«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Αγαπητοί αναγνώστες...


 

...Στο άρθρο της Χρυσούλας Μπουκουβάλα που παρουσιάσαμε σήμερα, διαβάζουμε σε κάποιο σημείο του τα εξής:

" Η υπερπληροφόρηση, είτε προέρχεται από καθεστωτικά, είτε από μη καθεστωτικά ΜΜΕ, προκαλεί στους λήπτες αδυναμία συγκροτημένης σκέψης και ανυπαρξία δράσης ή αντίδρασης.

Οι καθημερινές αναρτήσεις των μη χειρωνακτών και οι διάλογοι στον ψηφιακό κόσμο που περιορίζονται σε έντονες, αλλά εικονικές διαμαρτυρίες, ενισχύουν τη νεκροπολιτική και παράγουν πολύ πενιχρά ή ακόμα και κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Η γράφουσα έχει ήδη μειώσει στο ελάχιστο τις αναρτήσεις της για την επικαιρότητα στις προσωπικές της σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους πατριώτες ιστολόγους που αναλώνονται σε πολύωρες καθημερινές αναρτήσεις στα ιστολόγιά τους και σε ατέρμονες συζητήσεις με τους αναγνώστες τους, για την αναποτελεσματικότητα αυτών των ενεργειών.

Οι διεθνείς και οι εγχώριοι συμμορίτες γελούν με όλα αυτά διότι τους προσφέρουν απλόχερα άνετη παράταση της παραμονής τους στην εξουσία.

Μόνο με σταδιακή (ή απότομη) επιστροφή στον φυσικό κόσμο και απόσυρση από τον ψηφιακό, θα μπορέσουμε όχι μόνο να επιβιώσουμε, αλλά και να αποκτήσουμε ξανά τις δεξιότητες και το ανάλογο ψυχικό σθένος που θα μας κάνουν εν τέλει να τιμωρήσουμε τους ενόχους της καταστροφής της πατρίδας μας και ημών των ιδίων, όπως τους αξίζει."

 

Συμφωνώ απόλυτα με την κυρία Μπουκουβάλα. Άλλωστε σάς έχω γράψει κι εγώ κάτι παρόμοιο πρόσφατα. 

Ειλικρινά, μπας και κάτι αλλάξει δρώντας εμπράκτως, ..πολλές φορές σκέφτηκα να σταματήσω τη λειτουργία του μπλογκ ή να περιορίσω πολύ τις αναρτήσεις ή να φτιάξω σε νέα διεύθυνση ένα μουσικό μόνον μπλογκ. 

Όμως πριν από λίγες μέρες, είδα κάτι που ήταν σαν μήνυμα ότι "ΟΧΙ, δεν πρέπει να αλλάξω τίποτα!".  Ο Διόδοτος.. ΔΕΝ ενισχύει τελικά τη νεκροπολιτική και δεν παράγει απολύτως πενιχρά ή ακόμα και κανένα απολύτως αποτέλεσμα!

Να τί είδα:

Δημογραφικά στοιχεία κοινού 

Το κοινό του diodotos-k-t.blogspot.com είναι 69,99% άνδρες και 30,01% γυναίκες. Η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα επισκεπτών είναι οι 25-34 ετών.

 



Το ποσοστό του γυναικείου κοινού μπορεί να φαίνεται λίγο απογοητευτικό, σημασία όμως εδώ έχει η ποιότητα. Το γυναικείο μας κοινό είναι κορίτσια και κυρίες ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ! Μπουμπουλίνες έτοιμες για όλα!

Το ότι το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών αφορά τις ηλικίες 25 έως 34 είναι σημαντικός λόγος για να συνεχίσει ο Διόδοτος ως έχει.

Είθε να αποτελέσει ένα σημαντικό εκκολαπτήριο νέων επαναστατών και ελληνομάχων! Η ελληνική ψυχή και η ελληνική συνείδηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

Νίκος Κεφαλάς, Μαίρη Αγιάννογλου - "Μέρες Φωτιάς"  (2022)



27 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Ιουνίου, 2022 23:18

    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΩΣΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΆΝΩ.
    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΌΤΟΥ, ΤΑ "ΈΧΟΥΝ" ΠΙΟ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΑΝΤΡΑΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΊΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΎ ΚΟΙΝΟΎ, ΒΆΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ (χα χα χα).
    ΜΑΧΗΤΙΚΌ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, και οι 35-44 μόλις 2% πιο κάτω είναι 🙂
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!

      Διαγραφή
  2. ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ! ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ, ΡΟΚΙΑ OLD SCHOOL ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΤΙΝΟ! ΕΥΓΕ!
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια αδελφέ μου Έλληνα είναι ότι σε χρειαζόμαστε και εν πάση περιπτώσει είναι επιλογή μας τι θα διαβάζουμε και τι όχι... εμείς που είμαστε χρόνια στο διαδίκτυο έχουμε την κριτική σκέψη να επιλέγουμε και τα άρθρα και τα σχόλια. Αλήθεια επίσης είναι ότι μας βομβαρδίζουν καθημερινά - για το διαδίκτυο μιλώ γιατί τβ δεν βλέπω και δεν ξέρω τι λένε οι πέτσες (εκ του πέτσα η λέξη) - και εσκεμμένα σε πολλά μπλογκς ή ασυνείδητα με πληροφορίες που μας έχουν κουράσει αλλά αποτελεί επιλογή μας να τα διαβάζουμε οπότε;;;
    Απλά συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις γιατί τα άρθρα που αναρτάς είναι λίγα και εκλεκτά... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ Κα Μπουκουβάλα αλλά ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ δεν έχει σχέση με τα πατριωτικά μπλογκ που περιγράφει...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Ιταλος γιατρος Παολο Μονταναρι «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΨΟΦΙΟΥΣ, ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΗΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕ ΧΟΙΡΟΤΕΡΑ» //
    Οσο για το ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΑ», ΚΛΕΒΕΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ //
    ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΗΚΗ Singular paraLogic (μετα την δολοφονια του διευθυντη της, την αγορασε ο Χαζαρο-Εβραιος Σατανας Ροκφελερ), ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ (το πλαφον ινε ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, κε οπιος δωσει τα περισοτερα, βγαινει πρωτο κομα) //
    Με τοσα που χρωστανε, ΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ? Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ? ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΙΝΕ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ, δεν πρέπει να αλλάξεις τίποτα.
    ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ..... ΓΝΩΣΗ.
    ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΔΙΑΒΑΣΑ,ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙ`ΑΥΤΟ.

    ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛ@ΙΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΕΡΑΝΤΙ
    ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    Αθάνατος ΚΑΙ ο Αείμνηστος..Κορυφαίος Επιστήμονας του Πλανήτη
    Λουκ Μοντανιέ .
    Τον ευχαριστώ που έσωσε εμένα και τα παιδιά μου.
    ΜΟΝΟ φωτεινά πνεύματα της επιστήμης ακολουθώ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ πακέτα επιχορηγήσεων από τις ΦαρμακοΜαφίες

    Ο Διόδοτος.... για ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.

    ΚΩΣΤΗ,ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ(ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΤΗ)
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ,
    ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΑΝ......
    ΣΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ,ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ.

    Ο ΚΟ@ΟΓΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ,ΜΕ ΜΑΛΩΣΕ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ.
    --
    57 ΧΡΟΝΩΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.
    Είχε κάνει ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ (ΣΙΓΟΥΡΑ) ΔΙΑΒΟΛΟΜΠΟΛΙΑ .ΕΠΑΘΕ ανακοπή ΤΟ βράδυ ξαφνικά ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ..άφησε ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ 26 και 20 ΕΤΩΝ,ΟΡΦΑΝΕΣ από Μανούλα ..
    Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ.
    Η ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ......

    Τι να μας πουν τώρα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ οι ντήλερ των φαρμακοΜΑΦΙΩΝ ????????
    Θα έρθει η ώρα όλων τους..... υπομονή θα ΚΑΝΩ!!!
    Το ξύλο θα το φάνε ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ το μόνο σίγουρο.

    ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...........
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...........🌺ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ🧡

    ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΩΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.............

    KAΛHMEΡA.
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελικούλα μου,
      να είσαι πάντα καλά να θυμάσαι την φίλη σου, ο Θεός να προστατεύει τις κόρες της κι όλο τον κόσμο.
      Βρίσκομαι κι εγώ ακριβώς στην ίδια θέση όσον αφορά γνωστούς και φίλους και συγγενείς. Έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά για οτιδήποτε σκληρό ακολουθήσει. Ο Θεός κι η Παναγιά να προστατεύσει αυτούς που πρέπει!

      Διαγραφή
    2. Αχ!! ρε Αγγελική, συμπάσχω βλέπω να χάνονται άνθρωποι που γνώριζα... Εύχομαι σε αυτούς που μας έφεραν εδώ να το πάρουν πίσω διπλό και τριδιπλο το κακό

      Ελευθερία Αγωνιζόμενη

      Διαγραφή
  6. Η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (MONTANARI) ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ 3η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΕΩΣ!…

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/06/lo-o-mnnar-iv-v-v-nv-i-oo-nio-ov-oo.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενδιαφέρον το άρθρο (της προηγούμενης ανάρτησης), αν και κουραστικά μακροσκελές!
    Βέβαια θα διαφωνήσω γιατί η σιωπή των μπλοκ μόνο το σύστημα εξυπηρετεί, τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.
    Μπορεί μερικοί να διαφωνούν και να κατηγορούν τον Πολάκη, όμως οι παρεμβάσεις του είναι εξαιρετικά σημαντικές, ειδικά η τελευταία που αφορά τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν σε εταιρείες φαντάσματα για να μείνουν οι Έλληνες χωρίς σπίτια και επιχειρήσεις:
    "Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ"....Πώς αγοράστηκαν ελληνικά δάνεια αξίας 135 δισ. € από εταιρείες (funds) με μετοχικό κεφάλαιο 100 € ή και 0...!!!
    «ώρα να ξετυλίξουμε το κουβάρι της μεγάλης απάτης και ενός μαζικού εγκλήματος που συντελείται οργανωμένα και κορυφώνεται τα τελευταία 3 χρόνια εις βάρος της περιουσίας». «Τυχαία άραγε απάλλαξε ο Μητσοτάκης τους τραπεζίτες;»
    «ομερτά που έχει επιβληθεί στον δημόσιο λόγο», [και εδώ νομίζω ότι πέφτει στην παγίδα του συστήματος η κα Μπουκουβάλα]
    λίστα με «37 funds που εδρεύουν στην Ιρλανδία και από το 2019 και μετά αγόρασαν 135 δις € ελληνικά δάνεια», όπως τονίζει.
    Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής Χανίων «Στη λίστα αυτή μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει μεταξύ άλλων 11 FUNDS με μετοχικό κεφάλαιο 0 € και άλλα 11 με μετοχικό κεφάλαιο 100 €. Υπάρχει μάλιστα FUND με 100 € και 76 μετόχους (κάποιοι «μέτοχοι» συνέβαλλαν με κεφάλαιο λιγότερο από 1 €).
    Γενικά, το μικρότερο άνευ κεφαλαίου FUND έχει πάρει 2,5 δις € σε τιτλοποιήσεις (πχ AMOEBA με αξίες ακινήτων άνω των 1,6 δις) και το μεγαλύτερο (SNF) περίπου 35 δις με τα δικαιώματα προαγοράς».
    «Πολλά από αυτά τα FUND εδρεύουν στην Ιρλανδία στην οδό FHENIAN, PALMERSTON HOUSE, DUBLIN 2, σε κτίριο που είναι γεμάτο δισεκατομμύρια από ελληνικά δάνεια. Αλήθεια, κ. Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Στουρνάρα, γνωρίζετε άραγε σε ποιον ανήκει αυτό το σιδερόφρακτο (σχεδόν ετοιμόρροπο κτίριο- ρημαδιό, με λίγες παλέτες χαρτί, άδειους χώρους, χωρίς υπαλλήλους μέρα μεσημέρι».
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/06/135-funds-100-0.html#more
    Η σιωπή λοιπόν των μπλοκ ποιους άραγε εξυπηρετεί;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΙΤΕ Α Υ Τ Ο .....

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/elaionas-staxti-eginan-pente-konteiner-sti-domi-filoksenias-foto/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι, Κωστα, να μην αλλαξεις τιποτα. Το παραγγελμα απο την γεφυρα του πλοιου να ειναι ''Προσω Ολοταχως'' μεχρι της τελικης νικης. Αλλωστε εχεις ηδη δημιουργησει ενα στρατο εκ γυναικων ο οποιος βαδιζει στ' αχναρια των Μαντω Μαυρογενους και Μπουμπουλινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΔΏΣΤΕ

    ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

    http://greeknewsondemand.com/2022/05/08/βομβα-πυρηνικη-το-ίδιο-το-cdc-παραδέχε/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωστα μην ξαναγραψεις και κυριως μην σκεφτεις ποτε οτι θα κλεισεις τον ΔΙΟΔΟΤΟ....γιναμε μια ομορφη παρεα με τα πανω μας τα κατω μας,κι αυτο στις μερες μας ειναι πολυ δυσκολο να συμβει,,.....με την μουσικη μας,τα μπινελικια μας,τα σχολια μας για την επικαιροτητα,εγω τουλαχιστον το θεωρω σπιτι μου...θα μου το χαλασεις;;;;please........φιλιααααα........Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν διάβασα χθες το άρθρο της -πολύ καλό- και το σχόλιό σου, μου πέρασε από το μυαλό ότι θα σου περνούσε από το μυαλό...
    Όμως μείνε εδώ κι άλλο ακόμη Κώστα, τα στοιχεία για το κοινό σου είναι πολύ καλά. Εγώ νομίζω πρέπει να συνδυαστεί η ενημέρωση μας εδώ με τη δράση μας έξω. Είναι σημαντικά μαζί. Θα το εκμεταλλευτούμε. Τουλάχιστον για όσο είμαστε ακόμη εδώ πριν εγκαταλείψουμε το ίντερνετ (Το σκέφτομαι συνέχεια αυτό). Κι οπωσδήποτε να μην ξεμείνουμε απλώς εδώ μέσα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να κατέβει κανένας διακόπτης. Όχι τώρα!
    Νέα παιδιά ενημερώνονται από τον Διόδοτο και έχω προσωπική γνώμη περί τούτου.

    Κανείς δεν επαναπαύεται πίσω από το πληκτρολόγιο του, οι δράσεις του καθενός μας για οργάνωση και αντίσταση είναι ανεξάρτητες από την ενημέρωση. Ο καθένας μπορεί να βάλει προτεραιότητες. Πρώτα παλεύουμε και παράλληλα ενημερωνόμαστε για να ξέρουμε που βαδίζουμε.

    Δεν θα επεκταθώ παραπέρα αλλά αν το άρθρο δεν το υπέγραφε η κα Μπουκουβάλα θα το θεωρούσα εκ του πονηρού.

    Κωστή, στην πληροφορική λέμε "δεν πειράζουμε κάτι που δουλεύει". Το ίδιο ισχύει και στην πληροφόρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τις εξελίξεις πια τις καθορίζει το ορατό τέλος των καυσίμων (που προκαλεί τις κινήσεις πανικού των τελευταίων ετών) και οι αντιδράσεις μας στο ενδεχόμενο παγκόσμιου μπλακάουτ και ανατίναξης των πυρηνικών εργοστασίων, αφού αυτά δουλεύουν με ρεύμα από τα κακοσυντηρημένα δίκτυα. ΔΕΚΑ φορές γλιτώσαμε αφανισμό ως τώρα : 1972, 1989, 1991, 2003, 2006, 2012, 2017, 2019, 2020, 2021. https://GlobalBlackoutPrevention1.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή