«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ο Elon Musk κρούει και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου για τον αποπληθυσμό - «Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο λειτουργούν με την εσφαλμένη εντύπωση ότι έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους»


 

Η φιγούρα που μισούν περισσότερο από οτιδήποτε αυτή τη στιγμή οι αριστεροί, ο Έλον Μασκ, απηύθυνε για άλλη μια φορά προειδοποίηση για την πτώση των γεννήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώνοντας ότι "οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο λειτουργούν υπό την εσφαλμένη εντύπωση ότι έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους".

Ο Mathias Döpfner, διευθύνων σύμβουλος της Axel Springer, ρώτησε τον Musk τι τον κρατάει ξύπνιο τη νύχτα, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Space X να απαντά ότι τα αρνητικά ποσοστά γεννήσεων "μπορεί να είναι η μεγαλύτερη απειλή για το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού".

Ο Μασκ σημείωσε ότι οι λεγόμενοι "ειδικοί" διαδίδουν τον μύθο ότι ο πλανήτης είναι υπερπληθυσμένος.

"Αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Γη θα μπορούσε να διατηρήσει έναν πληθυσμό πολλαπλάσιο του σημερινού. Και το ποσοστό γεννήσεων έχει πέσει σαν τρελό".

Αναφέροντας την Ιαπωνία ως ένα εντυπωσιακό παράδειγμα ερήμωσης, ο Μασκ πρόσθεσε ότι "οι γελοίες εκτιμήσεις για τον πληθυσμό από τα "Ηνωμένα Έθνη", θα πρέπει να "επικαιροποιηθούν, γιατί πραγματικά δεν βγάζουν κανένα νόημα".

Νωρίτερα φέτος, ο Μασκ υποστήριξε ότι "αν οι άνθρωποι δεν κάνουν περισσότερα παιδιά, ο πολιτισμός θα καταρρεύσει, σημειώστε τα λόγια μου".

Ο Μασκ αντέκρουσε τους ισχυρισμούς ότι "ο πληθυσμός αυξάνεται ανεξέλεγκτα", μια ρήση που γίνεται συχνά από τους οικολόγους, υποστηρίζοντας ότι η αλήθεια είναι "εντελώς αντίθετη":

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι απέχουν από την απόκτηση παιδιών επικαλούμενοι ανησυχίες για το κλίμα, την υγεία και τον υπερπληθυσμό, ενώ ερευνητές του Ινστιτούτου Μετρήσεων και Αξιολόγησης της Υγείας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον προειδοποίησαν πρόσφατα ότι ο πλανήτης δεν είναι προετοιμασμένος για μια συνεχιζόμενη παγκόσμια πληθυσμιακή κατάρρευση και ότι οι επιπτώσεις θα είναι "εντυπωσιακές".

 

Δείτε τα βίντεο με τις παλιότερες και τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλον Μασκ, πάνω στο θέμα, ΕΔΩ.

 

 

4 σχόλια:

  1. Ο Elon Musk: Θα αγοράσει την Coca Cola για να της ξαναβάλει κοκαΐνη

    https://twitter.com/elonmusk/status/1519480761749016577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1519480761749016577%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mononews.gr%2Fbusiness%2Fto-neo-tweet-tou-elon-musk-tha-agorasi-tin-coca-cola-gia-na-tis-xanavali-kokaCE90ni

    ============
    Στην Starlink Ukraine η αντιπροσωπία της SpaceX στην Ουκρανία

    https://www.capital.gr/diethni/3630494/i-starlink-ukraine-katoxurothike-stin-oukrania-os-antiprosopeia-tis-space-x

    ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ !
    ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ…
    ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ …
    ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
    ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ…
    ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
    ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ,
    ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ,
    ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ,
    ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ
    ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ !!!
    ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ 24 ωρο, ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
    ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΕΙΑ, Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ….
    .
    ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ !
    .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η βρετανική κυβέρνηση απειλεί να απαγορεύσει το Twitter και να φυλακίσει τον Elon Musk αν επιτρέψει την ελευθερία του λόγου"

    https://reseauinternational.net/le-gouvernement-britannique-menace-dinterdire-twitter-et-de-mettre-en-prison-elon-musk-sil-autorise-la-liberte-dexpression/?s=04&fbclid=IwAR1T7wAfYh64PHPBjROIl4-CreGqe4-oVKGwIGA6jDOna4mAs_se91i5OZY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχή αυτόν τον "άνθρωπο" και κυρίως στον γιο του....

    Χριστός Ανέστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή