«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

"Οι Έλληνες περνούν καλά.."


 


 

facebook.com... 

 

 (Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο ΗΛΙΑ+++ που μάς πρότεινε το βίντεο)

 

 

8 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ! ΟΧΙ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ...
    🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στον δημιουργό του βίντεο! Είδε την συνολική, σφαιρική εικόνα της σύγχρονης κοινωνίας μας!
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ Σ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΗΛΙΑ ΜΟΥ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΠΛΑ.. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ· ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ "ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΩΡΑ.. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΌΛΑ"

      Διαγραφή
    2. @ ΗΛΙΑΣ++

      Μην στεναχωριεςσα αγαπητε.

      Οσοι εχουν ματια βλεπουν κι οσοι εχουν αυτια ακουν.

      Εσυ παντως προσθεσες το λιθαρακι σου....... με καλοπιστη συνεχεια

      eksothen

      Διαγραφή
    3. ΑΔΕΛΦΕ eksothen, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ, ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
      ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ, Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
      ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ.

      Διαγραφή
  4. Η ελεγχομενη εφαρμογη του χαους σε σταδια χρονικα κι εντασης, επιβαλλεται στην Ελληνικη κοινωνια. Εδψ κι δεκαδες δεκαετιες.

    Παραδειγμα:
    Τι πληθυσμο ειχε η Ελλαδα ο Ελληνισκος της περιοχης στην τελευταια απογραφη - 1920 εαν δεν κανω λαθος - πριν την Μικρηασιατικη ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;

    Ολο ακουγεται οτι αυτη εινα η αρχη, ή τωρα εινα η αρχη της πτωσης/κατρακυλας.

    Δυστυχως η αρχη ειχε την εναρξη της πριν δεκαετιες.

    Και μαλιστα εκεινη η αρχη εντασσεται σε εναν ανανεωμενο κυκλο εντος ενος αλλου μεγαλυτερου με σκοπο την εφαρμογη της αποδομησης του ιδιου του Ελληνισμου!

    Η μεταπολιτευση ηταν κι αυτη μια αρχη, οχι οπως την παρουσιασαν περι εκδημοκρατισμου, αλλα η αρχη του πληρες αφελληνισμου.

    Τυχαιο που το ΝΑΤΟ απο το τελος του 1989 με την πτωση του λεγομενου τοιχους, οι μονες σοβαρες επιθετικες επιχειρησεις εχουν γινει ειτε αμεσα ή εμμεσα εναντιον κρατων με Χριστιανικη ορθοδοξια;;


    Οι Σερβοι, ακομη κι ο πρωην κι πραγματι Πατριωτης με κεφαλαιο Π, Μιλοσεβιτς μας το φωναζαν ΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ - απο τοτε!!!

    Αλλα με τις πληρωμενες ΔΗΘΕΝ κυβερνησεις - κυριολεκτικα ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, νομιζει κανεις πως τα επισοδεια με τα παμπερς του Ανδρικου Ελ Πασο επαψαν να χρησιμοποιουνται βεβαια με αλλες μεθοδους πιο τεχνολογικα καταλληλες;; - το αγγλοσαξονικο στοιχειο, βλεπε ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ή ΕΥΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ(τους οριους αυτους βαλτε το καλα στο λεξιλογιο σας γιατι εχει ΣΟΒΑΡΗ ιστορια πισω του) μια ιδεο-πολιτικο κοινωνικη τεχνικη social engineering, που βγανει κατευθειαν μεσα απο τις σελιδες του ταλμουδ.

    Υ.Γ.
    Ο νεο-κομμουνισμος/Ευρο-κομμουνισμος ΔΕΝ αναιρει τον διεθνη καπιταλισμο, αλλα τον ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ και τον εργαλοποιει αναλογα !!

    Ας κανουμε κατι θετικο.
    Ας αλλαξουμε νοοτροπια - ΧΘΕΣ - κι ας μαθουμε να ζουμε με ΛΙΓΟΤΕΡΑ να απαρνηθουμε ΟΛΑ τα περιττα, να σφυξουμε τις οικογενειακες κι κοινωνικες μας σχεσεις με πραγματικους εγκαρδιους αδερφους κι συγγενεις κι ας μαθουμε να ζουμε σαν τον Ρωσσο επι Σοβιετιας.

    Εαν κινηθουμε ετσι θα εξασφαλισουμε μια πιο ομαλη επιβιωση.

    Αγαπη καλη καρδια κι πανω απο ολα Ελληνικο Σθενος κι Υγεια. Η Ελληνικη Επ-Ανασταση ΠΟΤΕ δεν τελειωσε, διοτι μεχρι σημερα ΔΕΝ καταφερε τον ΑΝΣΚ της !

    Μετανοια, και εσωτερτικη εξομολογηση μετα Καλη Λαμπρη σε ολους μας !

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή