«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ντρέπομαι για εσάς τους δειλούς Δυτικούς...

 

 Δεν θα σας δώσω μια μακρά περιγραφή των εορτασμών της 9ης Μαΐου στη Ρωσία, παρά μόνο μια πολύ σύντομη περίληψη της ομιλίας του Προέδρου Πούτιν και της παρουσίας στο στρατιωτικό τμήμα ορισμένων από τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας.

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, λοιπόν, συνοπτικά

 

- Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ρωσία προέτρεπε τη Δύση σε διάλογο. Μάταια, οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν ήθελαν να μας ακούσουν.

 

- Η Ρωσία απέκρουσε προληπτικά την επίθεση, ήταν μια αναγκαστική, έγκαιρη και η μόνη σωστή απόφαση.

 

- Οι Αμερικανοί βετεράνοι που ήθελαν να έρθουν στην παρέλαση της Νίκης στη Μόσχα, στην πραγματικότητα απαγορεύτηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να το κάνουν.

 

"Τιμούμε όλους τους στρατιώτες των συμμαχικών στρατών: τους Αμερικανούς, τους Βρετανούς, τους Γάλλους, τους αντιστασιακούς, τους γενναίους στρατιώτες και υποστηρικτές της Κίνας, όλους εκείνους που νίκησαν τον ναζισμό και τον μιλιταρισμό.

 

- Ο ρωσικός στρατός, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, μάχεται για το λαό του Ντονμπάς και για την ασφάλεια της πατρίδας του.

 

- "Πολεμάτε για τη χώρα, για το μέλλον της και για να μην ξεχάσει κανείς τα μαθήματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Για να μην υπάρχει θέση στον κόσμο για δήμιους, αποσπάσματα θανάτου και ναζί"

 

- Η Πολιτεία θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων, ιδιαίτερα τα παιδιά. Το σχετικό διάταγμα έχει υπογραφεί.

 

Επομένως, όσοι σχεδίαζαν μια απειλητική και προσβλητική ομιλία παραμένουν ανικανοποίητοι, οι στρατιωτικές οδηγίες δεν δίνονται φυσικά δημοσίως. Κάποιοι "ειδικοί" μίλησαν για "κινητοποίηση" "εν όψει της φυγής των Ρώσων". Την καλύτερη απάντηση σε αυτή την ανοησία έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ: "Η γενική επίθεση του ρωσικού στρατού στο Ντονμπάς δεν έχει καν αρχίσει ακόμη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας χρησιμοποιούν περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων δυνάμεων", δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.

 

Σε στρατιωτικό επίπεδο, παρατηρήθηκαν αρκετά υλικά υψηλής τεχνολογίας, παρά τα όσα είπαν ορισμένοι δυτικοί σχολιαστές, υποστηρίζοντας ότι παρουσιάστηκαν μόνο "απαρχαιωμένα" όπλα. Από την άλλη πλευρά, τα "μυστικά" όπλα (για παράδειγμα ο μαγνητικός παλμός) δεν αποκαλύφθηκαν 🙂


rusreinfo.ru/fr...


10 σχόλια:

  1. Μετα την 12χρονη Σωτηρια κε την 3χρονη Κατερινα //
    ΑΛΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΗ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΚΕ ΑΝΑΚΟΠΗ, Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΔΟΝΤΣΙΟΣ, 7 ΕΤΩΝ, (ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ). ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ). ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΗΚΟ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΣΙΡΙΖΕ //
    ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ. ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΚΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΡΗΜΑΞΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ //
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΑ ΚΕ ΟΜΟΡΦΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTOI EINAI ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ??????

    https://www.facebook.com/michaela.rota/videos/1126758381224039

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ συγκινητικό!
      Ευχαριστούμε Αγγελική μου!
      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..........

    ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    https://attikanea.info/%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
      ``ΠΤΩΣΣΩ'' Η ``ΠΤΥΣΣΩ'' .... ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΙ, ΜΑΖΕΥΟΜΑΙ, ΖΑΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.
      ``ΠΤΩΣΣΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΝΤΙΖΩΝ, ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΝ ΒΟΣΚΕΙΝ'' [ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ]. ΔΗΛΑΔΗ, ΖΑΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ.
      ΠΤΩΞ, ΠΤΩΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ Ο ΔΕΙΛΟΣ....
      ΖΑΡΩΜΕΝΟΣ, ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΤΩΧΟ, ΕΠΑΙΤΗ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΖΑΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ.
      ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΕΧΩ, ΜΟΝΟ ΣΩΣΕ ΜΕ!
      -------------
      ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΣΕ ΛΑΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Ούτε και ξέρω πόσες φορές το είδα
    Κωστή.
    Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της κάθε χώρας,αυτού του πλανήτη.
    Γι' αυτά τα παιδιά.....θα κάνω τα πάντα.....

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ΞΑΦΝΙΚΑ νέα εστία “ανάφλεξης” στα Βαλκάνια! Συγκαλείται το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας στη Σερβία

    https://www.el.gr/diethni/kai-xafnika-nea-estia-anaflexis-sta-v/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΎΠΕΡ ΆΡΘΡΟ!

    ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΕΙΣ.ΤΟ ΝΕΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ...

    http://enaasteri.blogspot.com/2022/05/blog-post_55.html?m=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρωσία: Biden και Soros πίσω από τα εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία – Ποιος ο ρόλος της Big Pharma

    https://www.triklopodia.gr/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-biden-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-soros-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή