«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΘΥΜΗΣΟΥ...

Σχόλιο Pananas: Αφιερωμένο σε κάτι κακομοίρηδες που έχουν πέσει στην τρύπα και δεν θέλουν να βγουν, όσο και να προσπαθούμε να τους σηκώσουμε. Έχουμε και ένα καινούριο είδος μ@λάκα: το είδος που ξέρει ότι πιάστηκε κορόιδο αλλά, μην μπορώντας να το διαχειριστεί, θα υπερασπίσει τη μ@λακία μέχρι θανάτου, ακόμα κι ενάντια στα αδέλφια του.

Σχόλιο Διόδοτου: Ποιος είπε ότι δεν έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από την Μαοϊκή-Κούλεια Δικτατορία 2020-2022..; Δηλαδή οι ΟΡΘΙΟΙ ΝΕΚΡΟΙ-WALKING DEAD-ZOMΠΙ, κυρίως κορίτσια κι αγόρια που περπατούν αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Αθήνας ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ μέχρι τα μάτια, ..ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ..;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΙ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ. ΝΕΚΡΟΣ! Δεν υπολογίζουμε πια σ' αυτόν.

 

Το σύστημα αυτό που ελέγχει την Ελλάδα και έχει τοποθετήσει μαριονέτες του να παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση..

..εσένα δεν το χωράει ο νους σου, όσα και να σού λέμε εμείς, αλλά θα σε προτιμούσε καλύτερα.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΚΡΟ.

Σε έχει όμως μελετήσει τόσο καλά... ώστε έχει καταφέρει τουλάχιστον να σε μεταμορφώσει σε ΡΑΓΙΆ.

ΘΥΜΉΣΟΥ:

Σου φόρεσε μάσκα και γάντια, σε υποχρέωσε να στέλνεις sms για να βγαίνεις από το σπίτι σου, και πειθαρχώντας συναίνεσες στην εδραίωση της σκλαβιάς και της απαξίωσης σου.

Σου επέβαλε πρόστιμα γιατί θέλησες να αναπνεύσεις ελεύθερα και να μαζέψεις λιγο ήλιο. Τα πλήρωσες....
 
Σε έκανε να νιώθεις μουδιασμένος όποτε έβλεπες αστυνομικό και κρύφτηκες.
 
Σου επέβαλε να κυκλοφορείς ακόμη και στον καθαρό αέρα μασκοφορεμένος εισπνέοντας τα εκπνεόμενα και υπάκουσες.
 
Σου επέβαλε να μασκοφορέσεις το παιδί σου, δεν έβγαλες άχνα.
 
Σου έθαψε πατέρα και μάνα και αδέλφια σαν τα σκυλιά μέσα σε μια σακούλα μα εσύ παρέμεινες απαθής.
 
Σου κάρφωσε τον στυλεό στο ρουθούνι προκειμένου να εργαστείς για ένα κομμάτι ψωμί, ψιλομάτωσες αλλά το δέχτηκες χωρίς αντιρρήσεις. Στο ξανακάρφωσε για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα και η δεύτερη θα γίνει τρίτη και η τρίτη τέταρτη μέχρι να τρυπηθείς. Θα σκύψεις το κεφάλι σε όλα. Ο σβέρκος σου ακόμη αντέχει.
 
Σε μάντρωσε στο σπίτι απο τις 9 ως τις 5 με την αισχρή δικαιολογία ότι πρόκειται για ένα απαραίτητο μέτρο και φυλακίστηκες χωρίς να ουρλιάζεις. Θα σε ξαναμαντρώσει, είσαι πια ένας καλά εκπαιδευμένος πειραματάνθρωπος.
 
Σου απαγόρευσε να βολτάρεις στις πλατείες, σου απαγόρευσε να επισκέπτεσαι τους συγγενείς και τους φίλους σου, σου πρότεινε με τρόπο να δοκιμάζεις έξω από τα μαγαζιά ρούχα και παπούτσια, το έκανες και αυτό και ξεγυμνώθηκες στα πεζοδρόμια.
 
Πάτησε η φασιστική του μπότα ακόμη και στο σπίτι σου και σου υπέδειξε με ποιον τρόπο θα ψήσεις το αρνί το Πάσχα. Στον φούρνο με πατάτες. Το δέχτηκες και αυτό.
 
Σου στέρησε γιορτές, ήθη και έθιμα του τόπου σου ενώ την ίδια στιγμή εγκαθιστούσε δίπλα σου ανθρώπους από ξένους και μακρινούς τόπους που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, αμπόλιαστοι, ατεστάριστοι, που γιορτάζουν ελεύθερα τα δικά τους έθιμα ενώ εσύ κοιτάζεις αποχαυνωμένος. Εκείνοι δεν αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Σε χαλάει αλλά ακόμη κοιτάζεις.
 
Ήρθε το εμβ©λιο. Ούτε που ξέρεις τι είναι, κανένας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, κανένας δεν σε πείθει και όμως πας να τρυπηθείς. Πρώτα με το μαλακό…σιγά σιγά να μην τρομάξεις. Μετά επί πληρωμή, 150 ζεστά. Μετά χωρίς σάλιο. Σαν βιασμός . Μια δόση, μετά δύο, οι δύο δόσεις γίναν τρεις και οι τρεις θα γίνουν τέσσερις και πέντε και… Εν τω μεταξύ, δίπλα σου οι εμβ©λιασμένοι συνεχίζουν να νοσούν, να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, να έχουν παρενέργειες, να πεθαίνουν. Και όμως πας να τρυπηθείς.

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άγρια βιασμένο και καταξεσχισμένο μπρος στα μάτια σου, οι ελευθερίες σου πάνε περίπατο μαζί με το χαμόγελο και την υγεία σου, ψυχική και σωματική. Η ζωή σου από καιρό μέσα στο μνήμα και εσύ κοιτάζεις σαν ναρκωμένος πρεζάκιας. Έστω και τώρα, έστω και έτσι , διάβασες; έμαθες: Αν όχι, είσαι πια αδικαιολόγητος. Η Ελλάδα δεν βασίζεται πια σε 'σένα.


Σημείωση Διόδοτου: Το ανωτέρω κείμενο βασίζεται σε ανάρτηση του skeftomasteellhnika. Δεν το δημοσιεύσαμε αυτούσιο, προτιμήσαμε να το μεταποιήσουμε, γιατί ενώ έχει φτιάξει πολύ ωραία τη λίστα του ραγιαδισμού, το λάθος που έχει είναι η ιδέα να το προωθήσει με τη λέξη "ένοχος". Γι αυτό τρώει και κράξιμο. Με την ταμπέλα "Ραγιάς" ή "προγραμματισμένος της τιβί" ίσως τα πήγαινε καλύτερα το άρθρο, και με περισσότερη ανταπόκριση. Αυτό ήταν και το δικό μας σκεπτικό, ώστε να το αλλάξουμε.



30 σχόλια:

  1. Ο Μ@Λ@ΚΑΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΞΙΑ'..;;

    Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέδριο ΝΔ: «Πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να μην κυβερνήσει ξανά η Αριστερά» «Η ιστορία της Ελλάδας επιβάλλει να είμαστε με την Ουκρανία»

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/adonis-georgiadis-se-synedrio-nd-prepei-na-dosoume-ti-maxi-gia-na-min-kyvernisei-ksana-i-aristera/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

      ΑΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑΙΔΡΥΣΗ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΗΛΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΠΙ ΤΡΙ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΕΙ , ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΠΝΕΥΜΑΤΩΣΙ , ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ , ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ , ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !

      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ

      Διαγραφή
    2. Έτσι το βλέπω!!! Δυστυχώς!!!

      Διαγραφή
  2. Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..
    19 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ 210 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΙΠΛΟΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ.. ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ

    "Κορωνοϊός: 4.698 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Πού εντοπίζονται"
    https://www.pronews.gr/ygeia/koronoios-4-698-ta-nea-krousmata-stin-ellada-pou-entopizontai-foto/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ // ΣΤΙΣ ΧΟΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΤΕΡΟΥΣ //
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ, ΕΒΡΑΗΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΓΥΦΤΩΝ ΚΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ //
    ΧΑΙΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΕΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 100 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ //
    «ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΕΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ? ΑΦΗΣΕ ΝΗΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΛΑ 800 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ» //
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΜΕΓΑΛΟ-ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΟΣ ΑΥΤΙΑΣ //
    ΦΩΤΙΑ ΚΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ομάδα του φατσοβιβλίου για τις παρενέργειες του μπολιάσματος, ρωτάει ένας τρομοκρατημένος φίτσουλας αν θα πάθει κάτι κακό, εφ' όσον έκανε το σφάλμα να συνευρεθεί με μπολιασμένη γκόμενα. Τι να του πεις τώρα; Ότι άντεξε τόσο κοινωνικό μπούλιγκ, ότι άντεξε την οικονομική αιμορραγία και το βάσανο των συνεχών ράπιντ για να μπορέσει να εργαστεί, ότι άντεξε την ειρωνεία και τον αποκλεισμό του από τα εμβολιασμένα ζόμπις, αλλά δεν άντεξε τη λιγούρα ή την καψούρα;
    Και στη τελική, πόσο συνειδητός μπορεί να είσαι απέναντι στις νεοταξίτικες προσταγές, όταν συγχρωτίζεσαι τόσο στενά και συνταυτίζεσαι με άτομα που η έννοια της συνείδησης είναι μια ομιχλώδης κατάσταση για την αντίληψή τους;
    Για εμένα, τουλάχιστον, το να εμπλέκεσαι συναισθηματικά με ένα τόσο μειωμένης συνείδησης άτομο, είναι ακόμα πιο βαρύ ατόπημα για έναν ελεύθερο πνευματικά άνθρωπο, ακόμα περισσότερο και από το να κάνεις μαζί του σεξ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από όλα αυτά, έχει πάρει πλέον τόσες πρωτεϊνικές ακίδες στο σώμα του, που έχει αποχαιρετήσει πια.. ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

      Διαγραφή
    2. Σωστή είσαι, αλλά μην ξεχνάς οτι υπάρχουν και ΕΦΗΒΟΙ, οι οποίοι ερωτεύονται και είναι πάνω στα "ντουζένια" τους που λένε.

      Και όσο και αν εμείς οι γονείς τους έχουμε προστατε'υσει απο το τσίμπημα και έχουν καταλάβει το κακό, ΠΩΣ θα μπορούσες να τους πείς να μην ερωτεύονται ;

      Τα δίχτυα είναι καλά απλωμένα, αγαπητή Αναστασία. ΔΕΝ ξέρεις απο που να προφυλάξεις τα παιδιά και ενώ μπορείς να τα πείσεις για το κακό του τσιμπίματος, σίγουρα ΔΕΝ μπορείς να τους πεις ΠΟΙΟΝ / Α θα ερωτευτούν.

      Δυστυχώς.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  5. Ειναι η τηλεοραση που ψεκαζει συνεχως οποιους κοιτα στα ματια...
    Ειναι το προγραμμα ματριξ μεδα στο οποιο εσυ ΔΕΝ... , εσυ ΤΊΠΟΤΑ , εσυ εισαι dead man walking.. , απλα δεν υφιστασαι , δεν λογιζεσαι ζωντανος.....ΞΥΠΝΑ ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σπασε την TV με σφεντόνα ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την βγαζεις , την στηνεις εκει που επιλεγεις και την γ@μ@ς με την σφεντονα.
    Την τραβας και μια βιντεαρα να χαίρεσαι το οτι ξαναγεννηθηκες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάσκα φορούν
    Και περπατούν!!
    Στον δρόμο σαν χαμένοι..
    Αναπνοή δεν παίρνουνε
    Και είναι ευτυχισμένοι!!!



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  9. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΞΥΡΑΦΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟ ΚΟΡΟΝΟ-ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ``ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ'' ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΑΠΛΑ, ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ``ΜΕΓΑΛΕΙΟ''...
    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ;
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ, ΠΟΛΛΕΣ, ΜΕΤΡΙΕΣ Η ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Unexpected Opponent08 Μαΐου, 2022 16:29

      Tα δείγματα ήταν .. δ ή γ μ α τ α !!

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΙΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΖΩΟΥ ΟΠΩΣ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ; ΠΑΝΤΩΣ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ``ΚΥΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ'' ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ] ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ.
      ``ὑπὸ μὲν γὰρ ἵππου ἐν μάχῃ οὐδεὶς πώποτε οὔτε δηχθεὶς οὔτε λακτισθεὶς ἀπέθανεν''
      [ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ].

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  10. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ,
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ //
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΦΙΔΙ, ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΗΑΤ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ΨΟΦΟ ΤΟΥ //
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ. NA ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΑΠΟΠΟΥ ΗΡΘΕ //
    ΝΕΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ Ο ΕΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα,
      τώρα η στράτα μου δε πάει παραπέρα,
      φεύγω,τώρα φεύγω.
      Κάποτε κοίταζα τον ήλιο μες στα μάτια
      κι αυτό τον ήλιο τον κάναμε κ ο μ μ ά τ ι α,
      φεύγω,τώρα φεύγω.
      Τώρα ο ουρανός δε με φοβίζει όσο κι αν βρέχει,
      τώρα η ελπίδα μου ταυτότητα δεν έχει,
      φεύγω,τώρα φεύγω.
      φεύγω,φεύγω και παίρνω την καρδιά μου,
      κι ένα τραγούδι συντροφιά μου,φεύγω,φεύγω.
      φεύγω,κι αφήνω π ί σ ω μου σ υ ν τ ρ ί μ μ ι α,
      α ρ ρ ω σ τ η μ έ ν ο υ ς και α γ ρ ί μ ι α,φεύγω,φεύγω,
      φεύγω,τώρα φεύγω.
      Δε το αντέχω να βουλιάζω μες στο ψ έ μ α,
      τώρα κατάλαβα πως ήμουν ένα δέμα,
      φεύγω,τώρα φεύγω.
      θέλω να ζήσω τη ζωή μου έξω απ' τα μ έ τ ρ α,
      τώρα που σ κ λ ή ρ υ ν ε η καρδιά μου σαν την π έ τ ρ α,
      φεύγω,τώρα φεύγω.
      Τώρα ο κόσμος και οι φωνές δε με τρομάζουν,
      τώρα τα χέρια μου ένα σύνθημα χαράζουν,
      φεύγω,τώρα φεύγω,φεύγω,τώρα φεύγω.

      Διαγραφή
    2. Unexpected Opponent08 Μαΐου, 2022 16:00

      Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , πληκτρολογήστε τις λέξεις : έντομο I χ ν ε ύ μ ω ν . H δράση του εντόμου I χ ν ε ύ μ ω ν είναι ί δ ι α με την ύπαρξη κράτους ε ν κράτει . Στη χώρα μας- και στην Oυκρανία - ο Pyatt έπαιξε τον ρόλο του I χ ν ε ύ μ ω ν ο ς .

      Διαγραφή
  12. Μιχαλης Σκορπιος08 Μαΐου, 2022 09:35

    Καλημερα Κωστη Καλημερα Διοδοταιοι Ελαααα να οργανωθουμε ρε παιδια εχουμε φαη τοσες Να ριξουμε και εμεις κανενα χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθείς εφ' ω ετάχθη.
      Στο τραινάκι...της Περηφάνιας - τσαφ, τσουφ, τσαφ, τσουφ πορευθέν μαθητεύσει πάντα τα έθνη,
      Ο πρώτος ''εισπράττει'' χωρίς να ''καταβάλλει'' και
      Ο τελευταίος ''καταβάλλει'' χωρίς να ''εισπράττει''...
      Θέμα συγκυρίας; τύχης; συνειδητής ή υποσυνείδητης επιλογής; κισμέτ; Πως να το ξέρεις;

      Το Πεπρωμένον -με μοιρολατρική έννοια;- Φυγείν Αδύνατον, έλεγαν οι Αρχαίοι ημών Πρόγονοι.

      Διαγραφή
  13. https://ibb.co/RvPY9kQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. BΙΝΤΕΑΚΙ 💥 SOS💥
    Nα καi το xαpτακι με τις παpεvεpγειες του εμβoλioυ....Aκoυστε !

    apagoreuetai-group.blogspot.com

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ιός Mάρμπουργκ, η επόμενη κρίση που είναι ήδη έτοιμη ενεργοποιείται με το 5G

    https://www.bitchute.com/video/qytVon9I0MRa/
    ===========
    BΙΝΤΕΑΚΙ 💥 SOS💥
    Nα καi το xαpτακι με τις παpεvεpγειες του εμβoλioυ....Aκoυστε !

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/05/n-i-xp-pvp-oioao.html
    ===========
    ΠΛΑΝΗΤΗΣ LOCKDOWN. ΝΕΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ 2022. ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
    (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

    https://www.brighteon.com/093188d0-db7d-4e50-bbb7-3fde57d59292
    ====
    ΠΛΑΝΗΤΗΣ LOCKDOWN. ΝΕΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ 2022. ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)
    https://www.brighteon.com/79adf5bb-ef54-4b66-a4a0-bdc100b89da5


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ταινία "Pandamned" έχει σήμερα την παγκόσμια πρεμιέρα της!
    https://rumble.com/v140n0y-pandamned-documentary.html
    https://www.marijnpoels.com/pandamned

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Ελληναραδες καλά σας λένε αυτό το φθηνό μπουλιγκ θα συνεχίζεται από τους δήθεν ισχυρούς της Βουλής που τα εικονομανε Μην καθεστε φτάνει πια πρέπει να πληρωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή