«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Κατά την παραμονή 39 ανεμβολίαστων απολυμένων υγειονομικών στη ΓΑΔΑ, για «εξακρίβωση στοιχείων» (λόγω της διαμαρτυρίας τους έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη), οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις!!


 

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 39 υγειονομικοί που είχαν προσαχθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου, λόγω της διαμαρτυρίας τους για την πολύμηνη αναστολή εργασίας, έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Λυκαβηττό.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παραμονή τους στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων, οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι αυτές της απείθειας και της παρακώλησης των συγκοινωνιών, όπως είπε ο γιατρός Αργύρης Νταλιάνης, ο οποίος ήταν μεταξύ των όσων αρχικά είχαν προσαχθεί, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Oι υγειονομικοί βρέθηκαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, γύρω στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς των αναστολών που συνεχίζει να εφαρμόζει η κυβέρνηση για όσους εργαζόμενους στα νοσοκομεία δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της Covid.

Δείτε την διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, εδώ:

twitter.com/Marka2... 

 

Μάλιστα, οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ χωρίς να τους έχει γνωστοποιηθεί ο λόγος της μεταγωγής τους εκεί, παρά μόνο όταν βρέθηκε η κλούβα έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου τους ζητήθηκε να κατέβουν. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, οι υγειονομικοί ζητούν να μάθουν το λόγο της προσαγωγής με μέλος της ομάδας ΔΡΑΣΗ να απαντά ότι πρόκειται απλώς για «εξακρίβωση στοιχείων».

Βίντεο, εδώ:

twitter.com/dstefanos... 

 

Μιλώντας στο Focus FM ο κ. Νταλιάνης δήλωσε: «Αστεία πράγματα. Το κατηγορητήριο είναι φαιδρό. 39 παρέμειναν, δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο γιατί είχαν ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Ήταν μια νύχτα οδυνηρή και επίπονη. Υπάρχουν συνάδελφοι που ξάπλωσαν στο πάτωμα, φαγητό δεν υπήρχε. Τα δικαιώματά μας έχουν καταστρατηγηθεί. Κάποιοι έχουν βάρδια στο νοσοκομείο. Θα αναβάλουμε περιστατικά σήμερα γιατί ο εισαγγελέας εξάντλησε όχι τα όρια της αυστηρότητάς του, αλλά εφεύρεσής κατηγοριών».

Βίντεο που παρέλαβε ο Στέφανος Δαμιανίδης από τον γιατρό Αργύρη Νταλιάνη, εδώ:

twitter.com/dstefanos...

 

Το γεγονός κατήγγειλε με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου:

«Μπορεί παρακαλώ να εξηγήσει κάποιος από την @hellenicpolice ποια ακριβώς παρανομία διέπραξαν οι 30 υπό αναστολή εργασίας υγειονομικοί που μπουζουριάστηκαν στην ΓΑΔΑ; Απαγορεύεται τι ακριβώς, η φυσική παρουσία σε δημόσιο πεζοδρόμιο ή η αλλοίωση επικοινωνιακού ίματζ του Μωυσέως;».

 

Καταδικάζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Αντίθετα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τάχθηκε κατά των συναδέλφων του που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής και καταδίκασε τις διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού. Όπως ανέφερε, «Καταδικάζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχοποιούν τις οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν μας εκφράζουν και συκοφαντούν τους 7.000 συναδέλφους που αφορά το μέτρο των αναστολών εργασίας. Συκοφαντούν συνολικά το υγειονομικό κίνημα που με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων για άρση αυτού του άδικου μέτρου χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος».

Παρέμβαση Ανδρέα Ξανθού

Με δήλωσή του στο Twitter ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός ζήτησε την άμεση απελευθέρωση των 39 υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή και συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι οι σε αναστολή υγειονομικοί θα πρέπει να επιστρέψουν στα νοσοκομεία υπογραμμίζοντας ότι  το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια είναι ιερό και απαραβίαστο.

«Η διαμαρτυρία ανθρώπων που είναι σε απόγνωση δεν μπορεί να διώκεται. Το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια είναι ιερό και απαραβίαστο. Να απελευθερωθούν άμεσα οι 39 συλληφθέντες υγειονομικοί και να γυρίσουν στη δουλειά τους όλοι οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ που είναι σε αναστολή».

 

tvxs.gr 

αρχική φωτο, από εδώ

 

 

22 σχόλια:

  1. Προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να δείξουν πως θα τιμωρούνται όσοι αντιδρούν και επίσης υπάρχει ο φόβος μην γίνουμε Σρι Λάνκα ή Ολλανδία,που θα γίνουμε κάποια στιγμή,γιατί δεν θα υπάρχει άλλος δρόμος
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι συμβαίνει και δεν μπορώ να στείλω τίποτα
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από αυτό και το προηγούμενο σχόλιό σου, δεν ήρθαν άλλα Ευρυδίκη μου.

      Διαγραφή
  3. k-t απλά fyi, απο 30/6 έως τώρα, κι εγώ δεν μπορώ να στείλω τίποτα στον Διόδοτο..
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν περιορίστηκαν, όπως φαίνεται, μόνο στις 7 αναρτήσεις που μάς έριξαν, πείραξαν κι άλλα πράγματα...

      Διαγραφή
  4. Ok απλά στέλνω εδώ και δέκα μέρες.Ισως είναι κάποιο δικό μου πρόβλημα
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο ο ραγιας παραμενει ραγιας αυτα θα συμβαινουν κιακομη χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς έτσι δείχνει το κράτος τη τιμωριτική και καθαρά εκδικητική στάση που έχει για τους ανεμβολιαστους υγειονομικούς.
    Καλές οι συγκεντρώσεις και οι πορείες, αλλά αν θες αποτελέσματα πρέπει να ασκήσεις ίδια ή μεγαλύτερη βία, από αυτή που σου ασκεί, στον αντίπαλο σου, κάθε άλλο είναι περιττό και χωρίς αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Πήγαν ανοργάνωτοι στο σπιτάκι αυτό. Ενα Μπαμπούκας χρειαζόταν εκεί... 🙂

      Διαγραφή
  7. Αυτοι οι τσεοι ρε φιλε τι φαση; Δεν καταλαβαινουν πως τον χειμωνα θα την εχουν ασχημα και αυτοι; Δρν νιωθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πληροφοριακά και μόνον.

    Marka2 Twitter
    Τσυριζαια μέχρι τα ΜΠΟΎΝΙΑ
    Δείτε το προφίλ σήμερα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είδα ένα τσίρκουλο με μάσκα.
      Γιατί όμως μάς την αναφέρετε; Έχει κάποια σχέση με την ερώτηση που έκανα περί "τσεοι"; Πληροφοριακά: τους συριζαίους τους λέμε "ζαίους", όχι τσέους.

      Διαγραφή
    2. https://mobile.twitter.com/Marka2_/status/1546034481731076096/photo/1

      Αυτό εννοούσα φίλε
      ΤσυριΖαια μέχρι τα ΜΠΟΎΝΙΑ η Marka2


      Άννα

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΕΙ.

      Διαγραφή
    4. Τώρα, έπιασες το νόημα
      Κώστα.

      Άννα

      Διαγραφή
  9. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ.

    ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ;
    O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία τα είπες όλα....
      Συμφωνώ και επαυξάνω.


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  10. ΒΟΜΒΑ DR. DAVID MARTIN - ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ

    https://rumble.com/v1bjq5p--dr.-david-martin-.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΙΑ...

    Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπλ. Καθηγητής
    Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών:
    Μας είπαν ότι τα σκευάσματα προκαλούν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες, αλλά το ίδιο κάνει και ο ιός.
    Άρα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι για να γλιτώσουν από τις συνέπειες της νόσου.

    Ελάτε όμως που πρόσφατη μεγάλη μελέτη αποδεικνύει ότι ο ιός δεν προκαλεί μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες!

    ΜΕΛΕΤΗ
    Full description

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/07/blog-post_52.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 111 νεκρούς πιλότους δεν είχε η Αυστραλία ούτε στον πόλεμο

    https://twitter.com/Tetsui_Ja/status/1545685007708069888?cxt=HHwWgICxseeUsPMqAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή