«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΗΠΑ, Πολωνία κ.ά. παραδίδουν σκουπίδια στην Ουκρανία..

Αμερικανικό M113, όχημα μεταφοράς στρατευμάτων που χρονολογείται από την αρχή του πολέμου του Βιετνάμ!!!

 

Η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση έχει απαγορεύσει αυστηρά σε αξιωματικούς και στρατιώτες να επικρίνουν την απόδοση των δυτικών οπλισμών και εξοπλισμού που παραδίδονται στις ουκρανικές δυνάμεις. Όποιος παραβιάζει αυτήν την απαγόρευση θα οδηγηθεί σε στρατοδικείο.

Οι επικρίσεις του ουκρανικού στρατού σχετικά με την κακή ποιότητα των οπλισμών που τους παραδίδουν οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν γίνει όχι μόνο επαναλαμβανόμενες αλλά και θορυβώδεις.

Από αντικειμενική άποψη, η παράδοση εξοπλισμού τόσο απαρχαιωμένου όσο το M113, ένα όχημα μεταφοράς στρατευμάτων που χρονολογείται από την αρχή του πολέμου του Βιετνάμ, είναι παρεκκλίνουσα. Σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την επιθυμία να βοηθήσει την Ουκρανία, αλλά να διαιωνίσει τη ζημιά και πιθανώς να καμουφλάρει ένα τεράστιο κύκλωμα διαφθοράς που βασίζεται στη στρατιωτική βοήθεια προς αυτή τη χώρα.

Το FGM-148 Javelin εξακολουθεί να δέχεται έντονη κριτική, αλλά όχι τόσο όσο ο αντιαρματικός πύραυλος NLAW ή, το χειρότερο από όλα, ο βρετανικός φορητός πύραυλος εδάφους-αέρος από άνθρωπο Starstreak, μια παραλλαγή του Stinger. Ακόμη και τα πυροβόλα M777 παραδόθηκαν χωρίς τις μονάδες GPS και Excalibur, μήπως πέσουν στα χέρια των Ρώσων.

Οι κριτικές για τον ρωσικό εξοπλισμό που παραδίδονται από χώρες όπως η Πολωνία, η Σλοβενία ​​ή η Ρουμανία είναι ακόμη πιο σκληρές. Να πιστέψουμε ότι αυτές οι χώρες δεν έχουν ένοπλες δυνάμεις.

Η βιομηχανία όπλων ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με την αυτοκινητοβιομηχανία: όλο και πιο ακριβή, όλο και λιγότερο αξιόπιστη, πολλά εύθραυστα και ελαττωματικά ηλεκτρονικά... Εν ολίγοις, καθόλου αξιόπιστη εκτός από το μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ πουλάει.

 

strategika51.org 

 

6 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...ΤΟ ΝΕΟ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΨΙΜΙΤΖΗ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑΣ...
    ΥΓ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ...ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΛΙΝΓΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενική Αρχή, γνωστή τοις πάσι: Κατά τον αγά, και το πεσκέσι.
    Τελικά, μόνο ο Τσάρος τους πονάει κι εύχεται, από βάθος καρδιάς, ''Καλή τύχη κι ο Θεός μαζί σας.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιστορία που λίγοι Έλληνες γράφουν.............

    Marinos Ritsoudis: Conscience above all

    https://www.youtube.com/watch?v=SgtJ_tk87FU

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΗΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΦΡΙΧΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΑΡΩΝ ΕΒΡΑΗΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΕ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΘΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΜΠΙΝΤΕ //
    Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΕ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ //
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΜΕΙΣ // ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι η απάντηση σε όσους λένε ότι ο #BillGates δεν υποστηρίζει την εμφύτευση μικροτσίπ!
    Δείτε πως χρηματοδοτεί μια εταιρία με #microchip για να εμφυτεύονται υποδόρια σε γυναίκες για αντισύλληψη, ώστε να μην γεννούν & να ελαττωθεί ο πληθυσμός!
    #Depopulation #GreatReset

    https://twitter.com/stevemad13/status/1525949056819908611?cxt=HHwWhsC-0aKloa0qAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή