«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ MOSKVA


Υπήρξε έξωθεν σχεδιασμός για κάτι «μεγάλο»;
 
Το πρωί της ίδιας μέρας που όπως ισχυρίζονται οι Ουκρανοί χτυπήθηκε το Ρωσικό πλοίο, ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, είχε παρουσιάσει το νέο γραμματόσημο της χώρας, προς τιμήν ακριβώς της ηρωικής αντίστασης των συνοριοφυλάκων, που αναπαριστά έναν εξ αυτών να υψώνει το δάχτυλό του προς το Moskva!
 
Το γραμματόσημο στην φωτ/α επάνω
 
"Θρίλερ διαρκείας με το ρωσικό πυραυλοφόρο – καταδρομικό Moskva που αποτελεί τη ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, καθώς άγνωστη παραμένει μέχρι αυτές τις ώρες η θέση του. Οι καταιγίδες πάνω από την Μαύρη Θάλασσα «εμποδίζουν», σύμφωνα με το CNN την δορυφορική εικόνα. Νωρίτερα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά λόγο έκρηξης στο ρωσικό “Moskva” . «Λόγω πυρκαγιάς, στο Moskva σημειώθηκε έκρηξη πυρομαχικών που μετέφερε. Το πλοίο έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Εκκενώθηκε από το πλήρωμα», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων TASS, RIA Novosti και Interfax, χωρίς να δίνουν την θέση του καταδρομικού.
Σύμφωνα με το CNN, το πυραυλοφόρο καταδρομικό Moskva, που αποτελεί τη ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας, «είτε πλέει εγκαταλειμμένο είτε βρίσκεται στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας», ενώ το αμερικανικό δίκτυο κάνει λόγο για «μεγάλο χτύπημα» στις δυνάμεις της Μόσχας που τα έχουν βρει σκούρα με την ουκρανική αντίσταση, 50 περίπου μέρες μετά την έναρξη της εισβολής.
Ο ρωσόφωνος λογαριασμός του πρακτορείου Anadolu στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στο Moskva. Όπως και πολλά άλλα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media τις ώρες μετά την επίθεση, δεν έχει σταθεί δυνατό να επαληθευτεί η γνησιότητά του με ανεξάρτητο τρόπο.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το Moskva (“Μόσχα”), υπέστη «σοβαρές ζημιές» αφού ανατινάχθηκε μέρος των πυρομαχικών στο κατάστρωμά του έπειτα από πυρκαγιά. «Λόγω πυρκαγιάς, στο Moskva σημειώθηκε έκρηξη πυρομαχικών που μετέφερε. Το πλοίο έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Το πλήρωμα εκκενώθηκε», ήταν η ακριβής ανακοίνωση του υπουργείου, την οποία μετέδωσαν όλα τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, χωρίς να διευκρινίζουν πάντως ποια είναι η θέση του καταδρομικού.
 
Οι καταιγίδες κρύβουν το τι έγινε
 
Πάντως Ουκρανοί αξιωματούχοι υποστήριξαν νωρίτερα ότι το ρωσικό καταδρομικό χτυπήθηκε από πυραύλους κατά πλοίων επιφανείας Neptune. «Πύραυλοι Neptune που προστατεύουν τη Μαύρη Θάλασσα προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε αυτό το ρωσικό πλοίο», είπε ο ουκρανός κυβερνήτης της περιφέρειας της Οδησσού (νότια), ο Μαξίμ Μαρτσένκο.
Η πληροφορία αυτή είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί με ανεξάρτητο τρόπο. «Εξαιτίας μεγάλων καταιγίδων πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα που παρεμποδίζουν τη δορυφορική απεικόνιση και την καταγραφή δορυφορικών δεδομένων, το CNN δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει οπτικά ότι το πλοίο χτυπήθηκε και την τρέχουσα θέση του, ωστόσο αναλυτές επισημαίνουν ότι μια φωτιά πάνω σε ένα τέτοιο πλοίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφική έκρηξη, ικανή να βυθίσει το πλοίο», αναφέρει το δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου. «Όποιος κι αν είναι ο λόγος που ξέσπασε η πυρκαγιά, οι αναλυτές μιλούν για πλήγμα στην καρδιά του ρωσικού ναυτικού αλλά και στην εθνική υπερηφάνεια της Ρωσίας, που θα ισοδυναμούσε – για το Αμερικανικό Ναυτικό – με την απώλεια ενός θωρηκτού κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ή με την καταστροφή ενός αεροπλανοφόρου σήμερα».
Την 24η Μαρτίου, έναν μήνα μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, το ουκρανικό πολεμικό ναυτικό ανέφερε πως κατέστρεψε το Saratov, αποβατικό σκάφος του ρωσικού πολεμικού ναυτικού αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ, κοντά στη Μαριούπολη, στην Αζοφική Θάλασσα. Η Μόσχα δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι το αποβατικό καταστράφηκε. Ο ρωσικός στρατός σπανίως ανακοινώνει στοιχεία για τις απώλειές του στον πόλεμο.
Ο Ολεξίι Αρεστόβιτς, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας, μίλησε επίσης μέσω YouTube περί ουκρανικών πληγμάτων στο καταδρομικό, μίλησε για «έκπληξη στη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας». «Φλέγεται με μεγάλη ένταση. Τώρα. Και με τη θαλασσοταραχή, είναι αδύνατο να ξέρουμε αν μπορούν να το βοηθήσουν», είπε προσθέτοντας ότι πάνω στο σκάφος βρίσκονται «510 μέλη πληρώματος».
Το Moskva είχε συμμετάσχει τις πρώτες ημέρες της εισβολής σε επιχείρηση εναντίον του Νησιού των Φιδιών, στη Μαύρη Θάλασσα, κοντά στα σύνορα της Ρουμανίας, όταν είχαν αιχμαλωτιστεί 19 μέλη του ουκρανικού ναυτικού, που ανταλλάχθηκαν αργότερα με Ρώσους αιχμαλώτους.

Τα Bayraktar
 
Στο μεταξύ μια τελευταία πληροφορία που διακινείται έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθότι αφορά εμπλοκή τουρκικών μη επανδρωμένων αεροχημάτων Bayraktar TB-2 στην επιχείρηση εξουδετέρωσης του εμβληματικού ρωσικού καταδρομικού Moskva. Στοιχεία της χθεσινής ημέρας, αργά το απόγευμα, καταγράφουν πτήσεις τουρκικών Bayraktar στην περιοχή. Χαρακτηριστική είναι η ενασχόληση και εμπλοκή με ένα εξ αυτών από το ρωσικό πολεμικό πλοίο “Ναύαρχος Έσσεν“, με το αντιαεροπορικό σύστημα SHTIL-1 που φέρουν.
Όλα δείχνουν όμως, ότι η χρήση των Bayraktar αποτέλεσε μια καλά σχεδιασμένη απόπειρα τακτικής παραπλάνησης και αντιπερισπασμού με στόχο τις ρωσικές ναυτικές δυνάμεις, ή την εξασφάλιση συντεταγμένων βολής κατά του καταδρομικού. Εστιάζοντας την προσοχή των πληρωμάτων των ρωσικών πολεμικών πλοίων στη δράση των ουκρανικών TB-2 και το ενδεχόμενο να εξαπολύσουν βλήμα εναντίον στόχου επιφανείας, μείωσαν την προσοχή τους σε άλλες απειλές.
Ως αποτέλεσμα το Moskva δέχθηκε μπαράζ αντιπλοϊκών πυραύλων και κατά τα φαινόμενα βυθίστηκε, με το ενδεχόμενο η πιθανότητα να αληθεύουν οι αναφορές για 150+ θύματα ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος, να είναι πολύ υψηλή…"
 

Γεωπολιτικη,Αμυνα & Διπλωματια

 

enaasteri.blogspot.com 

 

 

 

 

31 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Απριλίου, 2022 00:19

    ΓΡΑΦΘΗΚΕ ,OTI ,TO ΚΑΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΠΛΕΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΟΝ .ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ .
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΙΝΟΣΚΥΛΟ, ΜΠΑΙΝΤΕΝΟΣΚΥΛΟ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΣΚΥΛΟ;
    EΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΜΠΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝΟΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
    https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/paralirima-psarianoy-einai-gemati-po/
    ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Ψαριανού: «Είναι γεμάτη Πουτινόσκυλα η Ελλάδα» – ΒΙΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ``Ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή συνεργάτης στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.....''ΧΑΧΑ...
      ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ ΗΛΙΑ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ``ΖΟΟΜ'' ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
      ``Panagiotis Pikrammenos DEPUTY PM ARRESTED WAITING TRIBUNAL''
      ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ, ΑΡΑ, ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣΚΥΛΟ
      ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;
      Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΧΑΙΡΕΤΩ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΤΟ... 13 ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.
      ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.
      ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Απριλίου, 2022 01:24

    ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ :
    ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑΣ .ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΣΗ .Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΥΡΑΥΑΛΙΚΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΖΗΜΙΑ .
    ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΕΟΝΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
    ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναυάγησε η Προπαγάνδα!! Το καταδρομικό «Moskva», ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου, είναι αξιόπλοο και κατευθύνεται στο λιμάνι Σεβαστούπολης. Υπέστη σοβαρές ζημιές από έκρηξη και πυρκαγιά στα πυρομαχικά του που η Μόσχα ισχυρίζεται ότι ήταν ατυχηματικής μορφής! Πόλεμος πληροφοριών για το συμβάν. Για μια ακόμη φορά η Δύση σέρβιρε το σενάριο Ζελένσκι ότι βυθίζεται καταποντίζεται κλπ. Τώρα ως και το Πεντάγωνο λέει πως το πλοίο είναι αξιόπλοο και φθάνει Σεβαστούπολη. Το μόνο που ναυάγησε για μια ακόμη φορά ήταν η προπαγάνδα..

    https://dimpenews.com/2022/04/14/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c-moskva%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Απριλίου, 2022 01:36

    ΝΕΩΤΕΡΑ ΝΕΑ : ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΜΟΣΧΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ρώσικος στρατός σκότωσε Αμερικάνο αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών στη Μαριούπολη!!!! ΒΙΝΤΕΟ Πληροφορίες ότι Έλληνες και Πολωνοί στρατιωτικοί είναι αποκλεισμένοι στο Azovstal! Ο Αμερικανός στρατηγός Roger L. Cloutier, διοικητής του Στρατού του ΝΑΤΟ μεταφέρθηκε ήδη στη Ρωσία!

    https://dimpenews.com/2022/04/14/%ce%bf-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf-%ce%b1/

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Απριλίου, 2022 02:05

    ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ,
    ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ
    ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
    ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ .( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ,ΚΑΡΑ ΝΑΖΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ).
    2.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ -ΟΥΚΡΑΝΟΙ ,ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΣΗ Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ,Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ,Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΗ.
    ( ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ).
    ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ .
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ.
    ( ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΡΕΥΣΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ).
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ15 Απριλίου, 2022 04:06

    ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ , ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον κένσορα του ποντικιού (ή το δάκτυλο αν γράφετε από κινητό) σκιάζετε την διεύθυνση. Μετά πατάτε δεξί κλικ επάνω στη σκιά και από τις επιλογές που θα εμφανιστούν, επιλέγετε "Άνοιγμα συνδέσμου σε νέα καρτέλα". Στο κινητό, με το που έχετε ήδη σκιάσει, σάς γράφει από μόνο του "Youtube" ή (αν έχετε κινητο Samsung π.χ.) "samsung Internet". Το πατάτε και σάς μεταβιβάζει.

      Διαγραφή
    2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ16 Απριλίου, 2022 04:17

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΜΑΛΑ , ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ !
      ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ , ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΓΕΝΕΙΣ !!!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΩΡΓΙΕ!!!

      Διαγραφή
  9. ΚΩΣΤΗ,ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ
    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗ ΣΟΥΛΑ

    Ο Γ. Παπανδρέου και ο Κ. Μητσοτάκης μας φόρτωσαν διεγραμμένα χρέη

    https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/05/12/%CE%BF-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%86/

    Το 1964 οι καλοί Σοσιαλιστές και υπερασπιστές του λαού...Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τον Βασιλιά και τους λοιπούς καλούς δημοκράτες (Μητσοτάκη και άλλους) με το Νομοθετικό Διάταγμα 4368/1964 φέρονται να αναγνώρισαν τα διαγραμμένα χρέη του κακού Μεταξά.
    --
    Οι Παπανδρέου αναγνώρισαν το χρέος που είχε διαγράψει ο Μεταξάς

    https://www.youtube.com/watch?v=mX7xr1Gsbns


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΙΠΛΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΩΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΤΑ;
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΤΔ; ΣΥΜΦΟΡΑ!
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ;

    www.facebook.com/photo?fbid=165067722613420&set=pcb.165067859280073

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ LINK.
    https://www.facebook.com/photo?fbid=165067722613420&set=pcb.165067859280073

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυο τινά με το εν λόγω πλοίο.

    1. ΔΕΝ το βύθισαν οι Ουκρανοί και είναι αληθές οτι ανατινάχτηκε απο ατύχημα. Σε αυτή την περίπτωση η προπαγάνδα των δυτικών "δουλεύει" στο φούλ, αλλά ο Πούτιν ΔΕΝ θα κλιμακώσει την ένταση, λόγω του πλοίου.

    2. Το "βύθισαν" οι Ουκρανοί. Σε αυτή την περίπτωση είναι ΒΕΒΑΙΟ οτι το έκαναν με όπλο το οποίο προμηθεύτηκαν, ως βοήθεια, απο κράτος μέλος του ΝΑΤΟ. Και σε αυτή την περίπτωση, προσωπική μου άποψη είναι οτι πάλι ο Πούτιν ΔΕΝ θα κλιμακώσει την ένταση, λόγω του πλοίου, διότι ΑΝ το κάνει θα πρέπει να τους "πάρει ο δι@ολος" όλους τους δυτικούς και αυτό ΔΕΝ είναι στα σχέδια της επιχείρησής του, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    Με άλλα λόγια και στις δύο περιπτώσεις ο Πούτιν ΔΕΝ θα προχωρήσει σε κανένα "αντίποινο", διότι ο σκοπός του ΔΕΝ είναι να ξεκινήσει ΑΥΤΟΣ τον ΓΠΠ. Οι άλλοι έχουν "σκυλιάσει" να τον οδηγήσουν στα άκρα να το κάνει, αλλά ΔΕΝ θα το κάνει, ούτε "πέφτοντας σε παγίδα" όπως αυτή με το πλοίο. Έχει άλλα πιο σημαντικά θέματα να λύσει με την επιχείρηση και ΔΕΝ πέφτει σε "παγίδες".

    ΔΕΝ λέω οτι δεν θα κλιμακώσει την ένταση. Λέω οτι θα το κάνει ΟΠΟΤΕ αυτός αποφασίσει και φυσικά ΟΧΙ παρασυρόμενος απο προβοκάτσια ή κατευθυνόμενη προπαγάνδα, όπως αυτή με το πλοίο.

    Πάντως τον συμφέρει η "αναμπουμπούλα" με το πλοίο, διότι όσο η προσοχή όλων είναι στο πλοίο, ίσως προχωρά σε "αόρατες" ενέργειες, που ΔΕΝ πρέπει να φανούν. Παλιά τους τέχνη κόσκινο !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Κώστα επανήλθα, μετά απο 5 ημέρες "αφωνίας", λόγω τρομερής πίεσης στην εργασία. Χρόνος = 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος15 Απριλίου, 2022 18:11

      Δηλαδη..... Maskirovka ε? οντως Παλιά τους τέχνη κόσκινο Πριν απο μερες ειχε δηλωση οτι δεν θα επιτρεψη κτυπηματα εντος ρωσικου εδαφους το πλοιο ειναι ρωσικο εδαφος ναι??? Maskirovka???? ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. https://www.reader.gr/diethni/403212/maskirovka-pio-ishyro-oplo-toy-blantimir-poytin

      Διαγραφή
  13. Τι γίνεται στην σαγκαη οεο;;;;

    Ελευθερία Αγωνιζόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως... αμερικανικό Πεντάγωνο και Κρεμλίνο συμφωνούν: Το "Μόσκβα" ΔΕ χτυπήθηκε από ουκρανικό πύραυλο...
    https://kanenazori.com/2022/04/15/pentagwno_adeiazei_zelenski/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. > Μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός

    > https://www.youtube.com/watch?v=asAbZ5Mdgms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://youtu.be/YTlY4ziq3B4
    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mετα τους νεκρoυς που αvαστnθnκαν στην Oυκραviα, αναστnθnκε και το καταδρoμικo Moskva...Koψτε τις παπαpιες oτι το βυθiσατε επιτελoυς !!!

    Για μια ακόμη φορά η Δύση σέρβιρε το σενάριο Ζελένσκι ότι βυθίζεται καταποντίζεται κλπ. Τώρα ως και το Πεντάγωνο λέει πως το πλοίο είναι αξιόπλοο και φθάνει Σεβαστούπολη. Το μόνο που ναυάγησε για μια ακόμη φορά ήταν η προπαγάνδα....

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/04/m-o-vnn-ovi-nn-oo-moskvako-p-o-i-o.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ DIMPENEWS,

      ΑΛΛΆ ΕΔΩ, ΛΕΕΙ ΆΛΛΑ..

      https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8d%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b6%ce%bf/

      ΚΙ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΆΛΛΑ..

      https://warnews247.gr/to-moskva-den-epligi-apo-neptune-i-rosia-paredose-telesigrafo-se-ipa-mila-gia-pagkosmies-synepeies/

      Διαγραφή
  18. Κατά την εκτίμησή μου, ΟΛΟΙ ψεύδονται στους ισχυρισμούς τους, αναφορικά με την βύθιση τού ΜΟΣΚΒΑ. ΟΛΟΙ νομίζουν, ότι κερδίζουν από το ψεύδος, καθότι αυτό είναι ενα κύριο όπλο στα πλαίσια τού ψυχολογικού πολέμου. πλην όμως το ψεύδος δεν αποτελεί μόνον μέθοδο σκόπιμης παρασκευής τής κοινής γνώμης, αλλά και τέχνασμα εξαπάτησης των αντιπάλων. Είναι αστείο να αποδεχθώ, ότι μια Ρωσική "ναυαρχίδα" κτυπήθηκε από βλήματα Neptun, καθώς αυτή βρισκόταν σε απόσταση 90 χιλιομέτρων από το μέρος εκτόξευσης των βλημάτων. Οι Neptun R360 αναπτύσσουν ταχύτητα 183 χιλόμετρα την ώρα. Όσο δηλαδή το καγιέν τού ντήλερ, που πουλάει κόκα στην πλατεία Ομονείας. Για να διανύσουν την αναγκαία απόσαση αυτά τα βλήματα, απαιτείται μισή ώρα. Σε αυτό το διάστημα, το βλήμα αυτό γίνεται αντιληπτό ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, όχι μόνον από ντα συστήματα μιάς "ναυαρχίδας", αλλά και από τούς ψαράδες, που ψαρεύουν χταπόδια στον Πόντο. Το επιχείρημα τού Ρωσικού Επιτελείου, ότι το σκάφος κτυπήθηκε από νατοϊκή τορπίλη, είναι εξίσου αδιανόητο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο άνω μέρος τού πλοίου και αυτό συνέχισε επί ώρες να επιπλέει.
    Ο Μεγάλος Σκακιστής δεν γνωρίζει απλά, αλλά είναι σε θέση να εφαρμόζει με απαράμιλη ευστροφία την αρχή, "θυσίασε το άλογο σου, για να εξοντώσεις τον βασιλιά τού αντιπάλου". Ήταν όμως το "ΜΟΣΚΒΑ" ένα αλογάκι επάνω στην σκακιέρα των επιχειρήσεων; Δεν το νομίζω. Με δυσκολία θα το χαρακτήριζα άχρηστο πιόνι τρίτης τάξεως. Ένα σκαρί, που φτιάχτηκε πριν σαράντα χρόνια, ενώ ο αντικαταστάτης του βρίσκεται υπό κατασκευή εδώ και κάποιο διάστημα, προωρίζεται μόνον για σκραπ. Όσο αφορά τα οπλικά συστήματα που αυτό φέρει, αυτά μοντάρονται και ξεμοντάρονται. Και μεταξύ μας η μετατροπή 12.500 τόνων άχρηστου ατσαλιού σε σκραπ, κοστίζει χρόνο και έξοδα, που μια χώρα που διαθέτει άφθονη ενέργεια, αντί να σπαταλά χρόνο για να επεξεργάζεται σκουριασμένες λαμαρίνες, για να φτιάξει υπόστεγα για γίδια στο Βλαδιβοστόκ, είναι επόμενο να προτιμάει την κατασκευή νέου ατσαλιού πολύ υψηλών προδιαγραφών.
    Άρα το πλοίο αυτό, βύθισαν οι Ρώσοι κατά την ρυμούλκισή του, αφού είχαν προηγουμένως βάλει φωτιά σε αυτό ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ οι ίδιοι. Όχι όμως με τσιγάρο, όπως ισχυρίζονται, αλλά με πούρο τού κυβερνήτη. Αυτήν την στιγμή, ο Διοικητής τού Στόλου, που σκόπιμα αφήνουν οι Ρώσοι να διαρρεύσει ότι συνελήφθη, πίνει το καφεδάκι του μαζί με τον Σουίγκου και σπάνε πλάκα με την επαναλαμβανόμενη ηλιθιότητα των νατοϊκών, να καταπίνουν με βουλημία, όποια φόλα τούς ρίχνουν. Ο Πούτιν εμφαν'ιζεται δήθεν εξαγριωμένος, να τραβάει τα μαλιά του και να εφαρμόζει "ασυγκράτητη εκδίκηση". Σχεδόν κανείς όμως δεν συνδυάζει το όλο στημένο φιάσκο, με την πρόσφατη εξαγγελία τού Μεγάλου Σκακιστή, ότι στο άμεσο μέλλον, οι Ρωσικές Δυνάμεις πρόκειται να κτυπήσουν δημόσια κτίρια στην Ουκρανία. Αυτά όμως δεν γίνονται στο πόδι και χωρίς να έχουν προυπάρξει πρηγουμένως οι κατάλληλες καταστάσεις, που παρέχουν τις σκόπιμες λαβές, για κτυπήματα, που τα δυτικά μέσα θα έσπευδαν να χαρακτηρίσουν σαν κτυπήματα κάτω από την μέση. ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνέχεια προηγούμενου...

    Αγαπητόί φίλες και φίλοι, οι 3.000 οπλισμένοι αστακοί τού αζόφ, που έίχαν κάθε δυνατότητα να οχυρωθούν μέσα σε σήραγγες έκτασης πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων, που είχαν οργανωθεί από πριν άψογα για μια τέτοια περίπτωση με εφόδια και πυρομαχικά για σύγκρουση διαρκείας και με τποθέτηση παγίδων με εκρηκτικά σε ένα σωρό σημεία στο αζόφσταλ, είναι αδύνατον να νικηθούν, χωρίς την εκ των προτέρων περίσσότερο από γνωστή στους Ρώσους άσκοπη θυσία τουλαχιστον διπλάσιου (αν όχι πολλαπλάσιου) αριθμού μαχητών. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούν να κατισχύσουν, ούτε οι Τσετσένοι, ούτε οι Δυνάμεις των Συριακών Τίγρεων. Τέτοιου είδους παράφρονες επιχειρήσεις, θα οδηγούσαν στην μοιραία κατασπατάληση τεράστιου αριθμού υψηλής ικανότητος μαχητών. Και αυτές είναι οι απαράδεκτες για ώριμα και σόφρονα επιτελεία πρακτικές, που μπορούν να καταρρακώσουν το ηθικό ενός στρατεύματος. Αλλά ούτε και αέρια μπορούν να διχετευθούν σε σήραγγες τεράστιου μήκους. Πέραν από την διεθνή κατακραυγή, που θα ακολουθούσε, η έκκλυση των δηλητηρίων στην συνέχεια έξω από τις σήραγγες, θα μετέτρεπε μια ολόκληρη πολή σε κόλαση. Άρα, το μόνο που μένει είναι οι βομβαρδισμοί πλήρους επιφανείας με στρατηγικά αεροσκάφη. Ανάλογα κωλύματα υπάρχουν για στοχευμένα κτυπήματα με πυραύλους μέσα σε κατοικημένες πόλεις. Από εχθές, οι Ρωσικές Δυνάμεις έχουν τα επιχειρήματα, για την εφαρμογή πολεμικών πρακτικών, που μόνο από τα γεράκια τού πενταγώνου γνωρίσαμε μέχρι τώρα. Ενώ τα δυτικά μέσα εξαπάτησης χαχανίζουν βαυκαλιζόμενα με την υποτιθέμενη νείλα των Ρώσων, αναμένοντας... να πέσει ο Πούτιν από τα μέσα. ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΑΛΛΑ. όπως θα επιχειρηματολογήσω σχετικά προσεχώς, ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ. Όπως είπε χαρακτηριστικά σε βίντεό του στο γερμανικό διαδίκτυο εχθές ο Kai Wodag, "πηγαίνετε να αγοράσετε μια Ρωσική Σημαία. Μπορεί να την χρειαστείτε τούς επόμενους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή