσει ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ και έναν Γ'ΠΠ.

Τώρα, αν αυτές οι δυο ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ «αντιμαχόμενες» πλευρές (ας τις ονομάσουμε «ΝΤΠ και Λευκά Καπέλα» ή «Σκοτεινούς και Φωτεινούς», διαλέξτε) αποτελούν ταυτόχρονα και μασονικές λέσχες, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, αλλά είναι πολύ πιθανό. Για τη ΝΤΠ είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ από μασονική λέσχη.

Η άποψή μου είναι ότι εξαρχής ο Πούτιν ΔΕΝ ήθελε να ξεκινήσει καμμία επιχείρηση εναντίων της Ουκρανίας ΑΥΤΗ τη στιγμή και με ΑΥΤΑ τα μέσα. Θυμάστε όμως τον τρόπο που η ΝΤΠ τον πίεζε μέσω δημοσιευμάτων και λεχθέντων από «ηγέτες» της δύσης, οι οποίοι είναι ΣΑΦΩΣ ξεπουλημένοι στην ΝΤΠ. Έτσι, ο Πούτιν «υπέκυψε» (κίνηση στρατηγικής, για μένα) στην πίεση των ελεγχόμενων από τη ΝΤΠ συμβούλων του (οι οποίοι είναι στον στρατό, αλλά ίσως και στην Ρωσική Εκκλησία) και έτσι η ΝΤΠ ξεκίνησε τον πόλεμο που ήθελε.

Το ΜΕΓΑ ερώτημα είναι αν αυτό που ξεκίνησε η ΝΤΠ πάει όπως το έχει σχεδιάσει !!

Πίσω από την κουρτίνα, ο Πούτιν, επιτυγχάνει ταυτόχρονα πολλαπλούς στόχους :
-Καθαρίζει επικίνδυνα βιοεργαστήρια
-Καθαρίζει την Ουκρανία από στοιχεία νεοναζί
-Εξαφανίζει τους φύλακες των υπογείων και έτσι μπορούν να μπουν οι στρατιώτες για απελευθέρωση παιδιών
-Δείχνει στον απλό κόσμο ποιοι «ηγέτες» ΤΕΛΙΚΑ ενδιαφέρονται για το καλό της ανθρωπότητας και ποιοι όχι
-Και πολλά άλλα που ΔΕΝ φαίνονται και ΔΕΝ τα γνωρίζουμε.


Μπροστά από την κουρτίνα, ο κύριος στόχος του Πούτιν είναι να αποστρατικοποιήσει την Ουκρανία, για να μην έχει το ΝΑΤΟ στα πόδια του. Ο στόχος του ΔΕΝ είναι να ανατρέψει τον Ζελένσκι. Έχει δηλώσει ότι ο Ρωσικός στρατός θα υποχωρήσει μόλις ολοκληρωθεί ο σκοπός των επιχειρήσεων. Μάλιστα είχε θέσει χρονικό ορίζοντα περίπου 15 ημερών.

Εάν η ΝΤΠ, μέσα στο διάστημα αυτό, ΔΕΝ καταφέρει να τα κάνει όλα μπουρδέλο, τότε ΣΤΑΔΙΑΚΑ θα αποκατασταθεί η ΕΙΡΗΝΗ σε ΑΥΤΟ το μέτωπο.

Και ενώ ΔΕΝ επιτίθεται απευθείας εναντίον αμάχων σε αυτόν τον πόλεμο, υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση που διαδίδεται μέσω των ΜΜΕ. Παράδειγμα λένε ότι «δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Πούτιν, επειδή δεν έχει τελειώσει μέσα σε 1-4 ημέρες» !!! Λένε επίσης ότι ο Πούτιν δεν έχει ακόμη καταλάβει καμία μεγάλη πόλη και ότι έχει πολλές απώλειες !!!

Κάπου διάβασα ότι ο Πούτιν έχει εισβάλει με μόνο το 30% των στρατευμάτων του που βρίσκονταν στα σύνορα. Αν ήθελε πραγματικά να συντρίψει την Ουκρανία, θα τους έστελνε ΟΛΟΥΣ μέσα και θα τελείωνε σε ΜΙΑ μόνο ημέρα !! Αμφιβάλλει κανείς για αυτό ;

Τα ΜΜΕ φουσκώνουν τα πλυμένα μυαλά των ανθρώπων με ειδήσεις ότι ο Πούτιν χάνει τον πόλεμο, ενώ στην πραγματικότητα η δύναμη εισβολής του ΔΕΝ είναι ούτε στο 50%. Οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ειδήσεις είναι για να ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ τον Πούτιν σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ πόλεμο. Αν όμως ο Πούτιν έχανε πραγματικά, θα έστελνε ΟΛΟ το στρατό του, γιατί ΔΕΝ θα επέτρεπε ΠΟΤΕ να φανεί ότι η Ουκρανία μπορεί να νικήσει τη Ρωσία. Για να μην το κάνει, σημαίνει ότι ΚΕΡΔΙΖΕΙ αυτό που θέλει.

Βρε μ@λ@κες δημοσιοκάφροι, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ο Πούτιν είχε ξεκαθαρίσει ότι σε αντίθεση με τις Η.Π.Α. (στο παρελθόν και σε παρόμοιους πολέμους), ΔΕΝ έχει σχέδια για την κατάληψη της Ουκρανίας. Ο σκοπός του είναι είτε να απορροφήσει το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ ή να τις αφήσει ως ανεξάρτητες δημοκρατίες. Αλλά εσείς, ως πληρωμένα παπαγαλάκια, συνεχίζετε το πλύσιμο, κατόπιν εντολών φυσικά !!

Όμως, στο ορατό πεδίο υπάρχει ένας ΜΕΓΑΣ κίνδυνος για ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που αυτή τη στιγμή σιγοβράζει. Και δεν είναι άλλος από τη Γερμανία. Η Γερμανία θα δώσει (ή έδωσε) όπλα στην Ουκρανία. Επίσης για πρώτη φορά μετά τον ΒΠΠ η Γερμανία ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ, με νωπές ακόμη τις μνήμες ανθρώπων που έζησαν τους ναζί και ακόμα είναι ΕΝ ΖΩΗ.

Επόμενη «κίνηση στη σκακιέρα» του Πούτιν ;
Μήπως ο εξοπλισμός της Γερμανίας δικαιολογεί τη Ρωσία να ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ στη Γερμανία ;
Μήπως ο εξοπλισμός της Γερμανίας είναι ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ κατά της Ρωσίας ; 


Για να μην μακρηγορώ, ούτε Γερμανία, ούτε Ουκρανία, ούτε Η.Π.Α., ούτε Βρετανία, ούτε Ιράν, ούτε Ισραήλ, ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ. Το παιχνίδι είναι ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ vs ΦΩΤΕΙΝΟΙ. Αν οι σκοτεινοί μπορούσαν, θα είχαν βάλει τον κοιμισμένο Τζο να επιτεθεί και δεν θα πηγαίναν δια της πλαγίας, μέσω Γερμανίας σήμερα, Ιράν αύριο κοκ. Γιατί δεν το κάνουν ; Μα είναι απλό. Γιατί ο πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι ο DJT και αυτός ΔΕΝ επιτρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.

Και να μην αναρωτιούνται όλοι για την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ παραπλάνηση του Ζελένσκι από τη Δύση. Ο κοιμισμένος υποσχέθηκε στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία σε περίπτωση Ρωσικής εισβολής και τον πούλησε !! Εσκεμμένα ; ΝΑΙ. Ναι, γιατί οι σκοτεινοί ΔΕΝ ενδιαφέρονται για ανθρώπινες ζωές, παρά μόνο για τον τελικό σκοπό τους που είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ του πλανήτη. Οπότε….ας πάει και το παλιάμπελο (δηλαδή οι Ουκρανοί), μπροστά στο επόμενο βήμα του σχεδίου τους.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του σχεδίου της ΝΤΠ ; Η ΠΕΙΝΑ και η ΦΤΩΧΕΙΑ, με σκοπό τη ΜΕΙΩΣΗ του ανθρώπινου πληθυσμού και την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ όσων επιζήσουν. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια για τη ΝΤΠ.

Διαβάζουμε ότι η Ουκρανία αντιπροσωπεύει σχεδόν το 30% των παγκόσμιων εξαγωγών σιταριού και το 20% των εξαγωγών καλαμποκιού. Επίσης από εκεί περνάει το Φυσικό Αέριο της Ρωσίας.

Η ΝΤΠ θέλει αυτόν τον πόλεμο για να :

-Διακόψει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη, άρα να ΚΡΥΩΣΟΥΜΕ
-Να βγάλει την Ρωσία και μαζί περίπου 2 δις ανθρώπους από το SWIFT, άρα να ΦΤΩΧΥΝΟΥΜΕ
-Να μειώσει την τροφή, άρα να ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ
-Να «τελειώσει» με ένα «κακό σπυρί» στα σχέδιά της, άρα να ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ.


Για εμένα προσωπικά, η όλη ΟΥΣΙΑ είναι τί θέλει ο Πούτιν. Δηλαδή τι θέλουν οι Δυνάμεις του καλού.

Ξαναδιαβάστε το άρθρο «Αυτό που θέλει ο Πούτιν» εδώ :
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/02/blog-post_38.html


Όλες οι κινήσεις του Πούτιν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συνοψίζονται σε όσα ήδη έχει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ, αλλά κανένας δεν του έδωσε σημασία !! Οι κινήσεις αυτές στέλνουν ένα και μόνο ΕΝΑ μήνυμα στη ΝΤΠ : ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Και εκεί βρίσκεται όλη η ΟΥΣΙΑ.


Όσον αφορά τα πυρηνικά, επειδή ο Πούτιν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ποιος έχει το βαλιτσάκι από την απέναντι μεριά, έχει ΗΔΗ συνεννοηθεί μαζί του, για αυτό τολμά και λέει ότι δεν το έχει σε τίποτε να «πατήσει το κουμπί». ΞΕΡΕΙ ποιος είναι απέναντι και ξέρει ότι και η ΝΤΠ ξέρει ότι το ξέρει !!

Ελπίζω να μην σας κούρασα, αλλά πιστεύω ότι έβαλα σκέψεις και προβληματισμούς που έχουμε όλοι οι «απλοί» άνθρωποι. Πάντως ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Ούτε η ίδια ΝΤΠ, η οποία δείχνει να έχει χάσει τον μπούσουλα.

Θέλω να τελειώσω με μια ευχή. Όταν, με το καλό, οι Φωτεινοί τελειώσουν με τη ΝΤΠ και το κακό συναπάντημα, ΕΥΧΟΜΑΙ στο ΝΕΟ κόσμο που θα ανατείλει για την ανθρωπότητα, τα ηνία της τύχης των ανθρώπων και του πλανήτη, να τα πάρουν τα ΠΑΙΔΙΑ. Με κάποιο μαγικό τρόπο, να διασφαλιστεί και να γίνει ΣΕΒΑΣΤΟ από ΟΛΟΥΣ, ότι πλέον τα ΠΑΙΔΙΑ θα αποφασίζουν για το μέλλον. Έτσι δεν θα έχουμε ΠΟΤΕ ξανά πόλεμο. Ψεκασμένος είμαι, ότι θέλω εύχομαι !!


Έρρωσθε

Διός Κούρος

Υ.Γ. Προσοχή στον ΗΛΙΟ. Ένα "τσαφ" θέλει και....

 

πηγή

 

 

32 σχόλια:

  1. Φίλε Κώστα,

    Σε ευχαριστώ πολύ για την ΤΙΜΗ που μου κάνεις να δημοσιεύσεις το σχόλιό μου. Δεν ξέρω αν αξίζω αυτή την τιμή. Όλοι μας προσπαθούμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ανταλλαγή απόψεων.

    Έρρωσο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διός Κούρε,

      ανέκαθεν, όταν κάποιος φίλος και σχολιαστής είχε να πει και να δώσει κάτι χρήσιμο στους συνέλληνες, όπως εσύ με τις υπό μορφή μικρών καταλόγων επισημάνσεις σου, αυτό αυτομάτως γινόταν άρθρο στον Διόδοτο. Μην με ευχαριστείς λοιπόν, χρέος μου ήταν. Και σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου στο μπλογκ μας.

      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  2. Διός Κούρε,

    Με εκφράζει ο τρόπος σκέψης σου. Αυτό συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ. Πάντα δίνω μεγάλη σημασία στα σχόλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ute86. Με τιμά το σχόλιο σου.
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ -Ζ- ΠΟΥ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ...

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ -Ζ- ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ [ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΧΩΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ]...

    ΣΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ -Ζ- ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΤΑ [ 7 ] ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤ [ = 6 ]...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΟΣ...ΤΟ ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΡΩΓΩΝΟ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΤΑ [ 7 ] ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝ ΤΡΙΑ...ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ [ ΕΔΩ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ]...

    ΥΓ.-1 ΠΡΙΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ [ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ] ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ...ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...


    8/8/08 [= 888 = ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ] Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΣΣΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ...


    22/2/2022 Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ...

    ΥΓ.-2 Z-DAY...[ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ]...

    -Ζ- ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ...ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ -ΠΑΝΩ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ...ΑΥΤΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEEP STATE WEAPONS...ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΦΙΔΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΥΣΤΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ...Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΕΡΙΝΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/03/blog-post_96.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ:

      "Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας Αμφιλόχιος Τσούκος ο οποίος ήταν πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Αμφιλοχίου Μακρή έχει καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2014 συγκλονιστικές προρρήσεις του Γέροντα Αμφιλόχιου που συνάδουν με αυτά τα αποκαλυπτικά που ζούμε ήδη μετά από ένα χρόνο."

      ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.
      ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ) ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.05 Μαρτίου, 2022 19:44

    ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ
    ilDonaldoTrumpo :
    Η ΡΩΣΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ ' ,ΤΙ ΕΧΗ ΝΑ ΓΕΝ '!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΑΣΙ, ΓΡΑΦΕ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ (ΟΠΩΣ π.χ. "ΕΙΣΑΙ" ΑΝΤΙ "ΕΙΣ", ΚΑΙ "ΠΟΛΕΜΟ" ΑΝΤΙ "ΠΟΛΜ") ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Διος Κούρε κι εμείς ευχαριστούμε για το εύστοχο, σαφές και κατανοητό κείμενο με το ιδιαιτέρα ενδιαφέρον υστερόγραφο!.. Πράγματι η δραστηριότητα του Ήλιου μας, είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους αλλά ελάχιστοι το συζητούν. Μπορώ να ελπίζω ότι σύντομα θα μοιραστείτε μαζί μας την γνώση σας γι αυτό το "φλέγον" θέμα;; Εάν βέβαια συμφωνεί κι ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης ;-)
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Μαρkο,

      Μεγάλο το θέμα. Είναι τόσο πολλές οι πληροφορίες και τόσο αμφιλεγόμενες που μας μπερδεύουν. Όταν ο Κώστας ανεβάσει άρθρο, θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις απόψεις μας.
      Το ΣΊΓΟΥΡΟ είναι, πάντως, ότι ο ΗΛΙΟΣ θα παίξει τον ΚΎΡΙΟ λόγο.
      Ερρωσο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  9. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/03/blog-post_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ 21% ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΥΣΙΜΑ ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ...ΜΕ ΑΓΑΠΗ ...(WAR PIGS ΕΙΠΑΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 19:48 ΟΟΟΠΑ ΚΑΤΙ ΧΑΡΕΣ...ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ.ΑΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΜΕ 4ΗΜΕΡΟ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜ Τ ΚΟΥΛ🤣😁του κλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ,
    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    Η ΝΤΠ θέλει αυτόν τον πόλεμο για να :

    -Διακόψει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη, άρα να ΚΡΥΩΣΟΥΜΕ
    -Να βγάλει την Ρωσία και μαζί περίπου 2 δις ανθρώπους από το SWIFT, άρα να ΦΤΩΧΥΝΟΥΜΕ
    -Να μειώσει την τροφή, άρα να ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ
    -Να «τελειώσει» με ένα «κακό σπυρί» στα σχέδιά της, άρα να ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ.

    ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,
    Η ΑΙΤΙΑ Η ΑΝ ΘΕΣ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙEΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ SWIFT, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.

    ΑΡΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΚΡΗ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ.

    ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ.

    Ο ΟΗΕ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, DEEP STATE ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ.

    OI ΨΕΥΔΟΗΓΕΤΙΣΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΑΠΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΧΑΖΑΡΟΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ,
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ THN ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

    ΤΟ ΔΝΤ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΑΞΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ, ΠΟΥΤΙΝ, ΤΡΑΜΠ, ΣΙ ΤΖΙ ΠΙΝΓΚ, ΚΑΙ ΜΟΝΤΙ.

    ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.
    ΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ 2017 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

    AYTA TA ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίσω από αυτόν που αναφέρεις Φίλε ΗΛΙΑ+++ βρίσκονται άλλοι, οι οποίοι ΔΕΝ είναι άνθρωποι. Όταν εξαλειφθούν αυτοί ΕΝΤΕΛΩΣ, τότε είναι θέμα λίγου χρόνου.

      Μην ρίχνεις τους κραδασμούς σου για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ !!! Να χαίρεσαι και να ευδαιμονεις.

      Ερρωσο Αδελφέ
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  13. Όχι σαν διαπίστωση ''κλειστών'' ιατρικών συνεδρίων ή αδέσποτη φήμη, πραμάτεια ανεξέλεγκτων συνωμοσιολόγων, αλλά, στο Όνομα της Αλήθειας, Τελάλημα από τηλεοράσεως - Ακούσατε, Ακούσατε...

    ''ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Η ΤΟΥΡΚΙΚΉ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΠΡΟΒΆΛΛΕΙ ΦΡΙΚΤΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΜΩΡΏΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΈΝΩΝ ΑΠΌ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ PFIZER ΚΑΙ MODERNA''

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/10/paidia-me-oura-gennithikan-stin-tourkia-i-tourkiki-tileorasi-probalei.html

    Ενώ ο Τούρκος Ουγούρ Σαχίν είναι CEO της BioNTech/Pfizer...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΤΙΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥ..
    ``Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΕΝΑ ``ΤΣΑΦ'' ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ...''
    ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.... ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΔΕΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ,
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ.
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΦΙΑΛΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΧΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    --------
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ:
    https://www.facebook.com/photo?fbid=130300266181954&set=pcb.130300286181952

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. JP Sears: Ουκρανία και Ρωσία - Τι θέλουν τα ΜΜΕ να Πιστεύετε; Ukraine and Russia: What the Media Want You to Think

    https://rumble.com/vwk4tn-jp-sears-ukraine-and-russia-what-the-media-want-you-to-think.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με το που τελείωσε το λόγο του ο Μπάιντεν, στη κυριολεξία έπεσαν οι μάσκες. Μια Κυρία όμως με Κ κεφαλαίο, τους ξεμπρόστιασε.. ΘΕ-Α-ΤΡΟ..

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2022/03/blog-post_59.html


    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. --> Κίνα και Ρωσσία, εδώ και 2-3 χρόνια, έχουν συμφωνήσει, οι μεταξύ τους συναλλαγές να γίνονται σε γουάν (το νόμισμα της Κίνας, η οποία διψάει για το αέριο και το πετρέλαιο της Ρωσσίας). Έχουν δημιουργήσει δικό τους σύστημα διεθνών συναλλαγών, ανταγωνιστικό του SWIFT, στο οποίο συμμετέχει και η Ινδία κι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν κι άλλες χώρες από Ασία, Αφρική και Ν.Αμερική.

    --> Αμερικανοί αναλυτές χτυπάνε τα καμπανάκια ότι ο αποκλεισμός της Ρωσσίας από το SWIFT, το μόνο που θα καταφέρει, θα είναι η απο-δολλαριοποίηση των διεθνών συναλλαγών, με αποτέλεσμα την κατάρρευση της αμέρικάνικης οικονομίας (και της ευρωπαϊκής, διότι το ευρώ είναι άμεσα συνδεδεμένο με το δολλάριο).

    --> Η Μαοϊκή Κίνα ήταν δημιούργημα των Ρότσιλντ. Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ έχει εκθειάσει επανειλημμένως το μαοϊκό κοινωνικό σύστημα, σε δηλώσεις του. --- Είναι πάνω από 10 χρόνια που οι Ροκφέλερ έχουν μετακινήσει στην Κίνα, όχι μόνον τις επιχειρήσεις τους, αλλά και μεγάλες ποσότητες χρυσού. --- Η Κίνα έχει ήδη εφαρμόσει το δυστοπικό σύστημα, απόλυτης ηλεκτρονικής παρακολούθησης, που επιδιώκει η ΝΤΠ (social credit system).

    --> H Ρωσσία εξαναγκάστηκε να επιτεθεί στην Ουκρανία, να απομονωθεί από την Δύση και να στραφεί σχεδόν αποκλειστικά στην Κίνα. --- Μήπως είναι όλα "προβλεπέ", ώστε να εξαντληθούν Αμερική, Ευρώπη, Ρωσσία και να ξεπροβάλλει "ομαλά" η Κίνα ως η επόμενη μοναδική υπερδύναμη; (τα ΜΜΕ μας έχουν ενημερώσει από την δεκαετία του 1990, ότι η Κίνα θα είναι η επόμενη υπερδύναμη!)


    ΜΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΞΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ? ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ? ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ......ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ?
    ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΡΙΖΟ ΠΟΛΤΟ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ.. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ..
      ΒΡΕ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ! ..ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...

      Διαγραφή
  19. Σφαιρικη αποψη φιλε ΔΙΟΣ-κουρε///Ειναι γενικευμενη αλλα ευστοχη χωρις να ακουμπαει τα μεταφυσικα περι ασπιδως του αχιλλεα (φιδονησο )η' περι κιβωτων στην ερημο της Ουκρανιας .
    Συμφωνω με οτι γραφεις ,ενω αντιλαμβανομαι μια ελαφρια προτροπη προς αναμονη .Στην ουσια δεν μπορουμε νακανουμε και τιποτα σε αυτα τα επιπεδα ασχετα εαν ειμαστε ολοι προικισμενοι με την ιδιοτητα να κατασκευαζουμε την πραγματικοτητα .Δυστυχως η' ευτυχως δεν ειναι επιθυμια του ΕΝΟΣ τα γεγονοτα αλλα ουτε και του γραφουντος .Επιταυτα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μεχρι τον σεπτεμβριο θα εχουμε και αλλα πλανα γιαμια αλλη εικονα ...οπως και εισερχονται στην σκακιερα και καποιοι αλλοι παιχτες (μισθοφοροι , κουκουβαγιες , ισις , CBU (μαζι με την AZOF) οπως και αλλοι ΜΕΤΑ-παιχτες ..Το ντομινο θα το βιωσοσυμε εμεις ομως , ασχετα εαν ο ΒΛΑΝΤΙΜΟΡΙΤΣ ειπε οτι θα αφησει κληρονομια ελευθεριας απο τους ΡΟθτσαιλντς(αυτο ΕΑΝ ειπωθηκε ..σημαινει και μια σιγουρια μελλοντικη , που μονο μεταπαιχτες θα οριζαν και θα τον διδασκαν , ασε που δεν ειναι ο πουτιν ο ιδιος με τον πουτιν που σταθηκε μπροστα στο πληθος , στην ρωσσικη πρεσβεια , στην πτωση του τοιχους του βερολινου ....με αυτον που περπαταει στις χρυσες πορτες .)

    Να με συμπαθας ///εκτιμω οτι γραφεις ...Οφειλω να παρατηρησω ομως οτι το ξυραφι του οκαμ δεν υπαοστηριζει εφαρμογες σε ενα πολεμικο επιπεδο ..ειδικα του ειδους αυτου ....
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΟΣΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΚΕΙ <>>ΚΑΛΟΣ Ο ΒΛΑδΙΜΗΡΟΣ αλλα οτι κανει το κανει για την Ρωσσια του ...Δεν ξερω εδω τι θα γινει ...και για να ειμαι ειλικρινης ,,,με ενδιαφερει πρωτιστως η ΜΑΝΑ Ελλαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Pananas,
      υποθέτω ότι ανάμεσα στα <>> έγραψες κάτι ακόμα. Μην ξαναχρησιμοποιήσεις αντί εισαγωγικών αυτά τα βελάκια. Τρώνε κείμενο.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Pananas,

      Προσπάθησα να δώσω την οπτική μου στο ΟΡΑΤΟ πεδίο, δηλ. στο "φαίνεσθαι" και όχι στο "είναι". Είναι προφανές οτι στο ΟΡΑΤΟ πεδίο εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ κάνουμε καμία κίνηση, λές και είμαστε σε λήθαργο.

      Επίτρεψέ μου όμως να πώ οτι είμαι κοινωνός κάποιων κινήσεων (ή δράσεων αν θες) που διαδραματίζονται στο ΜΗ ορατό πεδίο ΚΑΙ απο Έλληνες, οι οποίοι ΔΕΝ ζούν κατ' ανάγκη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μία ΜΙΚΡΗ ιδέα απο τις κινήσεις την έχεις ήδη, αφού ανέφερες "ειμαστε ολοι προικισμενοι με την ιδιοτητα να κατασκευαζουμε την πραγματικοτητα". Δεν θέλω όμως να επεκταθώ (και ΔΕΝ θα επεκταθώ) στις κινήσεις που λαμβάνουν χώρα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, απο ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη (και όχι μόνο) και σε αυτό το ΠΕΔΙΟ (και όχι μόνο), διότι και ΔΕΝ έχω το "ελεύθερο", αλλά και ακόμα και εγώ προσπαθώ να "βρω" την αλήθεια σε όλο αυτό.

      Πάντως ΔΕΝ μιλάω για "διαλογισμούς" και πράσινα άλογα. Μιλάω για ΜΑΧΕΣ "πάνω" και "αλλού", οι οποίες ακόμα ΔΕΝ έχουν καθορίσει αποτέλεσμα. Όπως πάνω έτσι και κάτω λέγανε οι παππούδες μας, μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό.

      Αν έγραφα για το ΜΗ ΟΡΑΤΟ πεδίο, θα έλεγα οτι βρισκόμαστε ακόμη ΜΑΚΡΥΑ απο το ΤΕΛΟΣ και την πολυπόθητη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Και επειδή όλα είναι συμπαντικά, το ΤΕΛΟΣ και ταυτόχρονα η ΑΡΧΗ της ΝΕΑΣ εποχής θα διαδραματιστεί σε συνέργεια με πλανητικές ισορροπίες και τοποθετήσεις. Έχω ημερομηνία, αλλά ΔΕΝ θα την πω, γιατί και εγώ ο ίδιος ΔΕΝ εμπιστεύομαι ημερομηνίες. Είναι πάντως πολύ μακρυα ακόμα. Για αυτό ακριβώς συστήνω ΥΠΟΜΟΝΗ, όπως ΣΩΣΤΑ διέκρινες στα λεγόμενά μου.

      Ο Πούτιν φυσικά και ΔΕΝ είναι ο ίδιος και δεν το λέμε μόνο εμείς οι συνωμοσιολόγοι. Οικογενειακές μου γνωστές απο ανατολική Ευρώπη (πρώην ΕΣΣΔ), μεγάλης ηλικίας μάλιστα, που καμία σχέση δεν έχουν με συνωμοσιολογίες, "σκίζουν τα ιμάτιά τους" οτι αυτός ΔΕΝ είναι ο Πούτιν. Άλλωστε το ίδιο επιβεβαίωσε και η πρώτη του γυναίκα όταν χώρισε με τον "Πούτιν" !!

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. τί είναι το "ξυραφι του οκαμ" ;

      Διαγραφή
    3. Ξυράφι του Όκαμ
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9E%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B9_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%8C%CE%BA%CE%B1%CE%BC

      [ Φίλε Διός Κούρε, ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ!!! Είχα πραγματικά πολύ καιρό, εκτός από τον Μποτίλια, τον Εργοδότη και τον Μεταξά, να δώ γραμμένη σωστά την φράση "Επίτρεψέ μου". Παραλίγο να στραβωθώ τα τελευταία χρόνια με το εκνευριστικό λάθος "Επέτρεψέ μου". Ώρα είναι οι μισέλληνες καθηγητές του εκπαιδευτικού μας συστήματος, να το βαφτίσουν κι αυτό "άκυρο σολοικισμό" όπως επιμένουν με το "από ανέκαθεν". Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. ]

      Διαγραφή
  20. https://katohika.gr/diethni/oli-i-kryfi-alitheia-gia-to-pos-odigithikame-sta-gegonota-tis-oukranias/?unapproved=607067&moderation-hash=28f39474d5a462ac6f0e993c52cd8bd3#comment-607067 (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή