«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ζελένσκυ: Έσοδα, βίλλες, τζετ, αυτοκίνητα, ρολόγια, επενδύσεις, καταθέσεις, μισθοί, καριέρα κ.ά. 💰 - ΕΙΔΕΣ Η ΧΟΡΕΥΤΑΡΟΎ..??


 

Zelensky Net Worth (Forbes 2022) - Ο πλούσιος τρόπος ζωής του Volodymyr Zelenskyy, Προέδρου της Ουκρανίας

 

Η καθαρή αξία του Zelensky είναι 596 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Ο Volodymyr Zelensky είναι Ουκρανός πολιτικός, πρώην ηθοποιός και κωμικός, ο οποίος υπηρετεί ως πρόεδρος της Ουκρανίας από το 2019. Ως πρόεδρος, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπήρξε υπέρμαχος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ενότητας μεταξύ του ουκρανόφωνου και του ρωσόφωνου τμήματος του πληθυσμού της χώρας. Ο Volodymyr Zelenskyy μεγάλωσε στο Kryvyi Rih, μια ρωσόφωνη περιοχή στη νοτιοανατολική Ουκρανία. 

 

Καθαρή αξία του Zelensky


Καθαρή αξία 596 εκατομμύρια δολάρια
Ετήσιο εισόδημα 113 εκατομμύρια δολάρια
Ιδιωτικά τζετ 3
Πολυτελή σκάφη 5
Αρχοντικά και βίλες 15+
Βάρος 168 λίβρες (75 κιλά)


Δραστηριότητες και επενδύσεις

Ο Zelensky κατέχει πάνω από 12 ακίνητα, 8 αυτοκίνητα, 5 πολυτελή σκάφη. Τα περιουσιακά στοιχεία του Zelensky περιλαμβάνουν επίσης αποθέματα μετρητών άνω των 75 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Zelensky κατέχει επίσης ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 15 μετοχών αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο κατάλογος των μετοχών στις οποίες έχει επενδύσει ο Zelensky είναι οι εξής:

    Σαουδική Αραμκο
    Apple
    Microsoft
    Meta
    Alphabet
    Amazon
    Tesla

 

Πόσα αυτοκίνητα έχει ο Zelensky;

Ο Zelensky αγόρασε πρόσφατα μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz G-Class στην τιμή των 370.000 δολαρίων ΗΠΑ. Ο Zelensky έχει επίσης στην κατοχή του ένα Tesla Model S που αξίζει περισσότερα από 100.000 δολάρια ΗΠΑ. Μερικά άλλα αυτοκίνητα που ανήκουν στον Zelensky παρατίθενται παρακάτω, μαζί με τις τιμές τους.  

  • Jaguar XF
  • Audi Q2
  • Audi RS Q8

 

Zelensky Ετήσιο εισόδημα


Έτος Εισόδημα
2021 113 εκατομμύρια δολάρια
2020 $90 εκατομμύρια
2019 $44 εκατομμύρια
2018 19 εκατομμύρια δολάρια
2017 $15 εκατ.
2016 $7 εκατ. 


Αποκλειστικές λεπτομέρειες για τον Zelensky


Ζώδιο Κριός
Αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου Range Rover
Έμπνευση Winston Churchill
Αγαπημένο χρώμα Λευκό
Παιδικό όνομα κατοικίδιου ζώου Zenny
Αγαπημένο άθλημα Ποδόσφαιρο
Αγαπημένος προορισμός διακοπών Μόσχα
Τυχερός αριθμός 8


Συλλογή ρολογιών του Volodymyr Zelensky

Κατά τη διάρκεια της υποψηφιότητάς του για την προεδρία και κατά τη διάρκεια της προεδρίας, ο Volodymyr Zelensky έλαβε ακριβά δώρα από πλούσιους επιχειρηματίες και ολιγάρχες. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα ρολόγια της συλλογής του Zelensky.

    Chopard - 105.000 δολάρια ΗΠΑ
    Franck Muller - 250.000 δολάρια ΗΠΑ
    Roger Dubuis - 260.000 USD
    Patek Philippe - 400.000 USD
    Breguet & Fils - 365.000 USD
    F.P Journe - 190,000 USD


Συχνές ερωτήσεις


Πόσο αξίζει ο Zelensky;

Η καθαρή αξία του Zelensky είναι 596 εκατομμύρια δολάρια.
 

Ποιος είναι ο μισθός του Zelensky;

$780,000.


Ποιο είναι το ύψος του Zelensky;

1,82 μέτρα (5 πόδια 10 ίντσες).
 

Ποιο είναι το ποσοστό αποδοχής του Zelensky;

Το τρέχον ποσοστό αποδοχής του Ζελένσκι ανέρχεται στο 87% στην Ουκρανία.
 

Βιογραφικό του Volodymyr Zelensky

Ο Volodymyr Zelenskyy γεννήθηκε από Εβραίους γονείς στις 25 Ιανουαρίου 1978 στο Kryvyi Rih, τότε στην Ουκρανική Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία.

Ο πατέρας του Zelensky είναι καθηγητής και επιστήμονας υπολογιστών και επικεφαλής του Τμήματος Κυβερνητικής και Υπολογιστικού Υλικού στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Οικονομίας και Τεχνολογίας του Kryvyi Rih.

Ο Volodymyr Zelensky απέκτησε πτυχίο νομικής από το Οικονομικό Ινστιτούτο του Kryvyi Rih. 

Έξι μήνες πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις ουκρανικές προεδρικές εκλογές του 2019 (31 Δεκεμβρίου 2018), ο Volodymyr Zelensky ήταν ήδη ένας από τους επικρατέστερους στις δημοσκοπήσεις.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο Zelensky συνέχισε να περιοδεύει με το συγκρότημα Kvartal 95. Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ως πρόεδρος θα αναπτύξει την οικονομία και θα προσελκύσει επενδύσεις στην Ουκρανία μέσω της "επανεκκίνησης του δικαστικού συστήματος" και της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στο κράτος.

Ως μία από τις πρώτες πράξεις της προεδρίας του, ο Ζελένσκι διόρισε τον Αντρίι Μπούνταν επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης της Ουκρανίας.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συμμετείχε σε συνομιλίες και δεσμεύσεις υψηλού επιπέδου με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντ. Ο πρόεδρος Ζελένσκι πήγε στη Silicon Valley και συναντήθηκε με εταιρείες τεχνολογίας.

Τον Απρίλιο του 2021, ως απάντηση στη ρωσική στρατιωτική συγκέντρωση στα ουκρανικά σύνορα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μίλησε στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και προέτρεψε τα μέλη του ΝΑΤΟ να επιταχύνουν το αίτημα της Ουκρανίας για ένταξη.

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι παρά τον ισχυρισμό της Ρωσίας ότι στοχεύει μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις, πλήττονται και μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις.


Καθαρή ανάλυση ανάπτυξης της αξίας του Zelensky

Η καθαρή περιουσία του Zelensky εκτιμάται ότι θα αυξηθεί με ρυθμό 16% τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Zelensky έχει λάβει διεθνή φήμη για τους χειρισμούς του στον ρωσικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν αυτή η δημοτικότητα μετατραπεί σε οποιαδήποτε προσθήκη στον πλούτο του Zelensky.


Η καριέρα του Zelensky στον τομέα της ψυχαγωγίας

Το 2008, ο Zelensky πρωταγωνίστησε στην ταινία μεγάλου μήκους Love in the Big City και στη συνέχειά της, Love in the Big City 2. Ο Zelenskyy συνέχισε την κινηματογραφική του καριέρα με την ταινία Office Romance. Η εποχή μας το 2011.

Τον Αύγουστο του 2014, ο Ζελένσκι μίλησε κατά της πρόθεσης του ουκρανικού Υπουργείου Πολιτισμού να απαγορεύσει την είσοδο Ρώσων καλλιτεχνών στην Ουκρανία.

Το 2015, ο Zelensky έγινε πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Servant of the People, όπου έπαιξε τον ρόλο του προέδρου της Ουκρανίας.

Ο Ζελένσκι εργάστηκε κυρίως σε παραγωγές στη ρωσική γλώσσα. Ο πρώτος του ρόλος στην ουκρανική γλώσσα ήταν η ρομαντική κωμωδία "Εγώ, εσύ, αυτός, αυτή".


caknowledge.com


5 σχόλια:

  1. Οποία Απογοήτευση καθώς στις ''Αποκλειστικές λεπτομέρειες για τον Zelensky''
    Δεν αναφέρεται πουθενά Εάν είναι ''δεξιός'' ή αριστερός'' από κάτω, στο ''καβάλο'' του παντελονιού Του;

    Πόσος κόπος ήτανε να ερωτηθεί σχετικά ο ράφτης Του προκειμένου να μην κουβαλάμε ακόμα μια σπαζοκεφαλιά -λες κι έχουμε λίγες- στο θολωμένο μας μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαλης Σκορπιος10 Απριλίου, 2022 08:32

    Ποιος ραφτης αγαπητε φιλε ανωνυμε? προφανως μιλας για την μοδιστρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΟΥΣΤ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΘΙΣΤΟΦΕΛΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.
    ΚΟΙΝΗ ΓΑΡ Η ΤΥΧΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΟΡΑΤΟΝ. [ΣΟΛΩΝ]
    -----------
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΔΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:
    ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή