«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

κόο -κο κο κο κο! 🐓 κόο -κο κο κο κο! 🥚 κόο -κο κο κο κο! 🐣

περισσότερα εδώ

8 σχόλια:

  1. Πόσοι πιστεύετε ότι είναι δυνατόν ακόμα να βρίσκεται ο ζελές στο Κίεβο και όλοι αυτοί να κάνουν επίσκεψη εκεί;
    Καλά! Το σκηνικό με το τραίνο μου θυμίζει "Αγκάθα Κρίστι" και περιμένω στην επόμενη σκηνή να δω τον "Πουαρώ"
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τρείς κότες, που ξέρουν να κουνάνε το δάκτυλο στους Ευρωπαίους πολίτες και να κάθονται σούζα μπροστά στο ραμολιμέντο των ΗΠΑ, τρέχουν τώρα να πείσουν τον πράκτορα του ραμολιμέντου , να συμβιβασθεί με τον Ρώσσο, γιατί με την βλακεία τους κατέστρεψαν τις χώρες τους, άσε δε εμάς που μας ισοπέδωσαν με το ευρώ και τα μνημόνια ,και έπεται συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανας αδεσποτος πυραυλος δεν παιζει;;;;;μ ενα σμπαρο τρεις κουτορνιθες........Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μπιντες τανασκελα.
    Ο μπιντες τανασκελα οσονουπω.
    Και πολυ γουσταρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτός γιατί είναι συνέχεια έτσι ντυμένος ρε παιδιά;

    https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/06/16/macron-draghi-scolz-zelensky-arthro.webp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παριστάνει το μοντέλο του Calvin Klein!
      CALVIN KLEIN 1999 [Όχι ότι ήταν εντάξει τα πράγματα με τα ανορεκτικά μοντέλα που για να μην παίρνουν κιλά συνήθιζαν στην κόκα]
      https://anoteonstyle.com/2021/02/09/calvin-klein-circa-1999/
      CALVIN KLEIN 2019 is using plus-size models to reinvent its brand [Η νέα κανονικότητα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ μοντέλα διαστάσεων “τζάμπο”. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι λεπτός ή παχύς, όμως να μου δημιουργούν πρότυπο την γυναίκα των 200 κιλών, με ξεπερνά..
      Κάποιοι επιβάλλουν πρότυπα και κάποιοι σπεύδουν να τα υιοθετήσουν προσλαμβάνοντας υπέρβαρες παρουσιάστριες Mega…]
      https://nypost.com/2019/08/31/calvin-klein-is-using-plus-size-models-to-reinvent-its-brand/
      CALVIN KLEIN 2022 Hires ‘Pregnant Man’ for New Campaign [Φέτος το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ με το έγκυο άνδρα. Έτσι μπορεί να δούμε προσεχώς έγκυο τον καπουστρίδη]
      https://www.bullfrag.com/calvin-klein-hires-pregnant-man-for-new-campaign/
      Για τολμήστε να πάτε κόντρα στην ΝΤΠ, σχολιάζοντας όχι την παρουσιάστρια, αλλά τους κινδύνους που διατρέχουν οι υπέρβαροι και υπέρβαρες, θα σας τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες!
      Δήλωση της παρουσιάστριας που ξεπέρασε τον εισαγγελάτο όσον αφορά την άρνηση της να δεχθεί οποιουδήποτε είδους κριτική: “Ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι”
      Pronews: «Η παχυσαρκία στην εξουσία»: Πώς «έκοψαν» την Αφροδίτη Λατινοπούλου από τις λίστες της ΝΔ!
      Τι ζούμε Θεέ μου…
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  6. Για να τους πει οτι σας εχω γραμμενους χωρις να φαει μπιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή