«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΗΕΡΑ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ – ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ //
    Το θεμα ινε, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ? Οι εξυπνακηδες κε ψευτομαγκες Εληνες? //
    Κυριολεκτικα ΚΑΝΕΝΑΣ. Οι Εληνες ηταν που ηταν, εμπηξαν κε τα Εβραηκα εμβολια, κε εγιναν ντιπ κρεμ καραμελε. ΚΑΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ. ΦΥΤΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ //
    ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΦΥΤΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ //
    ΟΣΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΔΙΑΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ.
    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.
    ΜΑΤΣ= ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ;
    ΜΑΤΣ= ΜΙΑΡΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την Ιστορία: Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, φίλος παλιός απ' το στρατό και νυν Μέλος του Δ.Σ. των AHEPA, αφού μου εξέφρασε την πικρία Του για την άδικη κριτική του ελληνικού λαού κατά της Οργάνωσής Τους, μου αποκάλυψε ότι Η Ψυχρότητα στις σχέσεις Ελλάδας και AHEPA οφείλεται στο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ'' και συγκεκριμένα στο Γεγονός ότι ο (τότε) πρωθυπουργός το πήρε πεισματικά και αρνήθηκε ασυζητητί την Πρόταση - ''Χρυσή Τομή'' των AHEPA:
    Να παραχωρήσουμε στη γείτονα, φίλη και (μελλοντικά) σύμμαχο Χώρα Το Όνομα ''Μακεδονία'' με Μακροχρόνια Μίσθωση (99 ετών) αντί συμβολικού ετήσιου μισθώματος (100 ευρώ) ώστε αφενός Το Όνομα να μην είναι πλέον Αγκάθι στις σχέσεις των δύο Κρατών και αφετέρου να παραμείνουμε διαχρονικά δικαιούχοι Του.

    Στη συνέχεια ανέφερε πως ο Λαός τιμώρησε, στις Εκλογές, Τον Μεγάλο Ένοχο, με Τον Διάδοχό Του δεν είχανε κανένα πρόβλημα, είπανε ο γέγονε, γέγονε - ''νερό κι αλάτι'', ξαναδώσαμε τα χέρια και θωρακίσανε τη Χώρα απέναντι στους Μογγόλους, ορκισμένοι με το πρώτο ''μπαμ'' να έλθουν, μέχρι και ο τελευταίος, να πολεμήσουν στο πλευρό μας και, εάν χρειαστεί, να χύσουνε και την τελευταία ρανίδα απ'το αίμα τους για Του Χριστού Την Πίστην Την Αγία και Της Πατρίδας Την Ελευθερία.
    Και, κλείνοντας, μου μετέφερε τους Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης Γιάννη Μητρόπουλου, του Κυβερνήτη της Περιφέρειας Ελλάδας ΑΗΕΡΑ Κωνσταντίνου Βαρσάμη, του Αντικυβερνήτη Χρήστου Καραπιπέρη και της κ. Δήμητρας Κιακού, μέλους της Association of the US ARMY και Προέδρου του Γυναικείου Τμήματος “MeTera” Θυγατέρων της Πηνελόπης, από τη Στουτγάρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή