«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Ε Τ Σ Ι !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ
ΕΥΓΕ...!!!!
=======================================
💥 Με ανεστραμμένα όπλα και αποστροφή του βλέμματος υποδέχθηκαν οι στρατιώτες του αγήματος στο χωριό Ασκητές την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλλαροπούλου.

Μια πολύ σπάνια στιγμή, καθώς η απόδοση τιμών στο άτομο που κατέχει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, είναι συνήθως το ακριβώς αντίστροφο.

Πήρε ότι της αξίζει....
👇👇👇

m.facebook.com...

 

Σημείωση Διόδοτου:

Το armyvoice.gr γράφει:

"..η παρουσία στρατιωτών στον επιτάφιο, γίνεται πάντα με ανεστραμμένα τα όπλα, δείγμα του πένθους για τα άγια Πάθη, ενώ το ίδιο ακριβώς συμβολίζει και η αποστροφή του βλέμματος των στρατιωτών που έχουν σκύψει και κοιτάζουν το έδαφος."

Αν έχει κανείς έγκυρες πληροφορίες ότι αυτό είναι το τυπικό κι ότι έτσι γίνεται κάθε χρόνο, ας μάς τις γράψει. Ειδάλλως.. ΑΝ θέλουμε το πιστεύουμε και το δημοσίευμα του armyvoice.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιβεβαιωμένο όμως είναι.. ότι την Μεγάλη Πέμπτη, τούς ευχήθηκε και "Χρόνια Πολλά"! Τί να πεις.. Μεγάλο σούργελο.

Τα νέα σήμερα, Δευτέρα της Αναστάσεως, δυστυχώς δεν είναι καλά. Και μόνο που γέμισαν αυτές τις μέρες τους ουρανούς της Ελλάδος με τρελλά χημικά (ήδη τον έναν στους δύο που θα καλέσετε για ευχές, σάς λέει ότι έχει γρίπη κ.ά.) , αυτό ανέκαθεν ήταν και σημάδι της λύσσας τους και του μίσους τους προς την ανθρωπότητα την οποία βλέπουν σαν κατσαρίδες που πρέπει να εξολοθρευτούν. Και να φανταστείς ότι συμβαίνει το αντίστροφο.. Οι επικίνδυνες κατσαρίδες στον πλανήτη είναι αυτοί.

Η μέρα ξεκίνησε με βεβήλωση του εικονοστασίου του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση. ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ, ΜΕΣΩ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ 16% ΓΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ.

Η μέρα συνεχίστηκε  με βομβαρδισμό των νατοϊκών κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων της ρωσικής πόλης Μπρυάνσκ. Δυνατό χτύπημα, ανάλογο της καταστροφής του θωρηκτού Μόσχα. Οι Ρώσοι είναι στα κάγκελα. Οι δε κάτοικοι της πόλης, απ' την οποία κατάγεται η μία από τις νύφες μου, είναι οι μισοί τουλάχιστον σε καταφύγια και όσοι είναι στα σπίτια τους είναι χωρίς φυσικό αέριο, μήπως προκληθεί κανένα παρανάλωμα αν γίνει κι άλλη επίθεση. 

Δυσάρεστο νέο της ημέρας επίσης, ότι στην Φινλανδία αποφασίστηκε η ένταξη στο ΝΑΤΟ. Κι εντωμεταξύ, οι ΗΠΑ ζήτησαν από την Ελλάδα να στείλει κι άλλο βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία, όπως αυτοκινούμενα πυροβόλα M109 και άρματα μάχης M60A3 και Leopard 1A5. Ενώ καταγράφηκαν πάλι σήμερα πάνω από το Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, 17 παραβιάσεις από τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16, από δυο μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και ένα ελικόπτερο, καθώς και έξι ακόμα παραβάσεις.

Μακάρι να κυλούσε η μέρα μόνο με ευχές και επιπλέον μαζέδες από την χθεσινή μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Οι σατανάδες του ψευδούς τούτου κόσμου που έχουν δημιουργήσει, εξακολουθούν να μάς δείχνουν τα δόντια τους, όσο δεν τρώνε το τελειωτικό μεγάλο χτύπημα της ήττας τους· όμως είναι νομοτελειακό ότι αυτό θα συμβεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει.

Χρόνια Πολλά στους εορταζόμενους! 

Κ-Τ

 


 

 

27 σχόλια:

  1. Γι΄αυτό έδωσε δικαίωμα ψόφου ο κούλης στα λαθροπίθηκα. Έρχονται εκλογές και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους!

    Κωστή δεν πέφτουμε με τίποτα! Άσε τα καμπαλάκια να ουρλιάζουν.
    Ακούω ότι έρχεται κράχ, η μητέρα των μαχών θα πέσουν πυρηνικά,
    έρχεται καταιγίδα... Τι απαντάμε;
    Είμαστε παιδιά του Υψίστου. ΕΜΕΙΣ είμαστε η καταιγίδα.

    Ο Άγιος Γεώργιος και ο Άγιος Δημήτριος είναι οι μοναδικοί έφιπποι
    Άγιοι και καθόλου συμπτωματικά, οι δύο τους σούβλισαν ερπετά.

    Όλα ήταν μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν είχαμε το κομματάκι
    του παζλ που δίνει νόημα στο μοτίβο.

    Δεν ξέρω πως τραβήχτηκε η φωτό της Κάτινα-σαλαμάκι αλλά μου κάνει
    εντύπωση πώς την άφησαν να κυκλοφορήσει (αν δεν είναι προϊόν μοντάζ).
    Μπράβο στα παλληκάρια μας. Από την άλλη αν αυτό είναι άγημα άξιο
    αρχηγού κράτους εγώ είμαι επίσκοπος 😁.
    Βλέπουμε πάντα πίσω από την κουρτίνα!

    Δεν με ενδιαφέρει τι έπαθε η Λεπέν γιατί δεν μου άρεσαν καθόλου οι δηλώσεις της
    περί εξόδου της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ αλλά όχι από την ΕΕ.
    Μια αρχηγός με @@ δεν θα έδιωχνε μόνο τον ένα δυνάστη αλλά θα κρατούσε τον άλλο. Τώρα θα μου πεις ποιος έχασε τα @@ για να τα βρει συστημικός πολιτικός...

    Οι Φιλανδοί έχουν φαγούρα στο πωπουδάκι τους (είδες δεν είπα στην κ..τρυπ..δα τους!) και θα το φάνε το κεφάλι τους. Το ίδιο και ο Ερντογάν που αφού τα έσπασε με τον Βλαδίμηρο άρχισε τους τσαμπουκάδες στον Bye-den.

    Προσωπικά δεν θα ήθελα να τελειώσει η καμπάλ με ένα οριστικό χτύπημα. Θα ήθελα να παραμείνουν ζωντανοί, χαμερπείς και να βασανίζονται για αιώνες.

    Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!

    ΥΓ. Κωστή δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στο blogspot.com. Κάνει reload την σελίδα όταν επιλέγω "Λογαριασμός Google". Μόνο σαν Όνομα/URL επιτρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνανε κάτι αλλαγές πάλι απόψε τα ερπετά. Εγώ, από εδώ, βλέπω ότι απλά άλλαξε λίγο το περιβάλλον στην κατάθεση σχολίων. Τα στοιχεία όμως φαίνονται ίδια όπως πριν.

      Οπότε οι σχολιαστές συνεχίζουν ως έχει και χωρίς να δσουν σημασία στην φράση που εμφανίζεται:
      "Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από reCAPTCHA, ενώ ισχύουν η Πολιτική απορρήτου της Google και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών."

      Διαγραφή
  3. ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΣΤΗ ;
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ.
    Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΡΕΙ...ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ,ΕΝΝΟΩ ,ΙΔΩΜΕΝ .
    ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ !
    ΑΥΤΗ Η ΚΛΩΝΙΣΑ ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ ΜΟΥΦΑ .
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ! ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ;
    ΟΜΟΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΧΑΜΟΥΝΙΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ.
    ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΘ ΜΠΑΙΝΤΕΡ ΓΚΙΝΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ ,ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΙΑ ,ΤΗΣ ΕΜΟΙΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ .ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ GITMO.
    AYTO ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ,ΑΨΥΧΟΣ ΚΛΩΝΟΣ .
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΑΒΑΤΑΡ ,ΜΕ ΤΣΙΠ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ .
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ .
    ΑΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΛΙΚΟ ΤΣΟΚΑΡΟ .
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ .
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΤΑΙΖΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
    ΑΑΑΑΧΧΧΧ ! ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΧΑΖΑΡΟ ΕΡΠΕΤΑΔΕΣ ! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ .
    ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΚΡΑΝΤΑΛ ,ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ
    ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ .ΚΩΛΟΦΙΔΟ .
    ΜΩΡΗ ΚΛΩΝΙΣΑ ! ΜΩΡΗ ! ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝ ,ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ !
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ! ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΤΑ .
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ .
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ .ΟΥΤΕ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΒΥΣΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΧΑΡΕΣ .ΜΟΝΟ ΧΑΡΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ .
    ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕΛΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Εορτή τού Αγίου Γεωργίου είναι η Εορτή τής Δρακοκτονίας. Αυτοί που βεβήλωσαν το εικονοστάσιο τού Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Κορύτση προέβησαν σε μια άμεσα συμβολική ενέργεια. Πρόκειται για δούλους τού δράκοντος, ο οποίος ήδη έχει κτυπηθεί πολύ ισχυρά και σύντομα θα τον δούμε να πνέει τα λοίσθια.
    Οι δούλοι τού δράκοντος βρίσκονται σε συνθήκες πανικού. Γι αυτό έβαλαν τον ψευτοπάπα Ρώμης στο διάγγελμά του την ημέρα τής αναστάσεως να αρνηθεί την Ανάσταση τού Χριστού:

    On Easter day, overlooking St. Peter’s Basilica, Pope Francis offered his blessing to the world known as “Urbi et Orbi” in Latin. In his words, the war in Ukraine and all other conflicts on the planet took center stage but the Pontiff’s words included an unexpected passage that has already brought words of criticism from all over the world.

    The Pope said: “Our eyes are incredulous, in this Easter of war. We have seen too much blood, too much violence. Even our hearts have been filled with fear and anguish, while many of our brothers and sisters have had to shut themselves up to defend themselves from the bombs. We find it hard to believe that Jesus has truly risen, that he has truly conquered death. Could it be an illusion? Fruit of our imagination? ”
    https://beforeitsnews.com/prophecy/2022/04/new-benjamin-fulford-us-special-forces-satanist-michael-aquino-dead-witches-and-satanists-vs-priests-shamans-in-ukraine-war-2529964.html

    Ο ψευτοπάπας είναι ο αντίχριστος. Για κάθε ημέρα που αναφέρεται στα 3,5 + 3,5 έτη η Αποκάλυψις, αντιστοιχεί ένα έτος. Εκτιμώ, ότι οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ, τούς οποίους υπόσχεται η Αποκάλυψις, ότι η Θεία Χάρις θα θέσει σε δράση κατά τούς έσχατους καιρούς, βρίσκονται ήδη ανάμεσά μας. Όπως χαρακτηριστικά προφητεύθηκε "θα εξέρχεται πυρ εκ του στόματος αυτών και θα κατατρώγει τους εχθρούς αυτών". Αναλογιστείτε, ποιοι είναι αυτοί οι δυο, από το στόμα των οποίων εξέρχεται πυρ, δηλαδή το ξεσκέπασμα τού δράκοντος και το σάλπισμα τής συστράτευσης για την εξόντωσή του, στις μέρες μας.
    Ο Άγιος Γεώργιος δεν είναι μόνον ο στρατιωτικός Άγιος, τον οποίον επέλεξε ως λάβαρο τού αγώνος η πρώτη Εθνοσυνέλευσις. Ως δρακοκτόνος είναι, κατά την γνώμη μου και προστάτης αυτών, που προωθούν την δρακοκτονία με κάθε τρόπο και κυρίως με το ξεσκέπασμα τού δράκοντος, δηλαδή αυτών, που με συνέπεια και αφοσίωση προωθούν την συνωμοσιολογία. Ευχόμενος χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλους τούς φίλους και φίλες στις σελίδας, σε όλους τούς Γιώργηδες και τις Γεωργίες, και ιδιαίτερα εύχομαι νίκες στον φίλτατο Κώστα και στον Διόδοτο και σε όλους τούς απανταχού τής γης αποφασισμένους και άκαμπτους συνωμοσιολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε μου Διονύση,
      τις καλύτερες ευχές κι από 'μάς!

      Επίτρεψέ μου να τοποθετήσω και μια σύντομη μετάφραση του αποσπάσματος που μάς έδωσες:

      Την ημέρα του Πάσχα, με θέα τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, ο Πάπας Φραγκίσκος έδωσε την ευλογία του στον κόσμο, γνωστή ως "Urbi et Orbi" στα λατινικά. Στα λόγια του, ο πόλεμος στην Ουκρανία και όλες οι άλλες συγκρούσεις στον πλανήτη βρέθηκαν στο επίκεντρο, αλλά τα λόγια του Ποντίφικα περιλάμβαναν ένα απροσδόκητο χωρίο που έχει ήδη φέρει λόγια κριτικής από όλο τον κόσμο.

      "Τα μάτια μας είναι δύσπιστα, σε αυτό το Πάσχα του πολέμου. Έχουμε δει πάρα πολύ αίμα, πάρα πολύ βία. Ακόμη και οι καρδιές μας έχουν γεμίσει με φόβο και αγωνία, ενώ πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές μας αναγκάστηκαν να κλειστούν στον εαυτό τους για να προστατευτούν από τις βόμβες. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ο Ιησούς έχει πραγματικά αναστηθεί, ότι έχει πραγματικά νικήσει τον θάνατο. Θα μπορούσε να είναι μια ψευδαίσθηση; Καρπός της φαντασίας μας; "

      Διαγραφή
    2. Χριστός Ανέστη αδέλφια!!

      Έκανε πράγματι αυτές τις δηλώσεις;;;

      Μια διευκρίνηση. Ο παπας είναι ο ψευδοπροφητης του Αντίχριστου και όχι ο Αντίχριστος

      Ἐχθροὺς ὁ τέμνων Γεώργιος ἐν μάχαις,
      Ἑκὼν παρ' ἐχθρῶν τέμνεται διὰ ξίφους.
      Ἦρε Γεωργίου τρίτῃ εἰκάδι αὐχένα.

      Ὡς τῶν αἰχμαλώτων ἐλευθερωτής, καὶ τῶν πτωχῶν ὑπερασπιστής, ἀσθενούντων ἰατρός, βασιλέων ὑπέρμαχος, Τροπαιοφόρε Μεγαλομάρτυς Γεώργιε, πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

      Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Γιάννη, σού εύχομαι Χρόνια Πολλά.
      Για όσους αμφιβάλουν σχετικά με τις ασύστολες βλασφημίες τού "πάπα", παραθέτω τον σχετικό σύνδεσμο κατ' ευθείαν από την ιστοσελίδα τής λεγόμενης "αγίας έδρας" τού βατικανού:
      https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/urbi/documents/20220417-urbi-et-orbi-pasqua.html
      Αναφορικά με τον προσδιορισμό τού "πάπα" στην Αποκάλυψη τού Ιωάννου, σε ευχαριστώ που έθεσες το θέμα. Προσεχώς σχεδιάζω να γράψω κάποιο πιο εκτενές κείμενο ξανά για την Αποκάλυψη, όπου θα εστιαστώ και στον ρόλο τού "πάπα" και θα σε ενημερώσω.

      Διαγραφή
  5. Γιατί οι μισοί αποστρέφουν το βλέμμα τους (όσοι είναι εμπρός από την κατίγκω) ενώ οι προηγούμενοι κοιτάζουν εμπρός και τα όπλα ανά χείρας; ΟΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επανάσταση που περιμέναμε την έκαναν οι φαντάροι με τις μάσκες κατά του θυληκού σούργελου της ελληνικής παρωδίας, αντε τώρα ετοιμάσου και εσύ αδερφέ

      Διαγραφή
  6. Τυπικο ινε. Αλιως θα ειχανε βγαλει κε τους φερετζεδες // Ρομποτικοι στρατηγοι κε ρομποτικοι φανταροι ουτε αναπνοη δεν περνουν αν δεν λαβουν πολιτικη εντολη απο τους εγκληματιες πουστηδες της τρομοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. (ΣΤΑΣΗΣ) ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. ΚΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΧΤΙΖΕΙ ΦΑΡΑΩΝΙΚΗ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΧΤΑΚΟΣΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ //
    ΕΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ //
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ //
    ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ //
    ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΗΣ Νεας Δολοφονιας //
    ΤΩΝ ΕΒΡΑΗΚΩΝ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΩΝ ΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ //
    ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΙΓΑΙΟ ΚΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ //
    ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΝ ΚΡΗΤΗ //
    ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΚΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα φίλε είναι επίσημο, ο Elon Musk γίνεται ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter,
    μεγάλη νίκη για την ελευθερία του λόγου:

    https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/breaking-official-twitter-sold-twitter-shares-halted-pending-news-sale-company-sold-elon-musk-43-billion/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα φίλε μου και Χρόνια Πολλά!
      Το γνωρίζω και το άφησα απ' έξω για να μπει σε άλλη ανάρτηση.

      Διαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ,
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ, ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ, ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΗΡΕΜΟΥΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.

    ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΕΙΡΕΙ.
    ΦΘΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΦΘΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
    Η ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Αχ Ηλία, κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ τον τελευταίο καιρό. Έχω στομώσει με το διαδίκτυο. Πιάνω τον εαυτό μου να ψάχνει με μανία για κάτι νεότερο και πιο αισιόδοξο και συχνά αισθάνομαι να πνίγομαι σε έναν ωκεανό γεμάτο ακαθαρσίες...Βγαίνω στο μπαλκόνι για να πάρω λίγο φρέσκο αέρα και αντικρίζω τσιμέντο και έναν θαμπό δηλητηριώδη ουρανό. Τότε με πιάνει μια μεγάλη λαχτάρα για τη Φύση και νιώθω εγκλωβισμένη που οι υποχρεώσεις δεν με αφήνουν, προς το παρόν, να αποδράσω από αυτή την κόλαση.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα.
      Αγαπητέ μου Ηλία και εγώ κάπως έτσι είμαι εδώ και 2 μήνες.
      Χάλασε και τελείως το κομπιούτερ και έχω ένα "δανεικό" με ελάχιστη μνήμη και δεν μπορώ να έχω τα αρχεία μου παρά μόνο με εξωτερικό δίσκο που είναι κάπως άβολο...
      Έτσι γράφω πιό αραιά, αλλά αγαπητέ μου Κώστα διαβάζω καθημερινά πρωί και βράδυ όπως έκανα πριν και κυρίως διαβάζω και τα σχόλια, να δω τι νέο υπάρχει!
      Οπότε αν δεν σχολιάζω μην ανησυχείς διαβάζω τα πάντα!
      Αντιγόνη
      Υ.Γ. Το νέο πλαίσιο σχολίων είναι λίγο περίεργο...
      Θα το συνηθίσουμε όμως!

      Διαγραφή
    4. Το ξέρω Αντιγόνη μου ότι είσαι κοντά μας. Δεν ανησυχώ. Όλοι μας αυτό τον καιρό αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα. Κι εγώ αρκετά. Στο μπλογκ αυτό ανασυντασσόμαστε, αλλά γνωρίζω επίσης πως σύντομα θα τα ρίξουν όλα. Ίσως καλύτερα κιόλας, μπας και γνωριστούμε περισσότερο και οργανωθούμε στις γειτονιές μας και γυαλίσουμε τις καπαρντίνες, όσοι έχουν, γιατί οι καμπάλες έχουν αγριέψει πολύ και μάς ψεκάζουν με μανία, κι αυτό..από αρρώστεια, εμείς πρέπει να το γυρίσουμε σε οργή και να τούς γ@μήσουμε ό,τι έχουν και δεν έχουν!

      Διαγραφή
    5. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
      ΕΦΤΑΣΕ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.
      ΑΗΔΙΑΣΑ, ΣΙΧΑΘΗΚΑ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Σ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΡΥΘΜΟ.
      ΝΑΙ, ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,
      ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
      ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ, ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ, ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ.

      ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΦΑ ΠΟΥΦΟΥ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.
      ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
      ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΓΩΝΙΑ, ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.

      ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

      ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΩΣΤΑ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

      ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ:
      ΦΟΒΟΣ
      ΒΙΑ
      ΧΡΕΗ
      ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
      ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
      ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
      ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
      ΨΕΚΑΣΜΟΙ
      ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ.

      Διαγραφή
    6. ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
      ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
      home-biology.gr

      Διαγραφή
  10. οταν βλεπω την κοντη μου ρχεται αυτο που λεμε '''χεσε ψηλα κι αγναντευε''''αφοδευμενη την εχουμε κι αυτην και ολους..ενα τεραστιο μπραβο στα παιδια,,,,..Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙναι καθαρα τυπικο .Δεν θα ειχαν ουτε μασκες ουτε θα καθοντουσαν εκει σαν μαραμενα ..τα φανταρια .Εθιμο τυπικο NEWAGE axaxaaxxa Χριστος Ανεστη ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

    Οσο για τον ΕΛ ον ..μαλλον το τουιτερ θα περασει στα χερια των κινεζων σιγα σιγα .για οσους με στομφο φωνασκουν οτι θα υπαρχει ελ.λογου εκει .(ισως διαφημιστικα στην αρχη και παλι ισως )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστός Ανέστη! Καλή λευτεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χθες, κατά την παρέμβασή του στην συνάντηση υπουργών Άμυνας από 40 χώρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δεσμεύτηκε για την προσφορά κάθε δυνατής ανθρωπιστικής και αμυντικής βοήθειας, ως συνεισφορά «στον αγώνα του ουκρανικού λαού για άμυνα και προστασία της ελευθερίας του».

    ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΙ ΗΠΑΠΑΡΟΙ (οπως τους αποκαλεί ο εργδημ) ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ ΤΟΥ ΤΣΟΜΣΚΙ. ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.
    Μην το τερματίσουμε γιατί έτσι ακυρώνεται πάρα πολύ σοβαρή δουλειά που έχει προηγηθεί.
    Στοιχειώδεις γνώσεις να έχει κάποιος από στρατό θα γνωρίζει πως ισχύει 100% το εθιμοτυπικό που βλέπουμε.
    Επίσης είναι αν μη τι άλλο ανόητο το να πιστεύει κάποιος πως θα τολμούσαν στρατεύσιμοι να προβούν εν μέσω επίσημης επιθεώρησης σε κινηση απαξίωσης στο πρόσωπο του ΠτΔ όσο πιθηκας κι ανθελληνας κι αν είναι το σουργελο που επέλεξε ο αφορισμενος αντινατιβιστης για την απαξιωση της χώρας και του έθνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή