«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

CGI ή αληθινό; Οι σκιές φαίνονται όλες σωστές.. (βίντεο)



(Ευχαριστούμε το φίλο ΗΛΙΑ+++ που μάς το έστειλε)


8 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ.
    ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tvra pia yparxei AI poy analambanei sta cgi na omalopoiissi to periballon me ton antikeimeno.apo proswpiki epmpeiria dinw 99% cgi..kai i skia ston toixo einai poly orizontia isws kai arnitiki (wra 1500 1600)s sxesi me tin skia stin porta .(wra 1400) kai i skia kineitai san layer otan pidaei ton toixo kai yparxei idios tonos skiasis se olaes tis kontra skines enw se alles einai apla diafanes ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι CGI !! Παίδες, η τεχνολογία (τους) βρίσκεται έτη φωτός πιο μπροστά απο αυτά που γνωρίζουμε. Σκοπός τους είναι να μας δείχνουν βίντεο που είναι αληθοφανή, αλλά δείχνουν πράγματα που δεν είναι λογικό να συμβαίνουν ή να υπάρχουν.

    Και γιατί να το κάνουν ; Είναι απλό. Το κάνουν για να "κάψουν" τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα που όταν συμβούν και θα τα δείχνουν, θα λέμε "είναι CGI" !!!

    Εχτές μου έδειξε ο γιός μου ένα βίντεο απο παιγνίδι νέας γενιάς στον υπολογιστή και ομολογώ οτι ΔΕΝ κατάλαβα οτι ήταν όλα CGI !!! Ήταν τόσο αληθινό που έπαιρνα όρκο οτι είναι βίντεο πραγματικότητας.

    Τέλος, για το συγκεκριμένο βιντεάκι του Φίλτατου ΗΛΙΑ+++, είναι ψεύτικο, όχι διότι δεν υπάρχει το πλάσμα που δείχνει, αλλά γιατί το πλάσμα αυτό ΔΕΝ αντέχει το φως και ΔΕΝ βγαίνει ποτέ έξω ημέρα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ. ΑΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΜΩΣ ΟΡΚΟ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ;
    ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΡΙΩΝ, ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ...
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεξα από την αρχή τα γαυγίσματα, μού έκανε όμως εντύπωση που δεν σαλταρησε η κότα με κακαρισματα και φτερά να τιναζονται την στιγμή που το "πλάσμα" πετάγεται απότομα προς το μέρος του βιντεολήπτη, για να βρει την έξοδο προς τη δίπλα αυλή.

      Διαγραφή
  5. Παίδες,
    δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είναι cgi, μάλιστα περίμενα πώς κ πώς την εμφάνιση Pananas, Μεσήνιου και Διόσκορου.
    Και δεν έχετε παρά να δείτε την ταινία District 9, του υπεραγαπημενου μου σκηνοθέτη Neil Blomkamp, που γυρίστηκε το 2009! Θα δείτε να μιλάνε και να αγγίζονται με ανθρώπους ΤΌΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟΊ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ, που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ πριν στον κινηματογράφο! Η ταινία εντωμεταξύ αποτελεί παγκόσμιο αριστούργημα και από πολλές άλλες απόψεις, καθώς ασχολείται εις βάθος με πολιτικά θέματα κ θέματα ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΝ ΧΕΛΣΙΝΓΚ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή