«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ψευδείς χημικές επιθέσεις - Τί ετοιμάζει το ΝΑΤΟ.. ;;

του  Alexandre Keller

ΣΧΟΛΙΟ CON: ΒAΖΩ ΣΤΟIΧΗΜΑ OΤΙ H CIA ΘΑ ΣΚΟΤΏΣEI ΤΟΝ ΖΕLENSKI ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚAΝΟΥΝ ΕIΔΩΛΟ - ΗΡΩΑ, ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣIΑ


 

Αντιμέτωποι με τον οδοστρωτήρα των στρατιωτικοποιημένων μέσων ενημέρωσης, σε ένα πλαίσιο πολεμικής λογοκρισίας, μπορεί να είναι ενδιαφέρον να αντιστρέψουμε τις δυτικές κατηγορηματικές ανατροπές. Και για να θέσουμε την υπόθεση: τι θα γινόταν αν ο δυτικός συνασπισμός προετοίμαζε το ενδεχόμενο χημικών επιθέσεων στην Ουκρανία;

Η μαζική επιχείρηση των μέσων ενημέρωσης και οι περίεργες δηλώσεις των δυτικών ηγετών αρκούν για να προκαλέσουν κάποιες υποψίες.


Από την αρχή της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, ο δυτικός στρατιωτικοποιημένος Τύπος διατήρησε την απειλή μιας ρωσικής χημικής επίθεσης.

Μια από τις φωνές του ΝΑΤΟ, η Le Monde, ανέλαβε να αναζωπυρώσει την ψύχωση σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

"Η χρήση χημικών όπλων θα ήταν εντελώς απαράδεκτη, φρικτή και θα άλλαζε τη φύση της σύγκρουσης. Υπογραμμίζει την ανάγκη να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη σύγκρουση. Όλοι οι σύμμαχοι έχουν συμφωνήσει ότι η παραβίαση της απαγόρευσης της χρήσης τέτοιων όπλων, την οποία έχει υπογράψει η Ρωσία, θα είχε τεράστιες συνέπειες. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες", προειδοποίησε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ερώτηση της Le Monde: "Έχουν οι σύμμαχοι πληροφορίες ότι η Μόσχα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα;

Η ακριβής απάντηση του επικεφαλής του ΝΑΤΟ: "Δεν μπορώ να σχολιάσω τις πληροφορίες που διαθέτουμε και αρνούμαι να κάνω εικασίες για την έκβαση της σύγκρουσης. Ωστόσο, αρκετοί σύμμαχοι ανησυχούν για το γεγονός ότι η Ρωσία έχει κατηγορήσει ορισμένους από αυτούς, καθώς και την Ουκρανία, ότι ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν τέτοια όπλα.

Αυτές οι λίγες γραμμές αξίζουν να αποδομηθούν. Πρώτον, με το βολικό πρόσχημα του αμυντικού απορρήτου, ο Στόλτενμπεργκ δεν δίνει τις "πληροφορίες" που θα αποδείκνυαν ότι ο ρωσικός στρατός σχεδιάζει μια βιοχημική επίθεση στον πληθυσμό της Ουκρανίας. Ας είναι, αλλά θα πρέπει να αρκεστούμε στο επιχείρημα της αρχής. Δεύτερον, ο επικεφαλής της Συμμαχίας παραπληροφορεί τους αναγνώστες της Le Monde προσθέτοντας: "Έχουμε δει στο παρελθόν τη Μόσχα να χρησιμοποιεί αυτού του είδους το λόγο για να συγκαλύψει τις δικές της προθέσεις. 

Ο Στόλτενμπεργκ παίζει επιδέξια στην άκρη του ψέματος. Αποφεύγει να ισχυριστεί ότι η Μόσχα έχει ήδη αεριοποιήσει πληθυσμούς. Θα δυσκολευόταν να βρει προηγούμενο. Αναφέρει απλώς "προθέσεις".

Το ζεύγος Στόλτενμπεργκ και η Le Monde, η επιρροή της οποίας στις γαλλόφωνες ελίτ είναι σημαντική, δημιουργούν έτσι μια εναλλακτική πραγματικότητα στην κοινή γνώμη.


Οι περίεργες προβλέψεις της Ουάσινγκτον και το μυστικό σχέδιο επίθεσης στο Ντονμπάς


Ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας, λίγες ημέρες πριν από τη ρωσική επέμβαση, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken είχε παραδόξως προτείνει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να κατασκευάσει έναν ψεύτικο μαζικό τάφο, να οργανώσει μια επίθεση "με ηθοποιούς" ή ακόμη και να εξαπολύσει "μια πραγματική επίθεση με χημικά όπλα". Νωρίτερα, ο Τζο Μπάιντεν φάνηκε να γνωρίζει ένα πιθανό παράθυρο για τη "ρωσική εισβολή" και ανησυχούσε ότι η Μόσχα έφτιαχνε ψεύτικα βίντεο...

Ωστόσο, τα έγγραφα που προσκόμισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δείχνουν το αντίθετο, συμπεριλαμβανομένης μιας μυστικής διαταγής επίθεσης που υπογράφεται από τον διοικητή της ουκρανικής Εθνοφρουράς και φέρει ημερομηνία 22 Ιανουαρίου. Σε αυτό, ο Μίκολα Μπαλάν διέταξε την αναδιάταξη και συγκέντρωση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων πριν από τις 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εκτελέσουν "πολεμικές αποστολές", "επιθετικές" στο πλαίσιο της "κοινής επιχείρησης των ουκρανικών δυνάμεων".


Φαίνεται ότι η ρωσική Άμυνα διέκοψε την επιχείρηση του Κιέβου, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει την επιτάχυνση του χρονοδιαγράμματος στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης των αυτοανακηρυχθέντων δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ και της έγκρισης της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης από τη Δούμα.

Έκτοτε, ο ρωσικός στρατός έχει θέσει υπό τον έλεγχό του εγκαταστάσεις βιολογικής και χημικής έρευνας στην Ουκρανία. Ενώ τα δυτικά μέσα ενημέρωσης φώναζαν εν χορώ για τη ρωσική παραπληροφόρηση, η Βικτόρια Νούλαντ, νούμερο τρία στην αμερικανική διπλωματική υπηρεσία, ήδη βοηθός υπουργός Εξωτερικών "για την Ευρώπη" επί Ομπάμα πριν από την εποχή Τραμπ, παραδέχτηκε την ύπαρξη τέτοιων εργαστηρίων...


Η επιστροφή της ύπουλης Albion στην πρώτη γραμμή


Στην άλλη πλευρά της Μάγχης, ο Μπόρις Τζόνσον, μπλεγμένος στα πάρτι με ποτά στην Downing Street 10, παραμένει ένας από τους πιο δραστήριους προβοκάτορες της θεωρίας συνωμοσίας περί ρωσικής επίθεσης με χημικά. Αποκαλώντας τον Πούτιν "εγκληματία πολέμου", "δικτάτορα" και ακόμη και "έμπορο ναρκωτικών", που ανήκει στον "σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας", ο Βρετανός πρωθυπουργός απείλησε τη Μόσχα στις 24 Μαρτίου με "πολύ σοβαρές συνέπειες" σε περίπτωση χημικής επίθεσης.


Ήδη από τις 11 Μαρτίου, ένας υπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Chris Philp, κατηγόρησε τη Ρωσία ότι "μοιράζεται παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο για να δημιουργήσει μια ψευδή αφήγηση ότι η Ουκρανία ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, ώστε η Ρωσία να εξαπολύσει τη δική της χημική επίθεση".

Δεν είναι τυχαίο ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ηγείται αυτής της εκστρατείας παραπληροφόρησης. Μετά το 2016 και την έξοδό του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Λονδίνο έχει έρθει πιο κοντά στην πρώην αποικία του, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχει αναβιώσει το αυτοκρατορικό του σχέδιο. Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει έτσι μια μακρά παράδοση που χρονολογείται από τον Τριακονταετή Πόλεμο του 17ου αιώνα: τη διαίρεση της ευρωπαϊκής ηπείρου με σκοπό την καλύτερη διακυβέρνηση.

Καθώς η Ουάσινγκτον βρίσκεται σε μπελάδες στη Συρία το 2018 και η αφήγηση των καλών τζιχαντιστών ανταρτών που κάνουν "καλή δουλειά" καταρρέει, το Λονδίνο αναλαμβάνει δράση. Μετά την παραίτηση της Τερέζα Μέι, ο Μπόρις Τζόνσον ανταλλάσσει το καπέλο του υπέρμαχου του Brexit και ξεκινά μια επιθετική εκστρατεία κατά της Ρωσίας.

Ακολουθώντας το πρότυπο της μεθόδου που εφαρμόστηκε σε πολλά από τα κράτη-στόχους της Αυτοκρατορίας, από το Ιράκ έως τη Λιβύη, μέσω του Αφγανιστάν και της Σερβίας, το Λονδίνο βασίστηκε στην κλασική αφήγηση των εγκλημάτων πολέμου και του κράτους-παρίας. Το Ιράν και το Ιράκ κατηγορήθηκαν ότι ανέπτυσσαν όπλα μαζικής καταστροφής- για τη Ρωσία, μια πυρηνική δύναμη, ήταν χημικές επιθέσεις, με την προσθήκη ενός αποτελεσματικού στοιχείου σεναρίου: ένα δηλητήριο με ένα πολύ ρωσικό όνομα, "Novitchok".

Η υπόθεση Σκριπάλ, ψεύτικη σημαία του βρετανικού στρατού


Στις 4 Μαρτίου 2018, ο πρώην Ρώσος κατάσκοπος που μετατράπηκε από την MI6, Σεργκέι Σκριπάλ, και η κόρη του, Γιούλια, βρέθηκαν ξαπλωμένοι σε ένα παγκάκι στη μικρή, γοητευτική πόλη Σάλσμπερι, στη νότια Αγγλία.

Ακολούθησαν περισσότερα από τρία χρόνια ενός έπους που ένας συγγραφέας κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων θα μπορούσε να θεωρήσει πολύ απίθανο για να είναι έργο μυθοπλασίας. Πράγματι, το Λονδίνο δεν κατάφερε ποτέ να αποδείξει την εμπλοκή της Ρωσίας. Στην πραγματικότητα, η βρετανική ιστορία έδειξε πολύ γρήγορα σοβαρές αδυναμίες.

Αποδεικνύεται ότι η σοβιετική συνταγή για το Novitchok είναι παλιά και ότι πολλές χώρες είναι ικανές να το παρασκευάσουν... Ξεκινώντας από το άκρως απόρρητο στρατιωτικό εργαστήριο στο Porton Down, που βρίσκεται... περίπου δέκα χιλιόμετρα από το Salisbury. Μεταξύ άλλων παραδοξιών, το πρώτο πρόσωπο που παρεμβαίνει στον "τόπο του εγκλήματος" είναι κάποια Άλισον ΜακΚορτ, συνταγματάρχης και αρχινοσηλεύτρια του βρετανικού στρατού.

Η ιστορία δύσκολα ευσταθεί, αλλά τα δυτικά μέσα ενημέρωσης την προβάλλουν μέχρι να κορεστεί η κοινή γνώμη.


Με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ και άλλα περιστατικά που αφορούν "αντιπάλους" του Κρεμλίνου, όπως ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο Τύπος ανέφερε ευρέως μια υποτιθέμενη απόπειρα δηλητηρίασης του Ρομάν Αμπράμοβιτς, πρώην ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, τον Μάρτιο, ενώ βρισκόταν στο Κίεβο ως μέλος διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας.

"Ο Ρώσος ολιγάρχης εμφάνισε συμπτώματα που άνθρωποι κοντά στην υπόθεση απέδωσαν σε σκληροπυρηνικούς στη Μόσχα, οι οποίοι, όπως είπαν, ήθελαν να σαμποτάρουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες", εξήγησε η Wall Street Journal, θεωρώντας ότι αρκεί να αναμεταδώσει τη φήμη για να πάρει ως πηγή "ανθρώπους κοντά στην υπόθεση".

Στην ουσία, τα "κόκκινα μάτια" και το "ξεφλούδισμα του δέρματος"... Οι στρατιωτικού βαθμού νευροτοξικοί παράγοντες έχουν τη συνήθεια να μην δίνουν στα θύματά τους καμία ευκαιρία.

Ο Πούτιν, ο νέος Μπασάρ αλ Άσαντ;


Αναμφίβολα, σε αυτό το συλλογικό ασυνείδητο αναφέρεται έξυπνα ο Γενς Στόλτενμπεργκ στη συνέντευξή του στη Le Monde. Βασίζεται σε μια παραπληροφορημένη κοινή γνώμη που μπερδεύει τον Μπασάρ αλ Άσαντ, τον Πούτιν και τις απίστευτες ιστορίες δηλητηρίασης.

Οι κατηγορίες, που ποτέ δεν τεκμηριώνονται, δεν είναι καινούργιες... Από τη Συρία, όπου, σε αντίθεση με τους δυτικούς ισχυρισμούς, πολλά στοιχεία δείχνουν την εμπλοκή "τζιχαντιστικών" ομάδων σε χημικές επιχειρήσεις, μέχρι την υπόθεση Σκριπάλ και τώρα στην Ουκρανία, ο δυτικός Τύπος σφύζει από αυτές τις "πληροφορίες".

Ένα από τα σημαντικότερα δυτικά βιοχημικά εργαστήρια στην Ουκρανία βρίσκεται στην Οδησσό, η οποία δεν έχει ακόμη κατακτηθεί από τον ρωσικό στρατό...

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και οι ολιγαρχίες φαίνεται να προετοιμάζουν καλά τους εγκεφάλους.

Αλλά για ποιο λόγο;



Alexandre Keller, για την Strategika

 

strategika.fr 

 

24 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Κάρλα Ντελ Πόντε, ζήτησε την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/karla-ntel-ponte-zitise-tin-ekdosi-diethnous-entalmatos-syllipsis-gia-ton-vlantimir-poutin/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά; Αυτή που, ως Γενική Εισαγγελέας, "φοβόταν" να μιλήσει για το κίτρινο σπίτι στην Αλβανία, όπου έβγαζαν τα όργανα των Σέρβων αιχμαλώτων και τα πουλούσαν εις τας Ευρώπας, επειδή.... "την απειλούσε η αλβανική μαφία";;
      Βρε άη σιχτίρ γκιόσα...

      μνκ

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά για κάποιο λόγο έχω την αίσθηση ότι ο Ζελενσκι με κάποιο τρόπο θα απομακρυνθεί ή θα "εξαφανιστεί" μέσα στους επόμενους δύο μήνες και όσο για τα πυρηνικά ή χημικά θεωρώ ότι αυτός ο μήνας είναι επικίνδυνος.Όμως θα μπορούσε να υπάρξει και απάτη γιατί έχουν πει ψέματα για εκατοντάδες πράγματα.Εμείς πως θα είμαστε σίγουροι ότι όντως έχουν πέσει πυρηνικά και δεν είναι ψέμα.Επειδή η άποψη μου είναι ότι ο πλανήτης έχει "φύλακες" δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να το πραγματοποιήσουν,κάτι θα το σταματήσει.
      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
    3. Μιχαλης Σκορπιος03 Απριλίου, 2022 00:33

      Αυτη ειναι τραβεστι ρε που εχουμε μπλεξη οι χριστιανοι

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.02 Απριλίου, 2022 20:41

    ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ :
    ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ , Η ΚΑΜΠΑΛ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΟΗΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ,ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    ΑΜΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ 🤣🤣🤣😂😂😂;;;
    ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.02 Απριλίου, 2022 20:43

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΕ...
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αρχή ακόμη αυτού του πολέμου το 2015 Ουκρανοί ναζί οργάνωναν καύση εικόνων στο Ντονμπάς. Οι ναζί Ουκρανοί έκαιγαν μαζικά εικόνες, Βίβλους και ιστορικά εγχειρίδια που βρήκαν σε σπίτια που λεηλάτησαν. Μετά ανέβαζαν αυτές τις αποτρόπαιες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι επαίρονταν για τις πράξεις τους..

    Ο σχέσεις του ναζισμού με το σατανισμό έχουν ιχνηλατηθεί…

    Το σωστό στρατόπεδο αυτό του Ναζισμού-Σατανισμού!!!


    https://dimpenews.com/2022/04/02/%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%bd%ce%b1/


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Ουκρανοναζί δένουν σε στύλους γυμνά παιδιά και τα μαστιγώνουν!
    ΒΙΝΤΕΟ

    https://dimpenews.com/2022/04/02/%ce%ba%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%b4/


    μνκ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ02 Απριλίου, 2022 23:53

    ΚΩΣΤΗ ,Η CIA ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΟΒΑΚΙΑ ;
    ΕΔΩ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΗ ;
    ΕΔΩ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ,ΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ; ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΝΤΕΡ ;
    ΚΟΤΖΑΜ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ,ΓΚΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ - ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ,ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ .
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο ΖΕΛΕΝΣΙ ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΟΡΕΨΗ ΚΑΝΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΛΕΣ ....ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΒΑΛΕ ΚΟΡΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ .ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ .ΚΑΙ ΠΕΦΤΗ .
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα ενδιαφέρον #document ,κάτω από τη μετάφρασή του:

    Σας ενημερώνω ότι το #ΝΑΤΟ δεν αναμένεται να παράσχει πραγματική στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία .
    Από τις 4 Μαρτίου 2022
    Πάνω από το 40% του εδάφους της Ουκρανίας καταλαμβάνεται και ελέγχεται από μονάδες των #Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

    https://twitter.com/razor_destiny/status/1499846706313277443?cxt=HHwWhsC9tcCow9ApAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.facebook.com/photo/?fbid=137589258786388&set=a.105760191969295

    https://www.facebook.com/100076059434495/videos/458159715995528


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜 💖 🧡 💛 💚 💙 💜💖

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΑΜΑΛΙΗΛ //
    «ΜΑΧΗ ΕΠΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» //
    «ΚΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ» //
    «ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ» //
    Μπισμαρκ «ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ. ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ» //
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΣΜΟ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ !

    https://www.youtube.com/watch?v=f24wz3C9dA8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Αντρέι Κισλόφσκι👀Πιαστηκε την ωρα του οργιου σε υπόγειο οίκο ανοχής με ''προικισμενη''τρανσεξουαλ !!😂👀🤣Ο οίκο ανοχής βρίσκεται στο ξενοδοχείο Nemo που ανήκει στον ίδιο!!
    😂👀🤣 ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΠΛΑ ΤΟ ΖΑΒ🔥


    https://mobile.twitter.com/klimhs13/status/1510309340971945988?cxt=HHwWiMCymf-V2fUpAAAA
    ==========
    Resort & SPA Hotel NEMO

    https://www.google.com/maps/@46.4724687,30.7743125,3322m/data=!3m1!1e3
    ----
    https://www.google.com/maps/place/Nemo/@46.4777629,30.7653595,3a,75y,260h,90t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipM-Ot9Mfj8DgDH2GKjzMwY0IvgmmgPUTCAVaaY3!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipM-Ot9Mfj8DgDH2GKjzMwY0IvgmmgPUTCAVaaY3%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya126.22009-ro-0-fo100!7i13820!8i6910!4m10!3m9!1s0x0:0xfb1a9248c0bb15e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d46.4774563!4d30.7650017!14m1!1BCgIgAQ


    KAΛΗΜΕΡA-KAΛΗΜΕΡA-KAΛΗΜΕΡΑ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΟ - ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ)

      Διαγραφή
    2. Καλέ μου Κωστή το σχόλιο είναι του οικοδεσπότη...
      Δεν είναι ΖΑΒΟ.ΕΊΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.



      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

      Διαγραφή
  12. Συνελήφθησαν υπάλληλοι της Disney στη Φλόριντα για εμπορία ανθρώπων + Βίντεο που εμφανίζονται στο Διαδίκτυο που δείχνουν την επιθυμία των κορυφαίων στελεχών της Disney να κάνουν σεξουαλικά παιδιά

    https://humansbefree.com/2022/04/disney-employees-in-florida-arrested-for-human-trafficking-videos-appear-online-showing-top-disney-executives-desire-to-sexualize-children.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:

      ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

      💙 💙 💙 🌾 💐 🌷🌼 🌻

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα!
    Sputnik: Έλληνες σιδηροδρομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν άρματα του ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη
    «Η TΡΑΙΝΟΣΕ απείλησε τους εργαζόμενους» αναφέρει το δημοσίευμα
    Tα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης ενώθηκαν υπέρ των εργαζομένων της ιδιωτικής σιδηροδρομικής εταιρείας TΡΑΙΝΟΣΕ μετά την απόπειρα της διοίκησης να τιμωρήσει τους εργαζόμενους που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη στην Ανατολική Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε το ΚΚΕ.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/sputnik-ellines-sidirodromikoi-arnithikan-na-metaferoun-armata-tou-nato-apo-tin-aleksandroupoli-stin-oukrania/

    Υποδέχτηκαν τον Κ.Μητσοτάκη με ρωσικές σημαίες: «Ελλάδα, Ρωσία, Ορθοδοξία»
    «Καταστρέφεις τους δεσμούς με τους ορθόδοξους αδελφούς μας»
    Σύμφωνα με το thessnews.gr με σύνθημα «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία», περίπου 50 άτομα [του Ιερού Λόχου] με μηχανές και ΙΧ ξεκίνησαν πορεία από τo εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης «One Salonica», με προορισμό τον Λευκό Πύργo.
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ypodextikan-ton-k-mitsotaki-me-rosikes-simaies-ellada-rosia-orthodoksia/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή