«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Τί γίνετ’ εδώ πέρα, ρέ;! (2ο Μέρος -τελευταίο)

 γράφει ο ΕργΔημΕργ  (1ο Μέρος)


Η αγαπημένη μου συνήθεια: ντούς με ζεστό νερό στο κεφάλι μου, καί περιμένω πληροφορίες. Τις παίρνω τις περισσότερες φορές!

Αυτή τη φορά μου ήρθε μιά εικόνα πραγματική· που, όμως, δεν της έδωσα σημασία όταν την είδα. Μιά νέα γυναίκα στο κέντρο της πόλης, με μιά μπαντάνα στο κεφάλι, ακόμη μία στο αριστερό της χέρι… λίγο παραπάνω από ένα φανταχτερό καί μάλλον ογκώδες ρολόϊ. Σκούρα μαλλιά.

Εντάξει, οι γυναίκες (ειδικά οι νέες) στην εποχή μας φοράνε ό,τι γουστάρουν, χωρίς συνήθως να θεωρηθούν κακόγουστες. Έ, λοιπόν, ετούτη εδώ, με τον ενδυματολογικό συνδυασμό που επέλεξε, κατάλαβα πως περισσότερο έμοιαζε με ιέρεια των Μάγιας…

…Καί το ρολόϊ της υπήρξε ο καταλύτης!

  • Ρολόι.
  • Χρόνος.
  • Μέτρηση.
  • Μαγιάνικο ημερολόγιο!

Ώ, ναί! Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε καί τότε· ίσως με κάποια άλλη μορφή, διαφορετική της εποχής της Ισπανικής Κονκίστα (περίπου 1500-1600 μΧ), αλλά υπήρχε κι ήταν αυτό, όπως το ξέρουμε σήμερα (μετά το 1925, που διαβάστηκε).

Μάλιστα!… Η επίθεση των Ατλάντων εναντίον μας έγινε με σχεδιαστική βάση αυτές τις χρονικές διαιρέσεις! Μόνο μή ρωτάτε λεπτομέρειες, δεν γνωρίζω.

. . . . . . . . . . .

β3. Εμφωλευμένοι κύκλοι – 1

Στα προηγούμενα, υπάρχει ακόμη μία θεμελιώδης, αρχετυπική έννοια: ο κύκλος μέσα σε κύκλο μέσα σε κύκλο… καί ούτω καθ’ εξής. Έτσι δουλεύουν τα ρολόγια, ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, τα γρανάζια στο κιβώτιο ταχυτήτων, οι εκτυπωτές… ένα σωρό μηχανικές κατασκευές του είδους. Ωστόσο, όσον αφορά τη μέτρηση του χρόνου, καί ειδικά τα αστρονομικά φαινόμενα, οι «εμφωλευμένοι» κύκλοι απλά είναι μιά προσπάθεια να προσεγγίσουμε με ακέραιους αριθμούς φαινόμενα, που περιγράφονται με δεκαδικούς με πολλά (ίσως καί άπειρα) δεκαδικά ψηφία. Στα σίγουρα, πάντα υπάρχει ένα σφάλμα στην προσπάθεια αυτή· αλλά το θέμα είναι το σφάλμα μας να γίνει όσο το δυνατόν μικρότερο. Πχ σφάλμα (πάντα μιλάμε γιά μηχανικές διατάξεις) ένα δευτερόλεπτο στα 10,000 χρόνια είναι όχι απλά καλή προσέγγιση, είναι άριστη!

Τελος πάντων, ο κύκλος μέσα σε κύκλο μέσα σε κύκλο μας φέρνει στη σημερινή χώρα της κλασικής ωρολογοποιΐας, την Ελβετία!

Βέβαια, τα μηχανικά ρολόγια έχουν πρό πολλού ξεπεραστεί από τα ηλεκτρονικά, αλλά οι καπάτσοι Ελβετοί τα πουλάνε ως είδη πολυτελείας, φυσικά σε υψηλές τιμές. (Αλοιώς, με την επέλαση των -φτηνών- ηλεκτρονικών, τόσοι καί τόσοι μηχανισμοί που είχαν φτιάξει, θα τους έμεναν αμανάτι στα ράφια. Κι αντί γιά χέρια, θα τους βάζανε σε άλλο μέρος της ανατομίας!  🙂 ) Έτσι, σήμερα η έκφραση «Ελβετικό ρολόϊ» είναι ταυτόσημη με μηχανικό καί πανάκριβο.

Λοιπόν, μία από τις πανάκριβες αυτές μάρκες ελβετικών ρολογιών, είναι …ο «Κωνσταντίνος Γελαδάρης»!!! (Εδώ.) Δεν γνωρίζω αν ο Κωνσταντίνος κι ο Γελαδάρης ήταν δύο διαφορετικά πρόσωπα, αλλά το έμβλημα του οίκου (με έδρα τη Γενεύη) είναι αυτό εδώ:

Ο σταυρός των Ιωαννιτών ιπποτών!!!!! (Ναί. Της Ιερουσαλήμ, της Κύπρου, της Ρόδου, της Μάλτας.)

Είπατε τίποτε;

. . . . . . . . . . .

β4. Εμφωλευμένοι κύκλοι – 2

Στη Γενεύη, όμως, υπάρχει καί κάτι άλλο: το συγκρότημα του CERN!

Κι αυτό επίσης αποτελεί σύστημα εμφωλευμένων κύκλων, ειδικά μετά το τελευταίο ρεκτιφιέ που του τράβηξαν, πρίν κάπου μιά εικοσαετία.

Νάι, μπαίνει καί μέσα στη Γαλλία ένα μέρος του. Στα βουνά του Ιούρα, απ’ όπου ήρθαν οι καταδιωκόμενοι Ναΐτες στην τότε Ελβετία!

Γιατί έτσι το στήσιμό του, λοιπόν; υποτίθεται ότι οι επιταχυντές του στήθηκαν με τη συγκεκριμένη τοπογραφία, γιά να γίνουν κάποια πειράματα… αν κι ο Ρίτσαρντ Χόγκλαντ έχει άλλη άποψη. Συγκεκριμένα, λέει ότι μιμούνται την αναλογία μεγέθους τροχιών κάποιων ουρανίων σωμάτων στο Ηλιακό μας Σύστημα! (Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρώ τον σύνδεσμο με το φανταστικό αυτό άρθρο.)

Εντάξει, οι τροχιές των ουρανίων σωμάτων ποτέ δεν είναι κυκλικές, οι δέ επιταχυντές του CERN δεν είναι ελλειπτικοί, ούτε πρόκειται ν’ αλλάξουν. Ωστόσο, οι λεβέντες μάλλον άρχισαν να υποψιάζονται το πώς μπορούν να τραβήξουν αιθερική ενέργεια από τα άστρα· κι έτσι, έφτιαξαν μιά διάταξη που -εκτός των άλλων- (προσπαθεί να) κάνει όσα έκαναν οι αρχαίες διατάξεις με ναούς, μενίρ, πυραμίδες, κτλ!

Ναί, οι αποκρυφιστικές γνώσεις κι έρευνες των επιστημόνων ( ; ) καλά κρατούν! Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω καί δεν μπορώ να κρατάω συστηματικό αρχείο του τί βρίσκω στα ιντερνέτια, καί δεν είμαι πάντα σίγουρος αν διάβασα σωστά μιά είδηση. Νομίζω, όμως, ότι κάτι πήρε το μάτι μου πως το CERN ετοιμάζει ένα πείραμα γιά να δεί …μικροδιαιρέσεις του χρόνου;;;

. . . . . . . . . . .

γ. Τα πακέτα

Μετά απ’ όλ’ αυτά, συνοψίζουμε και συνδυάζουμε.

Πρώτο πακέτο:

  • Άτλαντες σχεδιάζουν επίθεση κοσμοκρατορικών βλέψεων.
  • Επίθεση Ατλάντων ξεκινάει με έκλειψη Ηλίου.
  • Το στρατηγικό τους σχέδιο είναι ρυθμισμένο με βάση το Μαγιάνικο σύστημα μετρήσεως χρόνου.
  • Οι Άτλαντες είχαν κρυστάλλους κι έκαναν ευρεία χρήση τους.

Δεύτερο πακέτο:

  • Δύο μεγάλοι κρύσταλλοι, που αντιπροσωπεύουν τον Ήλιο καί το φεγγάρι, δημοπρατούνται.
  • Πού; στη Γενεύη, έδρα του CERN.
  • Πότε; ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, η μία ηλιακή.

Τρίτο πακέτο:

  • Το ένα διαμάντι (το ηλιακό) έχει σκαλισμένο τον Ιωαννίτικο σταυρό.
  • Μία γνωστή φίρμα Ελβετικών ρολογιών έχει έμβλημα τον ίδιο σταυρό.
  • Το διαμάντι «των Ιωαννιτών» πουλιέται σε οργανισμό «νοσοκόμων» (Hospitallers)…
  • …ο οποίος έχει ως έμβλημα μιά παραλλαγή της σημαίας των Ναϊτών…
  • …οι οποίοι Ναΐτες ήρθαν καταδιωκόμενοι από τη Γαλλία, διασχίζοντας ακριβώς τα ορεινά μέρη, όπου σήμερα από κάτω υπάρχει η εγκατάσταση του CERN.
  • Ο σταυρός είναι ηλιακό σύμβολο.

Τέταρτο πακέτο:

  • Το CERN βρίσκεται στη Γενεύη.
  • Επισήμως, ασχολείται με τα έσχατα έγκατα της δομής της ύλης. (Δομημένη ύλη = κρύσταλλος.)
  • Ανεπισήμως, όμως, ψάχνει να δεί κι αν μπορεί να τραβήξει αιθερική ενέργεια από ουράνια σώματα.
  • Η αιθερική ενέργεια είναι ακριβώς αυτή, που προσπαθούσαν παλιά να τραβήξουν με τελετουργίες.
  • Επίσης, μπορούμε να το δούμε καί ως ένα τεράστιο ρολόϊ, ειδικά αν προσεχώς ψάξει μικροδιαιρέσεις του χρόνου.

Πέμπτο πακέτο:

  • Λίαν προσεχώς, αναμένεται (πάλι στη Γενεύη, ένθα η έδρα του) να συνεδριάσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
  • Που σημαίνει, πάλι νοσοκόμοι («Χοσπιταλιέροι ιππότες»).
  • Όπου αναμένεται να ευοδωθούν οι κοσμοκρατορικές βλέψεις της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης. (Διότι τα περισσότερα κράτη του ΟΗΕ σκοπεύουν να βάλουν τον Π.Ο.Υ νταβατζή στο κεφάλι τους.)
  • …Καί κάπου στο βάθος περιμένει κάποιος «μεσσίας»… προφανώς ως υπεραχηγός της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης…
  • …που θα θεραπεύσει όλα τα δεινά των ανθρώπων.
  • Μην ξεχνάτε, Ιησούς = Ιάσων = θεραπευτής.
  • Ο δέ Αντίχριστος αναμένεται να είναι καί υπεργιατρός, συν τοις άλλοις.

Έκτο πακέτο:

  • Το ΝΑΤΟ (βορειο-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ σύμφωνο) πάει να επεκταθεί…
  • …καί να ξεκινήσει ολοκληρωτική επίθεση εναντίον ανατολικών κρατών…
  • …όπως ακριβώς κάποτε οι Άτλαντες.

Εάν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, τί βρίσκουμε;

. . . . . . . . . . .

δ. Συμπεράσματα

Αν καί καθαρά προσωπική εκτίμηση, πιστεύω πως αυτές τις μέρες ζούμε ένα φανερό παγκόσμιο μαύρο τελετουργικό (αόρατο, όμως, γιά τα μάτια των πολλών), που πάει ν’ αναβιώσει την επίθεση των Ατλάντων εναντίον όλων των υπολοίπων ανθρώπων. Κι όχι τόσο σε δομή τόπου, όσο σε δομή χρόνου. (Χρόνου, διότι όλοι οι τόποι είναι σήμερα προσβάσιμοι παγκοσμίως σε χρόνο μικρότερο των 24ων ωρών.)

Πάει, όμως, καί να υλοποιήσει κάτι, που δεν έγινε ποτέ: την τελική νίκη των Ατλάντων, καί την παράδοση άνευ όρων των αντιπάλων τους. Αυτό ακριβώς πάει να γίνει στη Γενεύη με τα κράτη καί τον Π.Ο.Υ. ! Ό,τι, δηλαδή, δεν πέτυχε με τον πόλεμο η μαύρη κλίκα της Ατλαντίδας το 9600 πΧ, πάει να το πετύχει τώρα με ειρηνικό τρόπο.

Μην γελιέστε, όμως, διότι δεν πρόκειται ακριβώς γιά ειρήνη. Ο πόλεμος εναντίον μας εξακολουθεί να μαίνεται, αλλά σε πεδία χωρίς πυροβόλα όπλα…

…γι’ αυτό οι περισσότεροι δεν τον παίρνουν κάν χαμπάρι.

Πεδία, που ξεκινάνε από βομβαρδισμό των ανθρώπων με συχνότητες, υποβολιμαία μηνύματα, αποβλάκωση των καλών ανθρώπων ανειλημμένη εργολαβικώς από αλήτες, πολιτικές δικτατορίες με ρούχα δημοκρατίας, δηλητήρια εξ ουρανών, καταστροφή της οικονομίας καί της διατροφικής αλυσίδας, καί φτάνουν έως καί χρήση μαύρης μαγείας.

Τα βλέπετε, τα ζούμε όλοι μαζί. Τί να τα λέω;

«- Ωραία όλ’ αυτά! αλλά, τί προτείνεις, ρέ Εργοδότη;»

Τί προτείνω;

Ξυπνήστε.

Οργανωθείτε.

Αντιδράστε.

Κι αναμείνατε το τράνταγμα, που έρχεται με ταχύτητα Κιντζάλ.

 

ΤΕΛΟΣ

 

ergdhmerg.wordpress.com 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημείωση Διόδοτου: Ω τί σύμπτωσις, ή.. "Συγχρονικότις" 🙂.. Ο Γιώργος Μεταξάς δημοσίευσε σήμερα αυτό:

Κι όμως οι Μάγιας είχαν δίκιο για το τέλος του κόσμου…

 

 

18 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Mdsi92kcAHk(an kai i metafrasi den einai 100% akribis einai sxedon (98%) opws to diabazete)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H metafrash sto binteo einai entelws lathos .zitw sygnwmi file kwsta ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει φίλε μου Pananas,

      ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ,
      ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΆΛΛΗ..
      ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ
      ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ (ΣΡΙ-ΛΑΝΚΑ, ΙΝΔΙΑ) // ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΕ ΑΛΕΣ //
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ // ΕΜΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ ΚΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ //
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ πανω απολα //
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (δεν υπαρχει πλεον ανατολικη ουκρανια) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΠΡΟΣ ΤΑΥΡΙΔΑ» (οπως ηταν το αρχαιο εληνικο) ΚΕ ΟΧΙ «ΠΡΟΣ ΚΡΙΜΑΙΑ» (οπως ηταν μεχρι τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο χρόνος κύλησε και το ρολόι μου δείχνει 12:04
    Χρονιά πολλά ΚΩΣΤΉ
    ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ ΣΤΗ ΖΩΉ.
    ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ,ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΛΆ.
    ΤΑ ΦΙΛΙΆ 💋 ΜΟΥ ΦΊΛΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελικούλα μου σε ευχαριστώ πο,λύ!!!
      Να χαίρεσαι και όλους τους δικούς σου ανθρώπους εορταζόμενους!

      Διαγραφή
  5. Δείτε κατι μπουμπούκια που κυκλοφορούν ανάμεσα μας

    https://www.youtube.com/watch?v=DutguhY5zbc

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα 3πλο-εμβολιασμένα ζόμπι.. θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας για κανα δυο χρόνια ακόμα. Μετά, συμπολίτες τους θα είναι τα σκουλήκια, βαθιά στη γη.

      Διαγραφή
  6. 👉👉👉👉ΤΕΝΤ ΤΕΡΝΕΡ...ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ CNN..ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ.ΚΑΙ Ο ΤΕΡΝΕΡ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ😡2.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ @ΜΒΟΛΙOY

    https://twitter.com/vsqAVdKOkIVzps5/status/1526947240316641281?cxt=HHwWgoCxnZmb57AqAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EIΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟ`Ι`ΔΩΝ

    Η βιβλιοθήκη-κόσμημα «Σταύρος Νιάρχος» στην καρδιά της Νέας Υόρκης 04.06.2021 Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της μητρόπολης του κόσμου. Δέχεται 1,7 εκατομμύρια επισκέψεις ετησίως. Πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης βιβλιοθήκης SNFL έπειτα από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων). Μια όαση πολιτισμού, μάθησης και αρχιτεκτονικής ομορφιάς.

    https://www.andro.gr/special-categories/badges/stavros-niarchos-foundation-library/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω..!!! Πανέμορφη εγκατάσταση! Τώρα το τί αντιεπιστημονικές μπούρδες και τί συστημική ξεπουλημενο-επιστήμη έχουν να διαβάσουν εκεί οι άνθρωποι.. αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

      Διαγραφή
    2. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ακριβώς ΑΥΤΌ ΚΩΣΤΉ...

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή

  8. Η FDA εγκρίνει το πρώτο ζωντανό, μη αναπαραγόμενο εμβόλιο για την πρόληψη της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων

    https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-live-non-replicating-vaccine-prevent-smallpox-and-monkeypox


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παίρνεις και γίνεσαι η τσίτα του ταρζάν.

      Διαγραφή
    2. Κάπως έτσι.
      ΧΙΧΙΧΙΧΙ.😉😉😉😉😉


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  9. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ21 Μαΐου, 2022 06:56

    Χρόνια πολλά ,καλά δημιουργικά και επαναστατικά ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή