«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

DailyMail: ομιλία του Χένρι Κίσινγκερ, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ... "Η Ουκρανία πρέπει να δώσει στη Ρωσία έδαφος"


Ο Χένρι Κίσινγκερ λέει στην Ουκρανία ότι πρέπει να δώσει στη Ρωσία έδαφος για να προσπαθήσει να βρει μια ειρηνευτική συμφωνία - καθώς ο Ζελένσκι επιμένει ότι ο Πούτιν «δεν ενδιαφέρεται να μιλήσει»

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε στη διάσκεψη ότι η Ουκρανία πρέπει να αποδεχθεί τους όρους

Ο 98χρονος πρόσθεσε ότι αν δεν ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις θα υπάρξουν «ανατροπές» 

Είπε ότι θα ήταν «μοιραίο» για τη Δύση να παρασυρθεί στη «διάθεση της στιγμής»

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία της τετραήμερης συνόδου κορυφής του Νταβός στην Ελβετία 

Οι σύνοδοι κορυφής θα γίνουν άσκοπες γιατί «η ωμή βία δεν μιλάει, σκοτώνει», είπε

Η Ρωσία έχει αποκλειστεί από τη διάσκεψη, ως τελευταία ένδειξη απομόνωσης του Πούτιν 

Ο Χένρι Κίσινγκερ έχει πει ότι η Δύση θα πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να επιφέρει μια συντριπτική ήττα στη Ρωσία και πρότεινε ότι η Ουκρανία πρέπει να εγκαταλείψει  εδάφη.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κίσινγκερ, 98 ετών, είπε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας ότι η Ουκρανία πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις «προτού δημιουργήσει ανατροπές και εντάσεις που δεν θα ξεπεραστούν εύκολα».

«Ιδανικά, η διαχωριστική γραμμή θα πρέπει να είναι η επιστροφή στο status quo ante. Η συνέχιση του πολέμου πέρα ​​από αυτό το σημείο δεν θα αφορά την ελευθερία της Ουκρανίας, αλλά έναν νέο πόλεμο εναντίον της ίδιας της Ρωσίας», είπε στη διάσκεψη τη Δευτέρα.

Έγινε καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky είπε σε μια ισχυρή ομιλία για την έναρξη της συνόδου κορυφής του Νταβός αυτής της εβδομάδας στην Ελβετία  ότι η ωμή βία θα κυριαρχήσει και πάλι στον κόσμο εάν αφεθεί αναπάντητη η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Είπε στους αντιπροσώπους ότι η σύνοδός τους θα καταστεί άσκοπη εάν επιτραπεί στον Πούτιν να κερδίσει τον πόλεμο επειδή «δεν ενδιαφέρεται για τις σκέψεις μας» 

Αλλά ο κ. Κίσινγκερ είπε ότι θα ήταν «μοιραίο» για τη Δύση να παρασυρθεί στη «διάθεση της στιγμής» και να ξεχάσει τη θέση ισχύος της Ρωσίας στην Ευρώπη.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ (φωτογραφία στην οθόνη) είπε στην παγκόσμια ελίτ ότι η Ουκρανία θα πρέπει να δώσει στη Ρωσία έδαφος εντός των επόμενων δύο μηνών και να αποδεχθεί όρους που δεν εκπληρώνουν τους τρέχοντες πολεμικούς στόχους της

Σύμφωνα με την The Telegraph , εξήγησε ότι η Ρωσία ήταν «ουσιώδες μέρος της Ευρώπης» για περισσότερους από τέσσερις αιώνες, σημειώνοντας ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν πρέπει «να παραβλέψουν τη μακροπρόθεσμη σχέση» ή αλλιώς να διακινδυνεύσουν να βάλουν τη Ρωσία σε μόνιμη συμμαχία με την Κίνα.

Είπε επίσης: «Ελπίζω οι Ουκρανοί να ανταποκριθούν στον ηρωισμό που επέδειξαν με σοφία». 

Ο Volodymyr Zelensky είπε στη συνάντηση ότι η ωμή βία θα κυβερνήσει ξανά τον κόσμο εάν αφεθεί αναπάντητη η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία σε μια ισχυρή ομιλία για την έναρξη της συνόδου κορυφής του Νταβός αυτής της εβδομάδας στην Ελβετία.

Ο Ουκρανός Πρόεδρος είπε στους αντιπροσώπους ότι η σύνοδός τους θα καταστεί άσκοπη εάν επιτραπεί στον Πούτιν να κερδίσει τον πόλεμο. 

Η ομιλία του Ζελένσκι έγινε στην αρχή των τετραήμερων συνομιλιών κατά τις οποίες η Ουκρανία αναμένεται να ξεκινήσει μια παγκόσμια επίθεση γοητείας προκειμένου να εξασφαλίσει οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη για να διασφαλίσει την επιβίωσή της.

Η Ρωσία δεν θα είναι στη συνάντηση του Νταβός φέτος, αφού οι διοργανωτές απαγόρευσαν στη Μόσχα να στείλει αντιπροσωπεία ως το τελευταίο μήνυμα για το πόσο απομονωμένος έχει γίνει ο Πούτιν στην παγκόσμια σκηνή.

«Το κύριο θέμα για τη φετινή σύνοδο κορυφής του Νταβός είναι: «Η ιστορία σε σημείο καμπής», είπε ο Ζελένσκι σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο το πρωί της Δευτέρας.

«Φέτος, οι λέξεις «σημείο καμπής» είναι κάτι περισσότερο από ένα ρητορικό σημείο συζήτησης. Φέτος είναι πραγματικά η χρονιά που αποφασίζεται αν η ωμή βία θα κυριαρχήσει στον κόσμο.

«Αν ναι, οι ισχυροί δεν ενδιαφέρονται για τις σκέψεις μας και δεν υπάρχει περαιτέρω λόγος να συναντηθούμε στο Νταβός.

Ο υπουργός Ενέργειας για την Ινδία, Shri Hardeep Pury, όταν έγιναν προτάσεις ότι η χώρα του θα έπρεπε να σταματήσει τις δραστηριότητές της με την αγορά ρωσικού πετρελαίου, είπε: «Οι Ευρωπαίοι αγοράζουν περισσότερη ρωσική ενέργεια σε ένα απόγευμα από ό,τι εμείς σε ένα τρίμηνο».

Ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το Νταβός θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την Ουκρανία και την ανάκαμψή της.

«Η επιθετικότητα της Ρωσίας στη χώρα θα φανεί στα μελλοντικά ιστορικά βιβλία ως η κατάρρευση της τάξης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά τον Ψυχρό Πόλεμο», είπε.

Περισσότεροι από 50 αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων θα είναι μεταξύ των 2.500 αντιπροσώπων, από ηγέτες επιχειρήσεων έως ακαδημαϊκούς και στελέχη της κοινωνίας των πολιτών.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα περιλαμβάνουν τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον απεσταλμένο των ΗΠΑ για το κλίμα Τζον Κέρι.

Ενώ η σύνοδος κορυφής επιστρέφει, δεν έχει το συνηθισμένο της χιονισμένο σκηνικό καθώς η παραλλαγή Omicron ανάγκασε τη φετινή συνάντηση του Ιανουαρίου να αναβληθεί μέχρι τώρα. Αντίθετα, προβλέπονται βροχές όλη την εβδομάδα.

Η κλιματική αλλαγή και οι ανησυχίες για την οικονομική ανάκαμψη από την πανδημία βρίσκονται επίσης στην πρώτη γραμμή των συνομιλιών στο Νταβός.

Ο πληθωρισμός έχει γίνει μια σημαντική ανησυχία καθώς οι τιμές της ενέργειας και των τροφίμων έχουν εκτοξευθεί περαιτέρω από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, αυξάνοντας τους φόβους της πείνας σε χώρες που εξαρτώνται από το σιτάρι της περιοχής.

Η παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση Oxfam προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι 263 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να βυθιστούν στην ακραία φτώχεια φέτος, με ρυθμό ένα εκατομμύριο κάθε 33 ώρες.

Αντίθετα, 573 νέοι δισεκατομμυριούχοι έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ή ένας κάθε 30 ώρες, είπε η Oxfam ζητώντας φόρους στους πλούσιους.

«Οι δισεκατομμυριούχοι φτάνουν στο Νταβός για να γιορτάσουν μια απίστευτη αύξηση της περιουσίας τους», δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια της Oxfam, Gabriela Bucher.

«Η πανδημία και τώρα οι απότομες αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας έχουν, με απλά λόγια, ένα μπόνους για αυτούς», είπε hBucher.

«Εν τω μεταξύ, οι δεκαετίες προόδου στην ακραία φτώχεια έχουν πλέον αντιστραφεί

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10847579/Henry-Kissinger-tells-global-elite-gathered-Davos-Ukraine-Russia-territory.html

============

Ο βετεράνος διπλωμάτης των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ λέει ότι η Ουάσινγκτον και το Πεκίνο πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν να θέσουν την Ταϊβάν στο επίκεντρο των τεταμένων διπλωματικών τους σχέσεων.

Τα σχόλιά του έρχονται λίγο αφότου ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε ότι οι ΗΠΑ θα ήταν έτοιμες να επέμβουν στρατιωτικά εάν η Κίνα εισβάλει στο δημοκρατικό, αυτοδιοικούμενο νησί.

 Οι δηλώσεις του Μπάιντεν φάνηκε να σηματοδοτούν μια ρήξη στη σκόπιμη και μακροχρόνια παράδοση της Ουάσιγκτον περί «στρατηγικής ασάφειας» σχετικά με την Ταϊβάν. Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε γρήγορα να υποβαθμίσει τα σχόλια, λέγοντας ότι δεν αντικατοπτρίζουν αλλαγή πολιτικής.

Ο Κίσινγκερ, γίνεται 99 ετών την Παρασκευή...

https://www.cnbc.com/2022/05/23/kissinger-says-taiwan-cannot-be-at-the-core-of-us-china-neogitations.html

====

ανεξάρτητες ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό μέσω  ενός αποσπάσματος από κανέναν άλλον, παρά μόνο από τον παγκοσμιοποιητή Χένρι Κίσινγκερ , « Έλεγχος του πετρελαίου και εσύ ελέγχεις τα έθνη. ελέγχετε το φαγητό και ελέγχετε τους ανθρώπους ." 

[6 Τρόποι με τους οποίους το φαγητό χρησιμοποιείται ως όπλο 25-7-2011

https://www.activistpost.com/2011/07/6-ways-food-is-being-used-as-weapon.html  ]

Σκέφτεστε ότι δεν θα προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν το φαγητό ως όπλο το 2022 σε μια προσπάθεια να πείσουν τους ανθρώπους να « συμμορφωθούν » και να κάνουν το « μπόλι » ή απλώς να « εξολοθρεύσουν » αυτούς που αγαπούν να αποκαλούν « άχρηστους τρώγοντες »(useless eaters)? Ήδη το κάνουν με τις δουλειές των ανθρώπων! Από  αυτήν την ιστορία του 2011 από την Activist Post .:

Οι πεινασμένοι θα κάνουν τα πάντα για το φαγητό, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν τον έλεγχο των τροφίμων μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως μοχλό. Το 1974, ο Χένρι Κίσινγκερ πρότεινε τη χρήση τροφής ως όπλο για την πρόκληση στοχευμένης μείωσης του πληθυσμού σε μια προηγουμένως ταξινομημένη  έκθεση 200 σελίδων , Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας 200: Επιπτώσεις της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα υπερπόντια συμφέροντα. Η κύρια τακτική που πρέπει να εφαρμοστεί είναι ότι η επισιτιστική βοήθεια θα παρακρατείται από τις αναπτυσσόμενες χώρες έως ότου υποβληθούν σε πολιτικές ελέγχου των γεννήσεων: https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/Pcaab500.pdf

Υπάρχει επίσης κάποιο καθιερωμένο προηγούμενο για τη συνεκτίμηση των επιδόσεων του οικογενειακού προγραμματισμού στην αξιολόγηση των απαιτήσεων βοήθειας από την AID [Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ] και συμβουλευτικές ομάδες. Δεδομένου ότι η αύξηση του πληθυσμού είναι ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας της αύξησης της ζήτησης τροφίμων, η κατανομή των σπάνιων πόρων PL 480 θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα βήματα που λαμβάνει μια χώρα στον έλεγχο του πληθυσμού καθώς και στην παραγωγή τροφίμων. Σε αυτές τις ευαίσθητες σχέσεις, ωστόσο, είναι σημαντικό τόσο στο στυλ όσο και στην ουσία να αποφεύγεται η εμφάνιση εξαναγκασμού.

18-1-22

https://naturalnews.com/2022-01-18-they-are-using-food-as-a-weapon.html

=====

Μείωση του πληθυσμού υπέρ της κυβέρνησης των ΗΠΑ

Το 1974 ήταν η χρονιά της πρώτης Παγκόσμιας Διάσκεψης Πληθυσμού και του περίφημου Μνημονίου Εθνικής Ασφάλειας του Χένρι Κίσινγκερ 200 , το οποίο ανέφερε ανεξέλεγκτη ανάπτυξη σε χώρες του τρίτου κόσμου, με πιθανό κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/Pcaab500.pdf

Το μνημόνιο έδωσε ύψιστη σημασία στις μετρήσεις μείωσης του πληθυσμού για 13 βασικές αναπτυσσόμενες χώρες όπου υπήρχε ιδιαίτερο πολιτικό και στρατηγικό ενδιαφέρον των ΗΠΑ. Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, η Νιγηρία, το Μεξικό, η Ινδονησία, η Βραζιλία, οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Αιθιοπία και η Κολομβία.

«Η μείωση του πληθυσμού πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής έναντι του τρίτου κόσμου, επειδή η οικονομία των ΗΠΑ θα απαιτήσει μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες ορυκτών από το εξωτερικό, ειδικά από λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες", δήλωσε ο Κίσινγκερ.

===

Μαζική στείρωση παιδιών από το Μεξικό

Σύμφωνα με την έκθεση του Κίσινγκερ, ο μεγαλύτερος φόβος ήταν ο αυξανόμενος πληθυσμός του Μεξικού.

«Ίσως η πιο σημαντική πληθυσμιακή τάση από την άποψη των Ηνωμένων Πολιτειών είναι η προοπτική ότι ο πληθυσμός του Μεξικού θα αυξηθεί από 50 εκατομμύρια το 1970 σε πάνω από 130 εκατομμύρια μέχρι το έτος 2000».

Άνθρωποι μεταμφιεσμένοι σε ομάδες εμβολιασμού εμφανίστηκαν στα σχολεία του Μεξικού και άρχισαν να δίνουν ένα «σπάνιο εμβόλιο » σε παιδιά –ιδίως φτωχά παιδιά– ενάντια στη θέληση των γονιών τους. Το «σπάνιο εμβόλιο» δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια βολή για τη στείρωση των παιδιών και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Οι γονείς άρχισαν να κρύβουν τα παιδιά τους και εισέβαλαν σε σχολεία στην Πόλη του Μεξικού για να τα μεταφέρουν στο σπίτι. Αυτές οι ενέργειες ανάγκασαν τις υγειονομικές αρχές να σταματήσουν τους εμβολιασμούς.

Μόνο ένα χρόνο πριν,Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Obstetrics and Gynecology , η οποία ανέφερε εργασία για ένα εμβόλιο κατά της γονιμότητας που έκανε το σώμα των γυναικών να επιτεθεί στις ορμόνες που απαιτούνται για μια βιώσιμη εγκυμοσύνη.

https://journals.lww.com/greenjournal/Abstract/1973/10000/Effects_of_Immunization_with_Hapten_Coupled_HCG_on.1.aspx

Έκτοτε, έχουν διεξαχθεί πολυάριθμες μελέτες σχετικά με τη χρήση αντισωμάτων, ιδιαίτερα ανοσοποίηση με την ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροφίνη ή αντίσωμα hCG, για τη ρύθμιση της γονιμότητας. Αυτά έχουν χρηματοδοτηθεί σιωπηλά από το Ίδρυμα Ροκφέλερ (το οποίο συμμετέχει και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) των Ηνωμένων Εθνών)

 

hellenicrevenge.blogspot.com 

 

 

15 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΥ (του παληου Εβραιου, γιατι τωρα μπηκε ενας εβραιοκινητος ΑΛΒΑΝΟΣ), ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΓΙΑΤΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ //
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ //
    Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΚΡΙΖΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ //
    ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 607 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 253 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ //
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΡΟΥΒΛΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=2250&p=2#p259695

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο χλωμά τα βρίσκω όσα ισχυρίζεται το άρθρο. Αν ήταν έτσι, δεν θα είχε αποκαλέσει ο Πούτιν "Ταυρίδα" την Κριμαία.

      Διαγραφή
  3. Όλοι δουλεύουν για την Κίνα κι ο παππούς βαράει τα καμπανάκια. Το θέμα είναι, εκπροσωπεί κάποιο κέντρο ισχύος ή μόνος του τα λέει και μόνος του τ' ακουει;

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Μαΐου, 2022 12:24

    ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΣ ΧΕΝΡΥ
    ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟΓΕΝΕΙΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 48ΩΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Δύο επισημάνσεις:
    (α) Οι εξουσιαστές δεν είναι μεταξύ τους μονοιασμένοι, παρ' ό,τι έχουν κοινό σκοπό την οριστική υποδούλωση της ανθρωπότητας. Έχουν κλίκες καί φατρίες. (Κι αυτό μας έσωσε κι εξακολουθεί να μας σώζει μέχρι στιγμής, αλλοιώς οι σχετικές διαδικασίες θα είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί.)
    (β) Ο Κίσσιγκερ έχει μυαλό περισσότερο από πεντακόσιους Σβάμπηδες μαζί. Προσέξατε τί είπε; Να μην παρασυρθεί η Δύση από τη "διάθεση της στιγμής". Που σημαίνει: "- Καλά το πάμε, ρέ παπάρες, με τις αργές διαδικασίες καί τον αργό θάνατο των εθνών! Μά σε 10, μά σε 20 χρόνια, θα το πετύχουμε αυτό που θέλουμε! Κοντά είμαστε! Συνεχίστε το έτσι καί μή σας πιάνει η κωλοπιλάλα γιά πόλεμο, διότι η κατάσταση θα γίνει τελείως ανεξέλεγκτη καί μπορεί καί να τον πιούμε!"
    Είναι αυτό που λέω καί ξαναλέω συνεχώς - απ' την ανάποδη: να έρθει μιά ωρ' αρχήτερα ο Γ' ΠΠ, να τα κάνει π@υτάνα όλα! Διότι, ναί μέν, μπορεί σε τέτοιον πόλεμο να έχουμε -ως Έλληνες- πιθανότητα επιβίωσης 10%, αλλά με την τωρινή κατάσταση καθημερινού "αργού θανάτου" η πιθανότητα επιβίωσης του έθνους μας είναι 0%.

    Καί ολογράφως: ΜΗΔΕΝ τοίς εκατό.

    Όποιος καταλαβαίνει, καλώς. Όποιος δέν, δέεεννν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως αγαπητέ Εργοδότα! Κι άλλωστε έχουμε από κοινού αυτή την άποψη εδώ και πολλά χρόνια.

      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  6. Αυτός κοιμάται του καλού καιρού, νομίζει πως όλοι αγοράζονται μα σύντομα θα ψάχνει που θα χτίσει την πρωτεύουσά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΧΕΛΩΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκέφτομαι, μήπως να κάναμε και εμείς μια ωραία παρέα που θα επιβάλλει στους άλλους τι θα κάνουν, πως θα το κάνουν....??
    Οπως οι ανωτέρω υπεργηροι.
    Ένα νέο forum...

    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα νέο forum ?
      XM...........ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ..........
      ΤΙ ΛΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???????

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  9. Αυτά παθαίνει κανείς όταν φτάνει το κwλοβuθόμετρο στις αμυγδαλές.
    Συμπιέζεται ο εγκέφαλος στο κρανίο και δεν στροφάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή