«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ντμίτρι Ρογκόζιν, γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Roscosmos: "Τα UFO σε υψηλές ταχύτητες κάνουν ελιγμούς που αψηφούν τους νόμους της φυσικής" (άρθρο-βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Ένας από τους λόγους που μάς ώθησε στην ανάρτηση του παρόντος θέματος, είναι ότι ακριβώς αυτή την ίδια φράση είχε χρησιμοποιήσει και την δεκαετία του '70, ο Έλληνας ερευνητής Παύλος Σαντορίνης: "Τα UFO σε υψηλές ταχύτητες κάνουν ελιγμούς που αψηφούν τους νόμους της φυσικής" είχε πει. "Αν ήταν ανθρώπινα κατασκευάσματα (αμερικανικής ή ρωσικής τεχνολογίας) και ήταν επανδρωμένα, σε αυτή την ακραία συμπεριφορά των κινήσεών τους, δεν θα μπορούσε να επιζήσει ένας άνθρωπος. Οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι είναι είτε εξωγήινης είτε εσωγήινης τεχνολογίας, πάντως όχι ανθρώπινης".


Ειδικός στην αεροπορία: Τα UFO σε υψηλές ταχύτητες κάνουν ελιγμούς που αψηφούν τους νόμους της φυσικής

Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Roscosmos, δήλωσε ότι οι κάτοικοι της Γης μπορεί να είναι αντικείμενο εξωτερικής επιτήρησης (να υπόκεινται σε εξωτερική παρακολούθηση).

Αλλά η ανθρώπινη τεχνολογία και η κατανόηση της επιστήμης δεν είναι ακόμα επαρκείς για να το συνειδητοποιήσουμε πλήρως, επειδή δεν μπορούμε να δούμε πέρα από το προβλέψιμο διάστημα, δήλωσε ο Rogozin.

Ο επικεφαλής της Roscosmos πρόσθεσε ότι πολλοί Σοβιετικοί πιλότοι δοκιμών που γνώριζε του είπαν σε ιδιωτικές συζητήσεις ότι είχαν επανειλημμένα δει κάποια ανεξήγητα φαινόμενα που αντιφάσκουν (έρχονταν σε αντίθεση) με όλους τους νόμους της φυσικής.

"Ο Valery Shelkovnikov, πρόεδρος του Οργανισμού Συμβουλευτικής και Αναλυτικής Ασφάλειας Πτήσεων και πρώην αναπληρωτής επικεφαλής του Κεντρικού Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του Υπουργείου Πολιτικής Αεροπορίας της ΕΣΣΔ, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων: "Φυσικά, στη
σοβιετική εποχή τέτοιες πληροφορίες κρατούνταν πίσω από κλειστές πόρτες και ήταν απόρρητες ως "Για Επίσημη Χρήση Μόνο" ή ακόμη και "Απόρρητες", και η διαρροή τους μπορούσε να οδηγήσει σε αποπομπή από την υπηρεσία και απώλεια του βαθμού του. Οι πληροφορίες αυτές συλλέχθηκαν όχι μόνο από το Υπουργείο Άμυνας της ΕΣΣΔ, αλλά και από την Ακαδημία Επιστημών και άλλες, ας πούμε, ενδιαφερόμενες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα αεροπορίας, ήδη από τα τέλη του καλοκαιριού του 1989, οι διοικητές αρκετών σοβιετικών αεροσκαφών που εκτελούσαν δρομολόγια πάνω από τη σημερινή Κεντρική Ομοσπονδιακή Περιφέρεια διαβίβασαν πληροφορίες στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι παρατηρούσαν "ορισμένα αεροσκάφη", τα οποία όχι μόνο ταξίδευαν με "τεράστιες ταχύτητες" αλλά και εκτελούσαν ελιγμούς "αντίθετους προς όλους τους νόμους της φυσικής". Επιπλέον, ορισμένοι πιλότοι ανέφεραν ότι ένιωσαν πώς οι καμπίνες των σκαφών τους γέμισαν με τη «μυρωδιά του όζοντος», που συνήθως εμφανίζεται αμέσως μετά την τελευταία καταιγίδα, σημείωσε ο ειδικός.

Ο επικεφαλής της Roskosmos δήλωσε ότι οι στρατιωτικοί μας πιλότοι, οι οποίοι δοκίμαζαν νέα αεροπλάνα τη δεκαετία του 1970, σχεδίασαν αμέσως μετά τις πτήσεις τους «εν θερμή καταδίωξη» κάποια ανεξήγητα επεισόδια στο χαρτί. Παρεμπιπτόντως, παρόμοια στοιχεία είναι διαθέσιμα από τη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ και συμπίπτουν με την έρευνά μας, πρόσθεσε ο Rogozin.

Την προηγούμενη μέρα, η Αμερικανική Αεροδιαστημική Υπηρεσία αποφάσισε να μελετήσει ανεξάρτητα όλα τα βίντεο UFO, τρεις εβδομάδες μετά τη συζήτησή τους ακόμη και στο αμερικανικό Κογκρέσο για πρώτη φορά από το 1969.

Έτσι, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να σκεφτούν «πολύ σοβαρά» για όλα αυτά τα φαινόμενα, συνεχίζει ο Shelkovnikov, και πιστεύω ότι πολλοί από εμάς έχουμε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας και επομένως δεν θέλουμε να πιστέψουμε σε κάτι τέτοιο, αλλά στην πραγματικότητα απλώς "δεν ξέρουμε πολλά"..

«Αλλά αυτές οι συζητήσεις στο Κογκρέσο των ΗΠΑ έγιναν σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσίευση μιας έκθεσης για «μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα» που κινούνται μέσω περιορισμένης αεροδιαστημικής τις τελευταίες δεκαετίες», θυμάται ο Valery Shelkovnikov σε μια συνομιλία με το πρακτορείο ειδήσεων AN. Τουλάχιστον αυτό λένε αυτόπτες μάρτυρες. Η έκθεση αναφέρεται σε 144 αναφορές για αγνώστων στοιχείων αεροπορικών (διαστημικών) φαινομένων που αναφέρει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

13-6-22

https://argumenti.ru/opinion/2022/06/776034

https://exopolitik.org/russland-bestaetigt-existenz-eines-eigenen-uap-forschungsprogramms/

 

hellenicrevenge.blogspot.com 

 

 

11 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Ιουνίου, 2022 00:40

    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, 90.000 ΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ.
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΩΣΤΑ ΕΔΩ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, Ή ΕΣΩΓΉΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, Ή ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΌ.
    ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ Babylon Working Ή Project, ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ, Ή ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ William Cooper, Η ΤΟΥ Phil Schneider ΠΕΡΙ ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΦΥΛΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ, Ο ΚΟΥΠΕΡ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ, ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ.
    ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ, Ή ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ.
    Η area 51, ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ.
    ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΟ ΥΓΡΟ.
    ΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΣΙΠ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ( ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ).
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ UFO, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΚ ΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΝΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΜΑΚ, ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΛΗΡ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥ,

      ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΛΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 100%, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ κο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ 🙂.

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ..; :
      http://gamatotv.info/movies/moonfall-%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%b5%ce%b3%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d/

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Ιουνίου, 2022 01:16

      ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
      ΕΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.
      ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΜΠΑΓΑΣΑ.😂

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Ιουνίου, 2022 00:48

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΩΣΤΑ, ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ sonic booms.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=3HHeMo_m9Sc
    https://www.youtube.com/watch?v=O0eBgNRY2dM


    21/6 ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ

    Herb Alpert - Rise
    https://www.youtube.com/watch?v=VXrHqg6jL2w

    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍 για τα βίντεο
      👍👍👍👍👍👍👍👍👍 για την αθάνατη κομματάρα

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Καλή Ισημερία.

    Γιατί απορείτε με τα ΑΤΙΑ ; Έχει σημασία αν είναι ιπτάμενα ή υποβρύχια ή αν έρχονται από «πάνω» ή από «κάτω» ; Ή έχει, μήπως, σημασία αν προέρχονται από πεδίο ενσάρκωσης ή από ανώτερες διαστάσεις ; Παρεμπιπτόντως, ό,τι βλέπουν τα ματάκια μας είναι από πεδίο ενσάρκωσης. Ό,τι υπάρχει από 5η διάσταση και πάνω ΔΕΝ είναι ορατό ΠΟΤΕ.

    Λέτε, τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες, να περιμέναμε κάποιους από το αμέρικα να μας «ανοίξουν» τα μάτια ; Και να μας εξηγήσουν τί ακριβώς ; Αυτά που μας έχει πει ο Όμηρος εδώ και χιλιάδες έτη ; Ότι, δηλαδή, τα «πλοία» ΔΕΝ έχουν τιμόνια και κυβερνώνται με τη σκέψη του πλοηγού τους ; Ότι ταξιδεύουν ΑΜΕΣΑ όπου σκεφθεί ο καπετάνιος ;;!!!

    ΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ σκάφη, ρε βαλτοί ψευδοεπιστήμονες της ουφολογίας / μπουρδολογίας από το αμέρικα !!!! Τόσο πολύ σας έχουμε τρομάξει, που έχετε βάλει το μεγαλύτερό σας όπλο (το Χόλυγουντ) να χτυπάει απανωτές υπερωρίες, τα τελευταία 50 χρόνια ; Να προσπαθήσει να πείσει ΠΟΙΟΥΣ ; Το 7 από το 3 7 10 του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ ; Μα αυτό το 7 το έχετε «κλειδωμένο» από τη γέννησή του. Δικό σας είναι το 7 και χάρισμά σας ρε ΑΝΟΗΤΟΙ. Αυτό το ρημαδο-3 ΔΕΝ θα το παραπλανήσετε ΠΟΤΕ ούτε και θα το υποτάξετε. Διότι αυτό το 3 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Τόσο απλά.

    Και επειδή «όπως πάνω έτσι και κάτω» (αγαπητέ συν σχολιαστή ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ), υπάρχουν και κακά και καλά, ή μάλλον για τα το θέσω ακριβέστερα, υπάρχουν φίλια και εχθρικά «όντα» (προσοχή όχι οντότητες, τις οντότητες ΔΕΝ τις βλέπουμε) προς την ανθρωπότητα. Η οποία ανθρωπότητα, ΔΕΝ περιορίζεται στην Γαία !! Ελπίζω αυτό να το κατανοείς. Και αυτά που ανέφερες στο σωστότατο σχόλιό σου, αφορούν τα εχθρικά όντα προς τους ανθρώπους. Τα φίλια όντα που ΔΕΝ είναι ανθρώπινα, ΔΕΝ εμφανίζονται. Τα ανθρωποειδή είναι ΕΔΩ αλλά δεν τα ξεχωρίζεις. Όσο αφορά τα εχθρικά όντα, είναι όλοι μαζεμένα στην Δήμητρα (Γαία), εδώ και χιλιάδες χρόνια και, πίστεψέ με, αν ήταν τόσο δυνατοί, όσο θέλουν να μας πείσουν κάποιοι, σήμερα ΔΕΝ θα συνομιλούσαμε. Και όχι μόνο δεν έχουν δύναμη, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Τους έχουν εγκλωβίσει οι συμμαχικές «δυνάμεις» και αυτό είναι φανερό από την δυστοπικότητα στην οποία προσπαθούν να μας επιφέρουν. Τα «Ελληνικά τελωνεία» εκεί πάνω ΔΕΝ χρηματίζονται όπως τα Ελληνικά τελωνεία εδώ κάτω, αγαπητοί Διοδοταίοι. Αυτό το ξέρουμε εμείς, το ξέρουν οι Ρώσσοι και ήρθε η ώρα να το μάθουν και οι αμερικλάνοι μαζί με τις σαύρες.

    Τέλος, όσο αφορά αν μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος μέσα σε ένα σκάφος με μεγάλες ταχύτητες και μάλιστα με ασύλληπτους «δρασκελισμούς», δείτε την ταινία (δεν θυμάμαι τον τίτλο) με την Judie Foster πού ταξίδεψε μέσα σε ένα τέτοιο σκάφος, του οποίου τα σχέδια (και καλά) τα έστειλαν «εξωγήινοι». Μας έχουν δείξει ότι γίνεται. Απλά ΔΕΝ είναι προσδεμένη πουθενά στο σκάφος !!

    Αυτά τα ολίγα Φίλοι μου. Ας χαρούμε την σημερινή Ισημερία και ας ΕΡΩΤΕΥΘΟΥΜΕ. Ο Έρως είναι ο χειρότερος εχθρός τους !!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Χάος, Γαία, Έρως" έλεγε ο Ησίοδος, όπου ο Έρως είναι η συνεκτική δύναμις των πάντων. Αυτό που ο Αριστοτέλης ονομάζει Αιθέρα.
      Στην ταινία με την Τζόντυ Φόστερ, το σκάφος δεν πήγε πουθενά (είπαν οι ανίδεοι επιστήμονες της NASA), αλλά και το σκάφος και η συνείδηση της επιβαίνουσας ταξίδεψε μέσω αιθερικού χωροχρονικού διαύλου, φτάνοντας σε τόπο, ο οποίος είναι ανώτερο πεδίο ύπαρξης (Ηλύσια Πεδία;), όπου οπωσδήποτε!..μόνο εκεί θα μπορούσε να συναντήσει τον πατέρα της, ένα ομολογουμένως σημαντικό οραματιστή, "καλό κ' αγαθό" (κατά το πρέπον του αρχαίου ελληνικού πνεύματος). Στο τέλος της ταινίας, αποδεικνύεται (από ένα χρονόμετρο ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ, για το οποίο κάναν' τουμπεκί) ότι για πολλά λεπτά της ώρας, το όλο σύστημα (σκάφος και επιβαίνουσα) υφίσταντο μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα των πολλών λεπτών, το οποίο δεν κατεγράφη από τα χρονόμετρα της παρούσης πραγματικότητάς μας.

      Διαγραφή
    2. Η ταινία λέγεται Η ΕΠΑΦΉ. Εξαιρετη ταινία! Οι διάλογοι ανάμεσα στην επιστήμονα και το θρησκευτικό κατεστημένο συγκλονιστικοι και διαφωτιστικοι!!
      Φίλε μου, έτσι πρέπει να είναι. Οι καλοί δυνατότεροι από τα σημερινά σκουπίδια που μας επιβάλλονται...
      Καλό θερινό Ηλιοστάσιο και Καλή Λευτεριά!
      Μαίρη

      Διαγραφή