«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΝΑΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ Ή ΘΑ ΟΔΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, Ή ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ, ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ· Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΩΜΕΝΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ, ΑΛΛΆ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ: ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΣΤΟ FB, Ή ΕΠΙΣΗΜΑ, ΑΠΟ Κ.ΓΡΙΒΑ, Γ.ΦΙΛΗ Κ.Ά..

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΙ ΆΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ -ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΠ- ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΥΓ'ΑΣΜΑΤΟΣ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ -ΠΡΩΗΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΝΩΜΗΣ- ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ, Μnk, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕ:

--> Κίνα και Ρωσσία, εδώ και 2-3 χρόνια, έχουν συμφωνήσει, οι μεταξύ τους συναλλαγές να γίνονται σε γουάν (το νόμισμα της Κίνας, η οποία διψάει για το αέριο και το πετρέλαιο της Ρωσσίας). Έχουν δημιουργήσει δικό τους σύστημα διεθνών συναλλαγών, ανταγωνιστικό του SWIFT, στο οποίο συμμετέχει και η Ινδία κι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν κι άλλες χώρες από Ασία, Αφρική και Ν.Αμερική.

--> Αμερικανοί αναλυτές χτυπάνε τα καμπανάκια ότι ο αποκλεισμός της Ρωσσίας από το SWIFT, το μόνο που θα καταφέρει, θα είναι η απο-δολλαριοποίηση των διεθνών συναλλαγών, με αποτέλεσμα την κατάρρευση της αμέρικάνικης οικονομίας (και της ευρωπαϊκής, διότι το ευρώ είναι άμεσα συνδεδεμένο με το δολλάριο).

--> Η Μαοϊκή Κίνα ήταν δημιούργημα των Ρότσιλντ. Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ έχει εκθειάσει επανειλημμένως το μαοϊκό κοινωνικό σύστημα, σε δηλώσεις του. --- Είναι πάνω από 10 χρόνια που οι Ροκφέλερ έχουν μετακινήσει στην Κίνα, όχι μόνον τις επιχειρήσεις τους, αλλά και μεγάλες ποσότητες χρυσού. --- Η Κίνα έχει ήδη εφαρμόσει το δυστοπικό σύστημα, απόλυτης ηλεκτρονικής παρακολούθησης, που επιδιώκει η ΝΤΠ (social credit system).

--> H Ρωσσία εξαναγκάστηκε να επιτεθεί στην Ουκρανία, να απομονωθεί από την Δύση και να στραφεί σχεδόν αποκλειστικά στην Κίνα. --- Μήπως είναι όλα "προβλεπέ", ώστε να εξαντληθούν Αμερική, Ευρώπη, Ρωσσία και να ξεπροβάλλει "ομαλά" η Κίνα ως η επόμενη μοναδική υπερδύναμη; (τα ΜΜΕ μας έχουν ενημερώσει από την δεκαετία του 1990, ότι η Κίνα θα είναι η επόμενη υπερδύναμη!)

 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΠΛΕΟΝ.. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, Η ΠΡΟΛΗΨΗ, Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΗ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΙΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΝΟΜΑΤΙ 'ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

ΣΥΝΕΣΗ, ΕΥΠΑΤΡΙΑ, ΘΕΟΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΛΕΟΝ! ΚΑΙ ΜΑΖΙ.. ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ, Η ΧΑΡΆ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΞΥΝΟΙΑ

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

ΥΓ.

Με το θέμα της κορωνομπούρδας και των ενέσιμων όπλων-δηλητηρίων, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Δεν θα ένιωθα καθόλου καλά στη σκέψη ότι νομίζετε πως έχω πέσει με τα μούτρα στον "πόλεμο" και τον δηλωμένο (εξ αρχής γενέσεως του ιστολογίου) φιλορωσισμό μου. Οι προσπάθειες των τεράτων να μάς ψοφήσουν ή έστω να μάς χαράξουν, με νανοτεχνολογία μέσα στα σκευάσματά τους, δεν θα εγκαταληφθούν ποτέ όσο δεν τρώνε την τελειωτική σφαίρα στο δόξα πατρί, να τελειώνουμε μια για πάντα. Χαρακτηριστική πάνω σε αυτό το σενάριο, είναι η ανάρτηση της κας Σουφλή, Τι έχει υπογραφεί να έρθει… μετά τις 30 Ιουνίου 2022  . Ενδελεχή όμως επιστημονικά και αφυπνιστικά άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα, θα βρείτε και στο Κανένα Ζόρι του Γιώργου Μεταξά. Όσο για τα αμιγώς εθνικά μας θέματα, τίποτα δεν μπορεί να μείνει αμαρτύρητο και ασχολίαστο, από το Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως. Σαφώς τηρούμε κι εμείς παράλληλα αυτή τη γραμμή, αλλά όχι τόσο στρατευμένα και με το μάτι στο σκόπευτρο, όπως ο Διηνέκης και μπράβο του. Στον Διόδοτο έχουμε διαλέξει, για αυτή την πλευρά των πραγμάτων, την σάτυρα (Αυτόλυκος κ.ά..) και τον εμπαιγμό και τα μπινελίκια για τους προδότες στρατιωτικούς και πολιτικούς.

 

    

24 σχόλια:


  1. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΞΥΝΟΙΑ.
    ευγε σου ευγε, μη σταματας .
    Υπαρχει βεβαιως κατι κεκρυμμενον και επελαινει ασμενως, αγνωστον τοις πασιν !
    Μετανοια προσευχη ταπεινωσις υπομονη...και τα ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ακολουθουν....
    καλον αγωνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κοτσιδάκιδες ως γνωστό είναι τρίτα ξαδέρφια με τους μογγόλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καθεστώς του Κιέβου κατασκεύαζε «βρώμικα» πυρηνικά όπλα στο Τσερνόμπιλ με τις «ευχές» του ΝΑΤΟ!
    pronews.gr

    «Η Ουκρανία ήταν κοντά στην απόκτηση «βρώμικων όπλων» μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ
    https://www.militaire.gr/i-oykrania-itan-konta-stin-apoktisi-vromikon-oplon-metadidoyn-rosika-mme/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Κώστα,

    Πολύ καλά θα κάνεις να δημοσιεύεις αυτά που αναφέρεις. Θα έχουμε την ευκαιρία να σχολιάζουμε και έτσι να "βάζουμε το λιθαράκι μας" για τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος απο την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Πρωτίστως τη ΝΟΗΤΙΚΗ και δευτερευόντως την "φυσική".

    Αν θέλεις όμως τη γνώμη ενός απλού αναγνώστη σου, θα έλεγα να μην θυσιάσεις την ποιότητα (που ήδη έχεις) σε βάρος της ποσότητας. Θέλω να πώ, μην αρχίσει ο καταιγισμός απο άρθρα και έτσι χαθεί η ουσία. Εννοείται οτι έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου και ξέρω οτι δεν θα το κάνεις το blog σου ειδησιογραφικό ή "καθοδηγητικό" (αν είναι δόκιμος ο όρος).

    Τέλος, μην ανησυχείς αν "κατηγορηθείς" οτι υιοθετείς τις απόψεις αυτού που γράφει το άρθρο που θα ΑΝΑ-δημοσιεύσεις. Όλοι ξέρουμε, πλέον, τις απόψεις σου και ΔΕΝ θα "χρεώσουμε" σε εσένα άρθρο με ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απόψεις. Ίσα ίσα που θα είναι ευκαιρία να το σχολιάσουμε.

    Έρρωσο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστυνόμος Μπέεεκας06 Μαρτίου, 2022 17:14

    Οι Αμερικανοί και γενικά οι επικυρίαρχοι έχουν την κακιά συνήθεια να επιτίθονται στους αντιπάλους τους μέ διάφορους τρόπους, όταν μπορούν, γιά να μήν τούς αφήσουν νά γίνουν ανταγωνιστικοί καί επικίνδυνοι γιά τα συμφέροντά τους. Θυμηθείτε τον βομβαρδισμό τού εργοστασίου στό ΙΡΑΚ γιά νά μήν παράγει ο Σαντάμ πυρηνικά όπλα. Μέ τήν περίπτωση της Κίνας πού απειλείται η κυριαρχία τών ΗΠΑ, όχι μόνο δέν έγινε τίποτα, αλλά καί δόθηκε η δυνατότητα στούς Κινέζους νά αναπτύξουν υψηλή τεχνολογία καί νά κυκλοφορήσει πολύ χρήμα. Γιά τόν βολεμένο καί αυτοβούλως μπολιασμένο παρατηρητή όλα αυτά είναι αδιάφορα, αλλά γιά ένα προσεκτικό δύσπιστο σάν καί τού λόγου μας οί ενέργειες αυτές μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει ένα ισχυρό κράτος πού θέλει να διοικεί τον κόσμο αλλά μιά κάστα αδίστακτων ψυχοπαθών ιδιωτών που σπέρνει ηγέτες και υπερδυνάμεις ανάλογα με τα συμφέροντά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aστυνόμε Μπέκα

      Αυτή η κάστα των ψυχοπαθών έχει αρχαιόθεν το συνήθειο, να μετακινεί την έδρα της από Ανατολικά προς τα Δυτικά, επιδιώκοντας να κλείσει πλήρη κύκλο περί την υδρόγειο (=ουροβόρος όφις).

      Σε όποιο μέρος εγκατασταθεί, ρουφάει τα πάντα σαν βαμπίρ και μετά φεύγει, ΠΑΝΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, αφήνοντας πίσω της ένα αφυδατωμένο πτώμα.

      Η Κίνα είναι δυτικά της Αμερικής.


      ΜΝΚ

      Διαγραφή
  6. Καλή Σαρακοστή, Πίστις και Δύναμις...καλή 'λευτεριά και ο Χριστός μεθ' ημών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Διαβασα οτι απο 2 Μαρτιου η Ρωσια επεστρεψε το ρουβλι στην παλια κατασταση δηλαδη σε "αντικρυσμα σε χρυσο" και το ανακοινωσε επισημως στις Βρυξελλες.
    Σε μια (οπως φημολογειται) μαραθωνια και θυελλωδη συνεδριαση οι κεντρικες τραπεζες των χωρων της Ευρωζωνης (κι εν συνεχεια ολης της ΕΕ) αποφασισαν να απαγορευσουν τις συναλλαγες σε ρουβλι, οχι φυσικα λογω πολεμου αλλα λογω φοβου φαινομενου ντομινο.
    Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι η οικονομια της Ευρωπης παει κατευθειαν για φουντο και φυσικα αν συμβει αυτο, θα συμπαρασυρει και τις ΗΠΑ σε καποιο ποσοστο.
    Μεταφερω την ειδηση αλλα εχω πληρη αγνοια αν τα πραγματα ειναι ετσι ή οχι.

    2. Η Κινα οτι και να κανει δεν προκειται ποτε να γινει η επομενη υπερδυναμη αν πρωτα δεν εδραιωσει την κυριαρχια της με μερικους πολεμους. Παντα ετσι γινοταν και παντα ετσι θα γινεται. Πολλοι νομιζουν οτι η Κινα ειναι η χωρα των 2 δις που γραφουν τα βιβλια. Μεγαλο λαθος. Η Κινα ζητημα ειναι αν ειναι 500 εκ. Πολυ μεγαλο μερος της Κινας ζει ακομα στην εποχη των αλογων και του αροτρου. Το μεγαλυτερο προβλημα της Κινας ειναι οτι τα κεντρα εξουσιας (οικονομικης, πολιτικης, στρατιωτικης) βρισκονται σε 3-4 πολεις τερατα. Σε εναν υποτιθεμενο πυρηνικο πολεμο, μια επιθεση και καταστροφη σε αυτες τις πολεις ειναι δυνατο να καταστρεψει τελειως τις υποδομες της και να προκαλεσει αμεσο χαος.
    Μπορει η Κινα να αντεξει το βαρος της με τετοια ανιση κατανομη πληθυσμιακα
    αλλα και οικονομικα ???
    Επισης, θα πρεπει να δωσει πολλες και τεραστιες μαχες για φυσικους πορους,
    αφου οι δικοι της μολις και μετα βιας φτανουν να καλυψουν το 30-40% της παραγωγης
    της (σε ολους τους τομεις). Οι εισαγωγες εχουν χτυπησει ταβανι.
    Με λιγα λογια θα πρεπει να ασκησει επιρροη σε μεγαλο μερος του κοσμου για
    να ειναι σε θεση να χαρακτηριστει ως ηγετιδα δυναμη.
    Ειναι αναδυομενη αλλα δεν ειναι νομοτελειακο οτι θα ειναι η επομενη, εστω
    κι αν εχει παρακμασει η δυση.
    Δεν αποκλειεται να τα καταφερει βεβαια, αλλα θα χρειαστει μεγαλη εξωτερικη βοηθεια για γινει αυτο. Αλλα ακομα κι αν τα καταφερει νομιζω οτι λογω ιδιοσυγκρασιας η ηγεμονια της θα ειναι συντομη.

    Αυτα προς το παρον. Θα ελεγα οτι θα επανελθω με αναλυτικο αρθρο αλλα επειδη
    ξερω οτι δεν προκειται να κατσω να το γραψω, θα υποσχεθω οτι θα προσπαθησω καποια στιγμη να μη βαριεμαι και να κατσω να γραψω ενα αρθρο με στοιχεια, πινακες και τις προσωπικες μου εκτιμησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Mmk με το σχόλιο σου...

    Εύχομαι από καρδιάς να βγάλουμε μια άκρη και κυρίως να εμφανιστεί αρχηγός για αντεπιθεση.

    Καλή Σαρακοστή,

    Ελευθερία Αγωνιζομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Σαρακοστή, Ελευθερία

      Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!


      μνκ

      Διαγραφή
  9. Τοση δε η αγωνια του Διηνεκη με την πατριδα μας
    που ακομα δεν εχει φωναξει
    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΑΤ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ!
    χαχαχαχα
    { εννοειται πως δεν το εγραψα κοροιδευτικα}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς!
      Και για του λόγου το αληθές.. :
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/03/blog-post_55.html

      Διαγραφή
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ Κωστή μου για την παραπομπή.
    Ως προς τα υπόλοιπα, δε θα σχολιάσω κάτι. Γνωρίζεις πολύ καλά τις θέσεις μου! 😊😇

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ξέρω.. αν πεις ότι δεν ταυτίζεσαι ασυστόλως, θα είναι ψέμμα 😊

      💙🙂

      Διαγραφή
  11. Με άγγιξε ιδιαίτερα αυτή η ανάρτηση γιατί περιγράφει πώς νιώθω τις περισσότερες φορές. Δεν είναι τόσο εύκολο. Πολλοί χάνονται στο δρόμο, άλλοι παραιτούνται για ένα πιο ήρεμο μυαλό.
    Παρ' όλα αυτά πρέπει να συνεχίζουμε.
    Είναι μέρος της προετοιμασίας. Ο πολεμιστής ετοιμάζει το σπαθί του, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
    Θέλω αν έλθει ο θάνατος έτσι, να έχει νόημα.

    Υ.Γ. Θα ήθελα να δω και μια ανάρτηση με πληροφορίες και γνώμες για τη δύναμη της προσευχής και για τη μετάνοια-εξομολόγηση. Πιστεύω υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ που γνωρίζουν.

    Καλή Σαρακοστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πιστεύω υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ που γνωρίζουν"

      Ίσως να είμαι και ένας από τους καταλληλότερους να το κάνει αυτό. Γιατί υπήρξα και ένας από τους αμαρτωλότερους δηλαδή. Τα έχω όλα μέσα στο μυαλό μου αυτή την στιγμή, όσα θα μπορούσα να πω. Μάλιστα δεν θα διέφεραν και πολύ, από το πόνημα αυτού του κυρίου, εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html#more

      Καλή Σαρακοστή με Υγεία, αγαπητή μας Ute!

      Διαγραφή
  12. Ευχαριστώ για την παραπομπή. Και θα το δω αμέσως!

    Ακριβώς γιατί πιστεύω ότι είμαι πολύ αμαρτωλή μ' ενδιαφέρει πολύ το θέμα. Έχω να κοινωνήσω για πάνω από 10 χρόνια επειδή δεν μπορώ να εξομολογηθώ 😔

    Με υγεία για όλους, εύχομαι κι εγώ, αγαπητέ Κώστα 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ, είχα να εξομολογηθώ και να κοινωνήσω για πάνω από 15 χρόνια. Ξανάρχισα όμως το 2010. Ο πνευματικός μου, μού λέει ότι έτσι γλυτώνω πολλά λεφτά που θα τα έδινα σε τρελλογιατρούς 🤣, γιατί το μόνιμο θέμα μας στην εξομολόγηση είναι η διαχείριση θυμού/οργής.

      Διαγραφή
  13. Σωστά τα λέει 😉🤣
    Μακάρι να μπορέσω να βρω κι εγώ έναν καλό παππούλη να μπορέσει να με ανοίξει να μιλήσω.

    Με την οργή και τον θυμό έχω κάνει καλούτσικη δουλειά, μόνη μου, φαίνεται μπορώ γιατί δεν είναι αυτό το αδύναμο σημείο μου. Εγώ είμαι επιρρεπής σε άλλα. Αγώνας μεγάλος είναι να δαμάσουμε τον εαυτό μας.

    Καλή δύναμη 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΠΥΡΩΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή