«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Παίζονται Π Ο Λ Λ Α.......!!

 

Η ανάρτηση αποτελεί κατά κάποιο τρόπο συνέχεια της ανάρτησής μας 

" ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...

 
-------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ! ΣΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ! :

(ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΔΗΛΟ ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΑ ΝΥΧΤΑ)

Ἡ Δῆλος, ἡ Μενδώνη καί ὁ Ἐζεκιήλ...

------------------------------------------------------------------


η Δήλος (=φανέρωμα) θα ξεμπροστιάσει ΑΠΑΝΤΑ εξ αιτίας του ανοσιουργήματος που πάει να τελεστεί από τους δαίμονες με την Άτη (φούσκωμα μυαλών για νέες Ύβρεις) Προσδεθείτε κ ετοιμαστείτε για Νέμεση - Τίση

 


 

Το ιερό νησί της Ελλάδας που είχε απαγορευτεί να πεθαίνει και να γεννιέται κάποιος εκεί - Δεν πάει το μυαλό σας

 

ΔΕΛΦΟΙ - ΣΑΡΔΕΙΣ -ΔΗΛΟΣ


 

 ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ 

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ;;;;;

Αυτή η καθαρόαιμη τελετουργική διαδικασία πάνω στη Δήλο, στη συνάντησή της με την πλέον επείγουσα ανάγκη του πλανήτη, είναι η πρώτη επίσημη «έξοδος» στον κόσμο του Alpha Mission Delos, που οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποιεί το World Human Forum της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, σε συνεργασία με κορυφαίους φορείς από όλο τον κόσμο -ακόμα και με τη NASA. Bλέπετε, η ιδέα για αυτή την οικουμενική συναυλία που θα εκπέμψει σε όλο τον κόσμο, ξεκίνησε όταν έγινε γνωστό ότι η NASA αποφάσισε να επιστρέψει στη Σελήνη, με μια αποστολή όπου για πρώτη φορά θα είναι επικεφαλής μια γυναίκα αστροναύτης. Ετσι με το Apollo, είναι η ώρα για την αποστολή Artemis, όπως σοφά την ονόμασε η NASA.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ & ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RISING STAR;;;; Ενα μήνυμα ειρήνης: η rising star Diana Tishchenko διαμόρφωσε το πρόγραμμά της ώστε να βρίσκεται στην ιστορική συναυλία στη Δήλο /photo by Anastasia Vodchenko

 


  

ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ G7:

 


  

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ:

 


 


ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ - ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ - Κ Υ Κ Λ 0 Σ - Φ Ι Μ Ω Τ Ρ Ο (ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ +ΥΠΟΤΑΓΗ):

 

("Μάτια Ερμητικά Κλειστά" - Στάνλεϋ Κιούμπρικ):



η Κύπρος ανοίγει τον διαγωνισμό Eurovision 2021, βράδυ Σαββάτου με το «El Diablo»:



Και άλλα......


Η ανάρτηση φτιάχτηκε βάσει στοιχείων από Twitter:

twitter.com/penny_rage

twitter.com/aftolykos.. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Θα κλείσουμε με σχόλιο του φίλου Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος), το οποίο κατατέθηκε στην ανάρτηση "ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ..", σχόλιο το οποίο θα μάς προβληματίσει ιδιαίτερα, μιας και ο Διονύσης, ο οποίος δηλώνει "αιρετικός σε όλα τα θέματα",  μέσα στο σχόλιο μάς διαλύει τον σύσσωμο ενθουσιασμό μας για τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και το ρόλο του.

Κι αναρωτιέμαι κι εγώ τώρα πια, ο οποίος τόσο λάτρεψα από τα εφηβικά μου χρόνια την μουσική του Βαγγέλη, ..πόσο ακόμα θα κάνω ότι δεν βλέπω την τόση προβολή του επί δεκαετίες, από το σατανικό/κρόνιο σύστημά τους; Και γιατί να μην ήταν κρόνιος μύστης ο Βαγγέλης, όσο εμείς νομίζαμε ότι ήταν ΕΛ; Ναι, αγαπούσε το Διάστημα, αλλά γιατί διπλαρώθηκε και δέθηκε τόσο πολύ με την NASA, που όλοι ξέρουμε ότι πάντα ακολουθούσε σατανικό τελετουργικό; 

Προσωπικά, γνώρισα από κοντά τον Λουκά Σιδερά, πρώην ντράμμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος του Βαγγέλη, Aphrodite's Child. Μού είπε ότι αυτά που παρουσιάζονταν μέσα στο άλμπουμ τους με τίτλο "666", ήταν απλώς σύμφωνα με την μόδα της εποχής του '70. Ναι, για τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος μπορεί να ήταν έτσι. Όμως ο αρχηγός, ο Βαγγέλης, μόνο γι αυτό το έκανε; .. ή δημιουργούσε το εισητήριό του για παγκόσμια δόξα, μέσω διασυνδέσεων με την αμερικανική καμπάλ και τη ΝΑSA;

Διότι το σατανικό κρόνιο σύστημα της Δύσης.. θα πρέπει να ήταν μέσα στην τρελλή χαρά όταν πρωτοάκουσε το δρώμενο μέσα στο άλμπουμ "666" (1972).

Το δρώμενο:

Στις σατανικές τελετές, ως γνωστόν, επικρατούν οι φράσεις "Come to us" και "I am to come", δηλ. "Έλα σε 'μάς", "Θα έρθω". Μέσα στο άλμπουμ λοιπόν, γινόμαστε ακροατές/θεατές της Ειρήνης Παππά, να είναι ξαπλωμένη σε βωμό, έτοιμη να θυσιαστεί από σατανιστές, επαναλαμβάνοντας συνέχεια, και σε εκστασιασμένο-σεξουαλικό τόνο, την φράση "I am, I am, I am to come, I was". 

Εδώ, το συγκεκριμένο απόσπασμα, όπου βλέπετε και το εξώφυλλο του άλμπουμ:

 


 

Θέλετε περισσότερα..;; Ναι, θα θέλατε και εγώ θα ήθελα. Και δυστυχώς υπάρχουν. Άνοιξαν αρκετά, και θα ανοίξουν ακόμα περισσότερα, σχετικά θέματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπήκαμε για τα καλά στα αλώνια. Θα υπάρξουν πολλές ακόμα αποκαλύψεις και αντιστροφές των μέχρι τώρα γνώσεών μας. Το λέω από χρόνια: Αυτό που έρχεται θα είναι η ρεβάνς του Ελληνοατλαντικού Πολέμου.

Ας διαβάσουμε όμως τώρα το σχόλιο του Μποτίλια.

Κ-Τ

 

 

Η σημερινή προγραμματισμένη βεβήλωση τού Ιερού Χώρου τής Δήλου συνιστά κρόνια τελετουργία, που δρομολογείται για να συμπληρώσει τα δρώμενα τής σατανολατρικής “μυθωδίας” κατά την βεβήλωση τού Ιερού Χώρου τού Ολυμπίου Διός, ως μαύρης επίκλησης το 2001, για όσα ακολούθησαν στις 11.09 τού ιδίου έτους, με στόχο την εγκατάσταση στην ανθρωπότητα τού σχεδίου τής νέας τάξης, που έφερε ως τίτλο “αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία”, με επόμενο στόχο την οργάνωση των τζιχαντιστικών ορδών τού ISIS, ως μοχλού για την επιβολή τού 3ΠΠ. Η ίσιδα μαζί με την εκάτη, τίς “θεόμορφες” παραλλαγές τής λερναίας ύδρας, προβλήθηκαν κατά κόρον στις γιγαντοοθόνες τής μυθωδίας. Προωθώντας τον ανύπαρκτο από πλευράς καλλιτεχνικής ουσίας , αλλά άγαρμπα εκτοξευμένο από τα εμπορικά κυκλώματα και τα φόρα “επιβράβευσης” τής καμπάλ βαγγέλη παπαθανασίου, υποβίβασαν σκοπίμως με υβριστικές επικλήσεις τον Πατέρα των Θεών Δία σε “παι” - παιδί τής “μητέρας”, ήτοι τής “μεγάλης μητέρας” ή “λευκής θεάς”, ή εκάτης, κυβέλης ίσιδος, κατακρεουργώντας το δόγμα τής θρησκείας των Ολυμπίων, την Ελληνική Μυθολογία, την Θεογονία και Κοσμογονία των Προγόνων μας. Για να μην προσβάλλω κατάφορα τούς “παιάνες” και τούς “διθυράμβους” που εκτοξεύθηκαν αφελώς μετά τον θάνατο τού βαγγέλα από την πλειοψηφία μιας κοινωνίας, που χαρακτηρίζεται από πλήρη άγνοια των στοιχειωδών αρχών τής θρησκειολογίας και τής κλασσικής παραδόσεως, αλλά και σκοπίμως και στοχευμένα από την μειοψηφία των αποκρυφιστών, που άγουν και φέρουν την πλειοψηφία, προτίμησα να καταπίνω την χολή μου, για να μην προσβάλω το “κοινό” αίσθημα. Πλην όμως τα γεγονότα κορυφώνονται με τέτοια ταχύτητα το ένα κατόπιν τού άλλου, που αρνούμαι πλέον να προσποιούμαι τον ανήξερο.
 

Στα πολύ ορθά δεδομένα που σοφότατα εντόπισε ο σχολιαστής 'Διός Κούρος', επιθυμώ να προσθέσω, ότι η σημερινή νέα σελήνη μάς εισάγει σε μια νέα άκρως σημαντική φάση. Σε αντίθεση με τις εκλείψεις, που αποκρύπτουν στο σκότος τα σχέδια των σκοτεινών, η νέα σελήνη τα αποκαλύπτει και τα βγάζει στο φως. Επειδή η σημερινή νέα σελήνη γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων, που είναι το κατ' εξοχήν επικοινωνιακό ζώδιο, οι ρύποι θα βγουν στην επιφάνεια και θα επικοινωνηθούν. Εάν λάβουμε υπ' όψη μας, ότι η νέα σελήνη σήμερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη στον Κριό, αυτό θα γίνει με ορμητικότητα και επεκτατικότητα. Επί πλέον στις 24 Ιουνίου θα εισέλθει ο πλανήτης Ερμής, που είναι ο πλανήτης τής επικοινωνίας, στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει περίπου ένα μήνα, ενώ στις 21 Ιουλίου θα εισέλθει και ο ο πλανήτης Άρης, που θα κατσικωθεί εκεί για ένα εξάμηνο. Οπότε από σήμερα ξεκινάνε να βαράνε τα ντέφια για την καμπάλ και όποιος αντέξει.
 

Όσο αφορά την βεβήλωση τού Ιερού χώρου τής Δήλου, η συμμορία, με μακρύ χέρι την μενδώνη, είχε προγραμματίσει την καταστροφή τού αρχαιολογικού χώρου, όπως έπραξαν στην κατεδαφισμένη πλέον Ακρόπολη. Με το πρόσχημα τής “πολεοδομικής ανάπλασης τού χώρου” είχε ανατεθεί “εκπόνηση μελέτης” στο ίδρυμα που προεδρεύουν τα καρντάσια λεβέντη των κοκακολάδων. Όταν όμως βγήκε στην φόρα το σκάνδαλο με τον βιασμό τής Γεωργίας Μπίκου, οι λεγάμενοι τράβηξαν τα σχέδια πίσω. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι την ανάπτυξη τού “πολιτισμού” στην Ελλάδα έχουν αναλάβει οι κατάλληλοι άνθρωποι, λιγνάδης, λεβέντες κλπ.
https://www.koutipandoras.gr/article/ektheti-i-mendoni-dilos-horis-lebentes

Εννοείται, ότι το κρόνιο δρώμενο θα παρακολουθήσω από την τηλεόραση, λόγω ενός επί πλέον απειροελάχιστης σημασίας αστρολογικού δεδομένου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο φίλτατος ΗΛΙΑΣ, “ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ” σήμερα έχω γενέθλια. Άρα, αφού το γιορτάζουν, το γιορτάζω κι εγώ φύσει και θέσει.



51 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Διονύση, Χρόνια καλά και πολλά!

    Εμένα γιατί από την πρώτη στιγμή που άκουσα για όλο αυτό το πανηγυράκι,
    μου καρφώθηκε η σκέψη ότι αυτά τα αποβράσματα προσέρχονται στην Δήλο
    ως ΙΚΕΤΕΣ για να ζητήσουν ΕΛΕΟΣ;

    Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ηλίθιοι να παίξουν με δυνάμεις που δεν γνωρίζουν
    όρια. Όποιος έχει βρεθεί στο νησί (ακόμα και πριν πατήσεις στα χώματα του)
    νοιώθει την ενέργεια να ρέει σε κάθε κύτταρο του.
    Όχι δεν είναι ηλίθιοι, απελπισμένοι είναι και ζητάνε ένα σύντομο τέλος.

    Οι Δελφοί και οι Σάρδεις μόνο τυχαία δεν σχηματίζουν ισοσκελές τρίγωνο.
    Όσοι γνωρίζουν τι ρόλος εδόθη στις δύο αυτές τοποθεσίες μετά τον
    Ελληνο-Ατλαντικό πόλεμο μπορεί εύκολα να καταλάβει και τον ρόλο της
    Δήλου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ...
      ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΜΕ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ... ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΙΛΙΑ... ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Α Π Ε Τ Υ Χ Α Ν!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Μεσσήνιε Αργοναύτη,
      σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου. Διάβασα με προσοχή το σχόλιό σου (όπως και κάθε σου σχόλιο) και θα συνεχίσω να σκέπτομαι την ερμηνεία που κατέθεσες. Προς ώρας θέλω να κάνω μια παρατήρηση στην διαπίστωση, ότι "Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ηλίθιοι να παίξουν με δυνάμεις που δεν γνωρίζουν όρια". Την Ακρόπολη την βεβήλωσαν βάναυσα ήδη, χωρίς ενδοιασμούς. Εκτιμώ, ότι η σύγκρουση που διεξάγεται, είναι ολοκληρωτική και αφορά την επιβίωση, ή την εξόντωση των συγκρουόμενων, χωρίς να αφήνει περιθώρια συμβιβασμών, όσο αφορά τους κεντρικούς πυρήνες. Τα τελετουργικά που διεξάγονται, μπορεί να πλαισιώνονται με ένα σωρό καμώματα, όμως εδράζονται στυγνά στο ένστικτο τής επιβίωσης. Η απόσπαση ενέργειας, που εφαρμόζουν οι εκπεσόντες σε βάρος των ανθρώπων, είναι η μόνη δυνατότητα που έχουν, για να εξακολουθούν να σέρνονται, υπάρχοντες μέσα σε όρια ουσιαστικής ανυπαρξίας. Κάποια πράγματα μοιάζουν πράγματι, να είναι για τα πανηγύρια για πολλούς λόγους, όπως η συγκάλυψη, ο εντυπωσιασμός, κυρίως όμως αποσκοπούν στην ψυχονοητική χειραγώγηση και την σκόπιμη διαμόρφωση των πεδίων πληροφορίας. Όμως δεν είναι πανηγύρια. Διέπονται από την λογική “ο θάνατος τους, η ζωή μας”. Ποιά ζωή όμως; Δεν πρόκειται για την ζωή των ζωντανών. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Πρόκειται για την ανούσια εμμονή των εσχατολογικά νεκρών. Στάση ανάλογη με την αισχροκέρδεια αυτών που πλασάρουν ληγμένα. Πόση ξινίλα και πόση σαπίλα και μέχρι πότε όμως είναι διατεθειμένοι να καταβροχθίσουν οι άφρονες καταναλωτές; Γι αυτό, ενώ εξαγγέλλουν απομείωση τού πληθυσμού, αυτό που επιδιώκουν, είναι η πλήρης αποψίλωση και η αντικατάσταση των “κορόιδων”, από νέα, που στα πλαίσια τής ανακύκλωσης τής ανθρωπότητος θα κληθούν για μια ακόμη φορά, να ανακαλύψουν τον τροχό στο κοτέτσι. Όμως, όσο κι αν σβήνουν οι μνήμες, το ασυνείδητο δεν παύει να καταγράφει και να αποθηκεύει όλες τις εμπειρίες. Και αυτές ανασύρονται με το γερό και άνευ όρων συνειδητό και γερό χώνεμα τού ποτού, για το οποίο ρώτησε άλλος φίλος σε σχόλιο. Το δε όνομα αυτού “σκατόξυλο”.

      Διαγραφή
  2. Τι πίνετε να μας δώσετε και εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο καλύτερα..
      Δεν είναι για 'σένα αυτό που πίνουμε.
      Μείνε στο κρόνιο μάτριξ σου μέχρι να φέρει αποτελέσματα κι η τρίτη δόση που έκανες..

      Διαγραφή
    2. Αν το πιείς εσύ και το συνάφι σου θα σας κάψει,
      γι' αυτό τουμπεκί μωρή λουλού...

      Διαγραφή
    3. ΑΣΕ ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.............
      ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
      ΜΑΛΑΚΟΥΛΗ ΠΑΡΕΑ...............
      ΑΝΤΕ..............

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🙂

      Διαγραφή
    4. https://tenor.com/view/laughing-baby-lol-gif-9445212

      Διαγραφή
    5. ΤΕΛΕΙΟ.........😂😂😂

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🙂

      Διαγραφή
    6. Μιχαλης Σκορπιος31 Μαΐου, 2022 05:31

      Ενας απο τους λογους που αγαπησα τους ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΥΣ ειναι που παιζουν και στα σαλονια αλλα και στα αλωνια ειδικα οι Κυριες χεχεχεχε Καλημερα σε ολους

      Διαγραφή
    7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαΐου, 2022 10:08

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΊΧΤΗ !
      ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΤΑ ΑΛΏΝΙΑ!
      ΈΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ Κ@ΒΛΑ
      ΣΛΟΥΡΠΠ ΚΑΙ ...ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ.
      ΑΚΟΛΟΥΘΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαΐου, 2022 12:13

      ΡΑΒΔΟΥΧΟ ΥΔΩΡ ΠΙΝΩΜΕΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ
      ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΑΜΠΑΔΕΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Θα σας υπενθυμίσω για μια ακόμα φορά αγαπητοί μου συνταξιδιώτες , κάτι που ανέφερα προ μηνός περίπου, σχετικά με την παγκόσμια μουσική σκηνή και την σύγχρονη Ελληνική.
    Μαζωνάκης, Ρέμος, και όλα τα υπόλοιπα πρωτοκλασάτα και μή ονόματα στην Ελλάδα μαζί με τους ραπερς και τους ρόκερς.
    Ότι κυκλοφορεί παγκόσμια με αγγλικούς στίχους από την δεκαετία του 1920 και μετά , σε κάθε είδος ήχου και νότας.
    Ένα μικρό παράδειγμα:
    Δεκαετία 1970 , Uriah Heep, easy living τραγουδούσαν και περνούσε στο υποσυνείδητο του κόσμου η εύκολη και άνετη ζωή που ζούμε σήμερα το αποτέλεσμα της.
    Look at your self , ο εγωισμός σε όλο το μεγαλείο.
    Deep Purple, child in time, το παιδί του χρόνου , που βρίσκεται συνεχώς σε ένα παρόν, ο ίδιος ο Χριστός.
    Οι στίχοι γράφονται από σκοτεινές δυνάμεις, με νόημα και σειρά που μόνον αυτοί γνωρίζουν, ποτέ τα δαιμόνια δεν έχουν μπέσα, γιατί να την έχουν στους στίχους που γράφουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, η μουσική επένδυση όμως είναι ωραία 🙂

      Διαγραφή
    2. Αυτό το "ωραία" , είναι ένα κλειδί προς το υποσυνείδητο.

      Διαγραφή

  4. Ορφικός ύμνος Δίκης (θυμίαμα λίβανον)
    ποσοστό

    7
    0

    «Μέλπω το όμμα της πενδερκούς Δίκης, της αγλαόμορφης, η οποία κάθεται ακόμη και στον ιερό θρόνο του άνακτος Ζηνός και ουράνοθεν καθορά τον βίο των πολυφύλων θνητών, η δίκαιη τιμωρός που παίφτει βαρυά επάνω στους ανθρώπους, και συνάγει δια της αληθεία τα ανόμοια εξ ισότητας. Γιατί τα πάντα, όσα εκρέουν από τις κακές γνώμες των ανθρώπων είναι δισδιάκριτα, καθώς αυτοί πλεονεκτήνουν μέσα στην αδικία τους, μόνη αυτή επεμβαίνει δίκαια στα άδικα έργα, όντας εχθρός των αδίκων όμως με εύφροσύνη βρίσκεται μαζί με τους δίκαιους. Αλλά, θεά, δώσε μας εσθλές γνώμες δίκαιη, ώσπου να επέλθει αεί το πεπρωμένο ήμαρ του βίου μας.»

    Ὄμμα Δίκης μέλπω πανδερκέος, ἀγλαομόρφου, ἣ καὶ Ζηνὸς ἄνακτος ἐπὶ θρόνον ἱερὸν ἵζει οὐρανόθεν καθορῶσα βίον θνητῶν πολυφύλων, τοῖς ἀδίκοις τιμωρὸς ἐπιβρίθουσα δικαία, ἐξ ἰσότητος ἀληθείαι συνάγουσ᾽ ἀνόμοια· πάντα γάρ, ὅσσα κακαῖς γνώμαις θνητοῖσιν ὀχεῖται δύσκριτα, βουλομένοις τὸ πλέον βουλαῖς ἀδίκοισι, μούνη ἐπεμβαίνουσα δίκην ἀδίκοις ἐπεγείρεις· ἐχθρὰ τῶν ἀδίκων, εὔφρων δὲ σύνεσσι δικαίοις. ἀλλά, θεά, μόλ᾽ ἐπὶ γνώμαις ἐσθλαῖσι δικαία, ὡς ἂν ἀεὶ βιοτῆς τὸ πεπρωμένον ἦμαρ ἐπέλθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ικέτες οι δήθεν ισχυροί! καλόοο!
    Δηλαδή, ο Βαγγέλης ήταν δούρειος ίππος;;;
    Πάντως το απόσπασμα με την Ειρήνη Παπά, δεν έχει σχέση με μουσική..
    Παίζει με τον ρυθμό και την ένταση της φωνής και δεν είναι ευχάριστο στο
    άκουσμα με τα επαναλαμβανόμενα λόγια σαν μάντρα...χάλια είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία από την ικεσία, που είναι η επίκληση, στην οποία θα αναφερθώ διεξοδικά, αφού επιχειρηθεί προηγουμένως αναφορά στις δυο διαδικασίες, που ενώ έχουν κοινά στοιχεία, διαφοροποιούνται σημαντικά μεταξύ τους.
      Όσο αφορά την Μυθωδία και τους περισσότερους δίσκους με αναφορές στην Αποκάλυψη, όπως αυτός με την συμμετοχή τής Ειρήνης Παπά, το L´Apocalypse Des Animaux και το Dragon είναι επίσης αναγκαίες συγκεκριμένες αναφορές.

      Διαγραφή
  6. Χρόνια τώρα τα λέω για τον Βαγγέλη, ίσως όχι τόσο εύγλωττα όσο ο μπλόγκερ αλλά κάπως έτσι. Θεωρώ ότι όποιος έπαιζε αυτό το διαολοάλμπουμ στο πικάπ του εκείνη την εποχή, μόνο κακό έφερε στο σπιτικό του, και λυπάμαι που το λέω αλλά υπήρχε και στο δικό μου σπίτι.
    'Ετσι όπως έσκισα σε κομματάκια την Θιβετιανή βίβλο των νεκρών που ήταν τοοοσο στη μόδα τότε, με τον ίδιο τρόπο θα έσπαγα και τον ηλίθιο αυτό δίσκο του '72. Συμφωνώ κι εγώ επίσης ότι ήταν βαρετό, καθόλου ευχάριστο στο άκουσμα και γενικώς.. χάλια.
    Ας κάνουν ό,τι θέλουν στη Δήλο, όπως είπε και κάποιος αναγνώστης , παίζουν με δυνάμεις που δεν γνωρίζουν όρια. Ό,τι ζημιά ήταν να κάνουν στη χώρα, την έχουν κάνει ήδη από τότε που μιλάμε και που ήμουν ακόμα παιδί, όλοι μας σαν μωρά πεταμένα στη φωτιά, τελείως απροστάτευτοι λόγω της ολέθριας έλλειψης Θείας Γνώσης, προσωπικής κρίσης και θέλησης των πρόσφατων προγόνων μας.
    Αυτά.

    Μιλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🙂
      👍
      Mαύρα μάτια κάναμε να σε ξαναδιαβάσουμε! Φιλιά!
      💙

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαΐου, 2022 10:24

    ΔΙΟΝΥΣΗ !
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΩ.
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΈΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ.
    ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΥΛΩΣΟΥΝ.
    ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ.
    ΕΛΕΟΣ ;
    ΜΌΝΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΠΑΛ
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΤΡΑΜΠ.
    ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΡΑΦΩ !
    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ .
    ΚΛΑΦΤΕ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ.
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΥΒΡΙΣΑΤΕ.
    ΉΛΘΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΆ.
    ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ !!
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΟ ΣΚΑΤΙΛΑ ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ,
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.
    ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ solar warden.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
    ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΊΩΝ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΕΛΆΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ :
    ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΑΜΠ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ !
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ.
    ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΕΡΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΊΕΣ.
    ΤΕΡΜΑ Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΩΝ.
    ΖΕΥΣ ΕΛΛΑΥΝΩΝ.
    ΑΙΘΗΡ ΑΙΘΗΡ ΑΙΘΗΡ.
    ΕΣΣΕΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ
    ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΕΣΤΕ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΑΜΑ ΔΩ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΗ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝ' ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.. ΘΑ ΠΑ' ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Σ' ΛΕΩ!!! 🙂

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, περίμενε λίγο και θα δούμε όχι τους Αμερικ(λ)άνους, αλλά ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ TRUMP στο άσπρο σπίτι (στο λιβάδι) !!!! Δεν θα ξέρουν απο που τους ήρθε !!!!
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Ιουνίου, 2022 09:56

      ΟΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ
      ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
      ΘΑ ΤΕΛΕΊΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΡΥ
      ΚΙΝΑΣ ΤΑΙΒΑΝ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Ιουνίου, 2022 10:03

      ΕΔΩ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ ΕΙΝΑΙ
      ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ.
      ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΙΝΟΎΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ..
      ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ
      ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...
      ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ.
      ΒΛΕΠΕΙΣ...
      ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ,ΑΡΗ...
      ΚΑΙ ΈΜΑΘΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ
      ΣΕ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ.
      ΑΛΛΑ ..
      ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕΣ...
      ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ....
      ΠΙΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαΐου, 2022 10:28

    Η ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ.
    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΕΣ ΤΗΣ ΨΟΦΙΑΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρες!

    "...Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι την ανάπτυξη τού “πολιτισμού” στην Ελλάδα έχουν αναλάβει οι κατάλληλοι άνθρωποι..."

    Δεν έχετε δεί τίποτε ακόμη! Η παραχώρηση της Ακρόπολης πχ γιά επιδείξεις μόδας είναι το πρώτο επίπεδο, το ρηχό. Υπάρχουν κι άλλα, βαθύτερα, περί των οποίων επιφυλάσσομαι να γράψω κάποια μέρα.
    Στα πλαίσια αυτά, παρακολουθώ στενά τα καμώματα μίας (μέχρι στιγμής, φαινομενικώς ολιγομελούς) **συμμορίας**, η οποία απώτερο σκοπό έχει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- να επανακαθορίσει τί είναι "Ελληνική αρχαιότητα"!

    Θα τα πούμε εν καιρώι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα boy μας!!!
      Λύσσα κακιά οι αποτυχημένοι (και το ξέρουν) χαχαχα

      Διαγραφή
  10. KAI παλι θα βρωμισουν τον θεικο τοπο με τις πραξεις τους κα παλι ατιμωρητοι θα μεινουν .Παρολο που πιστευω ακραδαντα οτι ως συνηθως θα φτασει τα ορια και θα την πατησουν , μεχρι τοτε θα εχουμε στεναχωρηθει πολυ .Αν δεν κουνησουμε τα ποδια μας θα χαθειπολυ κοσμος σαν το βοτσαλο οταν το πετας στο κυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαΐου, 2022 12:44

    ΜΟΥΦΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΔΗΛΟ.
    ΕΙΝΑΙ CGI ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΙΓΚΝΑΛ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
    ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ.
    ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ 17 ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19.
    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ;
    ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ.
    ΔΙΟΝΥΣΗ !
    ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΟΤΙ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ,ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ...
    ΕΝΑΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ !🤣🤣🤣🤣
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχει τροπος επιβεβαιωσης φιλε αριστομαχε ?αλλιως μαλλον πρεπει να γινει αυτο για να τριγκεραρει αλλους μηχανισμους ....οπως τσιμεντωσαν την ακροπολη , τσιμεντωσαν την κνωσο και μυκηνες και τον τυμβο τον εξαφανισαν και τον εκαψαν κτλπ ///

      Διαγραφή
  12. Συμφωνώ απολύτως με τον κύριο Κλαδά για την άποψή του περί Παπαθανασίου.
    Είχα διαβάσει εκπληκτικά άρθρα της Γιάννας Μυράτ στο allnewz.com και τώρα στο igata.gr όπου τον χαρακτηρίζει τουλάχιστον "αμφιλεγόμενο" για τη σχέση του με το σατανισμό (άλμπουμ 666) και το παρεάκι με το Ντέμη Ρούσσο και τη σύνδεση του με το project Αφροδίτη- upside/down.
    Σε εκείνο το άρθρο που δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς για να παραπέμψω, έγραφε για το σχέδιο της ελίτ μέσω της κλιματικής καταστροφής (δια του αδειάσματος του Βορείου Πόλου στις εύκρατες ζώνες του πλανήτη από την εξόρυξη του ορυκτού του πλούτου και στο οποίο - θα σας στεναχωρήσω, αλλά μη το θεωρήσετε τρολάρισμα- πρωταγωνιστεί ο Πούτιν με το άδειασμα της Σιβηρίας στη Μεσόγειο!) να προκαλέσουν ακαριαία αντιστροφή των πόλων της γης κατά το πρότυπο του πλανήτη Αφροδίτη -(αποκρυφιστικές γνώσεις, μας έχει διδάξει ο φίλτατος Εργοδότης) όπως το έχει περιγράψει ο Ιούλιος Βερν...!!!!
    Έχοντας αυτά κατά νού, ίσως δεν είναι και τόσο πρόσχημα η "επίκληση" τους για την κλιματική αλλαγή στο μαύρο τελετουργικό της Δήλου, που μας επισημαίνουν σε όλους τους τόνους, πως οι ακτές της βυθίζονται μέρα με τη μέρα και κινδυνεύει ο αρχαιολογικός χώρος!!!!!!!
    Συνάγω λοιπόν, πως όντως επρόκειτο για τελετουργικό εμπέδωσης της Κλιματικής Καταστροφής που ετοιμάζουν: εφαρμογή της κλιματικής σκλαβιάς ... διαβάστε το και ως κλιματική γενοκτονία! Υπενθυμίζω δήλωση Ιάκωβου Ρότσιλδ εν μέσω κορονοαπάτης ότι οι καραντίνες του βιολογικού πολέμου θα είναι παρωνυχίδα μπρος σε αυτό που μας ετοιμάζουν προς εφαρμογή των Agenda 2030.
    Υ.Γ.
    Σελήνη Διδύμων: Ιανός, μαγνητικό και γεωγραφικό δίπολο πλανήτου Γης... που ΠΡΕΠΕΙ κατά τους Μιαρούς ν' ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ! Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τη γη, αφού τη ξεζουμίσουν (Φαέθων Νο2, από την ανάποδη) και να την κάνουν για άλλους γαλαξίες... -τομέα που επικοινωνιακά αναλαμβάνει ο πρακτοράκος Ήλον Μασκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άνθρακες ο θησαυρός. Πέρα από το μικρό μουσικό σχήμα και την κάμερα, δεν υπήρχε ψυχή στο νησί. Ούτε καν μαέστρος (εάν δεν είναι με φότοσοπ το όλο φιάσκο). Δείτε το βίντεο και γράψτε εσείς εάν πιστεύετε, ότι διεξήχθη ποτέ αυτή η διοργάνωση. Εάν κάποτε είδαμε την "Μυθωδία", τώρα βλέπουμε την "Παρωδία".
    Φυσικά για την κα. Ντιάνα Τισένκο θα επανέλθω. Διότι όλοι οι συμβολισμοί έχουν βαρύτητα και αρμόζει να προσέχονται.
    Καλέ, ποιά ικεσία; Ούτε στον γάμο τού Καραγκιόζη δεν είχαν τέτοιους ζουρνάδες.

    https://www.zdf.de/arte/arte/page-video-artede-vivaldis-ungewisse-vier-jahreszeiten---open-air-auf-der-insel-delos-mit-dem-european-union-youth-orchestra-100.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MONO EΔΩ ΠAIZEI TO BINTEO:
      https://www.youtube.com/watch?v=VMBR9kenFrI
      Η ΝΤΙΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΟΥΤΡΟ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.
      ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΤΟΣΟΠ! ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΕΚΕΙ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ, ΩΣΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!
      Η ΛΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ..
      Ο ΒΙΒΑΛΝΤΙ, ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Ιουνίου, 2022 09:51

      ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΔΙΟΝΥΣΗ.
      ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ ΨΥΧΉ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ.
      ΑΛΛΟΎ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ.
      ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΓΚΝΑΛ :
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΊΔΑΝ
      ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
      ΠΟΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
      ΠΑΙΝΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ
      ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΓΚΕΙΤΣ ?
      ΕΝΑΣ ΟΧΕΤΟΣ ?
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ;
      ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΉ ΠΕΡΙΟΧΗ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-Q [ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Q] ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΪΓΚΝΑΛ. ΤΟ LIVE ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
  14. Και ποια νύχτα και Νέα Σελήνη; Με ντάλα ήλιο έγινε το πράμαν λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, έπαιξαν για 20 λεπτά ακόμα, μετά τη δύση του Ήλιου.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Ιουνίου, 2022 09:52

      ΟΡΘΟΣΩΣΤΑ ΔΙΟΝΎΣΗ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  15. Τι συνέβη σήμερα στην Δήλο (Η ανασύνθεση των 4 εποχών του Vivaldi)

    https://www.youtube.com/watch?v=YEh0Ju6zZHw&t=1394s

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 23:00 ---- 26:30


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΛΑ (PFIZER)-ΣΟΚ: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΔΕΝΟΪΟ, ΑΙΜΟΦΙΛΟ, ΠΛΑΣΜΩΔΙΟ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ & ΑΙΗΤΖ»

    https://www.mixcloud.com/grdradios/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82-30052022/

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ 3:39------30:46

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.
    Αγαπητέ Διόδοτε, με αφορμή την παραπομπή σου στο άρθρο της Πελασγικής για τη Δήλο "Ἡ Δῆλος, ἡ Μενδώνη καί ὁ Ἐζεκιήλ...", θέλω να σταχυολογήσω κάποιες παραλειπόμενες πληροφορίες που σχετίζονται ευρύτερα με το θέμα, αλλά το σχόλιο έχει μεγάλη ουρά, για αυτό αν θες να το δημοσιεύσεις, θα τα αριθμήσω διαδοχικά.
    Αφορμή για αυτό στάθηκε η εκεί αναφορά στο μεταφραστή του δράματος του Ιεζεκιήλ, Θεόδωρο Στεφανόπουλο, εκ του Ερυμάνθου Αχαϊας ορμώμενον... Συνδέεται με το περιβάλλον Μενδώνη, δια του Γιάννη Λιγνάδη. Ο λαμπρός αυτός καθηγητής που πλέον είναι ομότιμος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας, ανέλαβε την εποπτεία της διδακτορικής διατριβής του αδελφού Λιγνάδη, τον οποίο και επέβαλε ως διδάσκοντα στο Τμήμα (κι ο αδελφός έχει κατηγορηθεί όπως ο σκηνοθέτης για σεξουαλικές παρενοχλήσεις μαθητριών του Αρσακείου!). Προφανώς ως αντάλλαγμα, κατόπιν αποχώρησής του ο ομότιμος... βρήκε θεσούλα στο Κρατικό Βορείου Ελλάδας! Όλοι χωράνε στην παρέα της Μελιδώνη, ιδίως όταν πρόκειται για τους ανήκοντες ...στο "ορθόδοξο, παλαιό, καλό"(sic!) ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2.
    Πέραν όμως του κουτσομπολιού, με αφορμή τα σχετικά της Δήλου το κρίσιμο που ήθελα να αναδείξω είναι η καταστροφή κάθε ελληνικής μνήμη, διά της αλώσεως των φιλολογικών σπουδών της χώρας από το νέο προσανατολισμό της νεοταξικής υστερίας εξ' Εσπερίας (πρωτοπόρα η Οξφόρδη). Καθηγητές-κλασικιστές που παλαιότερα κρατούσαν τα προσχήματα, έχουν στραφεί δια του δεκασμού και των αφειδώλευτων επιχορηγήσεων, υποτροφιών, προγραμμάτων σ' έναν σαρωτικό αναθεωρητισμό των κλασικών σπουδών με σκοπό, είτε την απαξίωση των ελληνικών αρχών, είτε την ιδιοποίηση τους από τους γνωστούς, αλλογενείς, περιούσιους. Οι θιασώτες των πλέον διαδεδομένων στην εκφυλισμένη Εσπερία "σπουδών φύλου" (λοάτκι) με όλα τα συμπαρομαρτούντα των φεμινιστικών/μαρξιστικών/μεταμοντερνιστικών ανασκολοπήσεων της ιστορικής αλήθειας (ο πρωθυπουργεύων έδωσε δείγματα επ' αυτού κάνοντας λόγο για τους σκλάβους της ελαττωματικής (!) αθηναϊκής δημοκρατίας στην Αμερική, πέραν των τεράτων που ξεφούρνισε για το Μεσολόγγι και του έγραψε ο Πάιατ...) έχουν επιδοθεί σε έναν άνευ προηγουμένου αναθεωρητισμό. Η λέξη αναθεωρητισμός μάλλον αποτελεί ευφημισμό της καθολικής διαστρέβλωσης, εν προκειμένω. "Φυτεύουν" μελέτες που φωτίζουν "υποτιμημένες" όψεις της ζωής στην αρχαιότητα (π.χ. ευνούχοι, σειρά υπό την εποπτεία επιφανούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας). Μετά την αλήστου μνήμης Black Athena επί παραδείγματι, οι ετερόφωτοι εισαγωγείς των στοών μυούν τους φοιτητές τους στο cancell culture των black lives matter: π.χ. "στη μεταστροφή της διεθνούς βιβλιογραφίας αναφορικά προς παραδεδεγμένες μέχρι πρότινος "αλήθειες" (κατά τα θέσφατα του κατά Φραγκφούρτη ευαγγελίου περί "κοινωνικού κονστροκτουβισμού") π.χ. για τον χαρακτήρα των θεατρικών θεωρικών που πλέον δια της σοφιστείας στιγματίζεται ως "ακραία ταξικός" μηχανισμός. Τους δηλητηριάζουν τα μυαλά με το "μισογυνισμό" των φιλοσόφων, τον κομπογιανιατισμό π.χ. του δεισιδαίμωνος Ιπποκράτη που θεράπευε με κόπρανα και ούρα τους ασθενείς του. Όλο το ρεπερτόριο των διαστροφικών ενδιαφερόντων της Καμπάλ... βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εντός των αμφιθεάτρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3.
    Αλλά ούτε και οι νεοελληνικές σπουδές σώζονται από την ερειπιώδη μανία των πειρατών της ιστορίας/ των νεκροθαφτών του πολιτισμού. Ολόκληρη φουρνιά συγκριτολόγων λογοτεχνίας που εδραιώθηκε στο Αριστοτέλειο και ακόμα κρατά στοιβαρά τα ηνία, ακολουθούμενο από το Ιωαννίνων (ένεκα και τοπικής αρχής πλέον, γαρ) έχει αποδυθεί στην ανάδειξη του ρόλου των περιούσιων στον διαπολιτισμικό διάλογο και στην ελληνική λογοτεχνία!
    Οι σπουδές γλωσσολογίας έχουν κι αυτές παρεκτραπεί στην ανάδειξη της πολυποτισμικής όσμωσης και της πολυγλωσσίας των διαλέκτων. Συντάσσουν μανιωδώς τα λεξικά πλείστων μειονοτήτων που θα διεκδικήσουν ρόλο στη διαμελισμένη χώρα (Βλάχοι). Ανθούν μεταπτυχιακά διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, εκμάθησης ελληνικής γλώσσας στους μετανάστες (ειρήσθω εν παρόδω, άλλο άσχετο νήμα: τα παιδαγωγικά τμήματα βρίθουν προγραμμάτων εκπαίδευσης στη δυσλεξία και τον αυτισμό! Κατανοείτε το επίπεδο νοημοσύνης που θέλουν για την πλέμπα!)Το δε Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας έχει υποβαθμιστεί σε ένα διεκπεραιωτικό κέντρο σεμιναρίων και εξετάσεων/πιστοποίησης γνώσης της ελληνικής στους αντικαταστάτες μας, όταν δεν καταναλώνει πακτωλό χρηματοδοτήσεων για την ψηφιοποίηση της ελληνικής γραμματείας (θα εξηγήσουμε τί συνεπάγεται η ψηφιοποίηση πιο κάτω) με πρωτοπόρα τη φιλολογία του ΑΠΘ που εκπαιδεύει την τεχνητή νοημοσύνη (machine learning) στα αρχαία ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4.
    Ηγετικό ρόλο είχε στην ψηφιοποίηση αναλάβει ο αυτόχειρ(;) Καζάζης! Και θυμάστε πόσο περίεργα "αυτοκτονημένος" (sic!) βρέθηκε πέρυσι το καλοκαίρι;;; Συμπτώσεις! Έπειτα διορίστηκε πρόεδρος του υποβαθμισμένου πλέον ΚΕΓ (άκουσον, άκουσον ...και φρίξον!) ο ΛΑΤΙΝΙΣΤΗΣ (!!!!) Παπαγγελής, που μόνο ως δευτερεύον, ακαδημαϊκό του αντικείμενο είναι η εκφυλισμένη "οικουμενιστική" ελληνική των αυτοκρατορικών χρόνων!!!!!!!!!! (Γιατί άραγε; Νοείτε το συνειρμό;) Και μετά σου λένε συνωμοσιολογίες τα σχέδια για τη λατινική μετεγγραφή κι απλοποίηση των ελληνικών χάριν των μελαμψών επήλυδων... Είχατε διαβάσει για το φιλόδοξο, γλωσσικό πρόγραμμα που είχε στήσει ο Καζάζης για τον Παρευξείνειο και όχι μόνο Ελληνισμό και τη διατήρηση της εκεί αλλά και παγκοσμίως ελληνικής φλόγας; Στα Πανεπιστήμια ιδίως αυτών των χωρών, οι σπουδές της ελληνικής έκαναν θραύση μεταξύ Ρώσων, Ουκρανών, Γεωργιανών κλπ φοιτητών! Αυτό το πρόγραμμα έπεσε σε πλήρη αχρηστία από την αποφράδα μέρα της 13ης Ιουνίου... όταν τον βρήκαν απαγχονισμένο με καλώδιο από τους σωλήνες του καλοριφέρ, στα υπόγεια του ΚΕΓ στην Καλαμαριά! Ώ σημείον τερατώδες! Και το Φλεβάρη "έσκασε", "έτυχε", βρε αδελφέ, η νέα σκανδαλώδης εγκατάλειψη του ελληνισμού στην Ανατολική Ουκρανία, κατά τον σκηνοθετημένο πόλεμο -θρυαλλίδα της Μεγάλης Επαναφοράς!! Σαφέστατα, Τ Υ Χ Α Ι Α η αλληλουχία των γεγονότων, δεν συμφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 5.
    Στα της ψηφιοποίησης, θα αναφέρω ενδεικτικά την περίπτωση του αρχείου Καβάφη! Ψάξτε για έναν κύκλο προφεσσόρων- ο Θεός να τους κάνει!- Ελλήνων από την Οξφόρδη που η μόνη τους έγνοια είναι η σεξουαλικότητα του ποιητού(!) και στα πονήματά τους, χωρίς πλάκα, συγκαταλέγονται αναλύσεις του τηλεοπτικού ... "Παρά Πέντε" της/ου Καπουτζίδη!!!!. Αυτοί μαζί με κάτι έτερους "συναδέλφους", εκ του σημιτοκρατούμενου Παντείου, πρωτοστάτησαν στη "διάνοιξη" του "περίκλειστου", "ιδιωτικού", "κατόπιν σφετερισμού" (βάσει των αιτιάσεων) από τον καθηγητή Σαββίδη του Αριστοτελείου, καβαφικού αρχείου. Όλη η προσπάθεια βεβαίως- βεβαίως αφορά το αμερικανικής κοπής αφήγημα του "εκδημοκρατισμού" (γνωστοί οι εξαγωγείς/εισαγωγείς της πολιτικού φρούτου σε Ιρακ, Γιουγκοσλαβία κλπ, κλπ. και κατόπιν πολιτισμικού) της γνώσης και της διάχυσης της πνευματικής μας κληρονομιάς στην "κοινωνία των φιλαναγνωστών- ερευνητών"! Όλοι αυτοί λοιπόν διερρήγνυαν τα ιμάτια τους να εξαγοράσει το αρχείο ένας άλλος, κατεξοχήν αδιαφανής και πάλι (φευ!) ιδιωτικός φορέας, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ωνασείου Ιδρύματος, αυτού του ανεκδιήγητου, πολιορκητικού κριού της Νεοταξικής διαστροφής. Η αστοιχείωτη επικοινωνιολόγος και ανελθούσα στην κοινωνική κλίμακα, δια της Ανωτάτης Παντρευτικής, κυρία Παναγιώτα Παπαδημητρίου, ηγερία του πολυφυλετισμού και της θολοκουλτούρας, αόκνως έχει επιφορτιστεί να μας μάθει τί είναι "πολιτικώς ορθή", μετανεωτερική αντι-τέχνη, αντι-αισθητική, με επίγευση τα καλούδια της επιμειξίας και της γενοκτονίας μας (-τελευταία περγαμηνή της η εν Κάννες βράβευση του γίγαντα της υποκριτικής(;) Μαζωνάκη στο "Θρόνο του Ξέρξη"- του Ξέρξη, όχι κάποιου Έλληνος!)! Προτεραιότητα λοιπόν της Στέγης για τη διάδοση του καβαφικού έργου, η "ψηφιοποίηση του αρχείου για μεγαλύτερη προσβασιμότητα" (sic, στα ελεηνικά τους!)... "και καλά"...αλλά, μαντέψτε!!! Πρόσβαση πέραν της κάστας, κανείς άλλος δεν έχει, όπως χαρακτηριστικά διαμαρτύρεται ο σαββιδικός Γαραντούδης... Περιττό να πώ πως βολεύτηκαν ακαδημαϊκώς οι γόνοι των καθηγητάδων σε επιτροπές και υπο-επιτροπές "αυθεντιών" περί του αρχείου, και εξασφάλισαν έρευνες σε πολύωνυμα πανεπιστήμια της αλλοδαπής, εκπονώντας μελέτες τιμής ένεκεν π.χ. άλλων πρακτόρων (Edmund Keely, ούτως ειπείν, που πολλάκις τον έχεις περιποιηθεί...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6.
    Και μάθετε και τον απώτερο στόχο της ψηφιοποίησης -διότι ποτέ οι περιούσιοι δεν βαδίζουν στα τυφλά: όταν πατηθεί το delete, ωωωωω! Πάει το αρχείο! Υπήρξε ποτέ αυτός ο ποιητής;;;;;;;; Μα όχι βέβαια, οι Έλληνες, κάτι παλιο-επαρχιώτες ήταν ("κοινότητα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας", δεν μας είχε αποκαλέσει η μαριονέτα του Σβαμπ στο περίφημο rebranding του οικοπέδου, δια χειρός ΓιαννοΔασκαλάκη;) Ποιός οικουμενικός, ελληνικός πολιτισμός!; Τί είναι αυτό; Τρώγεται; Θα αναρωτώνται οι σκουροχρώμοι Γωγ και Μαγώγ... αλλά..., οι ελληνόσχημοι περιούσιοι θα ξέρουν και θα μοστράρονται αναλόγως!
    Όπου λοιπόν ακούτε ψηφιοποίηση αρχείου, κλάψτε το! Θα περάσει στη λήθη, όποτε το θελήσουν οι επικυρίαρχοι. Θα εξαφανίσουν κάθε μνήμη Ελλήνων, όπως συστηματικά κάνει π.χ. το Smithsonian στα αρχαιολογικά ευρήματα, ανά την υφήλιο! Φυσικά, αυτά τα έχετε θίξει και εσύ και η Πελασγική για το ΕΛΙΑΜΕΠ και τις Ρεπούσηδες... αλλά νομίζω χρειαζόταν μια επισκόπηση- μακροσκελής είναι αλήθεια- για τη μεθοδικότητα με την οποία δουλεύουν, στοχεύοντας στον αφανισμό της μνήμης.
    Υ.Γ. Δείτε το Φαρενάιτ 451, επί του φερώνυμου μυθιστορήματος του Μπράντμπερι: άνθρωποι-βιβλία που κατέφυγαν στα δάση, έχοντας αποστηθήσει καθένας από ένα βιβλίο για να το περισώσουν από την καύση, σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς!!!! Όλα άλλωστε, μας έχουν προλεχθεί... για την επερχόμενη, Παγκόσμια Σοβιετία του Μεγάλου Αδελφού!
    Σε ευχαριστώ για την ανοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δει το Φαρενάιτ 451, στην παλιά του εκδοχή που ήταν πιο κοντά στο μυθιστόρημα.
      Ευχαριστούμε για την σύνοψη όλων αυτών των χρήσιμων πληροφοριών, αλλά σάς δείχνω κόκκινη κάρτα για τους Βλάχους. Όχι επειδή έχω βλάχικη καταγωγή, από τη Βεργίνα με προπάππο μου στον Ιερό Λόχο του Αλέξανδρου Υψηλάντη, αλλά επειδή ομολογουμένως και ιστορικά αποδεδειγμένα, οι Βλάχοι υπήρξαν οι πιο γενναίοι πατριώτες στην επανάσταση και μέχρι τώρα εξακολουθούν να έχουν το πιο έντονο πατριωτικό αίσθημα, δηλ. αγάπη για την Ελλάδα.
      Σαν Μειονότητα λύσσαξε επί χρόνια να τους κατατάξει η ανθέλλην πασόκα ιστορικός Μαρία Ευθυμίου. Μην μού θυμίζετε λοιπόν αυτή, γιατί μού ανάβουν τα λαμπάκια.

      Διαγραφή
  23. Αγαπητέ Κώστα, παρεξήγησες: και φυσικά είναι Έλληνες οι Βλάχοι, όπως κι οι Αρβανίτες! Το θέμα είναι ότι αυτοί θέλουν να τους χαρίσουν στους Ρουμάνους, όπως σωστά έγραψες για την Ευθυμίου. Κι ο Καζάζης είχε προλογίσει ένα παρόμοιο λεξικό μέσω ΚΕΓ. Βέβαια για την ελληνική από την αρχαιότητα ως σήμερα, η Ακαδημία Αθηνών... σπεύδει βραδέως... Μη μου τους κύκλους...
    Μας τα έχει επισημάνει πολλάκις κι ο Διηνέκης, εξάλλου, αναφερόμενος στο νέο ρόλο που έχουν αναθέσει στο Ραχωβίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zητώ συγνώμη, ίσως λόγω κούρασης το διάβασα στραβά.
      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή