«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Άντε να δούμε.. μπας και ξυπνήσουν και τιμήσουν το χακί αντί να είναι οι "φιλππινέζες" των λαθρό και "ρομποκόπ" του Κούλη..

 Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Όποιος αρνηθεί να συμμετάσχει στην δασοπυρόσβεση από το στράτευμα, να τον βγάλουν σε αναστολή! Γνωστή η τακτική. 9 μήνες έχει στρατιωτικούς υγειονομικούς σε αναστολή και δεν άνοιξε ρουθούνι. Για να εφαρμόσουν οι ξεφτίλες και τώρα το μέτρο στους ανυπάκουους να γελάσω!
    Εμ!! Δεν μπορώ με τα δουλικά της ηγεσίας άλλο η γυναίκα! Έπηξα.

    Φοίβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αστυνομικές αρχές ΔΕΝ είναι τα καλά παιδιά

    Η αστυνομία γονάτισε στην εκτεταμένη βία και την καταστροφή των ταραχών του BLM του 2020.

    Η αστυνομία δειλίασε έξω από το λύκειο στο Parkland και το δημοτικό σχολείο στο Uvalde, ενώ παιδιά δολοφονήθηκαν.

    Η αστυνομία στάθηκε δίπλα και επέτρεψε βίαιες μαρξιστικές επιθέσεις των AntiFa σε διάφορους ομιλητές και εκδηλώσεις της πολιτικής Δεξιάς, συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων του Τραμπ το 2016 και του Charlottesville.

    Η αστυνομία επιτέθηκε ανελέητα σε πολλαπλές διαδηλώσεις κατά του lockdown, των μέτρων που σχετίζονται με τον Covid, από το Δουβλίνο στη Μελβούρνη και την Οτάβα.

    Οι αρχές επιβολής του νόμου δεν είναι τα καλά παιδιά. Η αστυνομία είναι οι πεζικάριοι της πρώτης γραμμής των παγκοσμιοποιητικών «ελίτ» μας. Δεν σημαίνεις τίποτα για αυτούς. Είναι καιρός να μην σημαίνουν τίποτα για εσάς.

    https://gab.com/PadraigMartin/posts/108373653356512169

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα εχει η '''''σωστη πλευρα της ιστοριας'''''..θα ξυπνησουμε ενα πρωι και θα τριβουμε τα ματια μας.....ξενοι στην ''αφεντοσυνη μας''...ο κουλης τα τσεπωνει με την συμμορια του,ο στρατος, φλωρατη,λυρατη κοτουλα,η βο[υ]λη λοατκι ,το χαβα της...κι εμεις πρεπει να δουμε την ζωη μας ΟΛΙΣΤΙΚΑ.......εν ολιγοις του μουνιου το πανηγυρι......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=U5bfvcv2tgc ta eipe ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή