«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

RON PAUL (30/5/22): "Μην ανταλλάσσετε την πραγματική ελευθερία με την ψεύτικη ασφάλεια"


 

Οι αυταρχικοί πολιτικοί δεν έχασαν χρόνο χρησιμοποιώντας τους πρόσφατους πυροβολισμούς στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και στο Ουβάλντε του Τέξας για να δικαιολογήσουν νέες παραβιάσεις της ελευθερίας. Μόλις λίγες ημέρες μετά τους πυροβολισμούς στο Μπάφαλο, η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε νόμο για τη δημιουργία νέων γραφείων εγχώριας τρομοκρατίας στο FBI, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Αυτό είναι ένα βήμα προς την επίτευξη του μακροχρόνιου στόχου πολλών προοδευτικών να επικεντρωθεί το κράτος εθνικής ασφάλειας στους "εγχώριους τρομοκράτες" και τους "ακροδεξιούς εξτρεμιστές". Οι υποστηρικτές αυτών των προσπαθειών χρησιμοποίησαν την αναφορά του δράστη του Μπάφαλο στη "θεωρία αντικατάστασης" στο "μανιφέστο" του για να επιτεθούν σε εξέχοντες συντηρητικούς σχολιαστές, κυρίως στον Τάκερ Κάρλσον. Ο Carlson και άλλοι κατηγορούνται ότι διαδίδουν τη θεωρία συνωμοσίας περί αντικατάστασης, επειδή έχουν επισημάνει ότι η Αριστερά εδώ και χρόνια πανηγυρίζει για την επερχόμενη "αντικατάσταση" του λευκού πλειοψηφικού πληθυσμού. Ο στόχος είναι να στιγματιστούν, να εκφοβιστούν, ακόμη και να ποινικοποιηθούν όσοι εκφράζουν απόψεις ή γεγονότα που έρχονται σε αντίθεση με τους πολιτισμικούς μαρξιστές ή το κατεστημένο του Δημοκρατικού κόμματος.

Το να παρουσιάσουμε τον δράστη του Μπάφαλο ως συντηρητικό απαιτεί να αγνοήσουμε τον αυτοπροσδιορισμό του ως περιβαλλοντικού φασίστα και την περιφρόνησή του για τον "συντηρητισμό του Fox News". Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αγνοούν επίσης τη χρήση από τον δράστη του ίδιου νεοναζιστικού συμβόλου που χρησιμοποιείται από την ουκρανική ταξιαρχία Azov. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν θέλουν να συνειδητοποιήσει ο αμερικανικός λαός ότι τα φορολογικά του δολάρια υποστηρίζουν πραγματικούς ναζί στην Ουκρανία.

Η ώθηση για τη χρήση του αστυνομικού κράτους κατά των "ακροδεξιών εξτρεμιστών" υποστηρίζεται από πολλούς προοδευτικούς που (σωστά) αντιτίθενται στις καταχρήσεις των πολιτικών ελευθεριών του κράτους εθνικής ασφάλειας κατά των μουσουλμάνων και άλλων μειονοτήτων. Αντίθετα, πολλοί συντηρητικοί που έχουν υπερασπιστεί όλες τις παραβιάσεις της ελευθερίας που γίνονται στο όνομα του "παγκόσμιου πολέμου κατά της τρομοκρατίας", (σωστά) αντιτίθενται στην ομοσπονδιακή καταστολή των "δεξιών εξτρεμιστών".

Και οι δύο πλευρές αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι η παραβίαση της ελευθερίας οποιουδήποτε ατόμου αποτελεί απειλή για την ελευθερία όλων.

Τη σφαγή 19 μαθητών και δύο δασκάλων στο Uvalde του Τέξας ακολούθησαν εκκλήσεις για διευρυμένο έλεγχο της οπλοκατοχής από τον Πρόεδρο Μπάιντεν και άλλους επιφανείς πολιτικούς. Μεταξύ των προτάσεων που διατυπώθηκαν είναι μια νέα ώθηση για ομοσπονδιακούς νόμους με κόκκινη σημαία. Οι νόμοι περί κόκκινης σημαίας επιτρέπουν στις αρχές επιβολής του νόμου να παίρνουν τα όπλα κάποιου χωρίς τη δέουσα διαδικασία με βάση τον απλό ισχυρισμό ότι ένα άτομο ενέχει κίνδυνο βίαιης συμπεριφοράς. Παρά το γεγονός ότι είναι αντισυνταγματικοί, εύκολα καταχρηστικοί και αναποτελεσματικοί στην αναχαίτιση των βίαιων εγκλημάτων, οι νόμοι Red Flag απολαμβάνουν ευρεία διακομματική υποστήριξη. Για παράδειγμα, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε την πολιτική "πάρτε πρώτα το όπλο και μετά ανησυχείτε για τη δέουσα διαδικασία".

Αν το Κογκρέσο εννοούσε σοβαρά την προστασία της ελευθερίας και της ασφάλειας, θα περνούσε τη νομοθεσία του αντιπροσώπου του Κεντάκι Thomas Massie για την κατάργηση του "Νόμου του 1990 για τις σχολικές ζώνες χωρίς όπλα". Αυτός ο κακοδιατυπωμένος νόμος αφήνει τα παιδιά ανυπεράσπιστα απέναντι σε μαζικούς εκτελεστές που δεν αποτρέπονται από τις κακές τους προθέσεις από τις πινακίδες "Ζώνη χωρίς όπλα". Το βίντεο που δείχνει την αστυνομία του Uvalde όχι μόνο να στέκεται έξω από το σχολείο, αλλά και να χτυπάει γονείς που προσπαθούσαν να προστατέψουν τα παιδιά τους ενισχύει τη σημασία του να επιτραπεί στο προσωπικό των σχολείων να προστατεύει τους εαυτούς του και τους μαθητές του με την οπλοφορία.

Η επέκταση του αστυνομικού κράτους για την "παρακολούθηση" του ακροδεξιού εξτρεμισμού και η παροχή στην κυβέρνηση νέων εξουσιών για να αρνείται σε νομοταγή άτομα την πρόσβαση σε πυροβόλα όπλα μας κάνει λιγότερο ασφαλείς και λιγότερο ελεύθερους. Αντί να επιτρέπουμε στους πολιτικούς να χρησιμοποιούν τις μαζικές εκτελέσεις ως δικαιολογία για την περαιτέρω επέκταση των εξουσιών τους, πρέπει να επιμείνουμε να καταργήσουν όλους τους ομοσπονδιακούς νόμους που ανταλλάσσουν την πραγματική ελευθερία με την ψεύτικη ασφάλεια, ξεκινώντας από τους USA FREEDOM Acts (παλαιότερα γνωστούς ως USA PATRIOT Act) και τον λεγόμενο Safe and Gun Free Schools Act.

 

ronpaulinstitute.org 

 

 

11 σχόλια:

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ`Ι`ΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΤΑ ΚΟΝΦΛΕ`Ι`ΚΣ,ΤΑ ΚΟΥΑΚΕΡ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΗ( ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή) ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ...............
    ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΥΛΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ(ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ)
    ΟΧΙ ΕΓΩ..............

    ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.......
    https://twitter.com/NiCoLeEliSei1/status/1530409638537068544?cxt=HHwWgICwnabdjb0qAAAA

    ===============
    25-5-22 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΥΛΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ(ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ)
    στο κανάλι BETTY DIRECT

    https://www.youtube.com/watch?v=35f0zsOuYr4

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΗΣ KAI ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΑΚΕΡ ME
    ΜΕTΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 18:00 ----- 21:04

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ανευ Μογγολων) σε ολους τους αγαπητους αναγνωστες //
    ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1-6-22 ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΡΘΙΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (τον Μπιντε) ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (διοτι τον θεωρει ΒΑΛΤΟ ΚΕ ΔΟΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΒΡΑΗΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ) ΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ //
    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1η Ιουνιου 2022, Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΕ ΑΘΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (απο τους 30 υπουργους, οι 25 ινε Εβραιοι), ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ
    "Ισραηλινοί αγοράζουν χιλιάδες στρέμματα γης στα Κατεχόμενα"
    Το Ισραήλ, το οποίο έχει στείλει στρατεύματα στη Νότια Κύπρο για ασκήσεις, ιδρύει εταιρείες και αγοράζει μεγάλες εκτάσεις σε όλο το νησί."

    https://warnews247.gr/anisychia-stin-tourkia-to-israil-engyitis-asfaleias-tis-kyprou-israilinoi-agorazoun-chiliades-stremmata-gis-sta-katechomena/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχαλης Σκορπιος01 Ιουνίου, 2022 17:56

    Σημερα στο σουπερ υπαληλοι πελατες με μασκεςμε κοιταγαν σαν εξωγηινο ηταν και μια γιαγια με την μασκα κατω απο την μυτη κρατωντας δυο πακετα μακαρονια Νο 6 και ο τροπος που με κοιταγε νομιζα οτι θα κανη το σημειο του σταυρου με τα πακετα και θα πη ξορκισμενος με τον απηγανο τα μακαρονια δηλαδη χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε αααχχχχ Κωστη δεν υπαρχη σωτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε - μην συγχυστώ- τα έφαγα στη μάπα κι εγώ σήμερα..

      Διαγραφή
    2. Αυτά που λέτε δεν είναι τίποτα έχουμε έναν μαλ@@@ στη γειτονιά που σήμερα φώναζε σε γείτονες ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΒ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ 4 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΛΕΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ και φυσικά με 40 βαθμούς στον ήλιο φορούσε τη μάσκα μέχρι τα μάτια και ήταν μόνος του στον δρόμο και περπατούσε φωνάζοντας... ακούτε να βάλουν πάλι τις μάσκες για να μην κολλήσουν λέπρα... θα τρελλαθώ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  5. Rebel News: Μια ματιά στα «μαγαζιά» του Νταβός τις μέρες της συνόδου.
    https://oaskhths.blogspot.com/2022/06/rebel-news.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    «Η Τουρκική εταιρεία ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΛ αγόρασε την Ελληνική εταιρεία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ για 6,2 εκ. ευρώ».
    https://www.militaire.gr/to-xepoylima-ellinikis-etaireias-se-toyrkoys-quot-gia-6-2-ek-eyro-quot-grafei-o-pr-emfietzogloy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως αποβλακώνουν τα πρόβατα:
    Τ.Θεοδωρικάκος: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν βάσεις τρομοκρατών αυτό είναι γνωστό και παραδεκτό από όλους»!!!!!
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/t-theodorikakos-stin-ellada-den-yparxoun-vaseis-tromokraton-ayto-einai-gnosto-kai-paradekto-apo-olous/
    Μετά από αυτές τις διευκρινιστικές δηλώσεις, γυρίστε πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο σας άφοβα… και μην ενοχλείτε την “αγία οικογένεια”:
    Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=XIb2BiBxvWM&t=4s
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΓΚΟΥΤ.......ΑΝΤΙΓΟΝΗ.......ΓΚΟΥΤ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή