«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ, δίνει εντολή να αρχίσουν οι προετοιμασίες για ειδική στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ταϊβάν!

Σχόλιο Con:  ΒΡΙΣΚOΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑIΟ ΠOΛΕΜΟ ΤΟΥ “ΆΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΏΝ”...;; ..Γιατί από καιρό αισθάνομαι ότι συμμετέχω στο Lord of the Rings ,του καλού εναντίον του κακού, του Aragorn εναντίον του Sauron με τον Vladimir Putin να είναι o Aragorn...


 

Ο Σι Τζινπίνγκ διέταξε την προετοιμασία μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ταϊβάν. Σύμφωνα με τις πηγές, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση (στρατιωτικές επιχειρήσεις "που δεν σχετίζονται με πόλεμο") αποσκοπεί στη διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ).

Το πλήρες κείμενο του εγγράφου που υπέγραψε ο Κινέζος ηγέτης δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά οι δημοσιογράφοι της Avia.pro πληροφορήθηκαν ότι το έγγραφο προβλέπει δράσεις για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Δεν πρόκειται για εντολή για την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αλλά μόνο για την ετοιμότητα σε περίπτωση που απειληθούν τα εθνικά συμφέροντα και η κυριαρχία της Κίνας.

Ταυτόχρονα, οι αναλυτές πιστεύουν ότι δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης στην περιοχή, η Κίνα μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση τους επόμενους μήνες, εάν η κατάσταση γύρω από την Ταϊβάν δεν εκτονωθεί.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι ακόμη και με την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ταϊβάν, το νησί δεν έχει καμία πραγματική δυνατότητα να αντιμετωπίσει τη ΛΔΚ.

"Η εμφάνιση αμερικανικών πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων, μαχητικών αεροσκαφών και βομβαρδιστικών στην περιοχή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια της Ουάσινγκτον να επιδείξει τη δύναμή της. Εάν χρειαστεί, η Κίνα θα καταστρέψει τον αμερικανικό στόλο μέσα σε λίγες ώρες και τα αμερικανικά αεροσκάφη δύσκολα θα μπορέσουν να πλησιάσουν τα σύνορα της ΛΔΚ σε απόσταση 150 χιλιομέτρων.

 

avia.pro/news... 

 

 

13 σχόλια:

  1. Μιχαλης Σκορπιος15 Ιουνίου, 2022 15:45

    Κωστη εχω παρατηρηση μια Ηρεμιααααα μια Γαληνηηηηηη λεω εγω τωρα λες να ερθη ξαφνικα η Κατεγιδαααααααα λεω βρε παιδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,
      και η Ελλάδα στο κέντρο του κυκλώνα όπου κυριαρχεί πάντα νηνεμία.

      Διαγραφή
  2. Η Ρωσία υπέγραψε στρατιωτική συμφωνία με την Κίνα και η Ινδία στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία. Η Δύση στη δύση της...
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/gennithike-stratiotikos-kai-dimografikos-kolossos-rosia-kina-anakoinosan-stratiotiki-symmaxia1/

    Η 8====0 ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως,λέω μήπως
    "ειδική στρατιωτική επιχείρηση"
    ονομάσουν οι εδώ Τουρκοσποροι την επίθεση
    των Τούρκων στα νησιά μας?????

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρίν προλάβουν να ονομάσουν οτιδήποτε, θα έχουν κρεμαστεί στην πλατεία Συντάγματος.

      Διαγραφή
  4. Μιχαλης Σκορπιος16 Ιουνίου, 2022 00:20

    Πολυ ησυχια λεμεεεεεεεε αντε να δουμε χεχεχεχεχε Καληνυχτα Κωστη καλο ξημερωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ...


    ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΦΟΡΑΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ ...ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ...

    ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΣΠΑΘΑ ΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...

    ΥΓ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΥΣΤ...ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΓΡΟΤΗ TΩΝ 8.500 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ

    -HAPPY TRAVELLER-

    ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΔΩΔΕΚΑΩΡΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΑ ΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ //
    ΘΑ ΓΕΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ //
    ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΗ ΣΑΠΙΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ //
    «ΣΚΛΑΒΟΙ. ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ 12 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ωρο ΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ» //
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ //
    ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΟΥΛΙΚΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΣΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ //
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΕ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΡΘΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θαρσειν χρη και τα σωστα πραγματα θ' ανηκουν στους σωστους. Εχει αφιχθει καινουργιο αφεντικο στη πολη και οι εκκαθαριστικες επιχειρησεις προχωρουν με γοργους ρυθμους.

    https://www.unz.com/mwhitney/meet-the-new-boss-putin-reroutes-critical-hydrocarbons-eastward-leaving-europe-high-and-dry/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστούμε πολύ κύριε Ahoy για το δυνατό άρθρο!
      ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ!!!

      Διαγραφή