«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η κατάσταση της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας έχει κλιμακωθεί από "συγκεχυμένη" σε "χαοτική". Oυσιαστικά έχει αποτύχει.

του Andrew Anglin στο Unz Review - μετάφραση: Διόδοτος 

Ο καθηγητής Πούτιν φόρεσε για άλλη μια φορά το τουίντ σακάκι του για να δώσει άλλη μια γρήγορη διάλεξη βασικών γεγονότων στους ηλίθιους της Δύσης. Το άρθρο αφιερώνεται επίσης, στους ηλίθιους που υποστηρίζουν ότι η Ρωσία και η Κίνα είναι "στο κόλπο με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ"


 

RT :

 Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι συνέπεια των λαθών των αμερικανικών χρηματοπιστωτικών αρχών, τα οποία το παραδέχθηκαν, ενώ στην ΕΕ έχει να κάνει περισσότερο με τις κοντόφθαλμες ενεργειακές πολιτικές των Βρυξελλών, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Όπως και να έχει, δεν έχει καμία σχέση με τη Μόσχα ή τις ενέργειές της στην Ουκρανία, πρόσθεσε.

    Οι προσπάθειες να κατηγορηθεί η αναταραχή στην Ουκρανία για την εκτίναξη του κόστους ζωής στη Δύση ισοδυναμούν με αποφυγή της ευθύνης, δήλωσε ο Πούτιν σε τηλεοπτική συνέντευξη που ακολούθησε τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Αφρικανικής Ένωσης Μάκι Σαλ στο Σότσι.

    Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις κατέφυγαν σε δημοσιονομικά κίνητρα για να στηρίξουν τον πληθυσμό και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα λουκέτα στο Κόβιντ-19. Η Ρωσία το έκανε αυτό "πολύ πιο προσεκτικά και με ακρίβεια", χωρίς να διαταράξει τη μακροοικονομική εικόνα και να τροφοδοτήσει τον πληθωρισμό, υποστήριξε ο Πούτιν. Στις ΗΠΑ, αντίθετα, η προσφορά χρήματος αυξήθηκε κατά 38% - κατά 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια - σε λιγότερο από δύο χρόνια, σε αυτό που χαρακτήρισε "πρωτοφανή παραγωγή της τυπογραφικής μηχανής".


   
"Προφανώς, οι αμερικανικές οικονομικές αρχές υπέθεσαν ότι, εφόσον το δολάριο είναι το παγκόσμιο νόμισμα, όπως τις παλιές ημέρες, αυτό θα διαλυόταν σε όλη την παγκόσμια οικονομία και δεν θα γινόταν αντιληπτό στις ΗΠΑ. Αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ίσχυε".

 

Προφανώς υπέθεσαν κάτι. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό.

Το θέμα είναι το εξής, το οποίο ο κόσμος πρέπει να καταλάβει:


Όλοι θέλουν να μιλήσουν για το πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ οργανώνει μια συνωμοσία για να κάνει τους πάντες φτωχούς και πώς ο πληθωρισμός ταιριάζει σε αυτό. Όλα αυτά είναι προφανή. Είναι σαφές ότι το κάνουν επίτηδες για να κάνουν τους πάντες φτωχούς.

Ωστόσο - αυτό απλά δεν έχει κανένα νόημα στο πλαίσιο του εναπομείναντος διεθνούς ανταγωνισμού. Γιατί θα θέλατε να καταστρέψετε εντελώς την οικονομική δύναμη της χώρας σας, ενώ προσπαθείτε ακόμα να διεξάγετε πολέμους εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας;

Ακολουθεί ένα απλό περίγραμμα των όσων έχω υποστηρίξει ξανά και ξανά σχετικά με τη συνολική εικόνα της τρέχουσας κατάστασης:

 
🔴  Υπάρχει ένα μακροχρόνιο σχέδιο για μια παγκόσμια "επιστημονική δικτατορία", το οποίο λίγο πολύ παγιώθηκε τη δεκαετία του 1970, όταν άρχισαν να προωθούν την περιβαλλοντική χλαπάτσα.
 
🔴  Στη δεκαετία του 1970, οι άνθρωποι που το σχεδίαζαν αυτό δεν πίστευαν ότι η Κίνα αποτελούσε καθόλου απειλή, επειδή βασικά πίστευαν ότι οι Κινέζοι ήταν οπισθοδρομικοί αυτιστικοί ηλίθιοι
 
🔴   Τη δεκαετία του 1990, η δυτική βιομηχανία μεταφέρθηκε στην Κίνα, δημιουργώντας τεράστιο πλούτο στην Κίνα, και όλοι απλά υπέθεσαν ότι αυτοί οι μικροκαμωμένοι άνθρωποι που θεωρούσαν αυτιστικούς ηλίθιους θα μετατρεπόταν σε γκέι καθυστερημένους με λίγη οικονομική επιτυχία
 
🔴   Στα τέλη της δεκαετίας του '00 και στις αρχές της δεκαετίας του '10, έγινε σαφές ότι η Κίνα δεν ενδιαφερόταν να είναι μέρος του παγκοσμιοποιητικού σχεδίου - απλά θα κρατούσε τα χρήματα και θα έκανε το δικό της πράγμα, το οποίο είναι ένα είδος εμπορικής αυτοκρατορίας που δεν εξαρτάται από την αλληλεξάρτηση της δυτικής παγκοσμιοποιητικής τάξης.
 
🔴   Μέχρι εκείνη τη στιγμή, κανείς από όσους διοικούσαν ελίτ οργανισμούς στη Δύση δεν ήταν σε θέση να αναπροσαρμόσει την ατζέντα με βάση τις προβλέψεις για την Κίνα που αποδείχθηκαν λανθασμένες
🔴    Η ελίτ προωθεί την ατζέντα, όπως αυτή είχε καθοριστεί πριν η τρέχουσα κατεύθυνση της Κίνας γίνει σαφής.

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι τόσο περίπλοκο, αλλά πολλοί άνθρωποι φαίνεται να μην καταλαβαίνουν τι λέω. Δεν έχω καμία επιθυμία ή δυνατότητα να αναγκάσω κανέναν να συμφωνήσει μαζί μου, αλλά αν πρόκειται να διαφωνήσουν, θα πρέπει να παρουσιάσουν μια απάντηση σε αυτά που είπα και μια αντιθεωρία σχετικά με το γιατί φαίνεται ότι η Δύση καταστρέφεται ολοκληρωτικά σε ένα πρόγραμμα που θα αφήσει τους Κινέζους να κυβερνούν τον κόσμο.

Ο μόνος "ειλικρινής" αντίλογος που έχω δει είναι σχιζοφρενείς που ισχυρίζονται ότι η Ρωσία και η Κίνα είναι "στο κόλπο με το WEF". Έχω απαντήσει σε αυτό πολλές φορές, και οι σχιζοφρενείς έχουν απαντήσει με ακόμα πιο ακραία σχιζοφρενή πράγματα, αλλά αυτό γίνεται μια επιστημική παλινδρόμηση όπου η βασική πεποίθηση των σχιζοφρενών είναι ότι υπάρχει μια παντογνώστης μυστική ελίτ που δεν μπορεί να κάνει λάθος. Προσωπικά πιστεύω ότι το κακό δεν είναι αλάνθαστο, και αν θέλετε να αποδείξετε ότι οι παγκοσμιοποιητές υπερόπτες έχουν ένα μυστικό αόρατο σχέδιο, πρέπει να φέρετε γεγονότα ή τουλάχιστον να εξηγήσετε πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει - π.χ., τι είδους μυστικό συμβόλαιο υπάρχει μεταξύ του WEF και των Κινέζων που λέει ότι αφού η Δύση αυτοκαταστραφεί, οι Κινέζοι θα συμφωνήσουν με το εβραϊκό-παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα; Πώς μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μυστικό συμβόλαιο αν οι ΗΠΑ καταρρεύσει η οικονομία τους και δεν μπορούν πλέον να χρηματοδοτήσουν τον υπερστρατό τους;

Το συμπέρασμα είναι: απ' όσο γνωρίζω σήμερα, κανείς δεν μπορεί ούτε καν θεωρητικά να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή ως απόλυτα λογικό, εκτός αν μπορεί να βρει μια εξήγηση για την παραχώρηση όλης της γεωπολιτικής και οικονομικής δύναμης στην Κίνα. Δεν νομίζω ότι κανείς έχει μια εξήγηση γι' αυτό, γι' αυτό και οι άνθρωποι είτε αγνοούν αυτά που είπα, είτε σκόπιμα δεν τα καταλαβαίνουν, είτε γίνονται εντελώς σκύλοι.


Η άποψή μου για τη δυτική τάξη πραγμάτων το 2022 μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: "μια πρώην πανίσχυρη γεωπολιτική τάξη που έχει αρχίσει να καταρρέει κάτω από την ίδια της την ύβρη".

Σχεδόν το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Κινέζοι. Αν συμπεριλάβετε και τα συνεχόμενα ασιατικά δορυφορικά κράτη των Κινέζων, τα οποία είναι λίγο πολύ μέρος του ίδιου συμπλέγματος, έχετε πάνω από το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Η Κίνα έχει καταστήσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου εξαρτημένο από αυτήν μέσω του εμπορίου. Αυτό δεν είναι ένα μικρό πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να παραμεριστεί με ένα "α, θα το λύσουμε αργότερα".

Ειλικρινά, το λογικό θα ήταν να αφήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία, να παραλείψουμε τον κοροναϊό, να συνεχίσουμε την οικονομία, να συνεχίσουμε τον στρατό και να βρούμε έναν τρόπο να υπονομεύσουμε την Κίνα οικονομικά και, αν χρειαστεί, στρατιωτικά. Αφού ματαιωθεί η Κίνα, η Ρωσία πέφτει πολύ εύκολα, το Ιράν πέφτει πολύ εύκολα, και τότε έχετε έναν καθαρό διάδρομο για την περίεργη ατζέντα σας με την Μεγάλη Επαναφορά των τρανσουμανιστών γκέι παιδόφιλων cyborg. Αυτή θα ήταν η κίνησή μου αν ήμουν ο ηγέτης της παγκόσμιας εβραϊκής συνωμοσίας. Αλλά δεν το έκαναν αυτό. Είδατε τι έκαναν, και αυτό τους φέρνει σε πολύ, πολύ χειρότερη κατάσταση όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος της Κίνας.
 

 Ο πόλεμος στην Ουκρανία ως μικρόκοσμος


 
Φανταστείτε την αναλογία της παγκόσμιας σκακιέρας. Με κάθε κίνηση που κάνετε σε μια παρτίδα σκάκι, σας απομένουν λιγότερες πιθανές κινήσεις. Αν γυρίσουμε πίσω στην προ-Κοβίντ εποχή, η Κίνα είχε ένα σταθερό πάνω χέρι, αλλά το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει καθόλου. Υπήρχε μια σειρά από κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει η Δύση για να εκτοπίσει την Κίνα. Σε αυτό το σημείο όμως, αυτή η σκακιέρα βρίσκεται στο στάδιο του τελικού παιχνιδιού, και όποιες κινήσεις και αν κάνει η Δύση, δεν βλέπω κανένα δρόμο προς τη νίκη. Αν το πάτε στον μικρόκοσμο, κοιτάξτε τον πόλεμο στην Ουκρανία. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ. Πιστέψτε με, έχω ρωτήσει - κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει.

Μέρος της γενικότερης θεωρίας μου για το τι συμβαίνει με τη δυτική ελίτ είναι ότι τα συστήματα με τα οποία λειτουργούν οι πολιτισμοί σήμερα είναι εξαιρετικά πολύπλοκα. Έχετε πάρα πολύ διαμερισματοποίηση χωρίς αποτελεσματικούς μεγάλους στρατηγούς. Χωρίς σαφή εικόνα όλων των τμημάτων, αν κάποιο τμήμα αποτύχει να εκτιμήσει με ακρίβεια την κατάσταση ή αποτύχει να αποδώσει τα αποτελέσματα που υποσχέθηκε, το όλο πράγμα αποτυγχάνει. Επιπλέον, τα τμήματα έχουν τις δικές τους εσωτερικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να συγκρούονται μεταξύ τους.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε τρεις κύριες συνιστώσες ή διαμερίσματα:

🔴    Η ίδια η στρατιωτική εκστρατεία
🔴    Ο πόλεμος προπαγάνδας για να πάρει ο πληθυσμός της Δύσης το μέρος μιας μεγάλης σύγκρουσης με τη Ρωσία για ασαφείς λόγους, υποστηριζόμενους από συναισθηματικά φορτισμένη φλυαρία
🔴    Ο οικονομικός πόλεμος για τη χρήση κυρώσεων και μποϊκοτάζ για να παραλύσει ή τουλάχιστον να βλάψει σημαντικά τη ρωσική οικονομία.

Και τα τρία αυτά τμήματα, τα οποία διοικούνται από ξεχωριστές ομάδες με ξεχωριστή ηγεσία και ξεχωριστές εσωτερικές ατζέντες, έπρεπε να αποδώσουν τα αγαθά για να πετύχει αυτό το σχέδιο. Αυτό δεν συνέβη.

Το καθεστώς των κυρώσεων απέτυχε σε τεράστιο βαθμό. Το σχέδιο με τη στρατιωτική επιχείρηση ήταν απλώς να αντέξουν μέχρι να ξεσπάσει οικονομικό χάος στη Ρωσία, προκαλώντας αναταραχές που θα τους ανάγκαζαν να εγκαταλείψουν τη στρατιωτική επιχείρηση. Είναι ασαφές αν μια ρωσική οικονομική κατάρρευση θα προκαλούσε ή όχι ακόμη και εμφύλιες ταραχές (υποστήριξα από νωρίς ότι δεν θα προκαλούσε), αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν υπήρξε οικονομική κατάρρευση. Η ρωσική οικονομία στην πραγματικότητα πηγαίνει αρκετά καλά.

Επειδή η στρατιωτική επιχείρηση βασίστηκε στην ιδέα ότι θα υπάρξει οικονομική κατάρρευση, η στρατιωτική επιχείρηση δεν πρόκειται να λειτουργήσει, και όλο και περισσότερο βλέπουμε το κοινό αίσθημα να απομακρύνεται από την υποστήριξη αυτού του πολέμου. Το λογικό θα ήταν να σταματήσει ο στρατιωτικός πόλεμος μόλις έγινε σαφές ότι ο οικονομικός πόλεμος είχε αποτύχει. Αν η Δύση διαπραγματευόταν την παράδοση του Ντονμπάς, αν συμφωνούσε να μην επιτρέψει στην Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, θα μπορούσε να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας και να το κηρύξει νίκη επειδή ο Πούτιν δεν πήρε ποτέ το Κίεβο. (Θυμηθείτε ότι δεν θεωρήθηκε σοβαρό πλήγμα για την αυτοκρατορία όταν ο Πούτιν πήρε την Κριμαία το 2014). Αντ' αυτού, έχετε μια κατάσταση όπου φαίνεται ότι το στρατιωτικό τμήμα δεν νοιάζεται ότι ο οικονομικός πόλεμος απέτυχε, και απλά πιέζει μπροστά, πολεμώντας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Ο πόλεμος της προπαγάνδας αρχίζει να ξετυλίγεται, καθώς κάθε μέρα που περνάει με τους Ρώσους να κερδίζουν έδαφος και όλο και μεγαλύτερο μέρος του στρατού της Ουκρανίας να καταστρέφεται, γίνεται όλο και πιο γελοίο να ισχυρίζεται κανείς ότι η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα μιας πορείας προς τη Μόσχα. Στην αρχή, τα μέσα ενημέρωσης μπορούσαν απλώς να λένε ψέματα, αλλά αυτό συνεχίζεται για αρκετό καιρό - και έχει αρκετές επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο στις ζωές των ανθρώπων - ώστε οι άνθρωποι αρχίζουν να θέτουν ερωτήματα.

Επικείμενη καταστροφή


 Μπορείτε να δείτε την ίδια καταστροφή διαμερισματοποίησης σε μεγαλύτερη κλίμακα, όπου δεν φαίνεται να υπήρξε σαφής επικοινωνία μεταξύ των γεωπολιτικών δυνάμεων που υποτίθεται ότι ασχολούνται με τις ανατολικές δυνάμεις και των ανθρώπων που διαχειρίζονται την απάτη με τον κοροναϊό και τώρα οδηγούν τον πληθυσμό της Δύσης σε βαθύτερη φτώχεια και κοινωνικό χάος. Εκτός από την απομάκρυνση του Τραμπ από την εξουσία, η οποία μοιάζει με στόχο που καθοδηγείται αποκλειστικά από συναισθηματική παράνοια, κάθε αποτέλεσμα της ατζέντας για τον κοροναϊό ήταν αρνητικό για το δυτικό καθεστώς. Ναι, είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος του παγκοσμιοποιητικού σχεδίου να καταρρεύσει η οικονομία, να αφαιρέσει από τους ανθρώπους τις ελευθερίες τους, αλλά το να κάνει αυτά τα πράγματα ενώ η Κίνα παραμένει τόσο ισχυρή, με τη δική της σταθερή οικονομία και κοινωνική τάξη, φέρνει τη Δύση σε πολύ πιο αδύναμη θέση.

Τα δημοσιεύματα εξωτερικής πολιτικής ισχυρίζονται εδώ και 15 χρόνια ότι η Κίνα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, οπότε υποθέτω ότι αν το πιστεύατε αυτό, θα είχε νόημα να ξεκινήσετε με την ατζέντα της "Μεγάλης Επαναφοράς" για την εξαθλίωση της Δύσης και να κατασκευάσετε μια υπόθεση για το πώς αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την Κίνα και θα επιταχύνει την κατάρρευσή της. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Κίνα δεν βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η Ρωσία δεν είναι καν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Οι μόνοι άνθρωποι που βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι τα δυτικά έθνη, όπου έχουν κάνει τους ανθρώπους πολύ φτωχότερους και λιγότερο κοινωνικά συνεκτικούς, ενώ αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν τις ξένες απειλές για την παγκόσμια ηγεμονία τους.

"Δυτική κατάρρευση"


Οι άνθρωποι θα ισχυριστούν ότι όταν λέω ότι "η Δύση θα καταρρεύσει", είμαι υπερβολικά αισιόδοξος. Εν μέρει αυτό οφείλεται στη χρήση υπερβολικής γλώσσας από μέρους μου. Στην πραγματικότητα δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα σταματήσει να υπάρχει στο εγγύς μέλλον. Αυτό για το οποίο μιλάω είναι η ανατροπή των ΗΠΑ ως διεκδικητή της πρωτεύουσας παγκόσμιας υπερδύναμης. Μόλις γίνει σαφές ότι αυτό δεν είναι πλέον στα χαρτιά, περιμένω να υπάρξει τελικά κάποια μορφή αναπροσαρμογής. Δεν ξέρουμε πώς θα μοιάζει αυτό, ή αν θα είναι καλό ή κακό για τους κανονικούς ανθρώπους, αλλά θα συμβεί.

Όταν κατέρρευσε η ΕΣΣΔ, η Ρωσία δεν έπαψε να υπάρχει, αλλά δεν ήταν πλέον διεκδικητής της παγκόσμιας κυριαρχίας. Φαντάζομαι ότι η κατάρρευση της δυτικής τάξης πραγμάτων θα συμβεί με παρόμοιο τρόπο, όπου τα ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ εδάφη στην Ευρώπη και αλλού θα αποσπαστούν και θα μείνει μια κυβέρνηση των ΗΠΑ που θα είναι πολύ πιο στραμμένη προς το εσωτερικό, καθώς όποιος αναλάβει την ευθύνη σε εκείνο το σημείο θα ανησυχεί για τη διαχείριση όσων έχουν απομείνει. Είναι επίσης απίθανο η κατάρρευση της αμερικανικής αυτοκρατορίας να είναι τόσο θεαματική όσο η κατάρρευση της ΕΣΣΔ, και αντίθετα θα συμβεί σταδιακά. Αναμφισβήτητα, η απώλεια του πολέμου στην Ουκρανία είναι η πρώτη φάση, με την καταστροφική παράδοση στο Αφγανιστάν να αποτελεί προάγγελο. Και τα δύο γεγονότα αποτελούν απόδειξη ότι το κέντρο εξουσίας της αυτοκρατορίας δεν είναι πλέον ικανό να προβάλλει την εξουσία στις παρυφές της αυτοκρατορίας και ότι στερείται σοβαρά στρατηγικού οράματος. Το επόμενο θα είναι η απώλεια της Ταϊβάν. Στη συνέχεια θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια πολύ σοβαρή οικονομική κρίση στη Δύση, καθώς ο πληθωρισμός θα έρθει στο σπίτι του και η προσοχή θα επικεντρωθεί στα άμεσα.

Οι περισσότεροι από τους μετανάστες θα φύγουν όταν τα πράγματα γίνουν άσχημα, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν δημοφιλή ισχυρό άνδρα που θα απευθύνεται στους λευκούς να ανεβαίνει στον απόηχο μιας οικονομικής κρίσης στο τέλος της αυτοκρατορίας. Φυσικά, θα μπορούσε επίσης να είναι κάτι φρικτό. Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ κατεστραμμένοι ως κοινωνία για να συσπειρωθούμε γύρω από έναν δημοφιλή ισχυρό ηγέτη, και θα μπορούσαμε να έχουμε απλώς ξένους να λεηλατούν τα συντρίμμια. Μπορείτε να βρείτε και τα δύο παραδείγματα στην ιστορία, και παραδείγματα και των δύο να συμβαίνουν ταυτόχρονα, ή το ένα να ακολουθείται από το άλλο. Πάντα έβρισκα ότι οι προσπάθειες να γίνει ακριβής σύγκριση μεταξύ των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ιστορία είναι ένα είδος βουντού που διαβάζει φύλλα τσαγιού.

Δεν είμαι ο μόνος άνθρωπος που τα περίμενε όλα αυτά, και στην πραγματικότητα υπήρχαν μέλη παγκοσμιοποιητικών δεξαμενών σκέψης που προέβαλαν παρόμοια ή σχεδόν πανομοιότυπα επιχειρήματα. Αυτή τη στιγμή, ο Μαρκ Μίλεϊ, ο πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, δηλώνει δημοσίως ότι πρέπει να υπάρξει διευθέτηση με διαπραγματεύσεις στην Ουκρανία. Πριν ξεκινήσει η σύγκρουση στην Ουκρανία, ο Milley έλεγε αρκετά δυνατά ότι ο αμερικανικός στρατός δεν έχει την "απαραίτητη ετοιμότητα" για να πολεμήσει τη Ρωσία ή/και την Κίνα, και φαίνεται να ανησυχεί ότι προς αυτή την κατεύθυνση πηγαίνουν τα πράγματα. Εν τω μεταξύ, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος είναι ουσιαστικά πράκτορας του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, ισχυρίστηκε στο πρόσφατο ορόσημο της 100ης ημέρας από την έναρξη της εισβολής ότι η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της νίκης. Αυτή την εβδομάδα, ο Μπάιντεν πενταπλασίασε την υποστήριξη προς τον πολιορκημένο ουκρανικό στρατό, υποσχόμενος και πάλι άπειρες ποσότητες όπλων και εμφανιζόμενος και πάλι να καταδικάζει κάθε έκκληση για διαπραγματεύσεις. Από ό,τι είμαι σε θέση να καταλάβω, η τρέχουσα σκέψη όποιου τρέχει αυτή την πολεμική ατζέντα είναι ότι επειδή η Ρωσία υπέθεσε ότι η Δύση θα διαπραγματευτεί, αν αρνηθεί να διαπραγματευτεί, θα κερδίσει με κάποιον τρόπο που δεν έχει σκεφτεί ακόμα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος που μπορείτε να δείξετε στην κυβέρνηση Μπάιντεν που να είναι υπεύθυνος για αυτές τις αποφάσεις, αναμφίβολα κάνει αυτούς τους ανθρώπους να ανησυχούν λιγότερο για το αποτέλεσμα των αποφάσεών τους. Ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας ξεκούτης γέρος που έχει ήδη χαρακτηριστεί ότι θα πεταχτεί κάτω από το λεωφορείο, οπότε όποιος έχει οποιαδήποτε ατζέντα και μπορεί να προωθήσει αυτή την ατζέντα μέσω αυτού, το κάνει (θα έλεγα ότι όλες οι επιχειρήσεις επιρροής στις οποίες συμμετείχε ο Τζο Μπάιντεν μάλλον δεν είναι εντελώς άσχετες με αυτό).

Αυτή η κατάσταση εισέρχεται σίγουρα στη σφαίρα του "αναδυόμενου χάους". Υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι που ζητούν τώρα μια μείωση της κλίμακας, οπότε είναι πιθανό να το δούμε αυτό πριν η οικονομική κατάσταση εισέλθει σε τελική πτώση. Είναι επίσης πιθανό αυτό να μην συμβεί. Είναι πιθανό η κατάσταση στην Ουκρανία να κλιμακωθεί άμεσα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό, έτσι όπως ακούγεται, ανταποκρίνεται περισσότερο στη λέξη "Χάος".

Μακροπρόθεσμα και ακόμη και μεσοπρόθεσμα, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο να επιτραπεί στους ανθρώπους τουλάχιστον να επιλέξουν να ζήσουν φυσιολογικές ζωές, ήταν αυτή η παγκοσμιοποιητική ατζέντα, και η αποτυχία της είναι μια νίκη για την ανθρωπότητα.

 

 unz.com

 

 

  

27 σχόλια:

  1. ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΤΑ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως καλυτερα ταιριάζει το Πουτιν πατα μας μια ωρα αρχύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι! Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.facebook.com/photo/?fbid=5562220570457830&set=a.590776564268947

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικη αναλυση!! Ειχα γραψει πριν καιρο και εγω κατι σχετικο:......... Αν εξαιρεσουμε τον παραγοντα ηλιθιοτητα που μπορει ως παραμετρος βασιμα να συντρεχει στην οπτικη των Αγγλοσαξονων εναντι της Ρωσσιας, τοτε το πιθανοτερο ενδεχομενο ειναι μακραν η εσκεμμενη και επι σκοπου υποστηριξη της αναδυομενης Σινικης Πλανηταρχιας.Εκ του αποτελεσματος σαυτο το συμπερασμα οδηγουμαστε.Η ΝΤΠ μετα την Ρωμαικη και Αγγλικη Αυτοκρατορια, τωρα Αμερικανικη, ΠΑΕΙ ΚΙΝΑ!!! Θελει να κυβερνησει μεσω της κιτρινης πλημμυριδας καθ ον τροπο εκανε με τις υπολοιπες πλανηταρχιες ανα τους αιωνες. Το καταλαβαμε?? Τρωγεται η Αγγλοσαξονικη Αυτοκρατορια με την πυρηνικη υπερδυναμη Ρωσσια μεσα στα τοσο βολικα αμπελοχωραφα της Ευρωπης. Μιας ανευρης και υποταγμενης μεταπολεμικης Ευρωπης αναξιας εντελως της ιστοριας της, της φημης της και των δυνατοτητων της.Γαλλοι,Γερμανοι,Ιταλοι και λοιποι ιδρυτες της ΕΕ σε ρολο κολαουζου σφουγγοκολαριου των Αγγλοαμερικανων. Μεσω των τοσο εξοφθαλμα και εξευτελιστικα προσκυνημενων-φυτεμενων ηγεσιων των κρατων που την απαρτιζουν. Ηταν φαινεται αρκετες μερικες δεκαετιες προπαγανδας, πλυσης εγκεφαλου, λαιφ σταιλ, Χολλυγουντ και Αμερικανιας!! Και ιδου!!! Νυφουλες οι αλλοτε κυριαρχες και πολιτισμενες χωρες της Ευρωπης. Τι ξεπεσμος!!! Αλλα και οι Αγγλοσαξονες δεν πανε καλυτερα. Η διαλυση και η υποβαθμιση ειναι ante portas και σαυτους!! Κοντολογις οι τελευταιοι μαζι με τους Ευρωπαιους τσακωνονται με τους Ρωσσους αντι να ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Αραδιαζω:ΚΙΝΑ μαζι με την ΡΟΥΦΗΓΜΕΝΗ ΤΑΙΒΑΝ, ΚΟΡΕΕΣ, ΙΑΠΩΝΙΑ(ΤΟ γινατι για τους Αμερικανους), ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΡΑΝ, κλπ. Μεγα Μπλογκ δισεκατομμυριων ανελευθερων πολιτισμικα ανθρωπων σε ευθεια επιθεση με την καλοταισμενη Δυση και την Ρωσσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία τα λέει, χύμα και τσουβαλάτα.

    Όμως... υπάρχουν μερικά πραγματάκια που είναι αδύνατον να μην τα ξέρει και όμως παραλείπει να μας τα πει.


    1) Η κομμουνιστική Κίνα είναι δημιούργημα των ιδίων που δημιούργησαν και την δικτατορία του προλεταριάτου στην Ρωσσία. Στην Κίνα κυβερνά ακόμα το κομμουνιστικό κόμμα (στην Ρωσσία η παληά KGB).

    2) Πριν από κάμποσα χρόνια (δεν ξερω πότε, αλλά το 2010 ήταν τετελεσμένο γεγονός) οι Ροκφέλερ μετέφεραν την επιχειρησιακή έδρα τους, καθώς και μεγάλες ποσότητες χρυσού, στην Κίνα.

    3) Την δεκαετία του '90, ο Τρυντώ (πατέρας του σημερινού παλιάτσου) μετακόμισε στην Σιβηρία. Όταν ερωτήθηκε πως του ήρθε τέτοια παλαβή ιδέα, δήλωσε ότι το μέλλον είναι στην Σιβηρία. Το "σενάριο" προβλέπει ότι η Σιβηρια θα δωθεί στην Κίνα, για να προδώσει την συμμαχία της με την Ρωσσια.

    4) Η ομάδα αυτών που διακινούν το χρήμα, έχουν μια επαναλαμβανόμενη τακτική, εδώ και 3.000 χρόνια, από τον καιρό του Αβραάμ: Διεισδύουν με δόλιους τρόπους σε ένα ισχυρό κράτος, πάντα σαν κατατρεγμένοι κακομοιρούληδες, το απομυζούν οικονομικά, το διαφθείρουν, προωθούνται στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας και προσπαθούν να το ελέγξουν πλήρως. Αν τους διώξουν, μετά από 2-3 γενιές επανέρχονται. Σαν την μούχλα. Όσες φορές χρειαστεί.
    Όταν καταφέρουν να το ελεγξουν, το εξωθούν σε κατακτήσεις και στυγνή εκμετάλλευση άλλων λαών, το διογκώνουν σε υπερδύναμη έως εξαντλήσεως και μετα ρουφάνε και την τελευταία του ικμάδα. Αφού το στραγγίξουν καλά-καλά, το εγκαταλείπουν σαν άδειο όστρακο, και μεταφέρονται σε άλλο κρατος, συνήθως ανταγωνιστικό του πρώτου. Τα πρώτα 1.500 χρόνια κινήθηκαν σε μιά σχετικά περιορισμένη περιοχή της υδρογείου, στον τότε γνωστό κόσμο (αν και φήμες τους φέρνουν μέχρι την Ινδία). Τα τελευταία 1.500 χρόνια, μετακινούν την έδρα επιχειρήσεων, σταθερά από ανατολάς προς δυσμάς. Η Κίνα είναι δυτικά των ΗΠΑ.

    μνκ

    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νομίζω ότι ο Πούτιν και οι συν αυτώ, παίζουν το ίδιο παιχνίδι. Αντιθέτως, προσπαθούν με ελιγμούς και χίλια-δυό τερτίπια, να διασφαλήσουν την επιβίωση της Ρωσσίας μέσα σ' αυτό το τρελλοκομείο, διότι οι σεναριογράφοι μισούν φρικτά την Ρωσσία και θέλουν να την εξαφανίσουν απ' τον χάρτη.
    Όπως πρόσφατα δήλωσε, "δεν μας ενδιαφέρει η ύπαρξη ενός κόσμου όπου δεν θα υπάρχει η Ρωσσία". Πάει να πει, αν είναι να εξοντωθούμε θα σας πάρουμε μαζί μας, ή ταν ή επί τας, θα σας ρίξουμε πυρηνικά κι όποιον πάρει ο χάρος.

    Πολύ φοβάμαι πως ο τρελλός απ' τον Βόλο τα είχε 400.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα..γεια σου μνκ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΝΚ, ΟΤΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ
      ΤΑ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
      ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.
      ΑΘΑΝΑΤΗ ΟΕΑ.
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΗΛΙΑΣ+++

      Διαγραφή
    3. Ενας αμερικανος φιλος07 Ιουνίου, 2022 15:08

      Ασχετα με το ΤΙ λεει ή ΤΙ δεν λεει ο Πουτιν στην παρουσα αναλυση του Αγκλιν, συγχαρητηρια στον οικοδεσποτη που κατανοησε οτι καλο ειναι να κοιταμε και λιγο "παραπερα" απο την μυτη μας τι γινεται.
      Γιατι με το να κοιταμε στα "δικα μας" μονο, δεν ειναι αρκετο.
      Διοτι τα δικα μας ειναι υποπαραγωγα και απονερα αυτων που σχεδιαζονται και διδονται εντολες προς εκτελεση απ τα "κεντρικα".
      π.χ το ρεσαλτο με το Περσικο πετρελαιοφορο. Πηγε ο κοπανος ο νοθος της Ντορας να μπλεξει την Ελλαδα ΚΑΙ στον πολεμο που εχουν οι εβραιοι με το Ιραν. Και τα καταφερε που τωρα δεν ....κλαινε τα καβουρακια στου γιαλου τα βοτσαλακια, αλλα κλαινε οι ελληνες εφοπλιστες που Περσικος γιοκ.

      Αγαπητε Κ-Τ, αφου μπηκες στο unz.com, ενα εξαιρετικο "σαϊτ" εστω και οβραϊκο, ριχνε που και που καμια ματια σε εναν αναλυτη ονοματι, Philip Giraldi πρωην πρακτορα της CIA (οχι σαν την "ξανθεια" στου Αλαφουζολ που τα βαφει με μπογια 9Ν) ο οποιος ΞΕΡΕΙ τι γραφει και δεν ειναι εξαγορασμενος απ το Τελ-Αβιβ.
      Ο Γκιραλντι σχεδον σε καθε αρθρο του, καρφωνει ακριβως και μονιμα τον "σατανα" που αλλοι analυτες και analυτριες προσποιουνται οτι δεν τον βλεπουν.
      Και παλι μπραβο.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Αμερικανέ,
      ευχαριστούμε για τις προτάσεις σου!
      Καλώς ήρθες στον Διόδοτο!

      Διαγραφή
    5. Ενας αμερικανος φιλος07 Ιουνίου, 2022 23:54

      Καλα μη παιρνεις κι ορκο οτι ειμαι εντελως ...."αμερικανος". U+1F60F &#129312

      Στην πραγματικοτητα Κυψελιωτης ειμαι, απ το καιρο που η Φωκιωνος Νεγρη ηταν κυριλε δρομος.

      Διαγραφή
    6. Μια προσφώνηση ήταν από την πλευρά μου, σύμφωνη με το ψευδώνυμο 🙂
      Εξπλέιν όμως αν θέλεις.. το U+1F60F &#129312

      Διαγραφή
    7. Ενας αμερικανος φιλος08 Ιουνίου, 2022 03:54

      Επειδη δεν ειμαι μαεστρος στα ιντερνετικα, αυτα (U+1F60F &#129312) υποτιθεται οτι γινονται χαμογελαστες φατσουλες αλλα την πατησα.
      Κατι λειπει, οποτε τζιφος η δουλεια.

      Διαγραφή
    8. Ενας αμερικανος φιλος08 Ιουνίου, 2022 14:56

      :)

      Διαγραφή
  9. Κοντός Λάζαρος07 Ιουνίου, 2022 07:25

    Καλημέρα 🌅
    Σημασία έχει να διαβάσεις, να κατανοήσεις... Αλλά πιο σημαντικό είναι να "ακούσεις" αυτά που δεν λέει, αυτά που επιμελώς κρύβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://bestnewshere.com/hackers-crack-pfizer-moderna-pfizer-servers-all-vaccine-death-data-now-public-from-all-companies-thanks-to-hackers/

    Οι χάκερ σπάνε διακομιστές Pfizer, Moderna & Pfizer! Όλα τα δεδομένα θανάτου εμβολίων τώρα δημόσια από όλες τις εταιρείες χάρη στους χάκερ!

    ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! Χάκερ εισέβαλαν σε όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες και έκλεψαν όλα τα ενδιάμεσα δεδομένα για τα εμβόλια δόξα τω Θεώ!!!! Το μεγάλο ξύπνημα έχει απογειωθεί!!! Προωθήστε αυτό το σύνδεσμο παντού!!!!

    **Εμφανίζει τον αριθμό θανάτων και αναπηριών που σχετίζονται με κάθε παρτίδα/αριθμός παρτίδας = ένδειξη σχετικής τοξικότητας μιας παρτίδας/παρτίδας σε σύγκριση με μια άλλη
    **Κανείς δεν γνωρίζει επί του παρόντος τον λόγο για τον οποίο ορισμένες παρτίδες/παρτίδες σχετίζονται με υπερβολικούς θανάτους, αναπηρίες και ανεπιθύμητες ενέργειες αντιδράσεις (έως 50 x). Μέχρι να το μάθουμε, είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί
    **["Batch-code" = "Lot Number" = ο αριθμός που γράφουν στην κάρτα εμβολιασμού σας.]

    Ακολουθεί ο σύνδεσμος προς τον ιστότοπο www.howbad.info όπου μπορείτε να δείτε ζωντανούς συνδέσμους που παρατίθενται παρακάτω. Πραγματοποιήστε λήψη και αποθήκευση όλων των άρθρων που μπορείτε να περικλείσετε τον ιστότοπο!!!

    Ελέγξτε τον κωδικό παρτίδας σας (αριθμός παρτίδας)

    Ελέγξτε τον κωδικό παρτίδας σας (αριθμός παρτίδας) 
    • Κωδικοί παρτίδας Moderna

    • Κωδικοί παρτίδας Pfizer

    • Κωδικοί παρτίδας Janssen

    • Moderna (εκτός ΗΠΑ)

    • Pfizer (εκτός ΗΠΑ)

    • Janssen (εκτός ΗΠΑ)

    Τελευταίες πληροφορίες για ενισχυτές
    • Κακές παρτίδες του μήνα

    Διακύμανση στην τοξικότητα
    • Σωρευτική τοξικότητα με την πάροδο του χρόνου PDF

    • ΒΙΝΤΕΟ : Διακύμανση της τοξικότητας μεταξύ παρτίδων

    • Θάνατος με λοταρία PDF

    • ΒΙΝΤΕΟ: Παρτίδες μη συμβατές με GMP που σχετίζονται με θάνατο και αναπηρία

    • ΒΙΝΤΕΟ : Team Enigma – Μεταβλητότητα Covid Vax

    • ΒΙΝΤΕΟ : Η VAERS αποκαλύπτει σούπερ τοξικές παρτίδες

    Οι κωδικοί παρτίδας κωδικοποιούν την τοξικότητα;
    • Ταξινόμηση τοξικότητας 20A-21A της Moderna για εμβόλια Covid PDF

    • Moderna : Αλφαβητική επισήμανση διαφορετικών τοξικοτήτων PDF

    • Pfizer : Αλφαβητική επισήμανση διαφορετικών τοξικοτήτων PDF

    • ΒΙΝΤΕΟ : Οι αριθμοί παρτίδας Pfizer κωδικοποιούν τον κωδικό 1 για την τοξικότητα;

    • ΒΙΝΤΕΟ: Οι αριθμοί παρτίδας της Pfizer κωδικοποιούν για την τοξικότητα Μέρος 2;

    • ΒΙΝΤΕΟ: Οι αριθμοί παρτίδας Moderna κωδικοποιούν την τοξικότητα;

    Βάση δεδομένων
    VAERS • Βιβλιοθήκη Επιστημών Covid

    • Γιατροί μιλούν για το VAERS

    • VaersAnalysis.info

    Πηγή δεδομένων
    • Όλα τα δεδομένα προέρχονται από τη VAERS, μια δημόσια βάση δεδομένων με περισσότερες από 700.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών για τα εμβόλια Moderna, Pfizer και Janssen Covid 19 στις ΗΠΑ. Πρόθεσή μας είναι να παρουσιάσουμε τα δεδομένα VAERS σε προσβάσιμη και ανόθευτη μορφή, η οποία μπορεί εύκολα να επαληθευτεί χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους
    • Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου (VAERS)

    • Εκμάθηση βίντεο 1: Εξαγωγή δεδομένων κακής παρτίδας από το VAERS – Θάνατοι, Αναπηρίες, Νοσηλεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
    ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ
    Άγκυρα: «Το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι, η Ψέριμος, η Κίναρος και άλλα νησιά ανήκουν στην Τουρκία»
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥΡΚΕ. ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΜΟΓΓΟΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ Α@@@@ΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μνκ έγραψες!!

    Μερικά σκόρπια και ακαταστατα...

    ερώτημα για μένα και απάντηση δεν βρίσκω: τι θέλαμε εμείς στην Κίνα; γιατί η παραδοχή περί ελληνικης συμμετοχής στον πήλινο στρατό του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας (ο οποίος έριξε απίστευτο ξύλο για να τους ενώσει, στην Δύση τον βρίζουν, έχει χρησιμοποιήσει τεχνολογία που δεν δικαιολογείται και που βρίσκουν τάφους με το σύμβολο της Βεργίνας πρώτο τραπέζι πίστα, και δράκους με μαιανδρους αγκαζέ καθώς και εξάπλωση βουδισμού πάλι με ξυλο) σε έναν λαό βαθιά γαλουχημενο με τον κλειστό πολιτισμό μόνο τυχαία δεν είναι... δεν ξέρω αν ο εκ Βόλου έχει απαντήσει, αν έχει απαντήσει, επειδή δεν τον έχω παρακολουθήσει επισταμενως, τι έχει πει;

    Γιατί οι μαφιες μετά την ελληνική και αυτές που ακολουθούν το ίδιο τυπικό, όχι η αλβανική ας πούμε που ανεβαίνει ραγδαία αλλά δεν έχει κανόνες, έγιναν άμα τη εμφανίσει των γνωστών λαμογιων και στην ανατολή;;;

    Σε ένα πράγμα συμφωνώ Απόλυτα με τον κοντό :έρχεται χάος και αφού ακόμα υπάρχουν Έλληνες που φέρουν τον Έρωτα πόσες πιθανότητες έχουν να το ελέγξουν;

    Ελευθερία Αγωνιζόμενη





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι Μεγάλο Έρχεται. Οι Άγιοι μας Προειδοποιούν...

      http://www.oparlapipas.gr/2022/06/eyboia-vid.html

      Διαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Ιουνίου, 2022 15:47

    ΚΕΝΝΕΝΤΥ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευγε για το αρθρο του Ανγκλιν. Ο σχολιαστης ''αμερικανος φιλος'' με καλυπτει πληρως. Το ουνζ ειναι μια καλη πηγη γνωσεων για την πραγματικη Αμερικη του σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. LIVEGRTV - ΒΑΣ. ΚΑΣΣΙΝΑ - ΤΖΕΗΜΣ ΣΩΝΤΕΡΣ (ΜΕΡΟΣ Α')

    https://www.youtube.com/watch?v=6MXKB2nUf20

    ΑπάντησηΔιαγραφή