«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Η Young Leader του Klaus Schwab, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: σύμβολο της καταστροφής της δυτικής άρχουσας τάξης.


 

Η υστερία των Ευρωπαίων ηγετών και των δυτικών μέσων ενημέρωσης δεν έχει όρια από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν η Ρωσική Ομοσπονδία ξεκίνησε την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία. Κάθε μέρα φέρνει μια νέα δέσμη σαρωτικών δηλώσεων από δυτικούς ηγέτες που δείχνουν ότι έχουν χάσει κάθε διαύγεια και διάκριση. Επικεφαλής αυτής της λυσσασμένης αγέλης δεν είναι άλλη από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, την οποία έφερε η Άνγκελα Μέρκελ επικεφαλής της Επιτροπής για να αποφύγει τα προβλήματα που θα προέκυπταν από τις πολυάριθμες συγκρούσεις συμφερόντων και τις ατασθαλίες που αμαύρωσαν τη θητεία της στο γερμανικό Υπουργείο Άμυνας.

Πράγματι, η Ursula von der Leyen έχει την τάση να αναμειγνύει την οικογένειά της με την πολιτική της καριέρα και να εμπλέκει τους συγγενείς της στην υλοποίηση συμβάσεων με τεράστια κέρδη, όπως οι συμβάσεις που ανέθεσε το Υπουργείο Άμυνας όταν ήταν υπουργός εκεί, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τις οποίες υποτίθεται ότι θα διερευνούσε η εξεταστική επιτροπή της Bundestag. Αλλά, για κακή της τύχη, τα μηνύματα κειμένου και το ιστορικό συνομιλιών της φον ντερ Λάιεν που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία εξαφανίστηκαν από το τηλέφωνό της. Αυτή η χοντροκομμένα ανίκανη τευτονική μεγαλοπρεπής δεν είναι λιγότερο πονηρή για να σβήσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της "αδιακρισίας" της.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν είναι μόνο ανίκανη, αλλά είναι επίσης βυθισμένη σε πλήθος ατασθαλιών. Αυτά ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου στη Γερμανία, όπου σπούδασε ιατρική και όπου δίδασκε ο σύζυγός της. Το 2015, ο ιστότοπος κατά της λογοκλοπής VroniPlag Wiki ανακάλυψε ότι το 43,5% της διδακτορικής της διατριβής ήταν αντιγραμμένο. Αρκετοί διακεκριμένοι Γερμανοί ακαδημαϊκοί την κατηγόρησαν για σκόπιμη λογοκλοπή, αλλά μετά από ακαδημαϊκή έρευνα το 2016, αποφασίστηκε να μην της αφαιρεθεί το διδακτορικό της δίπλωμα με την αιτιολογία ότι δεν μπορούσε να αποδειχθεί πρόθεση εξαπάτησης. Θα μπορούσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να έχει κλέψει τη δουλειά κάποιου άλλου χωρίς να το καταλάβει; Υπόκειται σε κρίσεις υπνοβασίας κατά τις οποίες αντιγράφει και επικολλάει;

Άλλη μια εξαπάτηση: στο βιογραφικό της σημείωμα αναφέρεται ότι είχε παρακολουθήσει το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ως "προσκεκλημένη λέκτορας", ενώ η θέση αυτή δεν υπάρχει. Αυτή είναι μόνο μια λεπτομέρεια, αλλά αποκαλύπτει την προσωπικότητα του προσώπου που σήμερα κυβερνά την Ευρώπη σαν νέος Φύρερ και επιβάλλει τις επιταγές της σε εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ποτέ να έχει εκλεγεί. Μόλις δήλωσε ότι η ομόφωνη ψηφοφορία δεν έχει πλέον νόημα σε βασικούς τομείς της πολιτικής της ΕΕ, εάν η ΕΕ πρόκειται να ενεργεί ταχύτερα. Η Von der Leyen δεν κρύβει πλέον τις προθέσεις της να κυβερνήσει σαν πραγματική δικτάτορας. Γνωρίζοντας αυτό, θα συνεχίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να διαφημίζει τις δημοκρατικές "αξίες" της;

Ας πάμε λίγο πίσω. Όταν η Ursula von der Leyen ανέλαβε τη θέση της στο γερμανικό Υπουργείο Άμυνας τον Δεκέμβριο του 2013, οι εξωφρενικές δαπάνες της υπουργού έθεσαν σε εγρήγορση τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το γεγονός ότι το Υπουργείο Άμυνας υπό την Ursula von der Leyen ξόδευε πολλά χρήματα σε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο, το υπουργείο της φον ντερ Λάιεν ξόδεψε 100 εκατομμύρια ευρώ το 2015 και 150 εκατομμύρια ευρώ το 2016 για συμβάσεις συμβούλων, αν και πολύ μικρότερα ποσά είχαν δηλωθεί δημοσίως. Φαίνεται ότι η εταιρεία συμβούλων McKinsey ήταν υπεύθυνη για τη συμβουλευτική της υπουργού φον ντερ Λάιεν, η οποία είχε χρησιμοποιήσει την "εμπειρογνωμοσύνη" της χωρίς να προκηρύξει διαγωνισμό. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί, όταν ένας από τους υπαλλήλους της McKinsey ήταν ο γιος της von der Leyen, ο David, και ένας από τους μετόχους των κερδών. Στην πορεία, η φον ντερ Λάιεν διόρισε επίσης τη Katrin Suder, επικεφαλής του γραφείου της McKinsey στο Βερολίνο, στη θέση της υφυπουργού Εξοπλισμών, η οποία αργότερα έγινε επικεφαλής του Ψηφιακού Συμβουλίου, συμβουλεύοντας την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την ψηφιοποίηση της Γερμανίας και η οποία, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της στη θέση αυτή, αύξησε σημαντικά τον αριθμό των συμβάσεων που ανατέθηκαν σε εξωτερικούς συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων των Accenture και McKinsey.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η φον ντερ Λάιεν ξόδευε με ευχαρίστηση δημόσιο χρήμα σε συμβάσεις με εξωτερικούς συμβούλους, οι οποίοι πηγαινοέρχονταν από το υπουργείο με τεράστιες ημερήσιες αμοιβές και, επιπλέον, είχαν πρόσβαση σε εμπιστευτικά έγγραφα και είχαν επίσης υπουργικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λόγω των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που δαπανήθηκαν από το υπουργείο Άμυνας για συμβάσεις που ανατέθηκαν σε αυτές τις εξωτερικές εταιρείες συμβούλων, το 2018 ανατέθηκε σε μια επιτροπή έρευνας που οργανώθηκε από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Οικονομικών της Γερμανίας να εξετάσει προσεκτικότερα την καταστροφική διαχείριση της φον ντερ Λάιεν. Η ελεγκτική υπηρεσία διαπίστωσε αρκετές παρατυπίες στον τρόπο ανάθεσης των συμβάσεων και για τους σκοπούς της έρευνας κατασχέθηκαν δύο τηλέφωνα της φον ντερ Λάιεν, αλλά τα δεδομένα και των δύο συσκευών είχαν διαγραφεί. Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Tobias Lindner, βουλευτής της Συμμαχίας 90/Πράσινου Κόμματος, υπέβαλε ποινική μήνυση για τη διαγραφή δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα της Ursula von der Leyen, υποστηρίζοντας σκόπιμη καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων.

Εκτός του ότι είναι επαναλαμβανόμενη παραβάτης σε θέματα διαφθοράς και σύγκρουσης συμφερόντων, η φον ντερ Λάιεν έχει τη συνήθεια να καθαρίζει τα τηλέφωνά της. Για παράδειγμα, από τη στιγμή που εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η φιλία της με το αφεντικό της Pfizer, τον Albert Bourla, βρίσκεται στην επικαιρότητα. Πράγματι, έχει ανταλλάξει μαζί του γραπτά μηνύματα, τα οποία δεν θέλει να αποκαλύψει παρά το ρητό αίτημα της Ευρωπαίας Διαμεσολαβητή, Emily O'Reilly, η οποία διαπιστώνει ότι η Ursula είναι σίγουρα μια κακιά κρυψίνους, τόσο πολύ που έχει διαγράψει και πάλι όλα τα γραπτά μηνύματα και το ιστορικό των συνομιλιών της. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως πρόκειται να ανακαλύψουμε. Αποδεικνύεται ότι ο σύζυγος της νέας ευρωπαίας αυτοκράτειρας, ο δρ Χάικο φον ντερ Λάιεν, έχει κατακτήσει τη θέση του ιατρικού διευθυντή της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας Orgenesis, η οποία ειδικεύεται στην έρευνα του αγγελιοφόρου RNA και βρίσκεται κοντά στην εταιρεία Pfizer.

Από κλινικός διευθυντής στο Ανόβερο μετακόμισε απροειδοποίητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμμετέχοντας στο διοικητικό συμβούλιο της Orgenesis τον Δεκέμβριο του 2020, στην αρχή της πανδημίας του Covid. Μισθός: 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο για κάποιον που δεν είχε πραγματικά τα προσόντα για τη θέση. Φαίνεται όμως ότι είναι οικογενειακή παράδοση μεταξύ των φον ντερ Λέιεν να μπαίνουν κρυφά σε επικερδείς θέσεις εργασίας. Από τότε, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ursula von der Leyen, του συζύγου της και του επικεφαλής της Pfizer γίνονταν μέσω ανταλλαγής SMS. Και στις 8 Μαΐου 2021, η Ursula von der Leyen υπέγραψε εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμβαση για την αγορά 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου. Το τίμημα της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκε, αλλά εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 36 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα πληρώσουν φυσικά οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Η διαπραγμάτευση ενός συμβολαίου σημαίνει προμήθεια, οπότε ο Dr Heiko Von der Leyen έλαβε "μπόνους απόδοσης" ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Στους ευρωβουλευτές που προσπαθούσαν να ρίξουν φως στις σκοτεινές συναλλαγές μεταξύ της Επιτροπής και της Pfizer δόθηκε αντίγραφο της σύμβασης - με περιορισμένο χρόνο για να τη μελετήσουν και απαγόρευση να κρατούν σημειώσεις - αλλά οι μισές από τις 90 σελίδες της σύμβασης ήταν γκριζωμένες και τα δυσπρόσιτα σημεία αφορούσαν τα πιο σημαντικά στοιχεία, όπως οι τιμές και οι ρήτρες ευθύνης για τις παρενέργειες.

Η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της πήγε κατά διαόλου, διότι η Ursula von der Leyen πραγματοποίησε ένα πραγματικό πραξικόπημα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, λαμβάνοντας αποφάσεις που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της, όπως η απαγόρευση των ρωσικών μέσων ενημέρωσης, όπως το Russia Today και το Sputnik, και η αποστολή όπλων στην Ουκρανία, με το τελευταίο και μόνο να αποτελεί πραγματική κήρυξη πολέμου στη Ρωσία, που δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Επιτροπής και είναι εντελώς αντισυνταγματική. Αλλά η φον ντερ Λάιεν δεν ενδιαφέρεται και συνεχίζει να καταστρέφει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς με φρενήρη ζήλο. Καταστρέφει επίσης την ευρωπαϊκή οικονομία επιβάλλοντας παράλογες κυρώσεις στη Ρωσία, το αποτέλεσμα μπούμερανγκ των οποίων είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει τους πληθυσμούς των ευρωπαϊκών χωρών. Έχει στείλει 4 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, ενώ οι Ευρωπαίοι βλέπουν τις τιμές της ενέργειας και των καυσίμων να αυξάνονται και αναρωτιούνται πώς θα μπορέσουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς θέρμανσης και να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους για να πάνε στη δουλειά.

Σήμερα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία και, πρέπει να πούμε, με τους λαούς της Ευρώπης, τους οποίους οδηγεί στην καταστροφή και την ύφεση. Είναι πολύ φιλική με τον καραγκιόζη Ζελένσκι, στον οποίο στέλνει χρήματα και όπλα των Ευρωπαίων φορολογουμένων και στον οποίο έχει υποσχεθεί την είσοδο της Ουκρανίας στην ευρωπαϊκή κοινότητα. Γνωρίζοντας ότι η Ουκρανία θα πάψει να υφίσταται ως κράτος με το να κοπεί στα δύο, με τα δυτικά να πηγαίνουν στην Πολωνία και τα ανατολικά να επιστρέφουν στη Ρωσική Ομοσπονδία, αναρωτιέται κανείς ποιο ουκρανικό έδαφος θα ενταχθεί στην Ευρώπη. Αλλά η Ursula von der Leyen παραμένει πεπεισμένη ότι θα κερδίσει τον πόλεμό της κατά της Ρωσίας, με κίνδυνο να παρασύρει ολόκληρη την Ευρώπη σε μια πρωτοφανή κρίση.

Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να ξεγλιστρήσει μέσα από τις ρωγμές και να διαφύγει από τη δικαιοσύνη. Είναι καιρός οι λαοί της Ευρώπης να ξυπνήσουν από τη ζαλάδα στην οποία τους έχει βυθίσει το φασιστικό καθεστώς των ευρωπαϊκών "ελίτ", γιατί αυτό που διαφαίνεται στον ορίζοντα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το τέλος της Ευρώπης και η αρχή του χάους.

Μ.Α.

 

algeriepatriotique.com 

 

4 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ...ΧΑ ΧΑ
    ΥΓ. ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ -ΞΕΡΗ- ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ...ΧΑ ΧΑ
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΕΓΝΗ ΛΈΜΕ.. ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με διπλωματικη εργασια. στο πανεπιστήμιο που την αντέγραψε απο άλλους.Ειχε γινει καποτε θεμα στην γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή