«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΠΑΡΤΕ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ, ΤΩΡΑ!!!!! _ 🥳 🤩 🤠



💥

GAME CHANGE...
Great Reset vs Game Over
(Western Poker vs Eastern Chess)
 
Στις 2 Μαρτιου του σωτηριου ετους 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ, ενημερωνονται αιφνιδιαστικα και γραπτως απο τη Ρωσικη Κεντρικη Τραπεζα και τη Ρωσικη αντιπροσωπεια στις Βρυξελλες, πως στις 4 Μαρτιου, η Ρωσια προκειται να προχωρησει σε απο-φορολογηση της αγορας του χρυσου της (σε ποσοστο 20%) και θα συνδεσει την ισοτιμια του νομισματος της, απευθειας με την αξια του χρυσου και οχι με καποιο αλλο νομισμα (πχ.δολλαριο ή ευρω).
 
Αμεσως, στις Βρυξελλες σημαινει συναγερμος και στα χρηματιστηρια (αγορες), προκαλειται πανικος (κραχ).
 
Αυτο που για εναν αιωνα ετρεμε το παγκοσμιο τραπεζικο-αρπακτικο συστημα, που ειχαν στησει οι Ροθτσιλντ, εγινε πραγματικοτητα.
 
Στην απελπιδα προσπαθεια της να διασωσει το ευρωδολλαριο, την ιδια κιολας ημερα η ΕΚΤ απαγορευει στις ευρωπαικες συστημικες τραπεζες, την εισαγωγη και πωληση τραπεζογραμματιων (μετρητα σε ευρω) απο και προς τη Ρωσια, θελοντας ετσι να διασφαλισει, πως κανεις "εξυπνακιας" Ευρωπαιος πολιτης, δεν θα σκεφτει να ανταλλαξει στο εξης, τα ευρω του με..το χρυσο (που τοσο απλοχερα του προσεφερε ο Πουτιν)
 
Τι ακριβως ομως ετρεμαν και γιατι επικηρυξαν τον Πουτιν με 1μυριο δολλαρια..?
 
Παμε να συνδεσουμε τις τελειτσες:
 
Οταν ο συγχωρεμενος Μουαμαρ Κανταφι, δηλωσε στη Δυση οτι σκεφτεται να φτιαξει ενα δικο του "χρυσο νομισμα" για τις χωρες της Αφρικης, του μετετρεψαν τη Λιβυη σε ενα απεραντο παρκινγκ απο τους βομβαρδισμους.
Οταν ο ετερος συγχωρεμενος Σανταμ Χουσειν, δηλωσε στη Δυση πως σκεφτεται την απεξαρτηση του Ιρακινου πετρελαιου απο το δολλαριο και τη συνδεση αυτου, με καποιο αλλο νομισμα, βρεθηκε σε 2 μηνες κρεμασμενος και η χωρα του λεηλατηθηκε.
 
Η διασωση του δολλαριου και κατ'επεκταση των τραπεζων που το στηριζουν και το τυπωνουν...αυτη ειναι διαχρονικα, η πραγματικη αιτια των πολεμων.
 
Φθανουμε λοιπον στις 4 Μαρτιου, οπου ο Πουτιν οντως ανεβαινει στη Κρατικη Δουμα και καταθετει το εν λογω νομοσχεδιο προς ψηφιση, το οποιο και γινεται αμεσως αποδεκτο.
 
Τις επομενες ωρες και ημερες, συνεβη το εξης απιστευτο: το ρουβλι, συνδεδεμενο πια με τον χρυσο, ετυχε της ευρειας αποδοχης απο τις χρηματαγορες (FOREX) και εγινε το πιο σταθερο νομισμα στον κοσμο (ενω πριν ηταν το πιο ασταθες)
Αντιθετα, το "χρεωκοπημενο" δολλαριο των Ροθτσιλντ, δεν ειχε πλεον καποιο ουσιαστικο αντικρυσμα, εφοσον ουτε συνδεδεμενο με χρυσο ηταν και πολυ περισσοτερο, εσερνε μαζι του το εξωτερικο χρεος των ΗΠΑ υψους 30τρις δολλαριων (μεγαλο μερος απο το χρεος του οποιου...εχει αγορασει η Κινα στη διακρατικη αγορα των ομολογων !!)
Πρακτικα λοιπον, οι ΗΠΑ τυπωνουν πληθωριστικα χαρτακια χωρις καποια συνδεση με καποιο commodity (οπως ειναι ο χρυσος) και ο Πουτιν τους ξεβρακωσε.
(H ορθη εκφραση ειναι: τους γ@μησε πατοκορφα, τιναζοντας στον αερα το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα..)
 
Ολο αυτο ομως, δεν εγινε σε μια μερα:
 
Τα τελευταια 14 χρονια, η Ρωσια επενδυσε στο χρυσο, μετατρεποντας το ρευστο της (μετρητα) σε χρυσο & αγοραζοντας πλακες χρυσου στη διεθνη αγορα.
(σας θυμιζω πως τα ανταλλακτηρια χρυσου τυπου Ριχαρδος, που ανοιγαν σαν μανιταρια σε ολοκληρη την Ελλαδα και εγιναν καπνος σε μια νυχτα...ανηκαν σε Ρωσους.
Τα τελευταια 14 χρονια επισης, η Ελλαδα με εντολες του Αρχιληστη Στουρναρα, ξεπουλαγε τα αποθεματικα της σε χρυσο, για την αποπληρωμη των δανειων της και τη διασωση των τραπεζων..)
Ο ιδιος χρυσος εξαλλου, χρησιμοποιηθηκε και στη Ρωσικη ΑεροΔιαστημικη Βιομηχανια ως υπεραγωγιμο υλικο, για την κατασκευη των rocket motors, καποιους απο τους οποιους...αγοραζε η Αμερικανικη ΝΑSA !!
 
Στις 5 Μαρτιου, μια μερα μετα το μεγαλο κραχ, η ρητορικη των ΗΠΑ αλλαζει και ενω πριν ο Αμερικανος ΥΠΑΜ Lloyd Austin εσκιζε τα ιματια του διατυμπανιζοντας στα ΜΜΕ, πως ΔΕΝ υπαρχει ενδεχομενο πυρηνικου πολεμου...τωρα με τον Πουτιν να προελαυνει, ο ιδιος ΥΠΑΜ, ισχυριζεται πως εξεταζονται ολα τα πιθανα σεναρια, ακομη και ο πυρηνικος πολεμος.
 
Ετσι φτασαμε στο σημερα και στην επικηρυξη του Πουτιν ως εγκληματια, απο τους διεθνεις τοκογλυφους.
 
Το τι θα συμβει ειναι δεδομενο: θελουν να τον σβησουν απο το χαρτη, οπως εκαναν με τον Κανταφι και τον Σανταμ.
Θα τον κατηγορησουν για αγριοτητες πολεμου, θα προπαγανδισουν το θανατο του, θα στησουν προβοκατσια, προκειμενου να κινητοποιησουν ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, εναντιον του.
Κι αν αυτο δεν ειναι αρκετο, θα πανε σε πυρηνικο πολεμο. Θα παιξουν σκληρο ποκερ μεχρι να τον "καθαρισουν".
Η Ρωσια, πρεπει να πεθανει για να διασωθει το δολλαριο.
 
Ο Πουτιν ομως, ειναι σκακιστης, εχει ηδη σκεφτει τις επομενες 10 κινησεις της Δυσης.
 
Εχει ηδη ανεβασει τις τιμες στην ενεργεια, στις πρωτες υλες και η παγκοσμια εξαρτηση απο τα ρωσικα σιτηρα, ειναι δεδομενη.
Επιπλεον, εχει ηδη υπογραψει συμφωνια με τον Κινεζο ομολογο του, για συναλλαγες σε κρυπτονομισμα (plan B).
 
Καταλαβατε τωρα, γιατι τοση βιασυνη να μας πανε στο αϋλο χρημα και στα ΑΤΜ με QR code..?
 
Γιατι ΔΕΝ υπαρχει δεκαρα τσακιστη παιδες...αερα κοπανιστο σας πουλανε οι τραπεζες και μαλιστα με τοκο.
Καταλαβατε τωρα, γιατι ο γερο Παιατ ειναι ακομη στην Ελλαδα και συμβουλευει τον δεσμοφυλακα σας Κουλη, πως να κινηθει..?
Η Ουκρανια θα διαμελιστει, οταν οι Ρωσικες δυναμεις του νοτου, συναντηθουν με τις Ρωσικες δυναμεις του βορρα και της Αζοφικης (ανατολη) εξω απο το Κιεβο. Γι ' αυτο και δεν βιαζονται να την βαλουν στην ΕΕ.
Αλλωστε, ποια Ουκρανια να βαλουν στην ΕΕ..?
Αυτη που υπηρχε, ή αυτη που θα περισσεψει..?
 
Τα φιλια μου στην θεια Ουρσουλα, που θελησε να σηκωσει αναστημα στους Πουτιν και Σι.
Τα φιλια μου επισης, στους "εγκριτους" γεωπολιτικους αναλυτες του καναπεως, που δεν εμαθαν να ξεχωριζουν τους Ρως απο τους Βαραγγους
 
----- Thanos Papadopoulos------
 
 
 
💥
 
 
 
ΚΟΛΛΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ
ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΩΝ
 
(Οι πουλημένοι και τα "ευαισθητα" πρακτορια της Νεας Ταξης , δεν χρειαζεται να διαβασουν το ποστ. Τα ξερουν πολυ καλα...)
 
Από Akis Tselentis
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Ιεροδιάκονου έκανε ένα αφιέρωμα στα Αμυντικά Νέα για την Ουκρανία που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το πως φτάσαμε μέχρι σήμερα. Επειδή θεωρώ πολύ χρήσιμο να δείτε τι συμβαίνει κάτω από τους παραμορφωτικούς φακούς των αναξιόπιστων ΜΜΕ σας παραθέτω τμήματα από αυτό το αφιέρωμα.
Πάμε λοιπόν επιγραμματικά, και με ονοματεπώνυμα, να δούμε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και πότε ξεκίνησαν.
 
Ίσως η Ουκρανία υπήρξε ανέκαθεν παραδοσιακός σύμμαχος της Ρωσίας. Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης. Μέχρι που τα γεράκια της Δύσης έβαλαν μπροστά το σχέδιο να χτυπήσουν τη Ρωσία. Και τότε εμφανίστηκαν ξαφνικά οι γνωστοί πολιτικοί αγύρτες που θα δούμε πιο κάτω.
 
Όλα ξεκίνησαν το 2004 όταν ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς κέρδισε τις Προεδρικές εκλογές και ο φιλοδυτικός αντίπαλός του (ο Βίκτορ Γιούστσενκο) προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο, αμφισβητώντας το αποτέλεσμα.
Παράλληλα ξέσπασε στη χώρα και η λεγόμενη «Πορτοκαλί Επανάσταση», που οργανώθηκε με τεράστια πολιτική και οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις «γνωστές» αμερικανικές ΜΚΟ, όπως το Open Society Institute του δισεκατομμυριούχου George Soros, με κύρια επιδίωξη την εκπαραθύρωση του Γιανουκόβιτς.
 
Εκείνες οι δυνάμεις κατάφεραν τότε να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών και να δώσουν την προεδρία της χώρας στον ηττημένο Γιούστσενκο. Εκείνος δε, με τη σειρά του, να διορίζει ως πρωθυπουργό μια διεφθαρμένη πολιτικό και ολιγάρχη επιχειρηματία (την επίσης φιλοδυτική Γιούλια Τιμοσένκο).
 
Ακολούθησαν έξι χρόνια πολιτικής αστάθειας, με τον ένα πρωθυπουργό να διαδέχεται τον άλλο και τη χώρα να μπαίνει για πρώτη φορά μετά την ναζιστική εποχή (όπου οι κάτοικοι των δυτικών περιοχών της χώρας υποδέχθηκαν τον Χίτλερ ως «ελευθερωτή») σε μια επικίνδυνη δίνη διχόνοιας.
 
Μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 2010. Τότε ο Γιανουκόβιτς καταγράφει μια τέτοια νίκη στις εκλογές που ήταν αδύνατον να αμφισβητηθεί ξανά. Σημειωτέον ότι σ’ εκείνες τις εκλογές ο απερχόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας, Γιούστσενκο, θα λάβει μόλις το 5,45% των ψήφων. Για να καταλάβετε σε τι υπόληψη έχουν οι Ουκρανοί τους φιλοδυτικούς πολιτικούς.
Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά τις εκλογές ασκήθηκε δίωξη εναντίον της Τιμοσένκο για οικονομικές ατασθαλίες κατά την περίοδο της θητείας της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών.
 
Τρία χρόνια μετά ο εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας (ο Γιανουκόβιτς) βάζει μπροστά την προεκλογική δέσμευση προς τον ουκρανικό λαό και ακυρώνει τη συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέρ μιας νέας δανειακής συμφωνίας-διάσωσης με τη Ρωσία και στενότερες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
Μια απόφαση που οδήγησε στο ξέσπασμα μαζικών διαδηλώσεων με επίκεντρο την πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο, γνωστές με τον όρο Euromaidan. Το κατά πόσο αυθόρμητες ήταν εκείνες οι διαδηλώσεις φαίνεται από τα επιφανή ονόματα και τους κομματικούς σχηματισμούς που τις οργανώνουν.
 
Το ένα κόμμα είναι το Batkivshchyna (Πατρίδα) της Τιμοσένκο, με ηγέτη τον Arseniy Yatsenyuk, (αφού η Τιμοσένκο βρίσκεται στη φυλακή).
 
Το δεύτερο είναι το Udar (Γροθιά), με επικεφαλής τον μόνιμο κάτοικο Γερμανίας Vitali Klitschko, με στενές σχέσεις με την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση της Μέρκελ και το Ίδρυμα Konrad Adenauer, το οποίο μάλιστα δημοσίως διαφημίζει στην ιστοσελίδα του τα σεμινάρια που οργανώνει για την πολιτική εκπαίδευση των μελών του Udar.
 
Το δε τρίτο κόμμα είναι το νεοναζιστικό Svoboda (Ελευθερία), του διαβόητου νεοναζί Oleh Tyahnybok, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιεί ως έμβλημά του μια παραλλαγή της ναζιστικής σβάστικας.
 
Αυτοί οι τρεις φιλογερμανοί ηγέτες, ο Yatsenyuk, ο Klitschko και ο Tyahnybok, εμφανίζονται συχνότατα σε κοινές συνεντεύξεις Τύπου. Και τότε μπαίνουν απροκάλυπτα στο παιχνίδι και ηγέτες ξένων χωρών υπέρ των «διαδηλωτών». Μέχρι και ο Υφυπουργός των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, έσπευσε να εγκαλέσει την κυβέρνηση της Ουκρανίας να «ακούσει τη φωνή του λαού», ενώ ο Γερμανός ομόλογός του, Guido Westerwelle και ο Πρέσβης της Γερμανίας έφτασαν στο σημείο να συμμετέχουν ενεργά στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Μια ιταμή πράξη που αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και της διπλωματικής πρακτικής, από κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Μετά ανέλαβαν έργον οι ακροβολιστές. Ξέρετε. όπως και στο δικό μας Πολυτεχνείο, που χτυπούσαν τον κόσμο από την ταράτσα του ΟΤΕ. Βαρούσαν στο ψαχνό! Συνήθης πρακτική των ξένων πρακτόρων όταν θέλουν να αποσταθεροποιήσουν μια χώρα.
Αμέτρητοι οι νεκροί στις τάξεις των διαδηλωτών, αλλά και των αστυνομικών δυνάμενων. Όλοι χτυπημένοι από τα ίδια όπλα! Το απεδείκνυαν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις των πτωμάτων. Βέβαια, δεν βρέθηκαν ποτέ οι ακροβολιστές. Και πώς να βρεθούν άλλωστε. Αφού ακριβώς εκείνοι ανέλαβαν μετά την εξουσία. Την οποία κατέχουν μέχρι σήμερα.
 
Το τι επακολούθησε είναι γνωστό. Ο Γιανουκόβιτς εγκαταλείπει το Κίεβο και καταφεύγει για την ασφάλειά του στο Χαρκίβ, αρνούμενος όμως να παραιτηθεί. Μετά ακολουθεί η αντισυνταγματική καθαίρεση του από το αξίωμα του Προέδρου και στη θέση του διορίζεται ο πρόεδρος της βουλής Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ.
 
Για να ακολουθήσει μετά έκδοση εντάλματος σύλληψής του με την κατηγορία της «μαζικής δολοφονίας πολιτών» και παράλληλα η απόδοση πολιτικής αμνηστίας σε όλους τους μέχρι τότε αντιφρονούντες, συμπεριλαμβανομένης και της ποινικής Τιμοσένκο.
Όλα τα …σκυλιά ελεύθερα, για να αναλάβουν δράση.
 
Η κατάσταση στη χώρα φεύγει από κάθε όριο. Οι νεοναζί φιλοδυτικοί καταλαμβάνουν καταλυτικά όλους τους αρμούς της εξουσίας. Και αμέσως μετά δημιουργούνται και τα γνωστά «τάγματα εφόδου», όπως και το περιβόητο νεοναζιστικό τάγμα Αζόφ.
Και τότε ξεκινά ένα πογκρόμ διώξεων και λεηλασιών εναντίων των ανατολικών περιοχών της χώρας, όπου πλειοψηφούν οι ρωσόφωνοι. Εκείνοι αντιδρούν και παίρνουν τα όπλα. Οι κάτοικοι του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ανακηρύσσουν την αυτονομία τους από το καταλυθέν ουκρανικό κράτος.
Το ίδιο και οι κάτοικοι της Κριμαίας, οι οποίοι, ακόμα χειρότερα, σε πάνδημο δημοψήφισμά τους ζητούν την προσάρτηση της Κριμαίας στην «μητέρα Ρωσία». Όπως και έγινε.
 
Ο Πούτιν επέλεξε να μην το τραβήξει μέχρι τα άκρα και να περιοριστεί μόνο στην προσάρτηση της Κριμαίας, αφήνοντας τους κατοίκους του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ έρμαια στα χέρια των ναζιστών του Κιέβου και των ταγμάτων εφόδου.
Προκαλώντας μάλιστα και την μήνη των αντιπολιτευόμενων κομμάτων της Ρωσίας για την εγκατάλειψη των ομοεθνών τους. Κυρίως του Κομμουνιστικού κόμματος, που απαιτούσε την άμεση αναγνώριση των Λαϊκών Δημοκρατιών των δύο αυτόνομων περιοχών.
 
Να σημειώσουμε εδώ ότι η τελική αναγνώριση των δύο Δημοκρατιών που έγινε την περασμένη βδομάδα, έγινε με σχετική πρόταση στην ρωσική Δούμα ακριβώς από το Κομμουνιστικό κόμμα, το οποίο μάλιστα τάσσεται αναφανδόν και υπέρ της απελευθερωτικής εκστρατείας στην Ουκρανία. Και το Κ.Κ. της Ρωσίας μην το υποτιμάτε καθόλου. Στις τελευταίες εκλογές έλαβε το 19% των ψήφων.
 
Τι μεσολάβησε για να φτάσουμε στη σημερινή ρωσική εισβολή…
Μεσολάβησαν οκτώ αιματηρά χρόνια μαζικής γενοκτονίας των ανατολικών περιοχών της Ουκρανίας. Οκτώ ολόκληρα χρόνια ανελέητων βομβαρδισμών χωριών και πόλεων. Με αμέτρητους νεκρούς!
Υπολογίζονται γύρω στις 14.000 θύματα. Και απόλυτος ξεριζωμός! Για να καταλάβετε τα νούμερα, η Ουκρανία βγήκε από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης με πληθυσμό 52 εκ. κατοίκους, για να φτάσει στο 2014 στα 41 εκ.
Μια ολόκληρη Ελλάδα έφυγε από εκεί για να γλιτώσει. Ειδικά στις ανατολικές περιοχές της χώρας, υπολογίζεται ότι μετά το 2014, αναγκάστηκαν να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς (κυρίως προς τη Ρωσία) 5 έως 7 εκ. άνθρωποι. Για να γλιτώσουν από τους ναζιστές του Κιέβου.
 
Για να φτάσουμε αισίως στις προεδρικές εκλογές του 2019. Ένα νέο κόμμα γεννιέται! Μιντιακό. Το έφτιαξε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Όπως το δικό μας ΠΟΤΑΜΙ που είχε δημιουργήσει το MEGA. Με πιασάρικο όνομα: «Υπηρέτης του Λαού». Και με δοτό πρόεδρο έναν δημοφιλή …παλιάτσο. Το όνομα αυτού, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ρωσόφωνος ο τύπος. Και με προεκλογικό πρόγραμμα «να τα βρει με τη Ρωσία». Για να πέσει ο λαός στη λούμπα.
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε…!
 
 
 
💥
 
 
 
 



(Ευχαριστούμε πολύ την φίλη Mnk για τους συνδέσμους)




20 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ

    Ο ιταλός Δημοσιογράφος Φρανκο Φρανκασι Μιλάει για το στο δικτυο bioblu.com Για το βιβλίο του με τιτλο « το 4ο Ραιχ» , και Περιγράφει πως οι μυστικες υπηρεσιες της Δύσης οδήγησαν τους νεοναζι Στην καταληψη της εξουσιας σε χωρες του ανατολικου μπλοκ

    https://www.youtube.com/watch?v=pPicz9IqUiw

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy χορεύει με τακούνια...
    ΣΕ ΝΕΑ version

    https://www.youtube.com/watch?v=Sm6m_3jkLY0


    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλειστικό!!! Αμερικάνος δημοσιογράφος στο Κίεβο “ξεβρακώνει” την προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ

    Απλά θα προκαλέσει τον θάνατο και την ταλαιπωρία πολιτών ούτως ώστε ο Ζελένσκι να κάνει ένα γ@μημένο “φωτογραφικό σόου”!!!! ΑΥΤΌ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ!!!!”

    Αυτά μας λέει ο Αμερικάνος δημοσιογράφος από το Κίεβο και πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι συγκλονιστικά. Μπορείτε να τον δείτε και να τον ακούσετε να τα λέει αυτά , στο παρακάτω βίντεο.

    https://nikolaosanaximandros.gr/simantiki-pliroforia-amerikanou-dimosiografou-apo-to-kievo/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.06 Μαρτίου, 2022 06:51

    💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
    ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2016- 2021 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ,
    ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΑΝΤΑΝΑΜΟ BAY.
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΕΜΑΕΙ.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣😀😀😀😀😀😀😀😀😀😂😂😂
    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΑ
    ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ
    ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΞΑΝΑ,
    ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΓΥΑΜΠΟΓΥΑΛΟ.
    ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ
    ΜΠΙΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΆΤΩ.
    ΛΙΏΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΆΣ ΤΑ ΦΙΔΟΔΕΡΜΑΤΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
    ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ !!!!!!😂😂😂😂😂😂
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;;;
    Ρ Α Β Δ Ι.
    ΡΑΒΔΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ.
    ΖΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ;
    ΨΟΦΗΣΕ.
    ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
    ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΧΙΟΝΙ
    ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΗ ΧΟΝΤΡΟ ΡΑΒΔΙ
    ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ(ΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ)
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλε!!! Ζωγράφισες πάλι με τα σχόλια!!! Είπαμε είμαστε στην τελευταία πράξη του έργου!!! Μπόλικο ποπ κορν και μπύρες για να απολαύσουμε το τέλος!!!

      Διαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.06 Μαρτίου, 2022 09:23

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΑΜΟΥΡΑ ,ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΠΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟ ,ΝΑ ΛΕΗ :
    Η ΜΕ ΕΜΑΣ ;
    Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΤΟΣΟ ΧΑΧΑΝΙΖΩ !
    ΠΑΡΕ ΚΟΠΡΟΦΙΔΟ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΚΑΙ
    ΟΞΩ ΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥ.
    ΘΑ ΚΑΤΣΗ Ο ΓΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ;
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΡΕ !
    ΟΥΛΟΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ !!!!
    ΟΥΛΟΙ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η....ΕΚΚΕΝΩΣΗ ,ΠΟΥ ΛΈΓΑΜΕ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΊΠΑΣΜΑ ΚΟΠΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΊΠΑΣΜΑ ΚΟΠΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ"

      ΜΠΡΡΡΡΡ.....
      ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΠΑΣΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.. ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕΣ! AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLACK GOO, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ- ΚΑΙ ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ. Ή ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.. Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΣΕ ΙΓΚΟΥΑΝΑ 😁 ΚΑΙ ΜΠΡΡΡΡ ΜΑΖΙ..

      Διαγραφή
  6. ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ; Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΟΥΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 103 ΧΡΟΝΙΑ [1919] Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΕΝΙ ΕΖΕΛ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ [ΡΩΣΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ].
    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ.
    ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΜΗΠΩΣ;
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΑΝ Η ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ;
    ΑΣ ΤΟ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνετε λάθος κύριοι...

    Ο πρώτος που προσπάθησε την απεξαρτηση του πετρελαιου της χώρας του απο το δολλαριο και τη συνδεση αυτου, με εθνικό νόμισμα και
    την φορολογηση της αγορας του χρυσου της και να συνδεσει την ισοτιμια του νομισματος της, απευθειας με την αξια του χρυσου και οχι με καποιο αλλο νομισμα ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος !!

    Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος!!!

    Ανατρέξτε και στην ιστορία..Την πρόσφατη ιστορία σχετικά με "αναλυτες" ,"αρθρογράφους" , " ειδικούς " και δεν συμμαζεύεται...

    Ας μου απαντήσει κάποιος εάν γνωρίζει και εφόσον γνωρίζει το περιστατικό διότι κατόπιν εορτής...Να είχαμε να λέγαμε!!!

    Γιατί η οικογένεια Ρότσιλντ μετέφερε το 2011 όλο το αποθέμα της σε χρυσό στις τέσσερις από τις πέντε μεγαλύτερες τράπεζες πλην της FED που ανήκουν στην κινεζική οικογένεια των δράκων οεο;;;;;

    Το 2011.


    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    Και όλα ξεκίνησαν το 1973 ...

    Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουπς τώρα είδα ότι το έκανες κιόλας ανάρτηση.


    Πάρτε μια υπόκλιση στην Κούλα. Πιο δουλοπρέπεια δεν υπάρχει...

    https://t.co/AsKBgtBo9g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βλαδίμηρος ΔΕΝ είναι ούτε Καντάφι, ούτε Σαντάμ. Έχουν χάσει τον ύπνο τους κυριολεκτικά. Εκτός απο τις απρόβλεπτες σκακιστικές κινήσεις που κανει, τους τρολάρει τόσο πολύ που τον έχω ικανό στο τέλος να κάνει αίτηση ένταξης της Ρωσίας στο ..... ΝΑΤΟ χαχαχαχα.

    Έρρωσθε αδέλφια και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παίδες, δεν ήξερα σε ποιά ανάρτηση να το αναφέρω, αλλά επειδή αυτή είναι η τελευταία, το κάνω εδώ.

    Διαβάζω σήμερα αναρτήσεις για την αναμενόμενη χιονοκαταιγίδα, με όνομα "ΦΙΛΛΙΠΟΣ". Οι πληροφορίες λένε για μια εξαιρετικά ασυνήθιστη ψυχρή μάζα αέρα, για τα δεδομένα της εποχής, η οποία εξαπολύεται στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη από την Σιβηρία, κάνοντας ακόμα και την Ελλάδα να ντυθεί από τον βορρά μέχρι το νότο στα άσπρα στο διάστημα 11 έως 16 Μαρτίου.

    Σε σχέση με την προηγούμενη "ΕΛΠΙΔΑ", που το έστρωσε και στο κέντρο της Αθήνας, ο "ΦΙΛΛΙΠΟΣ" θα είναι ο πραγματικός χιονιάς για την Ελλάδα.

    ΔΕΝ μπορώ να είμαι σίγουρος για το παραπάνω, αλλά καλύτερα να έχουμε προετοιμαστεί και να ΜΗΝ έρθει, παρά να έρθει και να είμαστε απροετοίμαστοι.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΑΛΟΥΚΟΚΑΦΤΗΣ" ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΡΥ ΧΙΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ..; ΑΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΆΝΑΛΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ 'ΦΙΛΙΠΠΟ' ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ-ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ (ΧΑΧΑΧΑ) ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ". Η ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

      Διαγραφή
  11. ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

    Victoria Nuland again? The one who said “fuck the EU” and who supported neo-Nazis?
    https://www.veteranstoday.com/2021/05/01/victoria-nuland-again-the-one-who-said-fuck-the-eu-and-who-supported-neo-nazis/

    The Ukraine Mess That Nuland Made
    https://truthout.org/articles/the-ukraine-mess-that-nuland-made/

    ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ
    US Stokes Tensions With Russia by Building Military Base 100 Miles From Border
    https://truthout.org/articles/us-stokes-tensions-with-russia-by-building-military-base-100-miles-from-border/

    “On February 16, The New York Times reported that the United States is building “a highly sensitive U.S. military installation” in Poland, just 100 miles from Russia’s border. The base, which is scheduled to begin operation this year, is a site from which the U.S. could deploy nuclear-armed missiles.
    “The advanced and potentially nuclear armed missile deployments in Poland, Romania, and on the Black Sea constituted a clear threat to Russia,” Jack Rasmus, professor of politics and economics at St. Mary’s College “

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιχαλης Σκορπιος06 Μαρτίου, 2022 20:40

    1 μυριο μονο??? Τοσο φτηνοφουστοι ειναι?? Γελανε οι δολοφονοι με τους καμπαλοφουσταραδες Φτηνοι,κακοι και φουστηδες Αααα ο δικος μας ο καρναβαλοφτηνοφουσταρας θα παρελαση αποψεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή