«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Διακήρυξη αντίθεσης στην προτεινόμενη αναθεώρηση του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (IHR) του Π.Ο.Υ.

 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Η "75η Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία" (= Παγκόσμια Δικτατορία) ολοκληρώνεται αύριο, 28 Μαΐου, με την ψήφιση των κρατών-μερών του Π.Ο.Υ.

Εγώ υπέγραψα τη δήλωση. Μην φοβάστε, βάζουμε ονοματεπώνυμο, T.K., χώρα, email.

Κ-Τ 

Οι υπογράφοντες αυτό το κείμενο εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις προτεινόμενες τροπολογίες διατάξεων του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (IHR), που διέπουν από το 2005 τον Π.Ο.Υ. και στεκόμαστε αρωγοί στο δικαίωμα όλων των ανθρώπων για υγειονομική ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.

Οι προτεινόμενες από τις Η.Π.Α. τροπολογίες είναι τώρα υπό συζήτηση και εξέταση στο πλαίσιο της 75ης Παγκόσμιας Συνέλευσης για την Υγεία, που ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 2022 [σ.τ.μ. και ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου, με την ψήφιση των κρατών-μερών του Π.Ο.Υ.]

Η προτεινόμενη αναθεώρηση κατ’αρχήν εγείρει αμφιβολίες σχετικά με την ημερομηνία που θα τεθούν σε εφαρμογή οι τροπολογίες, αν γίνουν δεκτές, επειδή ρητά αναφέρεται ότι θα ισχύσουν έξι μήνες μετά την ημερομηνία δημοσιοποίησής τους από τον Γενικό Διευθυντή του Π.Ο.Υ., ενώ ο ισχύων Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός προβλέπει ότι τυχόν τροπολογίες τίθενται σε εφαρμογή 18 μήνες μετά τη σχετική ανακοίνωση του επικεφαλής του Οργανισμού.

Αν εγκριθούν, οι νομικά δεσμευτικές αυτές τροπολογίες, θα ισχύσουν για όλα τα κράτη-μέρη, εκτός από εκείνα που ρητά θα τις απορρίψουν. Το άρθρο 59 του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (IHR) [σ.τ.μ.:επικυρώθηκε στη χώρα μας με τον Ν.3991/2011], προβλέπει ότι όποιο κράτος-μέρος δεν δηλώσει σαφώς ότι απορρίπτει ή διατηρεί επιφυλάξεις για τροπολογίες, εικάζεται η de facto αποδοχή του.

Ο μέχρι τώρα ισχύων Κανονισμός, που υιοθετήθηκε το 2005, σέβεται την εθνική κυριαρχία όλων των κρατών-μερών. Απεναντίας, η προτεινόμενη αναθεώρηση θέλει να επεκτείνει και να συστηματοποιήσει την εξουσία του Π.Ο.Υ. για επιβολή υγειονομικών εντολών, σε ευθεία παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων των πολιτών στην υγεία.

Οι τροπολογίες, που εξετάζονται αυτές τις μέρες, επιχειρούν να εξαλείψουν την αυτονομία του κάθε κράτους  σε περίοδο πραγματικών, πιθανών ή αναμενόμενων έκτακτων καταστάσεων στη δημόσια υγεία, παρέχοντας στον Π.Ο.Υ. μονομερή υπερεξουσία να αξιολογεί και να αποφαίνεται για μία έκτακτη κατάσταση δημόσιας υγείας, εξουσιοδοτώντας τον να υπαγορεύσει τη γενική στρατηγική και αντιμετώπιση αυτής. 

Όλα αυτά αμέσως μετά την κρίση του covid-19, στη διάρκεια της οποίας ο Π.Ο.Υ. έκανε καταφανώς κακή διαχείριση. σε όλα τα επίπεδα αντιμετώπισης για την προστασία της παγκόσμιας υγείας – ενθαρρύνοντας τα καταστροφικά για την οικονομία lockdown, υποτιμώντας τις προληπτικές σε πρώιμο στάδιο θεραπευτικές αγωγές και προτείνοντας παρεμβάσεις αποδεδειγμένα μη ασφαλείς και μη αποτελεσματικές.

Οι προτεινόμενες τροπολογίες, με πρόσχημα βελτιωτικές ρυθμίσεις υπέρ της δημόσιας υγείας,  επιτρέπουν στον Π.Ο.Υ. να σφετεριστεί εκτελεστικές εξουσίες εν είδει επικυριαρχίας σε κράτη-μέλη, παρέχοντας εξουσία διακυβέρνησης σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες που δεν λογοδοτούν πουθενά και δεν φέρουν ευθύνη.

Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές μόνον από τις πολλές αμφιλεγόμενες και ανησυχητικές ρυθμίσεις στις τροπολογίες του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού που προτάθηκαν από το Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας, με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2022.

Για διευκόλυνση, το νέο κείμενο είναι υπογραμμισμένο με έντονα γράμματα και οι προτεινόμενες διαγραφές κειμένου από τις υπάρχουσες ρυθμίσεις επισημαίνονται με γραμμή διαγραφής. Όλο το υπόλοιπο κείμενο παραμένει ως έχει, αναλλοίωτο.

ΑΡΘΡΟ 5: Επιτήρηση (Surveillance)

ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:  O Π.O.Υ.  θα αναπτύξει κριτήρια πρώιμης προειδοποίησης για να αξιολογεί και να επικαιροποιεί σταδιακά τον εθνικό, περιφερειακό ή παγκόσμιο κίνδυνο που τίθεται από ένα συμβάν άγνωστης αιτιολογίας ή προέλευσης

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι παρέχεται στον Π.Ο.Υ. μονομερής εξουσία να θέσει σε εφαρμογή ένα σύστημα παγκόσμιας επιτήρησης για την υγεία, όχι υπόλογο σε δημόσιο έλεγχο ή δημόσια διαφάνεια, αφήνοντας έτσι ανοικτή τη δυνατότητα εμφάνισης τεχνητών πηγών πανδημίας ή άλλων έκτακτων καταστάσεων.

ΑΡΘΡΟ 9, ενότητα 1

Ο Π.Ο.Υ. μπορεί να λαμβάνει υπόψη αναφορές από πηγές άλλες από τις κοινοποιήσεις ή διαβουλεύσεις και θα αξιολογεί αυτές τις αναφορές σύμφωνα με τις πάγιες επιδημιολογικές αρχές, κατόπιν δε θα γνωστοποιεί τις πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό στο Κράτος-Μέρος στο έδαφος του οποίου φέρεται ότι λαμβάνει χώρα το περιστατικό. Προτού αναλάβει οποιαδήποτε δράση βάσει αυτών των αναφορών, ο Π.Ο.Υ. θα διαβουλεύεται και θα προσπαθεί να λάβει επιβεβαίωση από το Κράτος- Μέρος, στο έδαφος του οποίου φέρεται ότι λαμβάνει χώρα το περιστατικό, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 10.

Η απάλειψη της διάταξης αυτής από το άρθρο 9, αφαιρεί τη διαδικασία των διαβουλεύσεων με το κράτος-μέρος, στη διάρκεια μιας «φερόμενης» έκτακτης υγειονομικής κατάστασης, ενώ τοποθετεί τον Π.Ο.Υ. σε θέση υπεροχής έναντι του κράτους – μέλους, δηλ. να του υπαγορεύει πώς πρέπει να ενεργήσει μέσα στα ίδια τα όρια της εθνικής επικράτειας. Αυτό συνιστά ευθεία απειλή στην εθνική κυριαρχία και αυτοδιάθεση!

ΑΡΘΡΟ 10, ενότητα 4

Εάν το Κράτος Μέρος δεν αποδεχθεί την προσφορά συνεργασίας μέσα σε 48 ώρες, ο Π.Ο.Υ. θα μπορεί να, όταν αυτό δικαιολογείται από το μέγεθος του κινδύνου για την δημόσια υγεία, γνωστοποιεί αμέσως σε άλλα Κράτη Μέρη τις πληροφορίες που διαθέτει, ενθαρρύνοντας συγχρόνως το Κράτος Μέρος να αποδεχθεί την προσφορά συνεργασίας του Π.Ο.Υ. λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις του ενδιαφερόμενου Κράτους Μέρους.

Δηλαδή, οποιοδήποτε έθνος απορρίψει τη διακήρυξη του Π.Ο.Υ., θα έχει μόλις 48 ώρες για να αναθεωρήσει τη θέση του και να συμμορφωθεί, διαφορετικά να υποβληθεί σε πιέσεις από άλλα κράτη και/ή κυρώσεις, όπως λ.χ. οικονομικές κυρώσεις. Οι απόψεις του επίμαχου αυτού κράτους δεν θα λαμβάνονται πλέον υπόψιν.

ΑΡΘΡΟ 12, ενότητα 2

Εάν ο Γενικός Διευθυντής θεωρεί, βάσει μίας αξιολόγησης στο πλαίσιο του παρόντος Κανονισμού, ότι λαμβάνει χώρα πιθανό ή πραγματικό επείγον περιστατικό δημόσιας υγείας διεθνούς εμβέλειας, τότε ο Γενικός Διευθυντής θα διαβουλεύεται θα ενημερώσει όλα τα Κράτη-Μέρη και θα επιδιώξει διαβούλευση με το Κράτος Μέρος, στο έδαφος του οποίου έχει προκύψει το περιστατικό, σχετικά με αυτόν τον προκαταρκτικό προσδιορισμό. Εάν ο Γενικός Διευθυντής και το Κράτος Μέρος συμφωνούν σχετικά με αυτόν τον προσδιορισμόαποφασίσει, τότε ο Γενικός Διευθυντής θα ζητά, σύμφωνα με την διαδικασία του Άρθρου 49, τις απόψεις της Επιτροπής που συστήνεται σύμφωνα με το Άρθρο 48 (που εφεξής θα καλείται ‘Επιτροπή «Επειγόντων Περιστατικών») για τις κατάλληλες προσωρινές συστάσεις.

Δηλαδή, το άρθρο 12 δημιουργεί μία νέα υποκατηγορία έκτακτης υγειονομικής κατάστασης, δίνοντας στον Γενικό Διευθυντή του Π.Ο.Υ. την εξουσία να ενεργοποιεί μονομερώς πρωτόκολλα πανδημίας, βασισμένος απλώς στην υπόθεση μιας «πιθανής» απειλής. Η ισχύουσα διάταξη, που προβλέπει ότι πρέπει να συμφωνούν ο Γενικός Διευθυντής και το κράτος, αφαιρείται. Γραφειοκράτες, απομακρυσμένοι από το πεδίο, θα μπορούν έτσι να ενισχύονται για να θέσουν σε εφαρμογή έκτακτη υγειονομική πολιτική, εφαρμόσιμη όχι μόνο σε πανεθνικό επίπεδο αλλά κατ’ επέκταση και σε ατομικό –των πολιτών, ανεξάρτητα από την επιθυμία της κοινωνίας των πολιτών.

Νέο Κεφάλαιο IV (άρθρο 53): Η Επιτροπή Συμμόρφωσης

  1. Τα Κράτη Μέρη θα ιδρύσουν μία Επιτροπή Συμμόρφωσης, που θα είναι υπεύθυνη για:

α) την αξιολόγηση πληροφοριών που υποβάλλεται από τον Π.Ο.Υ. και τα Κράτη-Μέρη, σχετικά με τη συμμόρφωση προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις παρούσες Ρυθμίσεις

β) τον έλεγχο, τη διαβούλευση και/ή την διευκόλυνση παροχής βοήθειας σε ζητήματα που συνδέονται με τη συμμόρφωση, προκειμένου να βοηθηθούν τα Κράτη-Μέρη να συμμορφωθούν προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις παρούσες Ρυθμίσεις.

Μία από τις πιο ύπουλες αλλαγές του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (IHR), που περιέχουν οι προτεινόμενες τροπολογίες, είναι η δημιουργία μιας «Επιτροπής Συμμόρφωσης», η οποία θα λειτουργεί ως μηχανισμός διαχείρισης και επιβολής των κρατών-μερών, διασφαλίζοντας ότι αυτά θα συμμορφωθούν στις ντιρεκτίβες επείγοντος χαρακτήρα του Π.Ο.Υ. – συμπεριλαμβανομένων των δαπανών σε κεφάλαιο, υποδομές, συλλογή πληροφοριών και εφαρμογή σχεδίου έκτακτης ανάγκης. Συνοπτικά, οι τροπολογίες που προτείνονται, θα επισύρουν μεταξύ άλλων τις εξής αλλαγές:

  • εντείνουν την επιτήρηση όλων των χωρών παγκοσμίως και των πολιτών τους
  • εκχωρούν στον Π.Ο.Υ. την εξουσία να καταγγείλει στα άλλα κράτη μέρη ένα κράτος το οποίο διαφοροποιείται και δεν στέλνει αναφορές και συνακόλουθα, να του επιβάλλει ποινές και κυρώσεις.
  • καθιστούν τον Γενικό Διευθυντή του ικανό να ανακοινώσει πότε και πώς λαμβάνει χώρα κάποιο πανδημικό ή άλλο «φερόμενο» έκτακτο περιστατικό, επικαλούμενος πηγές τις οποίες όμως δεν αποκαλύπτει.
  • δίνουν απεριόριστες εξουσίες στον Γενικό Διευθυντή να προσδιορίζει και να εφαρμόζει παρεμβάσεις αντιμετώπισης της έκτακτης κατάστασης.
  • Δίνουν στον Π.Ο.Υ. τη δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σε πόρους και κεφάλαια διαχείρισης σε περίπτωση πανδημικού συμβάντος.

Αυτός ο σφετερισμός εξουσίας από τον Π.Ο.Υ., τους χορηγούς και τους μετόχους του, αντιπροσωπεύει μία ευθεία απειλή στην πολιτική και οικονομική αυτοδιάθεση και κυριαρχία όλων των εθνών και των πολιτών τους.

Ο Π.Ο.Υ., με την επανειλημμένη προώθηση πρακτικών που προκάλεσαν καταστροφικές οικονομικές, κοινωνικές και ψυχοσωματικές συνέπειες σε όλη την υφήλιο, απέτυχε προφανώς στην αποστολή του ως παγκόσμιος υπηρέτης της δημόσιας υγείας και γι’ αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος στη διαμόρφωση πολιτικής για την υγεία των πολιτών όλου του κόσμου.

Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι ο Οργανισμός αυτός έχει το λεγόμενο «ακαταδίωκτο»,  είναι στο απυρόβλητο κάθε μορφής ποινικής δίωξης και έρευνας σε έγγραφά του και υποδομές που διαθέτει.

Θα έπρεπε να μη δίνονται άλλες χορηγίες στον Π.Ο.Υ., αλλά ούτε δύναμη και εξουσίες. Επίσης να μην του επιτρέπεται να ελέγχει την ατζέντα της παγκόσμιας υγείας ή να εφαρμόζει μέτρα βιοασφάλειας.

Αμφιλεγόμενες παγκόσμιες συμφωνίες με μεσάζοντες μη αιρετούς γραφειοκράτες, οι οποίοι δεν λογοδοτούν σε κανένα, δεν πρέπει να επιτρέπεται να κυβερνούν κανένα έθνος,

Είναι επιτακτική ανάγκη για όλα τα έθνη να διατηρήσουν την κυριαρχία τους, ιδίως μάλιστα σε καιρούς κρίσης, ώστε σύσσωμη η παγκόσμια κοινότητα να μπορεί να προστατευθεί ενιαία από πολιτικές επιλογές παγκοσμιοποίησης, που πρωτίστως ωφελούν κάποιους ισχυρούς οικονομικούς και ιδεολογικούς μετόχους εταιρειών.

Εμείς, οι υπογράφοντες αυτή τη διακήρυξη, ζητάμε με σεβασμό απ’ όλα τα έθνη και τους αντιπροσώπους τους να αρνηθούν τέτοιες “συμφωνίες”.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε εμπλοκή σε συνθήκη, συμφωνία ή άλλο νομικά δεσμευτικό κείμενο παγκόσμιας εμβέλειας, το οποίο θα παρεμπόδιζε την αυτοδιάθεση  κάθε κυρίαρχου έθνους στον τομέα της παγκόσμιας υγείας.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι τα ίδια τα έθνη και οι πολίτες τους έχουν την ορθότερη και πλέον κατάλληλη βάση να λαμβάνουν τις καλύτερες αποφάσεις για τις κοινότητές τους.

Απαιτούμε ο κάθε λαός κάθε χώρας να είναι αυτός κυρίαρχος για να αποφασίζει πώς θα αντιμετωπίζει τις υγειονομικές κρίσεις που προκύπτουν.

Ως πολίτες του κόσμου, υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και την αυτονομία, το αυτεξούσιο όλων των μελών της παγκόσμιας κοινότητας, καλώντας όλους να απορρίψουν την προτεινόμενη αναθεώρηση του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (IHR) και την προσπάθεια του Π.Ο.Υ. να σφετεριστεί τη δύναμη και εξουσία, για την χάραξη πολιτικής για την υγεία, από το φυσικό της χώρο – την κάθε χώρα και τον λαό της.

 

Η διακήρυξη αυτή συντάχθηκε από την υπογράφουσα Leslie Manookian -Health Freedom Defense Fund

Ίδρυμα Προάσπισης της Υγειονομικής Ελευθερίας

[Μετάφραση: Χαρά Λιαναντωνάκη]

 

---------------------------------------------------------------

Υπογράφουμε (με αγγλικούς χαρακτήρες) ΕΔΩ:

https://healthfreedomdefense.org/wfd/

--------------------------------------------

 

ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟCΥΝΗ 

 

 

8 σχόλια:

  1. Ἐνημέρωση ἐφ ὅλης τῆς ὕλης. Ἰατρική-πανδημίες. Ἐκλογές κόμματα. Οἰκονομικά. Γεωπολικά. 27-5-2022

    https://www.youtube.com/watch?v=Y3IVkjNRyMU

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοπέραση, στην... Κύπρο !!!

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/05/blog-post_799.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν υπογράψει Κέννεντυ, Φούλμιχ, Μπαγκντί, Όστιν Φίτς, Γιάντον...
    ...κι εγώ

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ.
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπωσδήποτε η μόνιμη επαγρύπνηση και η αντιπαράθεση με όλα τα παρεχόμενα μέσα στα σχέδια των εωσφοριστών τού λεγόμενου δυτικού πολιτισμού να μετατρέψουν τις σφαίρες επιρροής τους στον πλανήτη από ζούγκλες ασυδοσίας, εκμαυλισμού, εντεινόμενης δηλητηρίασης τού σώματος, τής ψυχής και τού πνεύματος κάθε ανθρώπου σε κράτος ανοικτού αντιχρηστάρα είναι περισσότερο από αναγκαίες και επιβεβλημένες. Πλην όμως, η δύναμη επιβολής που διαθέτουν φθίνει μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο. Αυτή η πορεία προς την πλήρη εξουδετέρωσή τής καμπάλ καταγράφεται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο μέ τις ζυμώσεις, που εκδηλώνονται και μέσα στούς κόλπους της. Ενώ έχουν απολέσει πλήρως το προπαγανδιστικό τους προτέρημα, δείχνοντας πλέον χωρίς προσχήματα τα αποκρουστικά χαρακτηριστικά τού τέρατος, που έκρυβαν πίσω από το δήθεν δημοκρατικό προσωπείο τους, συρρικνώνοντας οι ίδιοι με γεωμετρικούς ρυθμούς την επιρροή τους, μέσα σε μια πορεία που εκδηλώνει πλήρη κατάσταση πανικού και χωρίς να μπορούν να αποκομίσουν πλέον πρακτικά οφέλη από τις επιλογές τους, επιδίδονται πλέον σε ένα γελοίο σόου επίδειξης υποτιθέμενης δύναμης, ενώ οι αντίπαλοί τους τραβάμε βήμα προς βήμα το χαλί κάτω από τα πόδια τους. Στόχος τους είναι η εναπόκτηση έσχατης τροφής για την σάπια δομή τους, μέσω τής προσπάθειες επιβολής τρόμου στην φθίνουσα ανθρωπομάζα, που τούς ακολουθούσε το πάλαι ποτέ, ενώ η ενεργειακή μπαταρία των σκατόψυχων πλησιάζει στο τελειωτικό σώσμα της. Χαρακτηριστικό τής πλήρους χρεωκοπίας τους να επιδείξουν νομιμοποίηση των ολοκληρωτικών και δυστοπικών καθεστώτων που επιβάλουν, είναι, ότι σε καμία χώρα δεν μπορούν να επιβάλλουν σχηματισμό κυβέρνησης στα μέτρα τους, χωρίς να δραπετεύσουν σε κραυγαλέα καλπονοθεία. Δεν υφίσταται κατά την πρόσφατη διετία ούτε μια περίπτωση εκλογικής αναμέτρησης στις χώρες που επέβαλαν καμπαλιστικές κυβερνήσεις (ΗΠΑ, γερμανία, γαλλία) που τό σύνολο των ποσοστών των ψήφων να μην υπερβαίνει κατά πολύ το 110%, ενώ στην τελευταία φάση τής καταμέτρησης των ψήφων, τα ποσοστά που μεταδίδουν τα μαζικά μέσα εξαπάτησης υφίστανται ολοφάνερες κατάφορες ψευδείς ανατροπές.
    Η ανύπαρκτη στρατιωτική υπεροχή των κανιβάλων τής δύσεως καταρρακώθηκε στον πόλεμο τής Συρίας, καθόσον οι ορδές των τζιχαντιστών, που είχαν οργανώσει αυτοί επί δεακετίες κατατροπώθηκαν από την Ρωσική υπεροπλία και την ηρωική αντίσταση των Σύρων, ενώ οι δυτικοί πάτρωνές τους παρακολουθούσαν, έχοντας βάλει το δάκτυλο στο στόμα. Η γελοιοποίηση των δυτικών κορυφώθηκε κατά την στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, όταν δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να παρέμβουν στρατιωτικά. Οι οικονομικές “κυρώσεις” που επέβαλαν, καταβαραθρώνουν την οικονομία τους, ενώ απογειώνουν τα έσοδα τής Ρωσικής οικονομίας. Το νατο (πούντο;) δήλωσε, ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την ουκρανική πολεμική μηχανή με άρματα, ή άλλα βαρέα όπλα. Η δήλωση αυτή ερμηνεύεται από φιλορώσους αναλυτές, ότι πρόκειται να αποτελέσει πρόσχημα για την μη ενεργοποίηση τού συμφώνου συμπαράστασης τού νατο στην Πολωνία, ενώ αυτή δρομολογεί ήδη στρατιωτική παρέμβαση στην Ουκρανία, με την δικαιολογία, ότι η Πολωνία δρα αυτοβούλως, ενώ το νατο προηγουμένως είχε διαχωρίσει την θέση του. Η Πολωνία έχει στοχοποιηθεί ήδη από την Ρωσική Δούμα ως ο χώρος, που πρόκειται να επεκταθεί η υπό εξέλιξη στρατιωτική επιχείρηση.
    Για γνώστες τής γερμανικής γλώσσας,
    https://odysee.com/@ThorsHammer:9/konvertieren_720p0527:d?r=xGaz5f28J7KZwBxVLTaveoB5NxHbp3tP

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια προηγούμενου...

    Χαρακτηριστική για την πλήρη αμηχανία τού συστήματος τής καμπάλ ήταν η παρέμβαση προ ημερών μέσω ηλεκτρονικής σύνδεσης τού Χένρυ Κίσσιγκερ στην ετήσια συνεδρίαση τού WEF, με την οποία κάλεσε τις δυτικές χώρες να απέχουν από οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια σε βάρος τής Ρωσίας, συνιστώντας να βρουν τρόπους να συμβιβαστούν μαζί της, διότι το αναμενόμενο κόστος από την τακτική που ακολουθούν, θα είναι σε βάρος τους και θα είναι τεράστιο.
    Το Ισραήλ επίσης απαγόρευσε την αποστολή βλημάτων από την Γερμανία στην Ουκρανία, που κατασκευάζονται με δική του τεχνολογία, ενώ ο Ερντογκάν δήλωσε, ότι η τουρκία δεν πρόκειται να συμμετέχει στο θεατρικό σόου τής δήθεν αποστολής βοήθειας στην Ουκρανία, αποκαλύπτοντας τον ανόητο και χωρίς προοπτική προσχηματικό χαρακτήρα τής όλης διαδικασίας.
    Ενώ τα μέτωπα στην Ουκρανία καταρρέουν, ευαίσθητη ήττα, που αποκρύπτουν επιμελώς τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και αφορά άμεσα και το περιεχόμενο τής παρούσης ανάρτησης, είναι η νομική απόφαση, που λήφθηκε μέσα στο ίδιο το στόμα τού λύκου, δηλαδή στην Αγγλία, μετά από την καταγγελία ομάδας δικηγόρων, να μην συμμετέχει αυτή η χώρα στην επιβολή παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας που προωθεί ο ΠΟΥ, δεδομένου, ότι τα 12 από τα 13 άρθρα αυτής τής συμφωνίας αντίκεινται στο αγγλικό δίκαιο. Μετά από την άρνηση τής Αγγλίας να συμμετέχει, αναμένεται να κορυφωθούν οι παγκόσμιες αντιδράσεις ενάντια στον ΠΟΥ, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη φάση για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας με κάθε παρεχόμενο μέσο.
    Η πρόσφατη απόφαση των BRICS να διευρύνουν τον αριθμό των χωρών, που συμμετέχουν σε αυτούς, στα πλαίσια τής αποδολαροποίησης τής παγκόσμιας οικονομίας, επισφραγίζουν την άμεσα επερχόμενη πορεία τού δολαρίου, ως χαρτί υγείας, που θα πεταχτεί στον κάλαθο χωρίς χρήση, διότι ξεβάφει. Σε αυτά τα πλαίσια οι πρόσφατες διακηρύξεις τού Προέδρου Πούτιν και τού Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η δυτική επιβολή συντομότατα πρόκειται να αποτελεί παρελθόν, προδιαγράφουν ένα επικήδειο λόγο για την επερχόμενη λήξη τού τέρατος, για το οποίον κάποιοι διορατικοί άνθρωποι με ενσυναίσθηση έψηναν κόλλυβα και χρόνια.
    Δεν υφίσταται αμφιβολία, ότι η καμπάλ πνέει πλέον τα λοίσθια. Όπως δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ένα τέρας που οδηγείται στην πλήρη καταστροφή, αναπτύσσει το μέγιστο τής μανιασμένης επιθετικότητας, που μπορεί να προβάλει, μέσα στην απόγνωσή του. Η επισιτιστική κρίση και οι επιπρόσθετες ψευτοπανδημίες, που ως ύστατη κραυγή απογνώσεως και μισανθρωπισμού προωθεί, δυστυχώς αναμένεται να επιφέρουν τούς τελευταίους πόνους και δάκρυα, τόσο στα ανθρωπάρια, που εξακολουθεί να σέρνει ως ρυπογόνες υπάρξεις πίσω από το σαράβαλό της, όσο και σε αναξιπαθούντες. Όμως είναι πλέον βέβαιο, ότι με αυτό τον τρόπο ρίχνει το τελευταίο τσιμέντο στην ταφόπετρά της, κορυφώνοντας την πόλωση των κοινωνιών εναντίον της. Από ότι διαφαίνεται, στην επικείμενη επέλασή τους η Συμμαχία Αντιδυνάμεων, οι μαχόμενες κοινωνίες και οι αντιστεκόμενοι λαοί μάλλον δεν θα χρειαστεί να κρατούν όπλα εναντίον τού τέρατος, που βρίσκεται σε πλήρη σήψη και αποσύνθεση, αλλά θα βαστάνε μπαγλαμάδες και μπαλαλάικες, για να τραγουδήσουν την απαλλαγή τής ανθρωπότητος. Πρόκειται και για την τελευταία ευκαιρία τού τσιόδρα, να πλασάρει τις τελευταίες μάσκες που του απόμειναν, για να μην ξεράσει ο κόσμος από την δυσοσμία ενός συρφετού, που ναρκωμένος μέσα στην φιλάρεσκη πώρωσή του χυμάει στο τελειωτικό βάραθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ28 Μαΐου, 2022 16:55

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΤΑΝΖΑΝΙΑ //
    ΟΠΩΣ (δεν) ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΚΕ ΑΛΕΣ ΕΒΡΑΗΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ //
    ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΕ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ (ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ) //
    ΟΙ ΤΑΝΖΑΝΟΙ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΕ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕ ΦΕΡΕΤΖΕ, ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΟ //
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΝΖΑΝΟΥΣ ΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ //
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και που υπέγραψαν, τι έγινε; Και που υπάρχει αυτή η διακήρυξη, θα μας σώσει; Είναι η διακήρυξη ανώτερη από μια απόφαση κράτους; Η Τανζανία, δίχως να γνωρίζω τότε σχετικό, προφανώς και είχε υπόβαθρο λόγω του προέδρου της και ήταν όλοι σύμφωνοι και ενημερωμένοι. Εδώ, που το 85% έχει εμβολιαστεί, έστω καθαρά για λόγους υγείας, βλέπει τη διακήρυξη σαν και δίχως νόημα. Και δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, ούτε να παρέμβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή