«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

2η συνέντευξη Διονύση Κλαδά ("Μποτίλια στο Πέλαγος") στον Διόδοτο (βίντεο) - «Πατριωτικός χώρος-Κινηματικές διαδικασίες»

έργο Διονύση Κλαδά

 

Ο αναλυτής-μπλόγκερ και φίλος Διονύσης Κλαδάς, σαν συνέχεια της συνέντευξης που μάς έδωσε στις 27/6/22 (εδώ), μάς μίλησε πάλι στις 21/7/22, δύο μέρες πριν την αναχώρησή του για Βερολίνο, εκθέτοντας κρίσιμη συλλογιστική πάνω σε ερώτημα που είχε μείνει μερικώς αναπάντητο τον Ιούνιο.

Απολαύστε τον στην συνέντευξη που μάς έδωσε, και την οποία ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο YouTube, σε δύο μισάωρα βίντεο.

Mετά την συνέντευξη, μάς έπαιξε στην κιθάρα του ένα παλιό του ερωτικό τραγουδάκι. Ακούστε το στο τρίτο κατά σειρά βίντεο της ανάρτησής μας.

Κ-Τ


( Για καθαρότερη εικόνα, μπορείτε στις ρυθμίσεις των βίντεο να βάλετε "ποιότητα" 720p ή 1080p HD )

ΜΕΡΟΣ Α'


 

ΜΕΡΟΣ Β'


 

 

Διονύσης Κλαδάς - Ερωτικό


 


9 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    AVANTI PATRIOTI //
    ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (σε δυο μηνες) //
    ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ ΜΕ 25% //
    Η ΕΒΡΑΗΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΕ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ //
    ΕΔΩ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΠΟΥ ΚΕ ΔΥΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ //
    AVANTI MASTURA GRECO MASKARA PATRIOTI, ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα κυκλοφορουν ελευθεροι και δινουν συνεντευξεις.

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a7%ce%a1%ce%97%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%91-%ce%95%ce%9c%ce%92%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%91-%ce%a4%ce%91-lockdown-%ce%94%ce%97%ce%9b/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κώστα,
    ένα μεγαλο ευχαριστώ για την διεξαγωγή, την επεργασία και την προώθηση τής βιντεοσκόπησης τού δεύτερου μέρους τής συνέντευξης.
    Ενδιαμέσως έχω σχεδόν ολοκληρώσει την επεξεργασία τού κειμένου, που σού είχα προαναγγείλει και ελπίζω τις επόμενες ημέρες να το αναρτήσω για κατεύασμα στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια πρώτη στοιχειοθέτηση δεδομένων, που στην πορεία των προηγούμενων δεκαετιών οδήγησαν βήμα προς βήμα στην επικείμενη κατάρρευση τού συστήματος. Επιχειρώ με αυτό, να δώσω το στίγμα των σημερινών εξελίξεων μέσα από την προσωπική μου σκοπιά, ώστε να καταδειχθεί, ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την εκκίνηση κινηματικών διαδικασιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με χαρά θα περιμένουμε φίλε Διονύση!
      Το πιθανότερο μάλιστα, να μπει στα γκάτζετ του Διοδότου, για συχνότερη επισκεψιμότητα.
      Καλόν Αύγουστο! ...που τον βλέπω καυτό για εσάς στο Βερολίνο:
      https://www.pronews.gr/kosmos/se-katastasi-eksegersis-i-koinonia-stin-germania-fovountai-sklires-diadiloseis-logo-akriveias-kai-elleipseon-stin-energeia/

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετικό. Τι να προλάβει να σχολιάσει κανείς σε ένα τόσο πυκνό από νοήματα διάλογο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας.Θέλω να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου γιατί εκτός του ιστολογίου του ο κος Κλαδάς και σαν ζωντανός λογος ειναι εκπληκτικός.Σας ευχαριστώ πολύ και παντα τέτοιες τονοτικές εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους τώρα μπορώ να τα ακούσω όλα με την ησυχία μου.
    Καλησπέρα Κώστα, καλησπέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή