«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ..;;

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ - ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΗΣ,
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΟΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στυγνή κακία έχει στο αριστερό του μάτι. Το δεξί είναι νεκρό.

      μνκ

      Διαγραφή
  2. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    https://www.mikrometoxos.gr/%CE%97-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%BE%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9/
    ===
    Γερμανία, μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή με "Μνημόνιο υποταγής" από το 1945 έως το 2099
    Μυστική συνθήκη υποταγής

    Εκτός, όμως, από τον Βασικό Νόμο και πριν αυτός εγκριθεί, φέρεται να υπήρξε και μια μυστική Κρατική Συνθήκη με ημερομηνία 21 Μαΐου 1949, με την οποία οι Σύμμαχοι μετά τον πόλεμο εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους, δηλαδή δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, και έλεγχο όλων των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ) μέχρι το έτος 2099.

    Αποκαλυπτικά για τη συμφωνία αυτή ήταν όσα αναφέρονται στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD), του στρατηγού Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. Το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία, είχε τίτλο Ο γερμανικός χάρτης (Die Deutsche Karte). Σε αυτό ο απόστρατος στρατηγός μιλά για τις μεταπολεμικές σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ.(6)

    Η Γερμανία, γράφει, διαδραμάτιζε τον ταπεινωτικό ρόλο ενός υποτελούς των κρατών (σύμφωνα με την ορολογία του Ζμπίγκνιεφ Μπρεζίνσκι). Υπήρξε μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099. Στο βιβλιο του διαβάζουμε: «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο». Στο έγγραφο αυτό καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099, κάτι το οποίο σήμερα κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς.

    https://kostasxan.blogspot.com/2016/06/1945-2099.html
    ===
    Αποκάλυψη ΣΟΚ !!! ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ … !!! Η Γερμανία ΔΕΝ είναι κράτος, αλλά εταιρεία ΕΠΕ !!!

    https://arxaiaithomi.gr/2015/08/31/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1/


    Kαλημέρα !!!
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το FBI συλλαμβάνει 17 Εβραίους Ραβίνους στο Νιου Τζέρσεϊ που κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπινων οργάνων, εξαρτήματα μωρών και ξέπλυμα χρήματος.

    https://twitter.com/DagAndre1814/status/1522857767454879744

    ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ..............
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΟΡΘΙΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ //
    ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ //
    ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΡΕΥΜΑ //
    ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ //
    ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΡΙΧΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.749.062.00€ ΜΙΖΕΣ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ/594.742.00€ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ PFIZER/2.000.000.00€ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=hMdgAvEQUCo

    ΜΠΡΆΒΟ 👏👏👏👏KOΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καποτε η μπεκρα [ουινστον τσωρτσιλ] ειχε πει...η γερμανια πρεπει να βομβαρδιζεται καθε 50 χρονια,δεν εχει σημασια να ξερεις το λογο,..τον ξερουν αυτοι...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή