«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ ΜΕ ΦΟΥΛ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ !!!

Τί θα γίνει αύριο Μ.Δευτέρα 18 Απριλίου..; Τρομοκρατικό χτύπημα ψευδούς σημαίας με 2.000 νεκρούς στη Νέα Υόρκη..; Και θα είναι αυτό που θα οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας..; Τελικά.. το υδροξείδιο του γραφενίου στα σατανικά εμβ0λια το έβαλαν για να μπλοκάρει την αναβάθμιση του ανθρώπινου είδους που πρόκειται να συμβεί το 2030 από ένα Ηλιακό Γεγονός-Κοσμική Έκρηξη Ενέργειας..;


Project Looking Glass: Mysterious Group Warns για Μοιραία Γεγονότα και Πυρηνικό Πόλεμο με τη Ρωσία           

του Frank Schwede

Μια μέχρι πρότινος άγνωστη ομάδα που αποκαλούσε τους εαυτούς τους The Guardians of Looking Glass κυκλοφόρησε τρία βίντεο στα τέλη Μαρτίου, στα οποία περιγράφουν λεπτομερώς τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ανθρωπότητα, ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα.

https://www.youtube.com/channel/UCY4y79MQNFPz1Wc1HPIOYDg/videos

Η ομάδα σημειώνει τη σημασία της διάδοσης των πληροφοριών και τονίζει ότι απαιτείται επείγουσα δράση για να σταματήσει η εμφάνιση παγκόσμιων κατακλυσμών και ένα αρνητικό χρονοδιάγραμμα.

[18-4-22   Το looking glass artifact προμήνυε μια «ιδιαιτερότητα» το έτος 2030, κατά την οποία δύο πιθανά χρονοδιαγράμματα θα συγκλίνουν και θα προέκυπτε ένα αποτέλεσμα. Το αρνητικό αποτέλεσμα εξαρτάται από μια σειρά τρομερών γεγονότων που θα συμβούν από το 2022 έως το 2029. Το πρώτο Γεγονός ονομάζεται Γεγονός 1, που θα συμβεί στις 18 Απριλίου 2022. Αυτό το συμβάν, και όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν, πρέπει να σταματήσουν για να αποφευχθεί η αρνητικό συμβάν και αντ' αυτού βεβαιωθείτε ότι το θετικό συμβάν συγκλίνει στη μοναδικότητα.  https://www.youtube.com/watch?v=h9GRkdgnGPo]

Σύμφωνα με τους συντάκτες των βίντεο, σε λίγες μόνο μέρες, στις 18 Απριλίου, μια καταστροφική βομβιστική επίθεση «ψευδής σημαίας» θα μπορούσε να λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη. Πόσο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες και ποιος βρίσκεται πίσω από τη μυστηριώδη ομάδα; 

Τα μέλη της ομάδας ισχυρίζονται ότι είναι πρώην αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών που έχουν ενωθεί για να δημοσιοποιήσουν απόρρητες πληροφορίες για μελλοντικά γεγονότα. Λένε:

«Οι γνώσεις μας προέρχονται από τη δουλειά μας στο έργο Looking Glass, το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Ιράκ μαζί με άλλα ευρήματα τη δεκαετία του 1990. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το τεχνούργημα ενεργοποιήθηκε και μηχανογραφήθηκε από τον αμερικανικό στρατό. Μπορέσαμε να δούμε δεκάδες μελλοντικά χρονοδιαγράμματα και μια σύγκλιση ή μοναδικότητα που οδηγεί σε πιθανά αποτελέσματα μέχρι το έτος 2030.

Σε ένα χρονοδιάγραμμα, η ανθρωπότητα ξυπνά και η τρέχουσα τάξη πραγμάτων διαλύεται - συμβαίνει ένα γεγονός που δεν είναι αρνητικό, αλλά θετικό. Στο άλλο χρονοδιάγραμμα, η τρέχουσα δομή παραμένει στη θέση της, ακολουθεί πυρηνικός πόλεμος και πολλά άλλα φρικτά γεγονότα. Τότε εμφανίζεται το αρνητικό γεγονός αντί για το θετικό».

Η ομάδα ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσουν περισσότερα βίντεο, ότι τα γεγονότα στο αρνητικό χρονοδιάγραμμα μπορούν να αλλάξουν μόνο μέσω των ενεργειών όσων έχουν δει τα βίντεο.

Δηλαδή, εάν τα βίντεο προβληθούν, διαδοθούν και κοινοποιηθούν από χιλιάδες άτομα, τότε όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα στο αρνητικό χρονοδιάγραμμα μπορούν να αλλάξουν αντί να εκδηλωθούν. Η ομάδα:

«Το looking glass artifact μας έδειξε ότι εξαρτάται από τις ενέργειες των άλλων αν αλλάξουν τα γεγονότα. Η δουλειά και η βοήθειά σας στη διάδοση αυτού του μηνύματος είναι ζωτικής σημασίας. Εξαρτάται λοιπόν από εσάς τι θα συμβεί».

Πάμε στο πρώτο βίντεο. Αναφέρεται σε μια εκδήλωση που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο μέρες, δηλαδή τη Δευτέρα του Πάσχα, 18 Απριλίου. Αυτή την ημέρα υποτίθεται ότι θα γίνει βομβιστική επίθεση με ψεύτικη σημαία στο κέντρο της Νέας Υόρκης. 

Ψεύτικη σημαία στη Νέα Υόρκη

Η βόμβα λέγεται ότι βρίσκεται σε ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στην Times Square ή κοντά. Σύμφωνα με την οργάνωση, ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε από δυτική ομάδα συμφερόντων και η Ρωσία φέρεται να είναι υπεύθυνη για την επίθεση. 

Οι "The Guardians of Looking Glass":

«Η αντίδραση της Ρωσίας είναι αρχικά επιφυλακτική. Η Ρωσία θα επιτεθεί σε ορισμένες αμερικανικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και θα σκοτώσει λίγο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ, ενώ οι ΗΠΑ θα σκοτώσουν χιλιάδες Ρώσους στρατιωτικούς.

Αυτό θα οδηγήσει σε αντικρουόμενους λογαριασμούς. Κάποιοι θα πουν ότι η Ρωσία είναι αδύναμη και ηττημένη, άλλες χώρες όπως η Ινδία και η Κίνα θα ταχθούν στο πλευρό της Ρωσίας.

Πολλοί θα αμφιβάλλουν ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από τη βόμβα και θα δουν την απάντηση των ΗΠΑ ως βιαστική και σκληρή. Το αργότερο όταν η Δύση καταλάβει ότι η επίθεση ήταν ανεπιτυχής και η παλίρροια θα αλλάξει, θα ετοιμάσει μια δεύτερη «ψεύτικη σημαία».

Το διαβολικό σχέδιο σε αυτή την περίπτωση περιλαμβάνει μια επίθεση χρησιμοποιώντας στέλεχος 836 άνθρακα στην Ουάσιγκτον DC. Αυτό το στέλεχος είναι το ισχυρότερο και πιο θανατηφόρο, που αναπτύχθηκε από τη Ρωσία αλλά αργότερα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η Ομάδα Guardian ισχυρίζεται ότι ορισμένα παθογόνα μεταφέρθηκαν λαθραία από τη Ρωσία λίγο πριν καταστραφούν και αναπτυχθούν περαιτέρω σε δυτικά εργαστήρια. Θα μπορούσε αυτό να έχει συμβεί σε ένα από τα εργαστήρια στην Ουκρανία; 

Οι "The Guardians of Looking Glass":

«Η επίθεση θα σκοτώσει περισσότερους από 100.000 ανθρώπους μέσα σε λίγες μέρες και θα εξαπλωθεί επίσης σε απομακρυσμένες περιοχές και άλλες μεγάλες πόλεις στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα σε μια εβδομάδα, εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν και εκατομμύρια άλλοι θα αρρωστήσουν σοβαρά.

Μεγάλα τμήματα των ανατολικών πολιτειών είναι αποκλεισμένα, η κυβέρνηση Μπάιντεν εκκενώνεται από την Ουάσιγκτον στο Ντένβερ επειδή γνώριζε την επίθεση. Οι ΗΠΑ κατηγορούν ξανά τη Ρωσία για την επίθεση και απαντούν με πυρηνικά όπλα».

Οι ΗΠΑ εξαπολύουν μια ολοκληρωμένη πυρηνική επίθεση σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Ρωσίας - αλλά χάρη στην καλή αεράμυνα μόνο το τριάντα τοις εκατό των πυρηνικών πυραύλων θα φτάσουν στη Ρωσία.

 Η Ρωσία απαντά με μια πυρηνική αντεπίθεση σε είκοσι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, η οποία θα οδηγήσει σε θανάτους εκατομμυρίων, επειδή η άμυνα των ΗΠΑ δεν είναι αρκετά ισχυρή για να σταματήσει τις πυρηνικές βόμβες.

Η Ρωσία και η Κίνα γίνονται παγκόσμιες δυνάμεις

Ενώ οι ΗΠΑ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία όπως το TR 3B, λόγω της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε από τη Ρωσία, το TR 3B δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει και να αναχαιτίσει με επιτυχία τους πυραύλους. Δηλαδή, όσο η Ρωσία επιβιώνει από τον πόλεμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εκμηδενίζονται.

Το εμπόριο θα σταματήσει πλήρως τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στον γειτονικό Καναδά, οδηγώντας σε κοινωνική κατάρρευση.

Αν και η αντίδραση ποικίλλει, γίνεται σαφές σε πολλούς πολύ γρήγορα ότι ήταν οι ΗΠΑ που επιτέθηκαν στη Ρωσία. Ακριβώς όπως πολλοί επικριτές θα αμφιβάλλουν ότι η Ρωσία ήταν στην πραγματικότητα πίσω από τις επιθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, θα ήταν πολύ αργά για να το δούμε.

Η Ευρώπη απειλείται και από τη Ρωσία, αλλά θα παραδοθεί πολύ σύντομα για να αποφύγει περαιτέρω ζημιές. Δεκαεπτά ημέρες μετά την πρώτη πυραυλική επίθεση, ο πόλεμος θα τελειώσει και η Ρωσία και η Κίνα θα ανακηρυχθούν de facto παγκόσμιες δυνάμεις.

Παρά τη βοήθεια για την ανοικοδόμηση που παρέχεται στις ΗΠΑ από τη Ρωσία και την Κίνα, ολόκληρη η περιοχή της Βόρειας Αμερικής θα παραμείνει σε κατάσταση "rogue", η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2030.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, νέα διαβολικά σχέδια σχεδιάζονται ήδη από τις ελίτ εναντίον του λαού, αλλά ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα θα εμπλακούν σε αυτά. Σχεδιάζεται η απελευθέρωση ενός νέου παθογόνου για να δικαιολογηθεί η χρήση ενός νέου εμβολίου που αλληλεπιδρά με τα ήδη υπάρχοντα εμβόλια και το οξείδιο του γραφενίου που περιέχουν.

Ωστόσο, το οξείδιο του γραφενίου που περιέχεται στο εμβόλιο δεν προορίζεται να σκοτώσει. Ο πραγματικός σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια αλληλεπίδραση με ένα επερχόμενο ηλιακό γεγονός το 2030.

Το οξείδιο του γραφενίου προορίζεται να διασφαλίσει ότι η ανθρωπότητα δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός ως θετικό αλλά ως τρομερό, επειδή οι εμβολιασμένοι δεν θα το επιβιώσουν λόγω της νέας συχνότητας δόνησης.

Τι θα συμβεί όμως εάν το γεγονός της 18ης Απριλίου και τα άλλα που ακόμη σχεδιάζονται μπορούν πράγματι να αποτραπούν εγκαίρως; 

Οι "The Guardians of Looking Glass":

«Το θετικό αποτέλεσμα είναι αυτό που αποκαλύφθηκε επίσης από το Looking Glass Artifact που βλέπει κάθε μέλος των Guardians of the Locking Glass Artifact. Μας έχει αποδειχθεί ότι εάν η ανθρωπότητα παρέμβει για να σταματήσει όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα, ένα προς ένα, με τη βοήθεια της δουλειάς μας, θα υπάρξει ένα μέλλον που θα οδηγήσει μέχρι το έτος 2030 κατά το οποίο η ανθρωπότητα θα φτάσει σε μια υψηλότερη συνείδηση. αγάπη, περισσότερη κατανόηση.

Όλοι αρχίζουν να βλέπουν τον κόσμο όπως είναι και όχι τόσο φιλτραρισμένο από τα μέσα ενημέρωσης, το Χόλιγουντ και τις κυβερνήσεις. Γίνεται μια αποκάλυψη. Τα εμβόλια απορρίπτονται. Θα βρεθεί θεραπεία για όσους έχουν δηλητηριαστεί από το οξείδιο του γραφενίου που μετανιώνουν για την απόφασή τους.

Κάθε φρικτό γεγονός θα σταματήσει. Τότε λαμβάνει χώρα το γεγονός και το ανθρώπινο σώμα, απαλλαγμένο από τις τοξίνες του εμβολίου, μεταμορφώνεται από μια κοσμική έκρηξη ενέργειας που αναζωογονεί κάθε άνθρωπο με νέα ζωή, ζωντάνια και νεανικότητα και με υψηλότερες διαστάσεις ικανότητες και δυνάμεις.

Όλοι αναζωογονούνται ξανά σαν να είναι στα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 20. Όλες οι ασθένειες θα εξαλειφθούν. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να τρέφεται με ενέργεια, φως και νερό και δεν χρειάζεται τροφή, αλλά η τροφή μπορεί ακόμα να καταναλωθεί. Υπάρχει μια πλήρης ανανέωση και μια νέα σύνδεση με τη γη.

Οι κυβερνήσεις μικρών κοινοτήτων επικρατούν και οι μεγάλες διεθνείς δομές εξουσίας και τα μονοπώλια εξαφανίζονται. Οι άνθρωποι μπορούν πλέον να ζήσουν έως και 1000 χρόνια. Υπάρχουν νέες εφευρέσεις που καθαρίζουν τη γη, π.χ. Β. Βακτήρια που τρώνε πλαστικό. Από το 2030 ολόκληρος ο κόσμος θα μεταμορφωθεί. Παλιές, διεφθαρμένες κυβερνήσεις καθαιρούνται, οι ευρωπαϊκές ελίτ χάνουν όλη τους τη δύναμη, με αποτέλεσμα ορισμένοι να καταλήγουν ζητιάνοι στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν όμως εκστρατείες εκδίκησης. Η ανθρωπότητα απλώς σταματά να ενεργοποιεί τις αρνητικές δυνάμεις και χωρίς αυτή την ενέργεια οι σκοτεινές μαραίνονται και εξαφανίζονται. Χωρίς την ενέργεια που τους τροφοδοτεί δισεκατομμύρια άνθρωποι, δεν έχουν καμία δύναμη, και όταν δισεκατομμύρια άνθρωποι επιλέγουν να τους αφαιρέσουν τη δύναμή τους, μένουν χωρίς τίποτα.

Έτσι νικούνται, και έτσι καταλήγουν να ζητιανεύουν ή να φεύγουν χωρίς τίποτα. Πολλοί από αυτούς τρελαίνονται σε αυτό το σημείο, έχοντας αφαιρέσει τον πλούτο και τη δύναμή τους.

Ακόμα κι αν σταματήσει η επίθεση της 18ης Απριλίου, υπάρχουν άλλα 70 γεγονότα που πρέπει επίσης να σταματήσουν τις επόμενες μέρες, μήνες και χρόνια, κάθε ένα από αυτά. Δεν μπορούμε να έχουμε επιτυχία χωρίς την προσοχή, τη δέσμευσή και τη βοήθειά σας».

Μπορούμε ακόμα να σωθούμε;

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να κρίνουμε αν τα γεγονότα συμβαίνουν πραγματικά ή αν πρόκειται απλώς για μια ψεύτικη ομάδα που θέλει να γίνει σημαντική για το κοινό. Για να κατανοήσετε καλύτερα τη σύνδεση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το έργο Looking Glass χρονολογούνται από το 2002.

Το θέμα έγινε τελικά δημοφιλές όταν ο Kerry Cassidy από το "Project Camelot" πήρε συνέντευξη από τον Bill Wood. Και ένας άλλος πληροφοριοδότης φέρεται να συμμετείχε στο έργο. Το όνομά του είναι Dan Burisch

Ο Burisch λέγεται μάλιστα ότι σκηνοθέτησε το έργο στην περιοχή 51. Σύμφωνα με τον Burisch, η εγκατάσταση δημιουργήθηκε με αντίστροφη μηχανική ενός αντικειμένου που βρέθηκε σε ένα διαστημόπλοιο που συνετρίβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Burisch, η μηχανή του χρόνου περιλαμβάνει έξι γεννήτριες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και έναν περιστρεφόμενο κύλινδρο με ρυθμιζόμενο ύψος που περιέχει αέριο αργό, που περιβάλλεται από ισχυρούς ηλεκτρομαγνήτες, οι οποίοι μπορούν να περιστραφούν ενενήντα μοίρες από τον οριζόντιο άξονα.

Αλλάζοντας την ισχύ και τον προσανατολισμό των μαγνητών, θα πρέπει να είναι δυνατή η κλήση στο υπερδιάστημα για να ανοίξουν σκουληκότρυπες σε διαφορετικά σύμπαντα.

Μεταβάλλοντας τις ρυθμίσεις ισχύος και τους προσανατολισμούς, θα πρέπει να είναι δυνατή η δημιουργία εικόνων που μοιάζουν με ολόγραμμα πιθανών μελλοντικών γεγονότων σε ελεύθερο χώρο εντός των πεδίων, οι οποίες μπορούν να καταγραφούν και να εγγραφούν μέσω συσκευών εγγραφής ήχου-βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Ο Burisch ισχυρίστηκε αργότερα ότι οι συσκευές Looking Glass και οι Stargates διαλύθηκαν για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα. Υπάρχουν επίσης πηγές που λένε ότι η τεχνολογία δεν μπορούσε να δει πέρα ​​από το 2012.

Σε μια συνέντευξη με τον αμερικανό συγγραφέα Frank Jacob, ο φυσικός Dieter Broers υποθέτει ότι αυτή η εγκατάσταση υπήρχε στην πραγματικότητα ή μπορεί ακόμη και να υπάρχει ακόμα και ότι οι δηλώσεις που έκανε η ομάδα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από την ομάδα.

Στη συνομιλία, ο Τζέικομπς τόνισε ότι η εμβολιαστική προπαγάνδα και ο τρόμος των μέσων ενημέρωσης σε σχέση με τον κορωνοϊό έχουν νόημα μόνο με φόντο τις πληροφορίες της ομάδας.

Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν, φυσικά, η ομάδα και οι πληροφορίες να είναι στην πραγματικότητα απλώς ψεύτικες και ότι η ομάδα, όποιος κι αν βρίσκεται πίσω από αυτήν, απλώς πήδηξε στη σειρά των επικαιρών γεγονότων (Corona και ο πόλεμος της Ουκρανίας)

μόνο για να γίνουν σημαντικοί στο σύνολο των τσίρκο των μέσων ενημέρωσης

Όπως και να έχει, το μέλλον θα δείξει πού θα μας βγάλει το ταξίδι.

Και ως γνωστόν, ούτως ή άλλως όλα βγαίνουν διαφορετικά απ' ό,τι νομίζεις!


Διαβάστε την συναρπαστική συνέχεια, με ανακαλυφθείσα αστρική πύλη στο Ιράκ (Stargate) κι άλλα ωραία.. στο hellenicrevenge.blogspot.com




19 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΞΈΡΕΙΣ! ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΒΙΑΣΙΝΕΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΤΟΠΕ DJT JFK.
    ΑΣΕ που σε ορισμένους έχει έρθει!!! Ασταμάτητο έρχεται ξανά κ ξανααα...!
    🗡️⚖️⌛ Γένοιτο! ΓΈΝΟΙΤΟ! Γένοιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΈΡΟΥΝ! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΕΙΚΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ Λ.Κ. ΚΑΙ S.Q F., ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ D.J.T. KAI B.B.P. ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
      ΓΕΝΟΙΤΟ! ΓΈΝΟΙΤΟ! ΓΕΝΟΙΤΟ!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΒΛΕΠΑ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ, ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ CHARLIE WARD-ΠΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ-NA ANAΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ
    ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ 2000 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΥΡΙΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
    https://www.youtube.com/watch?v=7vxS7xiunvk

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. yellow book kai yellow cube itan i arxiki dwrea stoys antrwpous gia tin gnwsi meloymenwn timelines ..epeita me reverse enginering kataskeyasan ayto pou o burish onomase looking glass..yparxoyn kapoies anafores sxetika me to projecy looking glass ..arketa endiaferonta pragmata alla einai poly konta o orizontas gegonotwn +\- 7 imeres ..mias kai apo to 2012 ola ta pihana timelines collapsed se 2 mono kai mexri to 2030 tha ginoun 1 me teliko gegonos ...
    as elpisoume oti tha kanei zak ekei pou xreiazetai kai oxi zik
    kalimera kai kali ebdomada filtate kwsta kai se olous ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διός Κούρος 1ο μέρος

    Με το που διάβασα το κείμενο, το ένστικτό μου μου ΦΩΝΑΞΕ : «Μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη του σας δίνω μια δυο αλήθειες και μετά σας φλομώνω στο ψέμα».

    Το θέμα των χρονογραμμών είναι τόσο περίπλοκο που είμαι βέβαιος ότι ούτε ο Δανέζης δεν το έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του. Είχα παρακολουθήσει την συνέντευξη του Dan Burisch στην Kerry Cassidy, ο οποίος μιλούσε για τις χρονογραμμές και το μόνο που μου έμεινε ως αποτέλεσμα είναι ότι ήμουν περισσότερο μπερδεμένος από ό,τι ήμουν πριν την συνέντευξη. Η συνέντευξη ξεκινά από εδώ και έχει και τα υπόλοιπα μέρη :
    https://projectcamelotportal.com/2007/11/18/project-camelot-interviews-dan-burisch-part-1/

    ΔΕΝ λέω ότι οι χρονογραμμές ΔΕΝ υπάρχουν. Υπάρχουν και παραυπάρχουν, αλλά ο «μηχανισμός» επιλογής της εφαρμογής χρονογραμμών είναι τόσο περίπλοκος που μόνο μια Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να το διαχειριστεί. Και με το φτωχό μυαλό μου σκέφτομαι ότι ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ χρονογραμμή υπερισχύει !!! ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ.

    Λέει στο κείμενο : «Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να κρίνουμε αν τα γεγονότα συμβαίνουν πραγματικά ή αν πρόκειται απλώς για μια ψεύτικη ομάδα που θέλει να γίνει σημαντική για το κοινό. Για να κατανοήσετε καλύτερα τη σύνδεση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το έργο Looking Glass χρονολογούνται από το 2002.
    Το θέμα έγινε τελικά δημοφιλές όταν ο Kerry Cassidy από το "Project Camelot" πήρε συνέντευξη από τον Bill Wood. Και ένας άλλος πληροφοριοδότης φέρεται να συμμετείχε στο έργο. Το όνομά του είναι Dan Burisch».

    Ψέμα !! Ο ΠΡΩΤΟΣ που αναφέρθηκε στο «Project Looking Glass» ήταν ο Bob Lazar, ο οποίος το «σφύριξε» σαν ένα μυστικό πρόγραμμα στην Area 51. Για εμένα ο εν λόγω κύριος, παρόλο που είναι πασίγνωστος στο χώρο των «whistleblowers», αποτελεί τον ΚΥΡΙΟ μοχλό παραπληροφόρησης. Απόδειξη είναι ότι βρίσκεται ακόμη εν ζωή !!! Πιστεύετε ότι οι επικυρίαρχοι θα τον άφηναν να «αλωνίζει» και να τους «καρφώνει» ; Οι ΙΔΙΟΙ μας πετάνε ένα ξεροκόμματο πληροφορίας με έντεχνη απόσπαση προσοχής σε ΜΗ σημαντικά κομμάτια του.

    Bob Lazar : https://www.youtube.com/watch?v=0007vrxL4R8

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διός Κούρος 2ο μέρος

    Το ότι και οι Κόπα έχουν αναφερθεί στο πρόγραμμα αυτό, ΔΕΝ σημαίνει ότι συμμερίζονται τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα που παρασύρουν εμάς που αναζητάμε. Οι Κόπα στο post 3585, στις 11/11/2019 είχαν αναφέρει :
    «https://twitter.com/fillasaufical/status/1194044070039085057
    Project Looking Glass?
    Going Forward in Order to Look Back.


    Φυσικά το link ΔΕΝ εμφανίζει ΤΙΠΟΤΕ, μιας και το twitter έχει καταντήσει χειρότερο και από το mega channel. ΜΗΝ μπερδεύουμε την ανάρτηση των Κόπα με όλα τα παραπάνω, διότι αυτό ακριβώς κάνουν οι επικυρίαρχοι. ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ τους Κόπα, επειδή αναφέρονται (με τον δικό τους τρόπο) σε ένα ήδη αποδομημένο project !!

    Και τώρα έρχονται οι «Φύλακες του Καθρέφτη» να μας πουν ΤΙ ; Ότι ΤΕΛΙΚΑ θα υπερισχύσουν ΔΥΟ χρονογραμμές, μια ΚΑΛΗ και μια ΚΑΚΗ ; Δηλαδή μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την ισχύουσα ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ !! Και μάλιστα μας δίνουν και «εικόνα» των δυο χρονογραμμών ; Και όχι μόνο «εικόνα» αλλά και συγκεκριμένες ημερομηνίες !!!! Παιδιά, την 11/11/2111 θα κερδίσω το joker και θα μοιράσω όλα τα κέρδη. Κάντε λίγη υπομονή. Θα σας ξελασπώσω.

    Η παγίδα : «Μας έχει αποδειχθεί ότι εάν η ανθρωπότητα παρέμβει για να σταματήσει όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα, ένα προς ένα, με τη βοήθεια της δουλειάς μας, θα υπάρξει ένα μέλλον που θα οδηγήσει μέχρι το έτος 2030 κατά το οποίο η ανθρωπότητα θα φτάσει σε μια υψηλότερη συνείδηση. αγάπη, περισσότερη κατανόηση»

    ΠΩΣ θα παρέμβει η ανθρωπότητα βρε παλικάρια ; Για να παρέμβει θα πρέπει πρώτον να έχει ενημερωθεί ΜΑΖΙΚΑ, για όλα αυτά και δεύτερον να γνωρίζει τον ΤΡΟΠΟ. Λένε «με τη βοήθεια της δουλειάς μας». Αλήθεια ;;; Ποιας «δουλειάς» και ποιοι είναι οι «μας» ; Δηλαδή να ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ; Και ΔΕΝ κάνετε ΤΙΠΟΤΕ για να μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι ΑΞΙΖΕΤΕ την εμπιστοσύνη μας, παρά μόνο ΛΟΓΙΑ ; Να σας πιστέψουμε επειδή μας «πετάξατε» το γραφένιο, το κακό που κάνουν τα μπόλια, το παραμύθι ότι θα ζούμε 1000 χρόνια (ενσαρκωμένοι ή όχι ;), την αναζωογόνησή μας σαν να ζούμε το 1920 (λες και δεν υπήρχαν αρρώστιες το 20 !!) ;

    Για να μην μακρηγορώ, πιστεύω ότι χρονογραμμές ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εναλλάσσονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με ασύλληπτη ταχύτητα. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τις κατευθύνει ο οποιοσδήποτε, διότι η μόνη παράμετρος κατεύθυνσής τους είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ του καθενός μας, η οποία ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Και αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη και σε αυτό το πεδίο ενσάρκωσης βρίσκονται 7,5 δις κάτοικοι, εκ των οποίων τα 2,5 περίπου είναι έμψυχοι, δηλαδή άνθρωποι με ελεύθερη βούληση. Υπάρχουν δηλαδή 2,5 δις ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ κατεύθυνσης χρονογραμμών. Ο μόνος που μπορεί να καθορίσει ποια χρονογραμμή ΤΕΛΙΚΑ θα υπερισχύσει είναι ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ, ο οποίος ΔΕΝ ξέρουμε πως λειτουργεί. Υποψιάζομαι (σε βαθμό σιγουριάς) ότι λαμβάνει υπόψιν του τις σκέψεις μας (οι οποίες παράγουν ενέργεια) και τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. Βέβαια μην ξεχνάμε και το όλο θέμα με τον Ήλιο και τα φωτόνιά του.

    Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι και φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος !!

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΡΥΑ από ομάδες, σωτήρες και καθοδηγητές. Η αλήθεια θα μας αποκαλυφθεί όταν ΠΡΕΠΕΙ και αυτό θα είναι ένα βήμα στο Θεϊκό Σχέδιο. TRUST THE FUCKING PLAN και μην παρασύρεστε. Διαβάστε ό,τι κυκλοφορεί, αλλά ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..πιστεύω ότι χρονογραμμές ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εναλλάσσονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με ασύλληπτη ταχύτητα. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τις κατευθύνει ο οποιοσδήποτε, διότι η μόνη παράμετρος κατεύθυνσής τους είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ του καθενός μας, η οποία ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"

      --------------------------------

      Το 2004 φίλε μου Διός Κούρε, πήγα τρεις συνεχόμενες βραδιές, για να το ξαναδώ, σε έναν κινηματογράφο (τον μοναδικό που το έπαιξε στην Αθήνα) στους Αμπελοκήπους..

      ..την ταινία "Τί στο μπιπ ξέρουμε". Δύο χρόνια μετά το αγόρασα και σε βιβλίο, πράγμα που δεν γινόταν να αποφύγω μιας και υπήρχαν ήδη στη βιβλιοθήκη μου βιβλία του Μίκιο Κάκου, Στίβεν Χώκινγκ κ.ά..

      Η ταινία-βιβλίο ασχολείται ακριβώς με αυτό που αποτύπωσε η φράση σου, συν κάποια άλλα θέματα όπως το διαβασμένο (είτε με ζεν είτε με ορθόδοξο σταυρό) νερό, το οποίο μεταμορφώνεται σε αγιασμό με εκ διαμέτρου νέες ιδιότητες του υγρού αυτού λόγω του οποίου υπάρχουμε.

      Κάθε μας λέξη ή κίνηση δημιουργεί νέο σύμπαν (παράλληλη πραγματικότητα). Να, σε αυτή την απάντηση που σού δίνω: Κάποιοι δεκάδες ή εκατοντάδες άνθρωποι θα ψάξουν να βρουν αυτό το βιβλίο (ή να δουν την ταινία). Νέο κλαδί χωροχρονικού συνεχούς θα δημιουργηθεί, με σίγουρα όχι αρνητικά αποτελέσματα. Εάν δεν σού έδινα την παρούσα απάντηση, τα πράγματα θα συνεχίζονταν όπως πριν από 10 λεπτά, με εκατοντάδες ανθρώπους να έχουν άγνοια αυτών των πραγμάτων, εξακολουθούμενοι να πιστεύουν ότι βρίσκονται σε μία μόνο χρονική γραμμική ακολουθία (μάτριξ) την οποία δεν δύνανται να αλλάξουν.

      Διαγραφή
    2. Φιλε Δ/Κ σεβομαι παρα πολυ την αντιληψη σου και δυστυχως οφειλω να συμφωνησω σε μερικα απο τα γραφομενα σου (δυστυχως γιατι ειμαι ιδιαιτερως επιρρεπης στο να μου αρεσει ενα πολυ παραξενο παρασκηνιο [τυπου λαζαρ , σουπερ στρατιωτες , ανθρωποι απο αλλο ΤΙΜΕLΙΝΕ να εδωσαν το αρχικο YELLOW BOOK στην τωρινη φυλη ktlp)Αλλα ευτυχως που η κριτικη μου σκεψη λειτουργει και φιλικα με σκουνταει να ερευνω βαθυτερα πριν βυθιστω παλι στην ρομαντζαδα του μαγικου και σκοτεινου /φωτεινου παρασκηνιακου ειδυλιου του Μπαλανου με προσθηκες απο το "Γυρίστε τον γαλαξία με οτοστόπ (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy ), Galaktika δρ WHO , ...TERRY PRATCHER ''HOGFATHER ''Λιγο ΗΑNGAR 13 αλλα η βαση ισως να ακουμπαει πιο πολυ το ΑMERICAN GODS toy GAYMAN ....Aφου λοιπον παρουσιασα θεατρικα ενα προλογο οφειλω να παραδεχτω πως απο τον καιρο που ξεκινησα να ψαχνομαι , εχω καταληξει οτι ενα μερος απο αυτο που ονομαζουμε πραγματικοτητα , ειναι σαν ζελε απο απειρες χρονογραμμες ταυτοχρονες ///και αναλογα την δονηση \ (οπως ο ροοστατης με τους ραδιοσταθμους) ο καθενας ''βιωνει'' την εκαστοτε ''του'' πραγματικοτητα .Αυτη η ενοποιητικη θεωρια μου αν και λιγο πεπλατυσμενη και ισσοπεδωτικη ειναι πολλες φορες μια ενοποιητικη βαση για διαφορες θεωριες οπως του Λαζαρ , της κασσιντυ κτλπ.Καθε επιλογη ειτε συν καταλεγεται σε μια αντιστοιχη ομ(ι)ο δονουμενη χρονογραμμη ειτε δημιουργει μια εντελως καινουρια (για αυτο και ειναι μεγαλο θεμα για εμενα η ελευθερη επιλογη μιας και δημιουργει συμπαντα / πραγματικοτητες) .
      Μονο το ανθρωπινο γενος εχει την ιδιοτητα κατασκευης τετοιας μεσω της συνειδησης , και αυτο ειναι και το μεγιστο των δωρων ..Να σου , α(Λ)ήθεια πιστευω και για αστροστολους και πως ο τυπος ενεργειας τοθ αινσταιν δεν ισχυει , οτι η μαζα δεν ειναι αυτο που μας λενε, οτι η βαρυτητα ειναι αλλη μια θεοτητα οι αριθμοι ειναι οντοτητες και οτι η ιστορια και η τεχνολογια ειναι κεκρυμενη για να μην γινουν τα ιδια οταν καποιοι θερμοκεφαλοι στο παρελθον ισσοπεδςσαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ , σταγειρα και αρχαια ελληνικα αστροπλοια (αργω βλεπε ) και πως ο πολεμος με την ατλαντιδα ηταν και ειναι ακομη εμφυλιος και οτι αναμεσα μας υπαρχουν αλλοδιαστατικες οντοτητες , εξω γηινοι , αιωνιοι και παραμενταλς , πνευματα/αγγελοι αλλα ακομη και δαιμονες αγαθοι και μη ////ακομη να μας το συγχωρεσουν που τους γαμησαμε τα μπρεκια στην εισοδοτους στην ευρωπη η χθονιοι ατλαντες ... τους σταματαγαμε με σθενος και χορο (ειμαστε ο μοναδικος λαος που κανουν παρτυ στην εκκινηση του πολεμου )οσες φορες και ας προσπαθησαν να διαλυσουν τον ΕΛΛ ΗΝ (α).Ειναι πιο κοντα απο ποτε να το καταφερουν .Επιλεγω να πιστευω γιατι ετσι δημιουργω τετραπιθανοτητες για την φυλη μου .Αν ολοι μας μεσω της συνειδησης μας δημιουργησουμε χρονογραμμες οπου ολα ειναι πιθανα τοτε (εφοσον ολα ειναι συνδεμενα )το αποτελεσμα ειναι υπερ μας .Βεβαι αδεν μπορεισ να προσθεσεις ενα ποτηρι νερο στον Ωκεανο και να αλλαξει η συσταση αλλα ουτε και η σταθμη .Συμφωνα με τον βαθμο εντροπιας καπου υπαρχουν ολα για να υπαρχουν και τα αλλα ...Θα ηθελα αποψεις πανω σε αυτο το γιουχου κειμενο ...που δεν εγραψα τιποτα αξιας και χωρις σημασια ...σε ωρες αναμονης και κουρασης χωρις εμ πνευ(σ)η κα φαντασια .

      Διαγραφή
    3. @Pananas από Διός Κούρος 1ο μέρος

      Φίλε Pananas,

      Θα προσπαθήσω να απαντήσω στο «γιούχου» σχόλιό σου (φοβερός είσαι ρε φίλε χαχα), με κάποια σειρά, αν και έβαλες τόσα θέματα που θέλουμε 34 Σαββατόβραδα συζήτησης και ακόμα δεν θα έχουμε καταλήξει κάπου. Και δεν θα έχουμε καταλήξει, διότι τα περισσότερα από όλα αυτά είναι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ (πως να απορρίψεις κάτι αναπόδεικτο;) και το μόνο κριτήριο αποδοχής τους είναι το ένστικτό μας, το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να εμπιστευόμαστε, διότι αποτελεί τη φωνή του μνημονικού του DNA μας.

      Όσο αφορά τις χρονογραμμές, συμφωνώ ότι ο καθένας βιώνει την πραγματικότητα (και συνεπώς την ΤΡΕΧΟΥΣΑ χρονογραμμή) με διαφορετικό τρόπο. Η πραγματικότητα όμως είναι ΜΙΑ η οποία συνεχώς ΕΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ βάσει των επιλογών, των σκέψεων και των πράξεων του ΚΑΘΕΝΟΣ μας.

      Όλοι μαζί καθορίζουμε την (συλλογική) πραγματικότητα, άλλος σε μικρότερο και άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό. Παράδειγμα, ένας άνθρωπος (ο Πούτιν) με τις σκέψεις του και κυρίως τις πράξεις του, καθορίζει μια πραγματικότητα, την οποία μοιραζόμαστε όλοι. Παρόλο, λοιπόν, που όλοι μας βρισκόμαστε στην ΙΔΙΑ χρονογραμμή, ΔΕΝ έχουμε όλοι την ίδια «οπτική» για αυτήν ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. Σε ΜΙΑ πραγματικότητα, κανείς δεν κατέχει τον «ορθό» τρόπο βίωσής της. Και έτσι πρέπει να είναι, διότι αν όλοι βλέπαμε τα πάντα με τον ίδιο τρόπο, τότε η ζωή μας θα ήταν βαρετή !!

      Όσο αφορά τους Ερευνητές, Whistleblowers, Αστροστόλους κλπ, το μόνο που είναι σίγουρο στον αχανή κόσμο του internet είναι η ΥΠΕΡ-πληροφόρηση, μέσα στην οποία κρύβεται πάρα πολύ καλά η ΠΑΡΑ-πληροφόρηση !!

      Αυτό που έχω «εκπαιδεύσει» τον εαυτό μου να κάνει, όταν διαβάζει ένα κείμενο ή μια συνέντευξη για θέματα που έχουν να κάνουν με εξωγήινους, εσωγήινους, γήινους με «ιδιαίτερες» ικανότητες ή γήινους που μου λένε ότι είναι Super στρατιώτες στην LOC (δηλαδή στην στρατιωτική βάση της σελήνης !!), είναι καταρχήν να ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ και κατά δεύτερον να ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ το ένστικτό μου. Από τις πρώτες παραγράφους ή από τη γλώσσα του σώματος (όταν είναι οπτική η συνέντευξη), φαίνεται και που το «πάει» και τι σκοπούς έχει, ο εκάστοτε συνεντευξιαζόμενος.

      Η Cassidy για παράδειγμα, είναι μια ερευνήτρια η οποία έχει πάρει εκατοντάδες συνεντεύξεις από ανθρώπους που ο καθένας έχει την δική του agenda. Ο απλός κόσμος, όπως εγώ και εσύ, διψάει για το υπερβατικό, για το παράξενο, για το «ανώτερο», για το κρυμμένο κλπ κλπ, με αποτέλεσμα να ΤΕΙΝΕΙ να πιστέψει ό,τι του σερβίρεται και έτσι, μέσω της σκέψης του, να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και να επηρεάζει την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ χρονογραμμή, πέφτοντας στην παγίδα του καθενός σκοτεινού.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    4. @Pananas από Διός Κούρος 2ο μέρος

      Προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω κανέναν ο οποίος :

      - ΔΕΝ μιλά για Έλληνες και Ελληνισμό όταν αναφέρεται σε εξωγήινους και στο σύμπαν
      - Μιλά γενικά για Αγάπη, αγνοώντας τις αρνητικές δυνάμεις
      - Κερδίζει χρήματα από την πληροφορία που μας δίνει
      - Προσπαθεί να μας «περάσει» μηνύματα άνωθεν που μιλάν για Αγάπες και λουλούδια και 5η διάσταση

      Έχω πχ δει συνέντευξη γνωστού whistleblower, που υποτίθεται «ξέρει» τι συμβαίνει και μέσα στις 2-3 αλήθειες που λέει για να προσελκύσει το διψασμένο κοινό του, σε κάποια στιγμή λέει ότι υπάρχουν και καλοί δράκοι που θέλουν το καλό της ανθρωπότητας !! Δηλαδή μας λέει ότι υπάρχουν καλά ερπετά !!! Σε κάνει υποσυνείδητα να το δεχτείς ως αληθές και έτσι δημιουργείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που επηρεάζει την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ χρονογραμμή !!!

      Όπως βλέπεις, Φίλε Pananas συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την επισήμανσή σου ότι ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα κατασκευής πραγματικότητας (και συνεπώς χρονογραμμής) μέσω της συνείδησής του. Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα χρησιμοποιούν οι επικυρίαρχοι, αλλά ΕΝΑΝΤΙΩΝ μας.

      Λες ότι «Αν ολοι μας μεσω της συνειδησης μας δημιουργησουμε χρονογραμμες οπου ολα ειναι πιθανα τοτε (εφοσον ολα ειναι συνδεμενα )το αποτελεσμα ειναι υπερ μας». Για αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ το λόγο επαναλαμβάνω (σε σημείο γραφικότητας) και λέω να είμαστε πάντα χαρούμενοι, να είμαστε κοντά στη φύση, να αγαπάμε τους ανθρώπους και τα ζώα, να είμαστε πάντα σε καλή διάθεση και να ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΜΑΣΤΕ (όχι μόνο να διασκεδάζουμε). Όσο περισσότεροι είμαστε σε αυτή τη διάθεση, τόσο πιο κοντά είναι η υπέρ μας χρονογραμμή.

      Και θα υπερθεματίσω λέγοντας ότι ο κόσμος που αντιλαμβανόμαστε, εξελίσσεται ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ μέσα από την παραμικρή μας σκέψη. Με αυτό τον τρόπο ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ο καθένας ξεχωριστά στην ΤΕΛΙΚΗ χρονογραμμή. Κάθε τι που έρχεται στην ζωή μας, ΕΜΕΙΣ το έχουμε καλέσει και προκαλέσει. Είναι μέρος της μαγικής μας δύναμης από την οποία μας έχουν αποκόψει ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Η επίδραση του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, το οποίο μας έδωσε ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ, δημιουργεί πρώτα το ΨΥΧΙΚΟ μας σώμα και μετά το ΥΛΙΚΟ. Τα έχει πει ο Πλάτων στον Τίμαιο και σίγουρα και άλλοι, αλλά δυστυχώς μας τα έχουν ΚΡΥΜΜΕΝΑ.

      Πάντως, για να τελειώσω κάποια στιγμή με το σχόλιό μου, τα θέματα αυτά ΔΕΝ είναι για τον καθένα μας. Οι παππούδες μας επέλεγαν μύστες που αναζητούσαν τα παραπάνω στα Ελευσίνεια και σε άλλα μυστήρια. Αφιέρωσαν όλη τους τη γήινη ζωή για να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ κάτι που εμείς ούτε να το φανταστούμε μπορούμε.

      Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΑΦΟΒΟΙ και να εμπιστευόμαστε τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΥ, διότι ΑΥΤΟΣ είναι ο μαέστρος.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    5. Η πιστη στον υπερτατο νου (κατ εμε ειναι η ιδια Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ )ειναι ενα περιεργο φαινομενο σε αντιθεση με την αντικειμενικη ερευνα...
      1)αντικειμενικοτητα υπαρχει και κριτικη (ασχετα εαν μου αρεσει η' οχι αχαχχαχα)προτιμω να ειμαι τρελλος παρα δειλος , επισης αχχαχααχαχ
      2)η συνειδηση προγραματιζεται μεσω της τηλεορασης και των συμβολων στο μακροκοσμικο συμπαν των πολεων (σαν μια αλλομορφη φυση και αυτο καλουπωνει τις συνειδησεις των κατοικων του )καλομελετα και σε λιγο θα γινεται και με ΨΙΟΝΙΚΕΣ μεθοδους καθημερινα (ωσ τωρα τα PSIONICS θεωρουνταν κατι ψευτικο αλλα στην ουσια χρησιμοποιουνταν για τον συνειδησιακο προγραμματισμο μεσω του predictive programming )
      3)34 ημερες μονο ?μαλλον πολυ περιοοστερες αλλα θα ηταν πολυ ενδιαφερουσες ερευνες και συζητησεις , και ναι μπορω να πω οτι επικοδομητικο θα ηταν πολυ για ολους οσους επιρναν μερος.
      4)ολοι η αρουραιοι που καλει η κασσιντυ εχουν να πουν την μαλακια τους .Αλλα εαν τους αντιπαραθεσουμε με πληροφοριες της κρυπτοιστοριας (την οποια γνωριζουν και οι ιδιοι ) μπορουμε να πουμε οτι το δογμα 1 αληθεια αναμεσα σε 1000 ψεματα ειναι πρακτκη τετελεσμενη .
      5)5η διασταση ?χαχαχα νιουυυυ αιτζζζζ Dion fortune kai castaneda και ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦ myrizei σε αυτη την ιδεα και οποια ιδεα οτι οι διαστασεις ερχονται και δεν ειναι ταυτοχρονα ολα εδω και τωρα .
      6)αναποδεικτος ειναι και ο ιησους φιλε και ο Ερμης ο τρισμεγιστος ..και οι ατλαντες αλλα και η φονικοτερη μηχανη ''Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΟΠΛΙΤΗΣ'' (αυτος που γαμησε τους ατλαντες )το γοργονειο , η καρα του γαβριηλ , το γεφυρι τηα αρτας και αλλα πολλα που κατεβαζει ο πειρατικος μου νους , σαμποταροντας την λογικη που εξεγερθηκε υπερ των γραφομενων σου χαχαχαχαχχα....Αυτο δεν παει να πει οτι τα απορριπτω αλλα η ιστορια μετα απο το κατακερματισμο που εχει γινει ειναι bits and pieces τοσο διασκορπισμενα που φανταζουν ANAPODEIKTA .

      τελος σε ευχαριστω για την απαντηση και αν και ηξερα την παγια λογικη σου , κατα βαθος επιθυμουσα την φιλικη σου γειωση γιανα τεσταρω και εγω μεσα μου τα ζυγισματα μου .Εκ βαθεων ευχαριστω σε και τον κωστα που μας δινει βημα για τετοιες γιουχου αναρτησεις , που εχουν αλλες αναρτησεις στα σωθικα τους .

      Διαγραφή
    6. Κι εμείς ευχαριστούμε τον Κώστα και εσάς για τέτοιες αναρτήσεις αναζήτησης.. είναι πολύ ενδιαφέρουσες!
      Μαρko

      Διαγραφή
  6. Μιχαλης Σκορπιος18 Απριλίου, 2022 19:28

    12 kαι 22 στην νεα Υορκη μουφα η πρειδοποιηση??? η τους μπαγλαρωσαν ποιος ξερει ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά, εμπιστευόμουν τυφλά την προορατική Βίβιαν μέχρι που ανακάλυψα το συνωμοσιολογικό λημέρι, πηγή των αποκλειστικών επτασφράγιστων της πληροφοριών...

      https://youtu.be/lIn87qLdZNE?t=63

      Διαγραφή
  7. ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ.........

    `ΑΧΟΥ ΤΑ ΚΑΛΕ..........ΜΠΡΕ τι βλέπουν τα υπέροχα ΜΠΙΡΜΙΛΩΤΑ μου ματια????????

    https://www.facebook.com/100076059434495/videos/763965937888258


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή