«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Και περιμένετε μετά να διεξαγάγουν εκλογές..;;

Περισσότερα ΕΔΩ

19 σχόλια:

  1. το άλλο κόμμα δεξιά αν όχι 40% αλλά τουλάχιστον 35% είναι ΗΛΊΑΣ αλλά δεν το λένε ούτε στο προ κάνει τζιζζζζζζζ...
    την καλησπέρα μου...
    Legion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω, ότι σίγουρα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Ηλία μέσα στο 40%, αλλά γενικώς το λήμμα "Άλλο κόμμα της Δεξιάς" εκλαμβάνεται από όλους ως η πιο πατριωτική πλευρά.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ20 Μαΐου, 2022 14:15
      Να προσθέσω, ότι σίγουρα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Ηλία μέσα στο 40%, αλλά γενικώς το λήμμα "Άλλο κόμμα της Δεξιάς" εκλαμβάνεται από όλους ως η πιο πατριωτική πλευρά.
      ............................................................................................
      Συμφωνούμε απόλυτα και για το μεγάλο ποσοστό του Ηλία και για την πατριωτική πλευρά που κρύβει η επιλογή "Άλλο κόμμα της Δεξιάς" που ούτε εμένα μου αρέσει σαν προσδιορισμός αλλά μη έχοντας "καλύτερη επιλογή" διαλέξα αυτήν.
      Επίσης Χρόνια Πολλά και Ελεύθερα. (40 μέρες τα λένε).
      Legion.

      Διαγραφή
    3. Νά 'σαι καλά αγαπητέ Legion!
      Σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  2. Δαμασκηνος Γυρομερης19 Μαΐου, 2022 22:58

    Λιακουρας δαγκωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ......Δοθείσας της ευκαιρίας.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοιες "δημοσκοπήσεις" δεν μας λένε τίποτα για το εκλογικό σώμα, ούτε βέβαια για τα αποτελέσματα που θα βγάλει η ηλεκτρονική "καταμέτρηση". Μας λένε όμως πολλά για τις αντιλήψεις των αναγνωστών του προνιούζ. Αν την "δημοσκόπηση" την είχε κάνει η Καθημερινή ή η Αυγή, τα αποτελέσματα θα ήσαν τελείως διαφορετικά.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θά 'ταν διαφορετικά, θα ήσαν διά τον πέοντα! ..συγνώμη κιόλας, κοριτσάκι που είσαι. Δεν μάς ενδιαφέρει οι αλλοτριωμένοι/μεταλλαγμένοι/καμμένοι τί ψηφίζουν. Όπως είπα και σε κάποιον άλλο πιο κάτω, "Από εμάς το 25% θα ξαναχτιστεί η Ελλάδα"

      💙 🙂

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΚΩΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ 'ΔΙΕΞΑΓΑΓΟΥΝ'. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ 'ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ', ΑΛΛΑ ΤΟ 'ΚΑΝΩ' ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΑΝΤΙ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΕΞΑΓΩ), ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα μυστήριο πράγμα, απο εψές ως σήμερα το 'Άλλο κόμμα της δεξιάς' έχει μείωση 1% ενώ όλα τα άλλα αυξηση!! Singular Logic αθάνατη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλιστα, δημοσκοπιση μεταξυ των αναγνωστων του Προ, 2 στους 3 αυτοπροσδιοριζονται ως Δεξιοι-Κεντροδεξιοι. Σιγα τα νεα, παλι εξω θα πεσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγνοια σου..κι είμαστε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στην πραγματικότητα. Εσύ τί ψήφισες; Εγώ πάντως ψήφισα "Άλλο κόμμα της Δεξιάς". Σάμπως μάς ενδιαφέρει το ποσοστό των ελληνόφωνων που ψήφισαν όλα τ' άλλα; Φύρα είναι έτσι κι αλλιώς για την πατρίδα μας. Από εμάς το 25% θα ξαναχτιστεί η Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Το θεμα ειναι πως οι περισσοτεροι απο εμας ειναι αηδιασμενοι και δεν πανε να ψηφισουν....

      Διαγραφή
  9. Αγησιλαος Μπαρτσινεβελος20 Μαΐου, 2022 15:34

    Απορω ΠΩΣ γινονται αυτες οι "δημοσκοπησεις" .
    Εγω που παω αισιως για τα 54 και κυκλοφορω στην Αθηνα ολη την ωρα, δεν με εχει ρωτησει κανεις τι θα ψηφισω ή αν θεωρω οτι εχει ακριβινει η βενζινη ή αν πιστευω οτι η Ρουλα τα σκοτωσε ή αν η Μαρεβα ηταν εντυπωσιακη στον Λευκο Οικο.
    Τοχω παραπονο ρε παιδι μου.
    Μονο μια φορα πριν δυο χρονια, ηρθε μια καργια με το ματσουκι που γραφε ΣΚΑΙ και με ρωταγε ....εσεις γιατι δεν φορατε την μασκα σας και .....την εφτυσα.
    Γι αυτο της ειπα δεν την φοραω, για να μπορω να σε φτυσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι αλλα οι γκιοζηδες δεν εχουν βαλει επιλογη ''δεν ψηφιζω κανεναν''

    ΑπάντησηΔιαγραφή