«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

BLACK GOO...ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ;;;;

Σχόλιο Διόδοτου: Έχουμε κάνει και παλαιότερα αναφορές πάνω σε αυτό το θέμα. Κυρίως στα σχόλια, όπου είχαν δώσει ενδιαφέροντα στοιχεία και η ΡΙΤΑ και ο ΗΛΙΑΣ+++. Μάλιστα είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το έξυπνο πετρέλαιο των Φώκλαντς δεν είναι όπως το γνωστό πετρέλαιο το προερχόμενο από παν-προϊστορική χλωρίδα, ..αλλά από.. πανίδα, και συγκεκριμένα.. κατάλοιπο από νεκρούς δρακονιανούς! 

Σημείωση: Οι δύο φωτο είναι από τις ταινίες Lucy και Venom, καταφανής αναφορά στο Black Goo. 

 

του Frank Swede

Ένα μυστηριώδες λάδι λέγεται ότι κοιμάται βαθιά μέσα στον φλοιό της γης, το οποίο ήταν ήδη γνωστό στους Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου. Ένα έξυπνο ορυκτέλαιο που ήταν πολύ γνωστό και πολυπόθητο σε όλους σχεδόν τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς. Μιλάμε για το Black Goo, το οποίο πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι απλώς ένας μύθος. 

Είτε στις μητριαρχικές τοποθεσίες λατρείας του μαντείου των Δελφών, στην αρχαία Αίγυπτο, στο Beth El είτε στον ινδικό πολιτισμό, όπου είναι γνωστό με το όνομα του Shiva's lingam, το μυστηριώδες λάδι αποδίδεται μια καθαρά μαγική δύναμη. Πιστεύεται ότι ο μαύρος μονόλιθος στην Κάαμπα στη Μέκκα κατασκευάστηκε επίσης από σχιστόλιθο πετρελαίου Black Goo. Άλλωστε ο κύβος παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστό ακριβώς από πού προήλθε το μαύρο ζάρι. Σύμφωνα με το μύθο, ήταν ένας μετεωρίτης που έπεσε στον κήπο της Εδέμ για να απορροφήσει τις αμαρτίες του Αδάμ. Απορροφώντας τις αμαρτίες της ανθρωπότητας, η κάποτε λευκή πέτρα λέγεται ότι έγινε μαύρη. Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο μονόλιθος δόθηκε στον Αβραάμ από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ ως θεμέλιο λίθο για την κατασκευή της Κάαμπα. Η Κάαμπα εξακολουθεί να απολαμβάνει παγκόσμια φήμη ως σημαντικός τόπος ισχύος.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο τύποι Black Goo. Το θετικό, το αίμα της γης που υποστηρίζει και τα επτά τσάκρα και που ρέει κατά μήκος των γραμμών ley, και το αρχαϊκό Black Goo που έφερε στη γη ένας μετεωρίτης πριν από περίπου τριακόσια εκατομμύρια χρόνια. Οι μυστικιστές ισχυρίζονται ότι αυτό το έλαιο φέρει την αρνητική υπογραφή ενός ερπετοειδούς πλανήτη. Οι γραμμές ley πιστεύεται ότι είναι οι γραμμές σωτηρίας της γης, γι' αυτό οι πνευματικοί μελετητές πιστεύουν ότι το φυσικό Black Goo είναι κάτι σαν το "υλισμικό" της Μητέρας Γης που φέρει τη γνώση όλων των ζωντανών πραγμάτων, γνωστό στη μυθολογία ως τα Ακασικά Αρχεία.

Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι η μαύρη αυτή ουσία είναι παρούσα σε όλους σχεδόν τους πλανήτες του σύμπαντος μας με βιόσφαιρα και κατά προτίμηση βρίσκεται στον βαθύτερο φλοιό της γης, όπου λέγεται ότι υπάρχουν παγκόσμιοι μαύροι ωκεανοί. Το αρνητικό εξωγήινο Black Goo λέγεται ότι συνδέεται αποκλειστικά μόνο με το δεύτερο, τρίτο και έκτο τσάκρα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε επιθετικότητα, έλλειψη ενσυναίσθησης και σεξουαλική βία.

 Αυτό το λάδι παίζει σημαντικό ρόλο στη μαύρη μαγεία. Μέχρι και τον Μεσαίωνα, οι μαύροι μάγοι χρησιμοποιούσαν σχιστόλιθο πετρελαίου για να συνδεθούν με δαίμονες και άρχοντες.

Ως εκ τούτου, το λάδι μεταποιήθηκε σε πολυάριθμες μαύρες πέτρες που χρησιμοποιήθηκαν σε τελετουργίες μαύρης μαγείας. Το μαύρο ήταν πάντα ένα σημαντικό θρησκευτικό χρώμα, όχι μόνο για τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους, αλλά και για τους χριστιανούς αξιωματούχους. Προφανώς υπάρχει η δυνατότητα χρήσης αυτού του χρώματος για να απομακρυνθούμε από τον υλικό κόσμο για να προσεγγίσουμε τον πνευματικό. Οι σκοτεινοί αντίπαλοι χρησιμοποιούν επίσης το μαύρο για να προχωρήσουν σε υψηλότερες σφαίρες προκειμένου να επικαλεστούν ισχυρές δυνάμεις.

 Ακόμη και μέρη της μουσικής βιομηχανίας φορούν τώρα μαύρα για να πηδούν συνειδητά μεταξύ καλού και κακού. Αλλά ο μαύρος κώδικας έπαιζε επίσης από καιρό σημαντικό ρόλο στην κινηματογραφική βιομηχανία – ειδικά όταν πρόκειται για την υπερφυσική και ανώτερη δύναμη. Το μαύρο προαναγγέλλει επίσης το τέλος του κόσμου καταστρέφοντας ολόκληρους πολιτισμούς ή κάνοντας τον Neo να ξυπνήσει στο Matrix μπροστά σε έναν μαύρο καθρέφτη.

Είναι πιθανό ότι οι πέτρες χρησιμοποιήθηκαν επίσης σε καθεδρικούς ναούς και ιερά κτίρια κατά τον Μεσαίωνα για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα ευλαβική ατμόσφαιρα. Οι αρχαιολόγοι και οι σπηλαιολόγοι συνεχίζουν να συναντούν περίεργους μαύρους βράχους κατά τη διάρκεια των ανασκαφών, αλλά κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμη να εξορύξει υπόγεια κοιτάσματα αυτού του είδους.

 

Περίεργη μαύρη ουσία που λέγεται ότι έπεσε από τον ουρανό του Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, συνδέεται με το «black goo» (φωτό: αρχείο Καταχανά)
 

Σε μια συνέντευξη με τους εκδότες του περιοδικού Lichtsprache Magazin , ο καλλιτέχνης και πνευματικός δάσκαλος Bernhard Wimmer υποθέτει επίσης ότι το Alien Black Goo μπορεί να κάνει τους ανθρώπους ανεξάρτητα όντα. Το φυσικό Black Goo λέγεται ότι βρίσκεται σε πολύ λίγα μέρη στη γη. Οι βασικές τοποθεσίες περιλαμβάνουν τα νησιά Φώκλαντ, τον Κόλπο του Μεξικού, τα Ιμαλάια, τμήματα της Βενεζουέλας και τα νησιά Thule. Το αρχιπέλαγος βρίσκεται στον Νότιο Ωκεανό κοντά στην Ανταρκτική. Λέγεται ότι οι εξωγήινοι αποθηκεύουν το λάδι εκεί.Ο φυσιοδίφης και ειδικός δημοσιογράφος Harald Kautz-Vella, ο οποίος ασχολείται εκτενώς με το Black Goo για πολλά χρόνια, πιστεύει ότι το Black Goo εξορύσσονταν επίσης στο Untersberg, στα σύνορα μεταξύ Berchtesgaden και Salzburg, ήδη από τη δεκαετία του 1920. 

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον συγγραφέα του Σάλτσμπουργκ Βόλφγκανγκ Στάντλερ, ο οποίος έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία για το Untersberg με το ψευδώνυμο Stan Wolf. Στο έργο του Stones of Power , ο Stadler αναφέρει δύο μαύρες πέτρες Osiris που βρήκε στην πυραμίδα του Χέοπα. Σύμφωνα με το μύθο, ένας Ναΐτης Ιππότης έκρυψε μια από τις πέτρες σε μια σπηλιά στο Untersberg. Ο Stadler όχι μόνο βρήκε τη σπηλιά, αλλά και την πέτρα που βρισκόταν σε ένα βάθρο. Ο συγγραφέας το περιγράφει ως ασυνήθιστο, σε μέγεθος παλάμης και σφαιρικό. ( Untersberg: Strange Pagan Goddesses Appearing to German Knights Templar ) Ο Kautz-Vella έπεσε πάνω στον Black Goo περισσότερο τυχαία, ενώ ερευνούσε τους Morgellons, ανακαλύπτοντας μέσω ραδιοφωνικών δοκιμών ότι το λάδι έχει πράγματι 100% σύνδεση με την αρχαϊκή συνείδηση.

1800 άτομα σκοτώθηκαν από το μαύρο γκού στη Βενεζουέλα;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μυστηριώδης ουσία εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά το 1986 σε έναν δρόμο μήκους 12 χιλιομέτρων στο Καράκας της Βενεζουέλας. Το λάδι λέγεται ότι ευθύνεται για περισσότερους από 1.800 θανάτους, συμπεριλαμβανομένων των αναπνευστικών προβλημάτων μεταξύ των οδηγών. Διάφορες αναφορές αναφέρουν ότι η μαύρη ουσία προκάλεσε ένα είδος ταραχής. Οι ντόπιοι τα περιγράφουν ως λεία, ολισθηρά και σαν τσίχλες. Πολλοί Βενεζουελάνοι πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι εξωγήινα - αν είναι στην πραγματικότητα Black Goo δεν έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα.

Το γεγονός είναι ότι το Black Goo έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών θεωριών και ταινιών μεγάλου μήκους. Το 2012, ο Βρετανός σκηνοθέτης Ridley Scott κυκλοφόρησε το Prometheus . Στην αρχή της ταινίας, ένας ανθρώπινος γίγαντας στέκεται στη μέση ενός αρχέγονου τοπίου στους πρόποδες ενός καταρράκτη. Αφού ήπιε ένα μαύρο υγρό από ένα μικρό μπολ, το σώμα του αρχίζει να αποσυντίθεται και πέφτει στο νερό. Στο νερό, την πηγή όλης της ζωής, το αποσυντεθειμένο DNA του επανασυναρμολογείται και σχηματίζει νέα κύτταρα. Είναι και αυτό το μυστηριώδες υγρό Black Goo; Ο Σκοτ ​​μας οφείλει την απάντηση στην ερώτηση. Οι υποστηρικτές της θεωρίας του Black Goo ισχυρίστηκαν ναι. Και δεν είναι λίγα αυτά.

Υπάρχει τώρα ένα ειδικό κίνημα Black Goo που ισχυρίζεται ότι ο βρετανικός στρατός στάλθηκε στα νησιά Φώκλαντ για να φέρει το μυστηριώδες πετρέλαιο στη Βρετανία για ανάλυση. Ο Βρετανός πρώην στρατιώτης Jeff Peterson αναφέρει ότι υπήρξαν πολλές θεάσεις UFO κατά τη διάρκεια του πολέμου. Οβάλ διαστημόπλοια έχουν παρατηρηθεί, μερικές φορές με υψηλές ταχύτητες, πάνω από τη γη και το νερό. Αναφέρεται ότι οι Βρετανοί έβγαλαν το πετρέλαιο από τη θάλασσα και το μετέφεραν βαθιά παγωμένο σε μυστικά στρατιωτικά εργαστήρια στη Μεγάλη Βρετανία. 22 επιστήμονες λέγεται ότι πέθαναν μυστηριωδώς, υπέστησαν σοβαρή ασθένεια ή αυτοκτόνησαν. Γιατί; (Ανταρκτική: Άλλη μια τρύπα στον Νότιο Πόλο;)

 

 

Τί ανακάλυψαν πραγματικά οι Βρετανοί ερευνητές;

Είναι το λάδι τόσο έξυπνο που μπορεί επίσης να ασκήσει τον έλεγχο του νου; Το μπλακ γκου με νανορομπότ με νοημοσύνη σμήνους θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε όλο τον εγκεφαλικό φλοιό μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, καταγράφοντας τη δραστηριότητα όλων των περιοχών του εγκεφάλου σε πραγματικό χρόνο και μεταδίδοντάς την προς τα έξω. Η ανάλυση σάρωσης του εγκεφάλου θα αυξανόταν ένα εκατομμύριο φορές. Μήπως οι ερευνητές ανακάλυψαν ενδεχομένως κάτι κρίσιμο για να δημοσιοποιηθεί και ως εκ τούτου έπρεπε να πεθάνουν; 

Υπάρχουν πλάνα που δείχνουν στρατιώτες να φορούν γάντια και μάσκες προσώπου. Ενδεχομένως για προστασία από τη μόλυνση Black Goo, η οποία μεταδίδεται μέσω αεροζόλ και σπορίων και μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστους κινδύνους και επιπτώσεις. Οι ηχογραφήσεις θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι αυθεντικά πλάνα. Εξ ου και το ερώτημα: γιατί μάσκες προσώπου και γάντια – ειδικά σε ειδικά ασφαλισμένα κτίρια και κέντρα ελέγχου; Έκτοτε, οι Βρετανοί εργάζονται πράγματι με ένα προγραμματιζόμενο υγρό που ονομάζεται Black Goo, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, μπορεί να λάβει κάθε είδους μορφές σε μοριακό επίπεδο και μέσω αυτοοργάνωσης, μέχρι το σούπερ μαχητικό αεροπλάνο και άλλους νέους τύπους των οπλικών συστημάτων. Ένας ανώνυμος στρατιωτικός αξιωματούχος από μια μελέτη έργου ανέφερε ότι το Black Goo φαινόταν να χρησιμοποιείται από τον στρατό για αρνητικούς σκοπούς. Στο μεταξύ, το ερευνητικό εργαστήριο λέγεται ότι διαλύθηκε και το υπόλοιπο Black Goo απορρίφθηκε στο αποχετευτικό σύστημα. Ένα ντοκιμαντέρ από κάποιον Dan Schreiber αναφέρει ότι πολλοί Βρετανοί εκτέθηκαν σε αυτή την ουσία μέσω του αποχετευτικού συστήματος, το οποίο λέγεται ότι οδήγησε σε μυστηριώδεις ασθένειες και θανάτους - αλλά μέχρι σήμερα αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ο Schreiber αναφέρθηκε σε κάποιον Max Spiers, ο οποίος σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις ήταν επίσης μέλος του βρετανικού στρατού. Ο Spiers είπε πολλά τρελά πράγματα - μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η μνήμη του σκαναρίστηκε, ότι ήταν προγραμματισμένος και καθοδηγούμενος.

 

Εικόνα της περίεργης ουσίας «black goo», που βρέθηκε στην Αρκτική
 

Μόνο μια θεωρία;

Ο Spiers, ο οποίος επίσης πέθανε μυστηριωδώς, βρέθηκε στην Πολωνία. Λίγο πριν πεθάνει έστειλε μήνυμα στη μητέρα του ζητώντας να γίνει νεκροψία σε περίπτωση θανάτου του. Ο Spiers φέρεται να έκανε εμετό μια περίεργη μαύρη ουσία λίγο πριν το θάνατό του. Λέγεται επίσης ότι υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα μπλακ γκου στον Κόλπο του Μεξικού. Πληροφοριοδότες ανέφεραν ότι το ατύχημα στο Deepwater Horizon της British Petrol συνδέεται επίσης με τη γεώτρηση για το Black Goo. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός δεν μπόρεσε ποτέ να επιβεβαιωθεί.

Ποια είναι η αλήθεια πίσω από τον μύθο του Black Goo; Τι είναι αληθινό και τι φαντασία; Είναι δύσκολο να κριθεί, πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι ένας σύγχρονος μύθος. Μεγάλο μέρος του θρύλου του Black Goo χρονολογείται από τον Βρετανό εξωπολιτικό Ντέιβιντ Γκρίφιν. Ο Γκρίφιν έχει επίσης διατυπώσει τη θεωρία ότι ο πόλεμος των Φώκλαντ είχε επίσης μια εξωγήινη συνιστώσα. Μιλά για μυστικές βάσεις στα νησιά που καταστράφηκαν σε αυτή τη σύγκρουση. Δεν θα έπρεπε να έχει δίκιο ο Jeff Peterson που ισχυρίζεται ότι υπήρξαν μαζικές θεάσεις UFO κατά τη διάρκεια του πολέμου; Μέχρι να υπάρξουν αδιάσειστα στοιχεία για την ύπαρξη αυτού του μυστηριώδους λαδιού, το Black Goo δεν θα παραμείνει τίποτα περισσότερο από ένας μύθος. Αλλά ως γνωστόν, σε κάθε μύθο υπάρχει τουλάχιστον μια μικρή σπίθα αλήθειας....

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΒΝΤΑ ΤΒ

enaasteri.blogspot.com 



6 σχόλια:

  1. ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ...Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΠΙΑΝΕΙ)ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΒΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ..

    https://mobile.twitter.com/Annanikolaou12/status/1552414579556290560?cxt=HHwWgMC46bi1pIsrAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πρ.πρόεδρος της Greenpeace Dr. Patrick Moore για την
    ανοησία των πολιτικών με το κλίμα
    "Όταν η κλιματική αλλαγή εμφανίστηκε ως θέμα συνειδητοποίησα ότι όλοι μας εξαπατούσαν & ότι όλα ήταν θέμα χρημάτων Αυτό που θέλουν είναι ιστορίες που κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται"

    https://mobile.twitter.com/PanagiotisMylo6/status/1553332218612826112

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η «Γραμμή»: Σε τέτοιες πόλεις σχεδιάζουν να μαντρώσουν τους ανθρώπους.
    Προσεξτε το περιβαλλον ειναι ηδη κατεστραμμενο εξω απο τους τοιχους!
    Αυτα σχεδιαζουν!

    https://www.youtube.com/watch?v=_ZJzUq4Qx_s

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως συνδέεται αυτή η ουσία με κάποιο τρόπο με το γραφενιο που μπορεί να υπάρχει μέσα στα μπόλια.....;?....λέω εγώ τώρα....
    Δέστε κι αυτό.....

    Oats Studios - Volume 1 - Rakka

    https://www.youtube.com/watch?v=VjQ2t_yNHQs&t=12s

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και συνδέεται! Επ' αυτού άρχισαν οι σχολιασμοί μου από πέρυσι για το μπλακ γκου.
      Rakka:
      Ο Neill Blomkamp είναι από τους πιο αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Εκτός του ότι πήγε το "θέμα" και τις τεχνικές κινηματογράφησης (ξαφνικά κι απότομα με το District 9) πολύ πιο μπροστά κι από τον Ρίντλεϋ Σκοτ κι άλλα ιερά τέρατα (σκηνοθέτες) του παραδοσιακού σινεμά, ο άνθρωπος φαίνεται να γνωρίζει, όπως κι οι Ρίντλεϋ Σκότ και Στάνλεϋ Κιούμπρικ, ..πολλά!

      Διαγραφή
  5. Έτσι κάνουν την κλιματική αλλαγή ???

    https://twitter.com/bloomlifeevents/status/1552752795639578624?cxt=HHwWgIC8gZucvowrAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή