«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ομιλία Πούτιν προς τους προέδρους των κοινοβουλευτικών παρατάξεων: η κατεύθυνση της ιστορίας δεν μπορεί να σταματήσει

 

Πρόεδρος Πούτιν: «Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη σοβαρά πράγματα στην Ουκρανία» Αυτή η δήλωση σημάδεψε εξίσου τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, επειδή ήταν ένα κρύο ντους. Μέχρι τώρα οι ατλαντιστές ταραχοποιοί απαντούσαν ο ένας στον άλλο στο κενό· ο ένας στον άλλο, ξεχνώντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει απάντηση. Όταν όμως η απάντηση ήρθε, σταμάτησαν να χορεύουν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο έκπληκτοι, τρέμοντας στην παράλογη ιδέα ότι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για τα λόγια τους.

 

Χθες ο Πούτιν μίλησε στο Κρεμλίνο με τους προέδρους των κοινοβουλευτικών παρατάξεων και την ηγεσία της Βουλής. Η κοινοβουλευτική συνεδρίαση ήταν πολυσύχναστη, η απόφαση να αντιδράσει στρατιωτικά για την προστασία του Ντονμπάς ανάγκασε τη Ρωσία να λάβει σύντομα μια ολόκληρη σειρά κοινωνικοοικονομικών μέτρων ως αντίδραση στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν εναντίον της από τον ατλαντικό κόσμο. Εάν τα ΜΜΕ του Ατλαντικού έχουν σταματήσει κυρίως στη δήλωση του Πούτιν που επιβεβαιώνει ότι η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη σοβαρά πράγματα στην Ουκρανία, το ενδιαφέρον αυτής της ομιλίας είναι πάνω απ' όλα η διατύπωση του λόγου και των στόχων αυτής της παρέμβασης: το τέλος του παγκόσμιου κόσμου - αυτός ο « ολοκληρωτικός φιλελευθερισμός", η επιστροφή στην κυριαρχία των λαών, η αποκατάσταση της εξουσίας στα κράτη και η ελευθερία υπεράσπισης του πολιτισμού και των αξιών του ατόμου. Δεν σταματάμε την πορεία της ιστορίας , όπως δηλώνει ο Πρόεδρος Πούτιν, το κίνημα που ξεκίνησε η Ρωσία δεν μπορεί να σταματήσει. Δεν μπορεί να πάει πίσω. Εν ολίγοις, καλό θα ήταν να ξυπνήσουν οι ευρωπαϊκές χώρες, αν δεν θέλουν να εξαφανιστούν πολιτιστικά και πολιτικά, καθώς έχουν ήδη εξαφανιστεί γεωπολιτικά.

Τα ΜΜΕ σταμάτησαν κυρίως σε μια φράση, η οποία ακολουθεί τις βροντερές και παράλογες διακηρύξεις των πιονιών του παγκόσμιου κόσμου που απαιτούν συνολική νίκη στο πεδίο της μάχης κατά της Ρωσίας:

 


Και για να συνεχίσουμε με την πλήρη δήλωση :

«Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη σοβαρά πράγματα» στην Ουκρανία

Αυτή η δήλωση σημάδεψε εξίσου τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, επειδή ήταν ένα κρύο ντους. Μέχρι τώρα οι ατλαντιστές ταραχοποιοί απαντούσαν ο ένας στον άλλο στο κενό, ο ένας στον άλλο, ξεχνώντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει απάντηση. Έπεσε η απάντηση, σταμάτησαν να χορεύουν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο έκπληκτοι, τρέμοντας στην παράλογη ιδέα ότι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για τα λόγια τους.

Αλλά αυτός ο λόγος είναι πολύ πιο πλούσιος από αυτό. Ξεκινώντας από την εθνική και κοινοβουλευτική εξυγίανση πέρα ​​από τις κομματικές διαφορές, όταν η Πατρίδα κινδυνεύει, ο Πούτιν ευχαριστεί δικαίως τους βουλευτές για την ταχεία και εποικοδομητική αντίδρασή τους, η οποία κατέστησε δυνατή τη λήψη μιας ολόκληρης σειράς μέτρων που ακυρώνουν σε μεγάλο βαθμό τις αναμενόμενες επιπτώσεις οι κυρώσεις: εάν αντικειμενικά υπάρχουν δυσκολίες σήμερα, οι κυρώσεις δεν κατέστησαν δυνατή την ισοπέδωση της οικονομίας της χώρας και ως εκ τούτου να προκαλέσουν ένα εθνικό κίνημα διαμαρτυρίας, που θα παρέσυρε τη Ρωσία σε μια πολιτικοοικονομική κρίση. θεσμική, όπως έχει ήδη βιώσει δύο φορές στο παρελθόν.

Και επιστρέφοντας στον ρόλο του ΝΑΤΟ στην τρέχουσα παγκόσμια κρίση:

"Αυτή η αποκαλούμενη συλλογική Δύση, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν εξαιρετικά επιθετική προς τη Ρωσία εδώ και δεκαετίες. Οι προτάσεις μας για τη δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος ασφαλείας στην Ευρώπη έχουν απορριφθεί. Οι πρωτοβουλίες κοινής εργασίας για το πρόβλημα της αντιπυραυλικής άμυνας απορρίφθηκαν. Οι προειδοποιήσεις για το απαράδεκτο της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ, ειδικά σε βάρος των πρώην δημοκρατιών της Σοβιετικής Ένωσης, αγνοούνται. (...) Και γιατί; Γιατί απλά δεν χρειάζονται μια χώρα όπως η Ρωσία - γι' αυτό. Γι' αυτό υποστήριξαν τρομοκρατία, αυτονομισμός στη Ρωσία, εσωτερικές καταστροφικές δυνάμεις και η «πέμπτη στήλη» στη χώρα μας.Όλοι έχουν λάβει και λαμβάνουν την άνευ όρων υποστήριξη αυτής της πολύ συλλογικής Δύσης.

Μας λένε, ακούμε σήμερα ότι ξεκινήσαμε τον πόλεμο στο Ντονμπάς, στην Ουκρανία. Όχι, πυροδοτήθηκε από αυτή την ίδια τη συλλογική Δύση, που οργανώνει και υποστηρίζει ένα αντισυνταγματικό ένοπλο πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014, ενθαρρύνοντας και δικαιολογώντας τη γενοκτονία κατά του λαού του Ντονμπάς. Αυτή η συλλογική Δύση είναι ο άμεσος υποκινητής, ο ένοχος αυτού που συμβαίνει σήμερα.

Αν αυτή η ίδια Δύση ήθελε να προκαλέσει μια σύγκρουση για να περάσει σε ένα νέο στάδιο στον αγώνα κατά της Ρωσίας, σε ένα νέο στάδιο στον περιορισμό της χώρας μας, τότε μπορούμε να πούμε ότι πέτυχε ως ένα βαθμό. Και ξεσπά πόλεμος και επιβάλλονται κυρώσεις. Υπό κανονικές συνθήκες πιθανότατα θα ήταν δύσκολο να γίνει αυτό ».

Έτσι, βλέπουμε πώς αντιλαμβάνεται η Ρωσία την αιτία της ξαφνικής επιδείνωσης της διεθνούς κρίσης: χωρίς να αυξηθεί η πίεση σε μια κατάσταση άμεσης στρατιωτικής σύγκρουσης, η ατλαντική φυλή δεν θα μπορούσε να έχει περάσει στον υψηλότερο βαθμό του αγώνα της εναντίον της Ρωσίας, δεν θα μπορούσε ανάγκασε τους Ευρωπαίους να αυτοπυροβοληθούν στο πόδι υιοθετώντας στάση και μέτρα αντίθετα με το εθνικό συμφέρον των ευρωπαϊκών χωρών, συμφέρον που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επίσημα - για τη στιγμή. Χρειάστηκε λοιπόν «υψηλότερος λόγος» και η διαδικασία πυροσβέστη-εμπρηστή ήταν πολύ αποτελεσματική, αντιμέτωπη με χώρες που ούτως ή άλλως ήταν ήδη πολιτικά υποταγμένες.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, αυτή είναι μια στρατηγική καταδικασμένη σε αποτυχία, όσο η Ρωσία αντέδρασε, δεν υποτάχθηκε στον τρόμο:

«Σε τι θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας; Θα έπρεπε να έχουν καταλάβει ότι έχουν ήδη χάσει από την αρχή της ειδικής στρατιωτικής μας επιχείρησης, γιατί η αρχή της σημαίνει και την αρχή μιας ριζικής κατάρρευσης της αμερικανικής παγκόσμιας τάξης. Είναι η αρχή της μετάβασης από τον αμερικανικό φιλελεύθερο-παγκοσμιοποιητικό εγωκεντρισμό σε έναν πραγματικά πολυπολικό κόσμο - έναν κόσμο που δεν βασίζεται σε εγωιστικούς κανόνες που επινοήθηκαν από κάποιον για τον εαυτό τους, πίσω από τον οποίο δεν υπάρχει τίποτα άλλο από μια επιθυμία για ηγεμονία, όχι σε υποκριτικά διπλά μέτρα και μέτρα, αλλά στο διεθνές δίκαιο, στην αληθινή κυριαρχία των λαών και των πολιτισμών, στη θέλησή τους να ζήσουν την ιστορική τους μοίρα, τις αξίες και τις παραδόσεις τους και να οικοδομήσουν συνεργασία στη βάση της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της ισότητας. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η διαδικασία δεν μπορεί πλέον να σταματήσει.

Η πορεία της ιστορίας είναι αδυσώπητη και οι προσπάθειες της συλλογικής Δύσης να επιβάλει τη νέα της παγκόσμια τάξη στον κόσμο, αυτές οι προσπάθειες είναι καταδικασμένες σε αποτυχία.

Ταυτόχρονα, θέλω να πω και να υπογραμμίσω: έχουμε πολλούς υποστηρικτές, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των Ηνωμένων Πολιτειών, και στην Ευρώπη, και ακόμη περισσότερους σε άλλες ηπείρους και σε άλλες χώρες, και θα είναι ολοένα και περισσότεροι, δεν υπάρχει αμφιβολία. "

Η ρήξη μεταξύ των μειονοτικών ελίτ, ολοένα και πιο ασυνήθιστη με τους λαούς, επομένως χωρίς εσωτερική υποστήριξη, που διατηρούνται στη θέση τους με τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, με τη λογοκρισία, οδήγησε, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος Πούτιν, στην εμφάνιση του ολοκληρωτικού φάσματος στο αυτές ακριβώς οι χώρες, που παρουσιάζονται ως οι κήρυκες της δημοκρατίας στον κόσμο, και επιχειρούν να επιβάλουν τις «αξίες» τους στον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από μια διαδικασία «αποπολιτισμού». Αυτό είναι που ο Πούτιν σωστά αποκαλεί « ολοκληρωτικός φιλελευθερισμός ».

«Αυτή η πρακτική των απαγορεύσεων δεν επεκτείνεται μόνο στον χώρο της πληροφόρησης, αλλά και στην πολιτική, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την τέχνη - σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής στις χώρες. Επιπλέον, επιβάλλουν σε ολόκληρο τον κόσμο, προσπαθούν να επιβάλουν αυτό το μοντέλο - ένα μοντέλο ολοκληρωτικού φιλελευθερισμού , συμπεριλαμβανομένης της περιβόητης κουλτούρας της κατάργησης, των γενικευμένων απαγορεύσεων -."

Και για να βάλουμε το απόσπασμα που ανέλαβαν τα μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο, τότε είναι που ο Πούτιν μιλά για αυτή τη δεδηλωμένη βούληση να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης:

"Σήμερα ακούμε ότι θέλουν να μας νικήσουν στο πεδίο της μάχης. Λοιπόν, τι να πω; Ας προσπαθήσουν. Έχουμε ακούσει συχνά ότι η Δύση θέλει να μας πολεμήσει" μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό". Αυτή είναι μια τραγωδία για τους Ουκρανικός λαός, αλλά φαίνεται ότι όλα πάνε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι, συνολικά, δεν έχουμε ξεκινήσει κάτι σοβαρό ακόμα.

Ταυτόχρονα, δεν αρνούμαστε τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, αλλά όσοι αρνούνται θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο περισσότερο διαρκέσει, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για αυτούς να διαπραγματευτούν μαζί μας».

Πράγματι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, ακολουθώντας υπάκουα την παγκοσμιοποιητική επιταγή, οδηγούν τις χώρες τους σε αδιέξοδο, γιατί αφενός αποξενώνουν τους τοπικούς πληθυσμούς, οι οποίοι αρχίζουν να θέτουν όλο και περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα του εξοπλισμού μιας χώρας χρησιμοποιώντας το νέο -Ναζιστικές ομάδες και απασχολούν πρεσβευτές που υποστηρίζουν ανοιχτά τον ναζισμό, και από την άλλη ξεκινούν έναν αγώνα που δεν μπορούν αντικειμενικά να ηγηθούν εναντίον της Ρωσίας. Ποιος Γάλλος, Ιταλός, Ισπανός θα πολεμήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον της Ρωσίας;

Ας μην ξεχνάμε ένα πράγμα: τα ολοκληρωτικά συστήματα δεν διαρκούν ποτέ πολύ, γιατί είναι πολύ άκαμπτα για να μπορούν να προσαρμοστούν. Ο «φιλελεύθερος ολοκληρωτισμός» δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

 

russiepolitics.blogspot.com 

μετάφραση: CON

 

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΑΖΑΡΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟ;

    ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ,
    ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ,
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΣΡΙΛΑΝΚΑ.

    Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
    ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

    Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
    ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

    Ο ΚΑΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΥΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
    ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    https://twitter.com/Jamz5251/status/1545699989812178944
    ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΡΙΛΑΝΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
    ----------------------

    https://gettr.com/post/p1hmzuwc921
    Διαδηλωτές από τη Σρι Λάνκα αναλαμβάνουν το προεδρικό γραφείο στο Κολόμπο αφού ο πρόεδρος κήρυξε το έθνος ως πλήρη πτώχευση.
    ----------------------

    ΗΘΕΛΕ ΠΙΣΙΝΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ; NΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    https://pbs.twimg.com/media/FXNxTBjVUAARqXB?format=jpg&name=small
    ----------------------

    https://gettr.com/post/p1hot70c9b9
    Πλάνα από τον Πρόεδρο της Σρι Λάνκα να δραπετεύει με στρατιωτικό πλοίο από το λιμάνι του Κολόμπο.
    ----------------------

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    https://gab.com/BeachMilk/posts/108616507179407320
    Ο ελεγχόμενος από τους παγκοσμιοποιητές δήμαρχος του Nijmegen της Ολλανδίας απαγορεύει στους αγρότες να ΜΗΝ μπουν στην «πόλη του»… και ΑΥΤΗ ήταν η απάντησή τους!💪
    ----------------------

    https://twitter.com/Antonio26743457/status/1545468505641914374
    ΙΑΠΩΝΙΑ.
    Ούτε γάντια, ούτε αίμα... Ψεύτικος θάνατος.
    ----------------------

    https://gab.com/BeachMilk/posts/108612061902789475
    Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΑΠΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
      ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

      Διαγραφή
    2. https://fakeologist.com/blog/2022/07/08/seems-fake-to-me-too/

      Διαγραφή
  2. Το ζητημα ειναι οτι ο εταιρος συμμαχος η Κινα εχει προχωρησει στην τεχνολογικη εξαρτηση του ανθρωπου ακομα και με τσιπ, ενω στην ελλαδα μεχρι 27 Ιουλιου θα εχει ολοκληρωθει η διαδικασια ταυτοτητας και διπλωματος μεσω κινητου. Με την ακριβεια τα κλεσιματα που λενε πως ερχονται δεν βλεπω κατι που να μας δινει αισιοδοξια.

    Ελευθερια Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή