«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ !!! Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

 ΜAΘΗΜΑ  ΑΝΤIΣΤΑΣΗΣ

Επανάσταση τώρα!!!

 

Τα αυτοκίνητα των πολιτικών πέφτουν στο νερό στη Σρι Λάνκα. Ο λαός πεινάει: "Χωρίς βενζίνη, χωρίς πετρέλαιο και διάφορα βασικά φάρμακα, οι άνθρωποι υποφέρουν και ζουν με ένα γεύμα την ημέρα. Μπορείτε να το φανταστείτε;" Σύντομα στην Ευρώπη.

twitter.com/RadioGenova... 


 

Οι πεινασμένοι άνθρωποι στη Σρι Λάνκα κυνηγούν πολιτικούς και δημοσιογράφους, ενώ η αστυνομία αναγκάζεται να υποχωρήσει.

twitter.com/RadioGenova... 


 

Ξυλοκοπούν δημοσιογράφους και καίνε βίλες πολιτικών.

twitter.com/RadioGenova... 


 


11 σχόλια:


  1. Είμαστε σίγουροι πως κείθε στη Σρι Λάνκα έχει όλος ο λαός ίντερνετ (ερώτησι κάνω) ώστε να ξεθυμαίνει μπινελικόνωντας απ΄το σκαμνάκι του (πάει ο καναπές, τον πήρανε) και να μην αντιδρά πραγματικά?
    Επίσης μήπως ξεχνάμε ότι στα πολιτισμένα κράτη από το Μεξικό στην Τανζανία και ως τις Ινδίες ο πολίτης είναι πρώτα ιθαγενής πολίτης της χώρας του και μετά οτιδήποτε άλλο σε αντίθεση πάντα με το γραικυλιστάν που είμαστε δεξιοί η αριστεροί, ολυμπιακοί η παναθηναϊκοί, δημόσιοι η ιδιωτικοί υπάλληλοι, κοντοί η ψηλοί κ.λ.π.
    Δεν πάω να χαλάσω τη σούπα αλλά πραγματικά κάτι πρέπει να κάνουμε σύντομα γιατί μας πήρε και μας σήκωσε..

    Αναπολώ στο ‘11 όχι το φιάσκο του Συντάγματος αλλά τις συγκεντρώσεις που στηνόντουσαν στο γρήγορο με 30, 50, 100, 300 άτομα έξω από τα σπίτια τους και τους μοτοσυκλετιστές που έκαναν αυτά τα περάσματα εξπρές και τους ταρακουνούσαν πραγματικά με τη παρουσία τους

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI EIXE THN ΕΠΙΓΡΑΦΗ ``REVOLUTION''.
    AN AYTO EINAI ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.
    ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΟΛΥΝΕΙΣ.
    ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΕΠΙ, ΟΥΤΕ ΦΟΛΙΔΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου το ειχε η καρτα των Ιλλουμινατι, να μην κανουμε τιποτα.
      Να κατσουμε με σταυρωμενα χερια και να τους αφησουμε να μας πηδηξουν.
      Θα τους δειξουμε εμεις.

      Διαγραφή
  3. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΤΖΟ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ...
    ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ... [ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΝΑΓΟΣ].
    https://www.facebook.com/100043709021517/videos/527656718809671

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ..
      https://www.youtube.com/watch?v=7q9Jqg9MSnA

      Διαγραφή
    2. Δεν του'χουν κανει update του παππου.
      Λειπουν drivers και καινουργιο firmware.

      Διαγραφή
  4. IQ ραδικιού!
    ΤΕΣΤ! Ψηφίστε τον εξυπνότερο:
    Α. Ο ανεκδιήγητος “γαπ”, φύτεψε το φυτό στο έδαφος μαζί με την πλαστική γλάστρα!
    Έπεσε από το ποδήλατο … (κι ένα σωρό άλλες βλακείες που δεν τις θυμάμαι)
    Β. Ο κωτσο καραμαν-αλής (του αχιλλέα): του είχε πει η δασκάλα ενός σχολείου ότι δεν έχουν Βιβλιοθήκη και εκείνος παρέδωσε μετά από 9 μήνες μια ραφιέρα από νοβοπάν ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ και γι’ αυτό το κατόρθωμα κάλεσε και κάμερες!!!
    Στο facebook έγραφε πόσο καλό κάνουν τα βιβλία!!! Ποια;;; Αυτά που δεν παρέδωσε;;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ μακριά από εδώ, αλλά και εδώ να έρθει Σριλανκνέζος και δασκαλευτεί από τους αλληλέγγυους στα "δικαιώματά του" και στην επανάστα το ποιο πιθανό είναι σε πρώτη φάση να ψάχνει για τζαμί έστω παράνομο για να προσκυνήσει τον θεό του ή Βούδα(τι έχει τελοσπάντων).
    Όσο για τους Έλληνες εδώ και κάτι δεκαετίες τα ίδια ακούω. Δεν πάει άλλο, φτάνει ποια, έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έχουν γίνει φράσεις της καθημερινότητας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχως υπαρχουν οι αφροασιατες λαθρο για να ξεκινησουν το παρτι οταν χρειασθει γιατι εμεις μονο για φρεντο και σοσιαλ ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή