«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Τί λέει αυτός ο μακάκας..;

περισσότερα εδώ

17 σχόλια:

  1. Τι λες ρε μεγάλε;;;; ;
    Αντε κατο@ρα τα πόδια σου..
    Χάρχαλο.
    ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΧΑΙΡΕ !

    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΟΗΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ .
    ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟ ΠΩΛΗΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ , ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΟ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ " ΕΦΗ ΜΕΡΙΔΟΥΛΑΣ " , ΔΙΑ ΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΕΚ ΜΗΤΡΟΣ , ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ !
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ .
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΟΛΗ !
    ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΔΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ , ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ !

    Γεωργιος Οιτιευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ???

      Έγγραφα και εφημερίδες της εποχής.

      https://knossopolis.com/21η-απριλίου-1967


      Πάντα με διάφορες δικαιολογίες που μόνο ένας καθυστερημένος νους θα μπορούσε να πιστέψει, συνέχισαν το ανθελληνικό τους έργο εκτός από την Μακεδονία - Θράκη και στην Μικρά Ασία!!!

      Οι Τούρκοι ήταν Μογγολικά φύλλα τα οποία κατέβηκαν από τις Στέπες τον 10ο αιώνα μ.Χ., η περιοχή της Ιωνίας ήταν ήδη κατοικημένη από Έλληνες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα! Οι αποδείξεις του τύπου Ναού της Αρτέμιδος (ένα από τα 7 θαύματα) θα έπειθαν και τον πλέον δύσπιστο. Το ότι οι Τούρκοι κατέλαβαν την Ιωνία δεν το λογίζουν ως ιμπεριαλισμό οι κομμουνιστές, το ότι οι Έλληνες πήγαν να πάρουν πίσω κάτι που τους άνηκε επί χιλιετίες είναι ιμπεριαλισμός και γι αυτό συνεισέφεραν στην ήττα μας... η λογική αστειεύεται...

      ΚΑΛΗΜΈΡΑ
      ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΉ
      ΣΕ ΌΛΟΥΣ


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
    2. Καλώς ή Κακώς, Το Κόμμα είναι η τελευταία ελπίδα πτωχών, αδυνάτων, κατατρεγμένων...

      ΓΙΑ ΤΟ ΚOΜΜΑ

      Το Κόμμα είναι μια συμπαγής θύελλα κυκλώνα σφοδρού,
      πρεσαρισμένο από φωνές που σιγά, σιγά ξεπηδάνε,
      με το κόμμα σπάνε τα οχυρά του εχθρού,
      όπως τα τύμπανα των αυτιών
      απ’ τα κανόνια που βροντάνε.

      Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι

      Διαγραφή
  3. ΕΞ ΑΛΛΟΥ , ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ !
    Η ΕΛΛΑΣ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ " ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ " ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ "ΤΥΧΕΣ" ΤΗΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ !!!

    Γεωργιος Οιτιευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ;;
    https://apolloniosblog.blogspot.com/2022/05/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φράου Γκιόσσα ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο παπαρα μονο παπαριες θα ακουσεις,,...ο ''ηρωας'' της χολιστερινης με ''ειδικοτητα''' στην ταβανοθεραπεια...μιλαμε για ανθρωπινο κατιμα...περισσολογος,κοπριτης,κρατικοδιαιτος δεν εχει δουλεψει μια μερα στη ζωη του και θελει να σωσει την εργατικη ταξη....αει στο διαολο μαλακα....ολες οι εθνικες τραγωδιες προηλθαν απ το κομμα του μπεναρογια ,το κομμα που εκπροσωπει ο χλαπατσας κουτσουμπας....Μ.Ασια,Μακεδονια,Ποντος,μεχρι την μεταπολιτευση,παντου εχει βαλει το χερακι του το προδοτικο ΚΚΕ...ενα κομμα το οποιο υπηρετει μονιμα τ αφεντικα του εις βαρος των Ελληνων,δεν θα επρεπε να βρισκεται στη βουλη.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι «προοδευτικοί» τύποι που ΜΙΣΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ:
    http://ermionh.blogspot.com/2022/06/blog-post_56.html
    Η εικόνα δείχνει 2 λευκούς ενήλικες με μπλουζάκια που γράφουν “Σήμερα έγινα Μπαμπάς” και κρατούν από τα χέρια μικρό λευκό αγοράκι με μπλουζάκι που γράφει “Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα με βιάσουν”
    Η Media Strom το προχώρησε σε άλλο επίπεδο βάζοντας σε κρεβάτι 2 μαύρους ενήλικους και ξαπλωμένο ανάμεσα τους λευκό κοριτσάκι.
    Ας δώσουμε όλοι πολλές ευχές για πολλαπλά λουκέτα στην εν λόγω μπροοδευτική εταιρεία!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβαζω '' ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....'' και μου ηρθε στο μυαλο το καλεσμα του Ζαχαριαδη να σταματησει ο στρατος τον '' ιμπεριαληστικο '' πολεμο και οι απεναντι να γραφουν στην εφημεριδα τους το προδοτικον, αισχρον και τραγικον ΟΙΚΑΔΕ.
    Τα σχολια με υπογραφη Γεωργιος Οιτιευς αξιζουν ιδιαιτερας προσοχης. I tip my hat to you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι απορίας άξιον γιατί και πώς υπάρχει αυτό το πολιτικό κόμμα...
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηβήρια Κρυστάλλη19 Ιουνίου, 2022 12:45

    Κάποιος να βρεθεί να την γ@#$%ει αυτήν την σακούλα με τα σκατά και το rolex των 17 χιλιάδων ευρώ, δεν βρίσκεται; Αλλά τι να περιμένει κανείς από απάτριδες και ανθέλληνες που μισούν την ίδια τους την χώρα (δεν λέω πατρίδα τους, γιατί ειλικρινά αυτοί όλοι, μόνον ελληνικό αίμα δεν έχουν στις φλέβες τους)! Σκύβαλα και παρακμιακοί καραγκιόζηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ19 Ιουνίου, 2022 21:39

    ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ .
    ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....
    ( ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ.......)
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο νούμερο στη λίστα είναι άραγε;

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  12. ΚΩΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ...TO SAVOIR VIVRE ΤΙ ΛΕΕΙ ...ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ Η ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ...
    ΥΓ.-1 ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΠΑΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ...ΜΑΡΙΑ ΔΕΞΙΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΧΑ ΧΑ
    ΥΓ.-2 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΣΚΛΑΒΕ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστιανή κομμάτια για προσβολή του “προφήτη”, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΣΟΚ
    https://www.defence-point.gr/news/christiani-kommatia-gia-prosvoli-toy-quot-profiti-quot-prosochi-skliro-vinteo

    https://www.megatv.com/2022/05/14/nigiria-foitites-lithovolisan-mexri-thanatou-symfoititria-tous/

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΜΠΡΕΕΕ....


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. “Ανιστόρητος” και προπαγανδιστής ο Κουτσούμπας... Με αφορμή τις δηλώσεις του, ας ανοίξουμε το καπάκι “ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ” του ΚΚΕ και του ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, για να ξεχυθεί ο πολιτικός βόθρος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

    https://attikanea.info/%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή