«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Συνέντευξη Εμφιετζόγλου στο valuenews.gr για Εθνικά και οικονομικά θέματα και την ίδρυση του κόμματός του.

Σχόλιο Διόδοτου: Είναι ο μόνος σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα, ο οποίος θα μπορούσε να ενώσει όλα τα αυθεντικά (π.χ. Κίνημα21, ΝΙΚΗ, ...) πατριωτικά κόμματα. Συνιστούμε να το σκεφτεί.

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 'ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ', ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ.

41 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με το σχόλιο του Διόδοτου και επαυξάνω!
    Και δεν παύω να αναρωτιέμαι: Γιατί ακόμη και τούτη τη στιγμή που η αγανάκτηση χτυπάει ταβάνι, που όλο και περισσότεροι εγκαταλείπουν τα "παραδοσιακά" κόμματα, εξακολουθεί να διχάζεται ο λεγόμενος "αντισυστημικός χώρος" σε κόμματα, κοματάκια και κομματίδια!!
    Τι στην ευχή;; ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;;
    Εκτός και αν τελικά μας δουλεύουν όλοι και είναι τα "αμορτισέρ" του συστήματος! Περιμένουμε να το αποδείξουν! Αν εξακολουθούν να το παίζουν "μοναχικοί σωτήρες", τους πρέπει μια μεγαλόπρεπη μούντζα! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΑΝΑΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ' ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΙΔΕΙΑ Ν' ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΑΣ ΚΙ' ΑΡΧΗΓΕΙΑΝ.
      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΛΗΝ

      Διαγραφή
  2. Ακριβως ετσι. Η ενοτητα στην πραξη...
    Να φανει καποιο φως αν και εφοσον εμεις οι εναπομειναντες...βλεπουμε φως.
    Να σπασουν και καποιες μουρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα με τρελλάνεις εσύ... Ποιός μωρέ θα σώσει την Ελλάδα; Ο κολλητός του γεροΕφιάλτη; Ο επιχειρηματίας που χρωστάει στην Εφορία κάποια εκατομμύρια και δεν πληρώνει; Ο άνθρωπος που ΔΕΝ μπορεί ούτε να μιλήσει;;; Ο 86χρονος, που κοιμάται όρθιος; Βρε, θα μας παλαβώσεις εσύ, και λυπάμαι για το σχόλιο της Δανάης... Ρε, πάτε καλά;;; Ποιό ΚΙΝΗΜΑ 21; Αυτό που μπροστά σε κόσμο, ο πρόεδράς τους είπε πως δεν έχει πρόβλημα να έχει και μασσόνους; Ποιά "ΝΙΚΗ"; Καλός και άριστος ο Νατσιός ως εκπαιδευτικός και μέχρις εκεί... Αυτός που έχει γυρίσει δέκα κόμματα; Ας σας πει ο Νεκτράριος Δαπέργολας, τι εστί Νατσιός... Δεν έχετε ακόμα καταλάβει πως όλοι αυτοί είναι για το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποπάκι μας,

      σεβαστή η δική σου γνώμη, όμως.. όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο, που πολλοί πατριώτες τον είχαν αποκαλέσει (προ πτώχευσης του ομίλου ΜΗΧΑΝΙΚΗ) και «τελευταίο Έλληνα εθνικό ευεργέτη», να τον χτυπάνε με ειρωνεία και εμπάθεια, κάτι πορνοφυλλάδες σαν το "πρώτο ανάθεμα" και τον "ριζοκλάστη", ..αυτό μού δίνει έναν παραπάνω λόγο να συνεχίσω να τον εκτιμώ. Κι εξάλλου, το βίντεο το οποίο πρότεινα (και στην ουσία παρουσιάζω) είναι άρτιο και με βρίσκει καθ' όλα σύμφωνο. Γνωρίζω για την ίδρυση κόμματος από το Δεκέμβριο, απλώς τώρα μού δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια αναφορά, για συγκεκριμένο λόγο. Ο Διόδοτος έχει δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει η κατάλυση αυτού του πορνοπολιτεύματος (κοινοβουλευτισμός), καθώς και τα παράγωγά του, κόμματα, εκλογές. Όμως, αυτό δεν μάς εμποδίζει, αν θεωρούμε ότι κάποιος έχει τις ικανότητες να ενοποιήσει κάποια υποψήφια πατριωτικά κόμματα (όχι Μπατριωτικά-φάιλους και σαμαρομπογδάνους), τότε οφείλουμε να παρουσιάσουμε/ενημερώσουμε τον κόσμο για αυτή την εκδοχή. Γι αυτό άλλωστε βρήκα την ευκαιρία να παραινέσω τον κ.Εμφιετζόγλου προς αυτή την κατεύθυνση.

      (Σημ. προς τους αναγνώστες: Απευθύνθηκα προς την Καλλιόπη Σουφλή των Αττικών Νέων, και σάς ενημερώνω γι αυτό επειδή αντί του ενεργού συνδέσμου "Καλλιόπη Σουφλή", από κάποιο τερτίπι της γκουγκλ εμφανίστηκε το προσωπικό της email)

      Διαγραφή
    2. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι απλό: Από το 1999 στο κουρμπέτι της δημοσιογραφίας και με δικη μου εφημερίδα στην Ανατολική Αττική, έμαθα πως παίζεται το παιχνίδι του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ στην τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία είναι το πρώτο σκαλί προς την κεντρική πολιτική σκηνή.

      Αυτό μου δίνει την δυνατότητα να κρίνω μια ολιά πιο αντικειμενικά από τον κάθε πολίτη.
      Δεν το γράφω εγωιστικά, γιατί είμαι φανατική της άποψης πως "εν οίδα ότι ουδέν οίδα", αλλά αφενός μεν τυγχάνει να έχω δικούς μου έμπιστους ανθρώπους σε κάποια πόστα και να πληροφορούμαι το ποιόν του καθενός που θέλει να πολιτευθεί, αφετέρου αρκετούς από τους ιδρύοντες κόμματα και κινήματα τους έχω γνωρίσει προσωπικά. Δεν στηρίζομαι στις απόψεις των διαφόρων ΜΜΕ... Στηρίζομαι σε προσωπικές απόψεις και σε απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύομαι.
      Λυπάμαι όχι που θα απογοητευθείς Κωστή μου στην πορεία, αλλά λυπάμαι, γιατί έχεις ένα αξιόλογο ιστολόγιο, με αναγνώστες που εμπιστεύονται την άποψή σου και ίσως προβάλλοντας πρόσωπα ανάξια εμπιστοσύνης, οδηγήσεις κάποιους από αυτούς σε λάθος επιλογές.

      Κωστή μου, ως ιστολόγοι, έχουμε τεράστιες ευθύνες σ' αυτά που αναρτάμε και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

      Όσο θέλεις εσύ την κατάλυση αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος με τους ψευτομπατριώτες, άλλο τόσο την θέλω κι εγώ.

      Τυγχάνει όμως να έχω την χειρίστη άποψη και για τον εν λόγω, και για τους άλλους τους οποίους αναφέρεις.

      Και για να μην πολυλογώ, το σύστημα δεν πρόκειται να πέσει ούτε από Εμφιετζόγλους, ούτε από Μπεχλήδες, ούτε από Νατσιούς... και όποιος πολιτεύεται με το υπάρχον πολιτικό σύστημα, είναι ένας ακόμα λαγός του συστήματος, με σκοπό το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ των οβριών που κυβερνούν ως μυστική κυβέρνηση την Πατρίδα μας και δυστυχώς επενδύουν στην καλή προαίρεση κάποιων ή στην αφέλεια της πλειοψηφίας.

      Κατά τα λοιπά, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του και είναι σεβαστή.
      Σεβαστή η άποψη, σεβαστή όμως και η εμπειρία... και η εμπειρία είναι πολύτιμος θησαυρός για όποιους την κατέχουν και δεν παρασύρονται από ... ψεύτικα φωτάκια...

      Διαγραφή
    3. To λάθος μου Πόπη μου, στην προηγούμενη απάντησή μου, είναι που ξέχασα να προσθέσω κάτι - ή μάλλον.. να αποσαφηνίσω:
      Ναι, έχει βουίξει ο τόπος ότι κόμματα σαν αυτά που ανέφερα (και αυτά τα δύο μαζί) , μούγκα στην στρούγκα όταν τούς απευθύνουν την ερώτηση "αν έχουν μασώνους μέσα στο κόμμα τους".
      Πρόθεσή μου λοιπόν, μέσα από τον Διόδοτο, είναι να παραινέσω όσα καθαρά μέλη αυτών των κομμάτων (δηλ. όχι ενταγμένα σε μασωνίες κ.ά. σχετικά) να προσχωρήσουν σε έναν ενιαίο φορέα-υπερκόμμα-πατριωτικό, με την πρώτη ευκαιρία αν κλιθούν, είτε ο Εμφιετζόγλου είναι αυτός που θα τούς το ζητήσει, είτε ο Γιαννακόπουλος π.χ., είτε οποιοσδήποτε άλλος που ίσως εμφανιστεί και έχει ήδη αγαπηθεί για την ειλικρίνειά του από τους νουνεχείς Έλληνες.

      Κατά τ' άλλα, δεν διαφωνούμε σε κάτι. Και σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβασή σου!

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω Εάν Βοηθάω...

      Εκπροσώπηση της Πατριωτικής Ένωσης
      στη βράβευση του Άλμπερτ Μπουρλά

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%91-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%9b%ce%91-%ce%a3%ce%a5%ce%93%ce%a7%ce%91%ce%a1%ce%97%ce%a4%ce%97%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%a3/

      Διαγραφή
    5. @ ανώνυμον 01:05

      Πραγματικά απογοητευτικό.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 01:05, φυσικά και βοηθάς και μάλιστα επιβεβαιώνεις με στοιχεία ότι ΚΑΙ ο Εμφιετζόγλου, είναι ένα από τα κομματίδια που δημιουργήθηκαν για να ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

      Θα προσθέσω και δυο στοιχεία ακόμα τα οποία κατά την άποψή μου είναι σημαντικά και ενδεικτικά όλων αυτών των κομμάτων... το πρώτο αφορά στον Εμφιετζόγλου.
      Δείτε την εικόνα που έχει στο φατσοβιβλίο ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και θα αντιληφθείτε πολλά. Είναι μαζί με τον ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟ... !!! https://www.facebook.com/Emfietzoglou/

      Το δεύτερο στοιχείο και το βασικότερο κατ' εμέ: ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ και τους οβριούς που κυβερνού την Ελλάδα.

      Κόμμα που δεν καταδικάζει την Μασσονία, τον Εβραιοσιωνισμό και τους οβριούς που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την Ορθοδοξία και την Πατρίδα, είναι ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ, που λέει και ο αξιαγάπητος φίλος Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

      Απλές σκέψεις που θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας, πριν αναδείξουμε το οποιοδήποτε κόμμα και τον πρόεδρά του... (συνειδητή η γραφή "πρόεδρα", γιατί ένα ξεφτίλισμα το θέλουν όσοι έχουν δημιουργήσει τέτοια κομματίδια).

      Υ.Γ. Κωστή μου, αν δεν προσέχεις κάτι τέτοιες "λεπτομέρειες" σ' αυτούς που κάνουν κόμμα, θα απογοητεύεσαι συνεχώς... κι εγώ, θα σου βάζω τις φωνές, γιατί εμείς οι ιστολόγοι, έχουμε τεράστια ευθύνη όταν προβάλουμε κάποιους ως ... "πατριώτες"...

      Διαγραφή
    7. Ποπάκι μου σε ευχαριστώ, θα έχω τα πάντα υπ' όψιν όσο μπορώ.
      Καλημερούδια!!!

      Διαγραφή
    8. Κωστή, παρακολουθώντας όλα τα μικρά κομματίδια που πετάγονται σαν μανιτάρια στην εποχή του κορονογιού, έχω να πω πως κανένα δεν καταδικάζει την εβραιουργία... κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους...

      Διαγραφή
    9. Θα συμπληρώσω κάτι πολύ σημαντικό το οποίο συνέβη ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, παρουσία μου και με πολλούς μάρτυρες λιαν έγκριτους ως προσωπικότητες και πολύ γνωστούς: Όταν ερωτήθη ο Ζώης Μπέχλης, αν γνωρίζει πως στο κόμμα του υπάρχουν σε καίριες θέσεις ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΙ, δήλωσε πλήρη άγνοια, αλλά δεσμεύτηκε να το εξετάσει...

      ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ!!!

      Απορώ με τον Διηνέκη... και αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν να μην έχει πάρει χαμπάρι τίποτε και να υπερασπίζεται μετά μανίας το κίνημα 21 του Μπέχλη;;;

      Γι αυτό φωνάζω πως από κάποιους γίνεται πολύ μεγάλη ζημιά προωθώντας ή προβάλοντας "μπατριώτες και μπατριωτικά κόμματα"...

      Διαγραφή
  4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Πραγματι, ινε καταπληκτικο ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ ΚΕ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 85 ΧΡΟΝΩ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟΥΣ. ΙΝΕ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ //
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΘΩΣ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ //
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ //
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ (εκτος αν ινε καπια της προκοπης εκει μεσα, οποτε να παμε να ενωθουμε). ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ //
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ . . . //
    ΚΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΑ . . .
    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ . . . //
      ΚΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΑ . . . ". Τα είπατε όλα...

      Διαγραφή
    2. Καλό είναι πριν γενικεύσουμε να δούμε το ποιόν του ανθρώπου. Ας λάβει κανείς υπ' όψιν του την πατριωτική του δράση με προσωπικό οικονομικό αλλά και επιχειρηματικό κόστος. Χρηματοδότησε τη δημιουργία του πομακικού λεξικού και αλφαβηταρίου για την απαγκίστρωση των πομάκων από το τουρκικό προξενείο. Έφτιαξε βιβλιοθήκη σε σχολείο της Κορυτσάς, έχει χρηματοδοτήσει σωματεία Ποντίων και πατριωτικά σωματεία, ίδρυσε τον φορέα Αβέρωφ ΙΙ για τη συγκέντρωση κονδυλίων για την αγορά ενός πολεμικού πλοίου για το ΠΝ, κατασκεύασε το πολιτιστικό κέντρο για τους Έλληνες της Μαριούπολης... Και πόσα άλλα δε γνωρίζουμε, μιας και ο άνθρωπος είναι σεμνός και δεν προβάλλει διαρκώς τη δράση του.

      Διαγραφή
    3. Καλά κι άξια όλα αυτά, αλλά υπάρχουν κι άλλα τόσα που αμαυρώνουν την εικόνα του... Αν σ' όλα αυτά προστεθεί και η ηλικία του... ας είμαστε λίγο συνετοί γι αυτόν που θέλουμε ως σωτήρα της Πατρίδας μας... Ξέρετε τι σημαίνει πρωθυπουργός μιας χώρας που δεκαετίες τώρα βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο; Γνωρίζετε με τι θεριά πρέπει να τα βάλει σ' ένα σύστημα τόσο σάπιο; Λίγος ρεαλισμός, χρειάζεται... μην είμαστε αιθεροβάμονες;;;

      Διαγραφή
  5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ24 Μαΐου, 2022 09:30

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ? ΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ-ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ // Πες μας ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΕ ΠΕΘΑΝΕ // ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ «ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ» ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΑΝΤΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΦΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-5-22 // ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΝΕ ΨΕΥΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΟΣ ΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΧΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κατέβασαν την ανακοίνωση... κατάλαβαν πως έκαναν χοντρή μακακία και θα τους έκραζαν και οι πέτρες...

      Και μόνο η παρουσία του εκπροσώπου του κόμματος στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΠΟΥΡΛΑ, λέει πολλά...

      ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΒΡΙΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ...

      Τρέξτε πρόβατα να ψηφίσετε τους ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
  6. φιλε κωστα συγνωμα για το σχολιο αλλα εδω θα βαλω κοντρα ..ΔΕΝ ΧΡΕιΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟ(Ω)ΜΜΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ///////////ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΥΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ........///ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ...ΠΟΙΟς ΘΑ ΑΝΤΙΚΤΑΣΤΗΣΕΙ ....ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΘ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ??ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ BIG TIME . ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ .ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΙ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟς ΤΗς ΚΩΛΟΤΡΥΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ .

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΓΑΙ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑς ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ .Η ΑΞΙΑ ΕΝΟς ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΗΛΙΟς .ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΜΕ ΤΙ ΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ .ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΓΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΙ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τωρα να βρισω;;;; που πα ρε καραμητρο με το να ποδι στον ταφο,να σωσεις την ελλαδα;;;;εσυ δεν μπορεσες να κρατησεις μια εταιρεια ,θα νοικοκυρεψεις τον τοπο;;;;ρεεεεε θα τρελλαθουμε τελειως;;;;;αντι να κατσεις με το χαμομηλακι σου ,την πανα βρακακι σου,πας να κανεις τι;;;;λοιπον το πηρα αποφαση, θα κανω κομμα ΄΄΄΄το κλουβι με τις τρελλες'''',εγω θα σας σωσω......χαχαχαχαχαχα ..ελληναραδες ρεεεε,την τσεπη μας τον κωλο μας,κι ασε τους αλλους να κουρευονται......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣
      Όπως πάντα μάς φτιάχνεις τη μέρα με το χιούμορ σου Σουλάκι.
      Μάκια, Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Σουλίτσα, να βρίσεις... να βρίσεις μπας και υπάρξει αφύπνιση...
      Το λοιπόνου, φιλενάδα, θα κάνουμε κι εμείς ένα κόμμα "ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ", και θα σχίσουμε... θα τους εξαφανίσουμε όλους... θα φάνε τη σκόνη μας... Σου έχω έτοιμο και τον κατάλογο και το κλουβί... χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. λοιπον αλλαζουμε πλευση,θα κανω κομμα ολιστικο.....ειπε ο μητσοτακης γαμιεσαι,να μη μας νοιαζουν τα λεφτα αλλα να ζουμε σφαιρικα,και ολιστικα...αυτος που με λεφτα δικα μου, δικα σου, ολων μας,πηρε το πρωθυπουργικο αεροσκαφος και πηγε αμερικη να δει αγωνα μπασκετ μαζι με την πατσαβουρα του....μιλαμε για ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ....μας κανει και μαθημα οτι δεν εχουν σημασια τα λεφτα,ρε ΑΥΝΑΝΑ ρε ΚΥΝΤΑΙΡΕ δωσε μου εμενα τα λεφτα και συ να φας σκατα ,οπως οι περισσοτεροι ελληνες,,...ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΙΣΤΙΚΕ ΚΗΦΗΝΑ,,......Σουλα

      Διαγραφή
    4. Σούλα, μην τα γυρίζεις... το κλουβί με τις τρελλές έγραψες πως θα φτιάξεις, κι εγώ ήδη κατασκεύασα το κλουβί, μάζεψα και μερικές τρελλές και περιμένω κι άλλες... Δηλαδή, τσάμπα κόπο έκανα;

      Διαγραφή
    5. ποπη,ε, ξερεις, να,προσπαθω να ειμαι στη σωστη πλευρα της ιστοριας[σαν τον ..που γαμιεται] αλλιως δε θα γινω αρχηγος κομματος...αλλα τωρα θα κανω [ποοοολυ μοδα] κωλοτουμπα και θα κανω το κλουβι,μιας και το ετοιμασες....κι εχω κατι '''αστερια''' στη γειτονια μου,μμμμμμ...θα γελασει ,[κυριολεκτικα ομως] και το παρδαλο κατσικι.....εσυ θα εισαι εκπροσωπος τυπου,εγω ,ναι εγω,παντα εγω,[τσαγανεας] αρχηγος,η λουλουκα υπουργος αμυνας,να κραταει τα μποσικα με τα μεμετια.....[αν βγαλεις ακρη χεσε με] χαχαχαχαχαχαχα....Σουλα

      Διαγραφή
    6. Ζαλίστηκα από τις κωλοτούμπες σου... Είπαμε... το κλουβί με τις τρελλές... τέρμα... Προσπαθώ να φανταστώ την λουλούκα υπουργό άμυνας και ... δεν... δεν μου βγαίνει βρε παιδάκι μου... Μήπως να την κάνεις υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων;;; Σου έχω άλλη για υπουργό άμυνας... τη ΡΙΤΑ...

      Υ.Γ. Ωχ Παναγιά μου... από τον παππού με τις πάνες βρακάκι ξεκινήσαμε στο κλουβί με τις τρελλές καταλήξαμε...
      Είμαστε ... διασπαστικά στοιχεία στην μεγκάλη μπατριωτική ένωση... χεχεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    7. προχωρα ειμαστε οι καλυτερες τρελλες...ποιος θα τολμησει να τα βαλει μαζι μας...σκεφτομαι και το καλλλλλλο μου,να αξιοποιησω...α στο διαλο θα την ψωνισω και θα βγαζω λογους απ το μπαλκονι μου,κι απο κατω ο γιουρι να κουναει το κεφαλι του δεξια αριστερα....πολυ θελει ο ανθρωπος;;;;XIXIXIXI.,,,Σουλα

      Διαγραφή
  8. Σημερα επικοινωνησα με τα γραφεια της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ // Μου ειπαν οτι "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ" // Ολοι γνωριζουμε τι καθηκι ινε ο Χιος. Προσπαθει να ανταγωνιστει σε απατη, ψευτια κε συκοφαντια τους αλους λεχριτες του ξευτελισμενου εληνικου τυπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που γράφετε, αλλά θα ρωτήσω, ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ;;; Θέλω στοιχεία... και αποδείξεις...
      Για τα υπόλοιπα που γράφετε περί Χίου, συμφωνώ...

      Διαγραφή
    2. Λένε μπούρδες!!!
      Το "μακελειό" έχει και σύνδεσμο μέσα στην ανάρτηση (που αναφέρει ο "ανώνυμος 24/5 01:05" που όταν τον πατήσεις κατεβαίνει αυτόματα ένα αρχείο WORD με την ανακοίνωση του κόμματος:
      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
      Γραφείο Τύπου
      Δελτίο Τύπου
      α. α.:93/23.05.2022
      Εκπροσώπηση της Πατριωτικής Ένωσης
      στη βράβευση του Άλμπερτ Μπουρλά
      Την Κυριακή 22/5/2022 έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης η απονομή Τιμητικής Διάκρισης στον Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της φαρμακευτικής Εταιρίας Pfizer. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία όλων των αρχών της πόλεως, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου φίλιας Ελλάς-Ισραήλ. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Φίλιας Ελλάς- Ισραήλ. Ο κ. Μπουρλά, εμφανώς συγκινημένος καταχειροκροτήθηκε και έγινε αποδέκτης αγάπης και συγχαρητήριων των συμπολιτών του. Ο Καθηγητής κ. Θεοχάρης Ταντανάσης εκπροσώπησε την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και τον Προέδρο αυτής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και μετέφερε συγχαρητήρια και ευχές εκ μέρους του.
      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
      Γραφείο Τύπου
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Ε ρε γλέντια... Μετέφεραν στον Μπουρλά τα συγχαρητήρια και τις ευχές εκ μέρους του πρόεδρα... Δηλαδή, για να καταλάβω... μετέφεραν στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ, τα συγχαρητήριά του... και τις ευχές του (!!!) να δολοφονήσει κι άλλους με το θανατηφόρο μπόλι του...

      Να πηδηχτώ τώρα, ή μετά από το παράθυρο;

      Παίδες, από τις λεπτομέρεις τους πιάνεις τους... "μπατριώτες"...
      Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τα κορόϊδα που θα τους ψηφίσουν...

      Υ.Γ. Και για όσους αναρωτιούνται "μα γιατί δεν ενώνονται", η απάντησή μου είναι σαφής: ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

      Αν μετά δώδεκα χρόνια στα μνημόνια, δεν έχουμε αντιληφθεί το αυτονότητο, τότε είμαστε ένας ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ και καλά κάνουν οι αόρατοι μαριονετίστες και ρίχνουν στην αρένα δεκάδες κόμματα και κομματίδια...

      Διαγραφή
  9. Ζήτω ο Εμφιετζόγλου.
    Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτος ο συνδεσμος ινε γνωστος απο την Κυριακη το βραδυ 22-5-22. Κε πολυ υποπτος. Αν δει κανεις την σημαια πανω-πανω ινε εντελως ξεθωριασμενη, σαν να προερχεται απο ΓΡΑΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ιτε φαξ. Ο συκοφαντης να αποδειξει οτι το κειμενο του ινε αληθινο κε οχι ο Προδρομος οτι δεν ινε ελεφαντας //
    Μου κανει ομως εντυπωση το γεγονος οτι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΛΕΧΡΙΤΗ ΧΙΟ, που για μερικους ψηφους στο αποκομα του, ινε ικανος να συκοφαντησει κε την ιδια τη μανα του //
    Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΜΟΝΟ ΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 85 ΧΡΟΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ, ΙΝΕ ΑΞΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ. Εμεις στην ηλικια του θα ημαστε κρεμ-καραμελε //
    ΤΕΛΟΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΕ ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ //
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΙΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ (ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ) //
    ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ «ΕΛΗΝΕΣ ΚΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ . . . ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς για το δελτίο τύπου;
      Γιατί εγώ βλέπω φάτσα κάρτα τον γυναικολόγο Θεοχάρη Ταντανάση δίπλα στον Μπουρλά..

      Διαγραφή
    2. Πάντως, μού κάνει μεγάλη εντύπωση το εξής:
      Εντελώς τυχαία εντόπισα αυτό το βίντεο με την συνέντευξη του Εμφιετζόγλου, η οποία πρέπει να έγινε την προηγούμενη Τετάρτη 18 Μαΐου. και αποφάσισα να το βάλω Δευτέρα 1μισι το μεσημέρι.
      Και τσουπ!.. νά σου και ο Χίος. 9ΜΙΣΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ.. βάζει αυτή την ανάρτηση με την συκοφαντία για τον Εμφιατζόγλου. ΤΥΧΑΊΟ??...

      Διαγραφή
    3. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

      https://www.elora.gr/portal/patriotikos-xoros/296-epistoli-emfietzoglou-stin-eleytheri-ora

      Διαγραφή
    4. ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 25 Μαΐου, 2022 00:30 :

      Πριν βιαστεί κάποιος να ειρωνευτεί "Σιγά μην το Μακελειό διαβάζει Διόδοτο..", σάς πληροφορώ ότι διαβάζει και παραδιαβάζει και μάλιστα καθημερινά. Έχει αναδημοσιεύσει από εμάς πάνω από 10 αναρτήσεις, από το 2017 και συνεχίζει. Μάλιστα βάζει και "πηγή: Διόδοτος" (χωρίς ενεργό σύνδεσμο, ας είναι..), οφείλω να το αναγνωρίσω, σε αντίθεση με το προνιούς που μόνο κλέβει, αλλάζοντας λίγο το κείμενο για να μην καρφώνεται.

      Διαγραφή
    5. Κωστή μου, βλέποντας το δελτίο τύπου του Εμφιετζόγλου στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, δεν έχω παρά να πω πως αηδίασα...

      Αυτός ο άνθρωπος θέλει να σώσει την Ελλάδα... αυτός που ενώ συμμετείχε δι αντιπροσώπου του στη βράβευση του δολοφόνου, γίνεται ρόμπα ξεκούμπωτη με το ... "κατά λάθος" εκδοθέν δελτίο τύπου.

      Γι αυτό σου λέω... άς τα να πάνε στο διάολο όλα τα κόμματα και τα κομματίδια...

      ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ.
      ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Υ.Γ. Φιλική παραίνεση: Μην ξαναπροβάλεις κανένα κόμμα ή κίνημα, αν δεν ψάξεις πρώτα τις απόψεις του για την Μασσονία και τον Εβραιοσιωνισμό.

      Διαγραφή
    6. Πολύ καλή συμβουλή! Ειδικά όσον αφορά τον Εβραιοσιωνισμό. Στο θέμα της μασωνίας μού έχουν έρθει από αρκετές πηγές, πληροφορίες ότι και εκεί μέσα στις στοές είναι χωρισμένοι στα δύο. Υπάρχουν παραπλανημένοι πατριώτες που εγγράφονται εκεί για ενδυνάμωση των προσπαθειών τους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Τελικά όμως στιγματίζονται και φυσικά καπελώνονται από το κυρίως ρεύμα που είναι ξενόφερτο, ανθελληνικό και αντίχριστο. Δυστυχώς!

      Διαγραφή