«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

'ΒΟΜΒΑ' από Τέξας: Οι Ρεπουμπλικάνοι κηρύσσουν τον Μπάιντεν «Μη νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο»! - Σοκαριστικές αποκαλύψεις στο ημερολόγιο της κόρης του Τζο Μπάιντεν! «Έκανε ντουζ μαζί μου..»

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. Ειδήσεις από ΗΠΑ:
    ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ !! Η PFIZER ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ) !! KATAΠΕΛΤΗΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ !!
    https://nikosantoniadis.tv/2022/06/19/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b7-pfizer-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%81%ce%b9/
    Ένα τρένο που μεταφέρει κάρβουνο εκτροχιάζεται μυστηριωδώς στο Κάνσας, εν μέσω μιας ενεργειακής κρίσης, στον απόηχο του Covid op.
    Ποιες πιστεύετε ότι θα ήταν οι πιθανότητες εάν έπρεπε να στοιβάζετε όλες αυτές τις συμπτώσεις καταστροφής υποδομών τροφίμων και ενέργειας;
    http://ermionh.blogspot.com/2022/06/blog-post_53.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό στο Κάνσας, για να φέρουν πείνα:

      Σκότωσαν 10.000 βουβάλια και ενοχοποίησαν την μαγνητόσφαιρα και τον Ήλιο

      http://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/06/nasa.html

      Αλλά μάλλον τα σκότωσαν με κατευθυνόμενα όπλα ενέργειας (DEW)

      http://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/06/dew.html

      Διαγραφή
  2. Βρε ψεκασμένοι μου σας αγαπώ. Με όσα γίνονται κάθε μέρα στην ζωή μας. Σε όσα είμαστε μαζί.
    Σε όσα βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε μαζί.
    Δύναμη είστε. Ελπίδα. ❤️



    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Μεγάλο Φθινόπωρο της φετινής χρονιάς,
    ο ιερός αριθμός 7, και ο μυστικισμός των εκλεκτών

    https://hellasmag.com/2022/05/22/megalo-fthinoporo-ieros-arithmos-efta-mystikismos-elit/

    BINTEO
    Aπόσπασμα από παλαιότερη ομιλία της Κριστίν Λαγκάρντ, με ελληνικούς υπότιτλους, ο δημιουργός του οποίου είχε την διορατικότητα να συνδέσει τα λεγόμενα της Λαγκάρντ με το Shemitah
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΊΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΌ 7 ΣΜΙΤΑΧ
    Sep 7, 2015
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=MQ9Hh73tom8&t=103s


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξωτερική πισίνα στο Βερολίνο. Ποιος ως Γερμανός άνδρας ή γυναίκα εξακολουθεί να πηγαίνει εκεί οικειοθελώς; Πρόκειται για τον εκτοπισμό των Γερμανών από τον δημόσιο χώρο στη χώρα τους από μουσουλμάνους μετανάστες κυρίως.

    https://twitter.com/ainyrockstar/status/1538849066930544640


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή