«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΕΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

 ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

της Χρυσούλας Μπουκουβάλα

Παρ’ όλη την επίθεση της διεθνούς εγκληματικής συμμορίας εναντίον των πολιτών της Δύσης, οι λαοί αδυνατούν να αντιδράσουν. Μήπως έχουν πέσει θύματα θανατηφόρας πολιτικής; Τι είναι η νεκροπολιτική και τι την χαρακτηρίζει; Ζoύμε κάτω από την επίδρασή της; Όσοι ασχολούνται με την Αποκάλυψη, καλύτερα να μελετήσουν την έννοια της νεκροπολιτικής και τους τρόπους εφαρμογής της, ένας από τους οποίους είναι η εσκεμμένη δημιουργία νοητικής υστέρησης. Πώς θα αποτινάξουμε τελικά από πάνω μας αυτόν τον ζόφο και ποιοι θα είναι οι μελλοντικοί επαναστάτες;

Τι μας διδάσκει τελικά η κρίση του κορωνοϊού, η άνοδος του τεχνολογικού ολοκληρωτισμού, και το πλανητικό στρατόπεδο συγκέντρωσης που επιδιώκεται από τη διεθνή εγκληματική συμμορία που έχει προκάλυμμα το Φόρουμ του Νταβός;

Ότι οι περισσότεροι δυτικοί άνθρωποι έχουν γίνει ηλίθιοι και δειλοί (δείτε πόσο μικρή απήχηση έχουν στις μεγάλες δυτικές μάζες όσοι καταγγέλλουν τη δυτική χούντα και πόσο τεράστια απήχηση έχουν οι ινσταγκράμερ πόρνες, οι τηλεπερσόνες του απόλυτου Τίποτε, και τα τηλεπαιχνίδια για αμόρφωτους και διανοητικά καθυστερημένους παίκτες).

Η διανοητική ανεπάρκεια του δυτικού ανθρώπου αντικατοπτρίζεται και στη διανοητική παρακμή των ίδιων των κυβερνώντων του, εφόσον πολίτες διανοητικά ανεπαρκείς τους ψήφισαν και τους επέτρεψαν να μπουν στα κοινοβούλια και εφόσον μόνο ηλίθιοι, ή διεφθαρμένοι ως το μεδούλι προδότες πολιτικοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα διεστραμμένων μεγιστάνων που στρέφονται εναντίον των συμφερόντων των πολιτών και των χωρών τους.

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο ο όχλος, που μοιάζει να μην τον ενοχλεί η παγκοσμιοποίηση −διότι δεν αντιλαμβάνεται περί τίνος πρόκειται− να θέλει τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, να ζητάει εμβόλια και τσιπάρισμα, φυλάκιση και θάνατο, που η ελίτ τα βαφτίζει με παραπλανητικά ονόματα, όπως «υγειονομική ασφάλεια», «ασφαλής ταυτοποίηση», «ενεργειακή μετάβαση» και «προστασία του περιβάλλοντος», αλλά ο όχλος αδυνατεί να τα αποκωδικοποιήσει.

Φτάσαμε στο σημείο ο όχλος να θέλει εκούσια σκλαβιά. Γιατί άραγε; Δυστυχώς η βούληση για εθελοδουλεία που το υποκείμενο δεν την προσλαμβάνει ως τέτοια, είναι χαρακτηριστικό νοητικής υστέρησης.

 

Ουρές ακόμα και τη νύχτα έξω από το εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου. Μάϊος 2021.

 

Σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι τρόπον τινα είμαστε όλοι σκλάβοι, υπό την έννοια ότι είμαστε φυλακισμένοι μπροστά σε μια τηλεόραση ή σε οθόνες.

Ωστόσο, ένας άνθρωπος ικανός για λογικές σκέψεις μπορεί να διακρίνει αυτή την κατάσταση και να αποφασίσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής του, πληρώνοντας και το ανάλογο τίμημα.

Καθώς όλα, μα όλα, σήμερα βαφτίζονται θεωρίες συνωμοσίας, ο όχλος −που χαρακτηρίζεται από νοητική υστέρηση− έχει πειστεί ότι όσοι αμφισβητούν τα καθεστωτικά αφηγήματα είναι συνομωσιολόγοι, και δεν ενδιαφέρεται πλέον για τίποτε άλλο, πέραν της καθημερινής επιβίωσης. Δεν προβληματίζεται, δεν αμφισβητεί, και δεν ερευνά.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, η διανοητική ανεπάρκεια και η αμετροέπεια των οργάνων του μεγάλου κεφαλαίου και του σατανισμού όπως ο Κλάους Σβαμπ και ο Μπιλ Γκέιτς, και των πολιτικών κνώδαλων όπως ο Τζόε Μπάιντεν, ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο Σαρλ Μισέλ, ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν εκπλήσσει τις μάζες, για τον εξής απλούστατο λόγο: δεν γίνεται αντιληπτή.

Η προσπάθεια του διεθνούς κεφαλαίου και των ξένων πρεσβειών που έχουν γονατίσει τη χώρα μας, να διασπάσουν οποιοδήποτε συγκροτημένο πατριωτικό κίνημα εμφανιστεί στην Ελλάδα, με κατασκευασμένα κόμματα ιδιοτελών που οι ίδιοι χρηματοδοτούν και προωθούν, δεν γίνεται αντιληπτή παρά από ελάχιστους.

Όσοι εξαπατήθηκαν ήδη από τα υπάρχοντα κόμματα που οι ίδιοι ψήφισαν ή εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν παρά τη θέλησή τους, το πιθανότερο είναι ότι θα εξαπατηθούν ακόμα μια φορά, διότι αδυνατούν να αντιληφθούν το ποιόν και τις διασυνδέσεις των στελεχών των περισσότερων νέων κομμάτων.

Τούτων δοθέντων, η περιβόητη Μεγάλη Επανεκκίνηση, οι αθρόοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού και πιθανόν στο εγγύς μέλλον, κατά της «πιθηκίτιδας», οι αποδοχή των κυρώσεων κατά της «κακής» Ρωσίας, η πείνα και οι στερήσεις που οι διεθνείς συμμορίτες μας λένε ότι πρέπει να υποστούμε, είναι επακόλουθο της νοητικής υστέρησης των πληθυσμών που, ωστόσο, προκλήθηκε με δόλο.

 

Νεκροπολιτική

Πώς προέκυψε όμως αυτή; Μα ως αποτέλεσμα εφαρμογής της νεκροπολιτικής.

Η νεκροπολιτική είναι ο όρος που επινοήθηκε από τον Καμερουνέζο καθηγητή Ασίλλε Μπέμπε (Achille Mbembe) 1 σε ένα δοκίμιο με τον ίδιο τίτλο, που γράφτηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, και δημοσιεύθηκε το 2003, ενώ στα ελληνικά κυκλοφόρησε το 2020.

 

Ο καθηγητής Ασίλλε Μπέμπε, επινοητής του όρου νεκροπολιτική.

 

Η ανάπτυξη της νεκροπολιτικής δημιουργεί αυτό που ο Μπέμπε αποκαλεί κόσμους του θανάτου (deathworlds), ή «νέες και μοναδικές μορφές κοινωνικής ύπαρξης στις οποίες τεράστιοι πληθυσμοί υπόκεινται σε συνθήκες διαβίωσης που τους προσδίδουν το καθεστώς των ζωντανών-νεκρών».

Η νεκροπολιτική θεωρείται ως προέκταση της βιοεξουσίας, ενός όρου που ο Γάλλος φιλόσοφος και ψυχοπαθολόγος Μισέλ Φουκώ (Michel Foucault, 1926-1984) παρουσίασε ως μηχανισμό «προστασίας», επισημαίνοντας όμως ότι αυτή η «προστασία» εκδηλώνεται ως υποταγή των «μη κανονιστικών» πληθυσμών.

Πράγματι, αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα. 

.............................

 

Σημείωση Διόδοτου: Όπως είδατε έως τώρα, το άρθρο είναι συγκλονιστικό! Κατόπιν και αιτήματος της συγγραφέως, συνεχίστε το στην ιστοσελίδα της, ΕΔΩ.

 

 


6 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικό -και αφορά και εμάς τους μπλογκερς πατριωτικών ιστολογίων- είναι το κεφάλαιο του άρθρου, με τίτλο "Η Χιροσίμα του διαδικτύου".
    Εφόσον λοιπόν διαβάσετε το συγκεκριμένο κεφάλαιο, δείτε και ένα σχόλιο από αναγνώστη, που ακολούθησε ως απάντηση:

    "Δυστυχώς ή μάλλον δυστυχέστατα, οι ιθαγενείς-χειρώνακτες που γνωρίζω προσωπικά (και είναι ούκ ολίγοι), τρέξανε όλοι να τρυπηθούνε.
    Υπακούνε τυφλά την τηλοψία, την κομματίλα και οι θρησκευόμενοι -ωιμέ- την πουλημένη μερίδα της ιεραρχίας. Ακόμα και μερικοί που ήταν αντιρρησίες, τελικά υπέκυψαν στον τρομο-κρατικό εκβιασμό.

    Η ιδιοτέλεια και η νοητική θολούρα έχουν κυριαρχήσει. Το αρχαίο φίδι ανέλαβε την απόλυτη εξουσία και ξέρει καλά πώς να κεντρίσει τους πάντες. Κατά κόσμον, είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα.

    Μόνον ο Νους, η Συνειδητότης, δηλαδή η Ψυχή όσων δεν έχουν ακόμη αλωθεί, άρα, όσων έχουν Πνευματικότητα και απόλυτη Πίστη (εμπιστοσύνη) στο Θεό, μπορεί να του ξεγλυστρά και να δραπετεύει."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Κωστη καποιοι πρεπη να μεινουν πισω γιατι αλλιως θα βρωμιση ο τοπος Ααα και να αναβουν και κανενα κερακι

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Κωστή... το καράστημμένο σχόλιο του "Έλληνας Ιθαγενής" και την απάντηση της κ. Μπουκουβάλα, δεν τα είδε κανείς;;;

      Το promotion υπέρ του Μπέχλη και κατά της αποχής, δεν το είδε κανείς;;; Τεράστιο φάουλ της αγαπητής φίλης Χρυσούλας Μπουκουβάλα...

      Όπως κι αυτό με την μείωση των αναρτήσεων από τα πατριωτικά ιστολόγια... ειλικρινά και τα δυο, με έβαλαν σε πολύ μεγάλες σκέψεις...

      Δικαίωμά της να μειώσει τις αναρτήσεις της, αν και επιτελεί πολύ σημαντικό έργο πάνω σ' αυτόν τον διαφορετικό τομέα ενημέρωσης, καθώς είναι η μόνη που ασχολείται με το θέμα στην μπλογκόσφαιρα... και δεν είναι καιρός για ... μειώσεις... το αντίθετο μάλιστα...

      Αλλά με προβλημάτισε πολύ η προτροπή της προς τα πατριωτικά ιστολόγια, να πράξουν το ίδιο... !!!

      Κάποια πατριωτικά ιστολόγια, δεν θα ακολουθήσουμε την παρότρυνσή της... όσο μπορούμε και όσο είμαστε στην μπλογκόσφαιρα, θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε και να γράφουμε ... κι όσοι πιστοί, προσέλθετε...

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά τα είπες Ποπάκι! Νά 'σαι καλά!!!

      Διαγραφή
  2. ΟΣΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑ@@@Ε.

    Λέσβος: Κατασκευάζουν νέο τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών στην «καρδιά» του μεγαλύτερου πευκώνα του Αιγαίου!
    pronews.gr
    Κίνδυνος ολοσχερούς καταστροφής 300.000 στρεμμάτων πευκοδάσους – «Αν ξεκινήσει φωτιά θα κάψει το μισό νησί»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Angelina Jolie παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στο "Horrible Illuminati Blood Rituals"

    https://www.anguillesousroche.com/videos/angelina-jolie-admet-avoir-participe-a-dhorribles-rituels-sanguinaires-des-illuminati/
    ===========
    Βίντεο που διέρρευσαν δείχνει την Angelina Jolie να εκθέτει τις τελετουργίες των Illuminati του Χόλιγουντ

    https://www.youtube.com/watch?v=75An18_h4r8


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή