«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Απίστευτο κι όμως υπάρχει: Παγκόσμια Υπηρεσία Πληροφοριών…

 έρευνα Γεωργίου Μεταξά


 

Σημείωση 1. Αυτό το άρθρο μπορεί σε πολλούς να φανεί ως «θεωρία συνομωσίας». Αναλογιστείτε όμως πόσες «θεωρίες συνομωσίας» έχουν αποδειχτεί αληθινές τα τελευταία 5 χρόνια…

Σημείωση 2. Καθώς τα στοιχεία που βρήκα αποτελούν στην πραγματικότητα σαφείς ενδείξεις κι όχι αποδείξεις, η έρευνα συνεχίζεται.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι αρκετές εβδομάδες τώρα που είχα κάνει την εξής ερώτηση στον εαυτό μου:

«Είναι δυνατόν η ΝΤΠ που αποζητά την παγκοσμιοποίηση, να μην έχει σκεφτεί τη δημιουργία μίας παγκόσμιας υπηρεσίας πληροφοριών;»

Η αναζήτηση, μέχρι σήμερα, είχε αποβεί άκαρπη. Δεν έβρισκα κάτι χειροπιαστό. Ωσπου, αναζητώντας κάποιες άλλες πληροφορίες, έπεσα σε μία έγκυρη πηγή όπου βρήκα (αμυδρά) στοιχεία για την Παγκόσμια Υπηρεσία Πληροφοριών (ΠΥΠ)!

Το πότε ακριβώς ιδρύθηκε η ΠΥΠ, είναι μάλλον άγνωστο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει σχετική ιστοσελίδα της υπηρεσίας αυτής, αλλά και δεν υπάρχουν (δημόσια τουλάχιστον) κάποια έγγραφα ή κάποια αρχεία.

Ενα από τα πρώτα στοιχεία που ανακάλυψα, είναι ότι η έδρα της υπηρεσίας βρίσκεται στην Ουάσινγκτον και πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ΝΑΤΟ. Για την ακρίβεια, το ΝΑΤΟ αποτελεί τον επιχειρησιακό βραχίονα αυτής της υπηρεσίας.

Στην υπηρεσία υπάγονται στελέχη όλων των μυστικών υπηρεσιών του ΝΑΤΟ, αλλά και στελέχη των μυστικών υπηρεσιών που είναι φίλα προσκείμενες στις ΗΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο συλλέγονται και αξιοποιούνται πληροφορίες που έχουν να κάνουν με:

  • Χώρες εχθρικά προσκείμενες στις ΗΠΑ
  • Χώρες εχθρικά προσκείμενες στο Ισραήλ
  • Χώρες εχθρικά προσκείμενες στο ΝΑΤΟ
  • Ομάδες αντίστασης στην παγκοσμιοποίηση
  • Ατομα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση
  • Ιστοσελίδες και ιστολόγια που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση

Πώς έφτασα στην ανακάλυψη της ΠΥΠ

Ενώ είχα σχεδόν απογοητευτεί μετά από τόσες εβδομάδες ερευνών που είχαν αποβεί άκαρπες, εχθές (Κυριακή 10 Ιουλίου 2022), ο εκλεκτός φίλος και συνάδελφος Διόδοτος, μου έστειλε ένα άρθρο των Financial Times του 2018, στο οποίο φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σύμβουλος στην McKinsey. Η McKinsey, είναι μία διεθνής εταιρεία συμβούλων, άρρηκτα συνδεδεμένη με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Σε αυτήν την εταιρεία διετέλεσε σύμβουλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να πείσει τον Klaus Schwab ότι αξίζει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Προσπαθώντας λοιπόν να βρω περισσότερα στοιχεία γι’ αυτήν την εταιρεία, χρησιμοποιώντας διάφορους όρους αναζήτησης, έφτασα σε αυτό που αναζητούσα εδώ κι εβδομάδες! Την αρχική μου χαρά, διαδέχτηκε ένα ισχυρό σοκ, όταν βρήκα το σκεπτικό της ΠΥΠ για τον παγκόσμιο πληθυσμό μέχρι το 2030 και για την εξάπλωση της… «φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης».

Η ανθρωπότητα του 2030 με τα μάτια της ΠΥΠ

Στα πλαίσια της έρευνας που σήμερα οδηγηθήκαμε εντελώς τυχαία (σημ. δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω στο τυχαίο και στις συμπτώσεις, συνεπώς θεωρώ ότι υπήρχε άνωθεν δάκτυλος που με οδήγησε στα ευρήματα που αποκαλύπτω σήμερα), όπως ανέφερα παραπάνω, βρέθηκα μπροστά σε ένα έγγραφο PDF το οποίο έχει χρονολογία Δεκεμβρίου του 2012 και τιτλοφορείται «Εναλλακτικοί κόσμοι» (Alternative Worlds).

Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι φέρει τη Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ της Διεύθυνσης του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών (National Intelligence Council)

Την εισαγωγή του εγγράφου, υπογράφει ο Christopher Kojm, Διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών, ο οποίος στην πρώτη παράγραφο αναφέρει:

Οι Εναλλακτικοί Κόσμοι είναι η πέμπτη δόση της σειράς του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών που αποσκοπεί στην παροχή ενός πλαισίου σκέψης για το μέλλον. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις, ελπίζουμε ότι αυτή η έκθεση θα υποκινήσει τη στρατηγική σκέψη με τον εντοπισμό κρίσιμων τάσεων και πιθανών ασυνεχειών. Διακρίνουμε μεταξύ των μεγα-τάσεων, των παραγόντων εκείνων που είναι πιθανό να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σενάριο, και των αλλαγών του παιχνιδιού, των κρίσιμων μεταβλητών των οποίων οι τροχιές είναι πολύ λιγότερο σίγουρες. Τέλος, καθώς η εκτίμησή μας για την ποικιλομορφία και την πολυπλοκότητα των διαφόρων παραγόντων έχει αυξηθεί, έχουμε αυξήσει την προσοχή μας στα σενάρια ή στους εναλλακτικούς κόσμους που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε.

Η ΠΥΠ, χρησιμοποιεί τη Διεύθυνση του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών ως μυστική έδρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να φαίνεται ότι τις εντολές τις δίνει η CIA, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς η CIA εκτελεί τις εντολές της ΠΥΠ. Η ΠΥΠ δεν πρέπει να φαίνεται πουθενά! Πρέπει να είναι το Αόρατο Διευθυντήριο!

Σύμφωνα με την οδηγία της ΠΥΠ, ο κόσμος θα πρέπει να οδηγηθεί σε μία «φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση». Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα πρέπει το ΝΑΤΟ να γίνει ένας… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και να ενσωματωθούν οι «παγκόσμια αιωρούμενες χώρες», όπως τις αποκαλεί.

Με αυτόν τον τρόπο (την ενσωμάτωση αυτών των χωρών και την παγκόσμια επέκταση του ΝΑΤΟ), σκοπεύουν να δημιουργήσουν μία Παγκόσμια Κυβέρνηση η οποία θα διοικείται από την Ουάσινγκτον. Ενα μεγαλόπνοο σχέδιο, το οποίο σκόπευαν να το καταφέρουν μέχρι το 2030.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η «πανδημία» του Covid έχει ενορχηστρωθεί στην πραγματικότητα από την ΠΥΠ. Το ίδιο και το πρόγραμμα «εμβολιασμού» κατά του Covid. Αυτό ενισχύεται από την πραγματικότητα η οποία θέλει όλες τις κυβερνήσεις που συμμετέχουν στην ΠΥΠ να χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα, τους ίδιους τρόπους, τις ίδιες αιτιολογίες και την ίδια «κασσέτα». Οι μόνες παρεκκλίσεις που υπήρξαν σε όλα αυτά, εμφανίστηκαν σε χώρες οι οποίες δεν είναι άμεσα μέλη της ΠΥΠ αλλά φίλα προσκείμενα. Αλλά κι εκεί υπήρξαν μικρές αποκλίσεις που δεν αλλοίωσαν το κεντρικό αφήγημα. Απλώς υπήρχε (και υπάρχει) μία σχετική ελαστικότητα.

Ενα πιο παγκόσμιο ΝΑΤΟ για να εδραιώσει τη φιλελεύθερη τάξη σε έναν λιγότερο δυτικό κόσμο;

Με αυτόν τον τίτλο, το άρθρο της Sarah Raine στο ιστολόγιο που χρηματοδοτεί η ΠΥΠ και που φέρει τον διακριτικό τίτλο «Global Trends 2038«, δίνει το στίγμα της αναγκαιότητας ενός παγκοσμίου ΝΑΤΟ, προκειμένου να εδραιωθεί η «φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση», η οποία με τη σειρά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το «Great Reset» του γνωστού μας Klaus Schwab.

Η Raine, ήδη από την πρώτη παράγραφο, μας βάζει στο κλίμα:

Από την ίδρυσή του το 1949, το ΝΑΤΟ υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της υπεράσπισης της φιλελεύθερης διεθνούς τάξης. Ωστόσο, καθώς αυτή η συμμαχία του 20ου αιώνα για την περιφερειακή εδαφική άμυνα αντιμετωπίζει τις πιο άμορφες και παγκόσμιες προκλήσεις ασφάλειας του 21ουαιώνα, επομένως η συμμαχία πρέπει να προσαρμοστεί. Εάν δεν το κάνει, το ΝΑΤΟ θα επιβιώσει ως οργανισμός συλλογικής άμυνας, αλλά δεν θα ευδοκιμήσει. Θα είναι η περιφερειακή συμμαχία που χειρίζεται, για παράδειγμα, τη σοβαρή αναταραχή στην περιφέρεια της Ευρωζώνης ή την άνοδο του βίαιου εθνικισμού σε κράτη που βρίσκονται στο εξωτερικό ενός επανασχεδιασμένου ευρωπαϊκού σχεδίου. Αλλά δεν θα είναι το είδος της συμμαχίας που, το 2011, πραγματοποίησε έξι επιχειρήσεις σε τρεις ηπείρους. Για να ευδοκιμήσει, το ΝΑΤΟ πρέπει να εξελιχθεί σε έναν κόμβο παγκόσμιας ασφάλειας με ένα δίκτυο εταίρων σε όλο τον κόσμο.

Το «Global Trends 2030» (Παγκόσμιες Τάσεις 2030), είναι ένα προπαγανδιστικό ιστολόγιο στην πλατφόρμα της WordPress, το οποίο – όπως ανέφερα – χρηματοδοτείται από την ΠΥΠ. Εκεί υπάρχουν άρθρα που δίνουν ένα σαφές στίγμα των τάσεων της ΝΤΠ και εξηγούν πολλά από όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Αναδυόμενες δυνάμεις και μια νέα αναδυόμενη τάξη πραγμάτων

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άρθρο που υπογράφει ο Richard S. Williamson, από το ίδιο ιστολόγιο!

Το άρθρο αυτό, προβλέπει την ανάπτυξη μίας αντίθετης ροπής που εμφανίζεται από δύο ανατολικές χώρες, οι οποίες δεν έχουν φιλικά αισθήματα προς τις ΗΠΑ. Την Κίνα και την Ινδία!

Στο άρθρο αυτό, μεταξύ άλλων, ο συγγραφέας αναφέρεται στις «μικρές» χώρες που δεν έχουν δύναμη, θεωρώντας ότι αυτές είναι αδύνατον να δημιουργήσουν συμμαχίες μεταξύ τους:

Οι λιγότερο ισχυροί αισθάνονται λιγότερη ανάγκη να σχηματίσουν συμμαχίες για να εναντιωθούν ή να περιορίσουν τους ισχυρούς.

Εκείνο το οποίο στην πραγματικότητα αφήνει το άρθρο να εννοηθεί είναι ότι οι μικρές χώρες που δεν μπορούν να αντισταθούν στους ισχυρούς όπως οι ΗΠΑ, πιθανόν να αναζητήσουν κρησφύγετο στην Κίνα ή την Ινδία, οι οποίες αποτελούν ισχυρές δυνάμεις που αντιστέκονται στις ΗΠΑ.

Συμπεράσματα

Η ΝΤΠ, φαίνεται λοιπόν ότι εδώ και αρκετά χρόνια, λειτουργεί μια Παγκόσμια Υπηρεσία Πληροφοριών, η οποία έχει ως έδρα την Ουάσιγκτον. Αυτή η υπηρεσία, κινείται κυριολεκτικά στη σκιά, χρησιμοποιώντας εξέχοντες πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ. Σε αυτήν στρατολογούνται και αρχηγοί κρατών, οι οποίοι λειτουργούν ως εντολοδόχοι.

Το πέπλο μυστικότητας που καλύπτει αυτήν την υπηρεσία, της δίνει το δικαίωμα και την άνεση να κινείται χρησιμοποιώντας τους τίτλους των μυστικών υπηρεσιών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ και κυρίως της CIA. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνει να μένει στο απυρόβλητο.

Το Διευθυντήριο αυτής της υπηρεσίας, αφού κατασκοπεύσει τους πάντες και τα πάντα χρησιμοποιώντας τις κατά τόπους μυστικές υπηρεσίες, συλλέγει και αξιοποιεί πληροφορίες, κατευθύνοντας έτσι τα όργανά της για έναν και μόνο σκοπό: την εδραίωση της «φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης».

Μπορούμε να εικάσουμε ότι χρηματοδότες αυτής της υπηρεσίας είναι οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές που τόσα χρόνια είναι στο προσκήνιο (Schwab, Gates, Rothschild, Miller, Morgan, Soros κλπ) αλλά και άλλοι μικρότερης διασημότητας. Το λογικό ασφαλές συμπέρασμα, είναι ότι ακόμα κι ο ΠΟΥ εκτελεί τις εντολές της ΠΥΠ. Οπως κι ο FDA και γενικώς όλοι οι οργανισμοί υγείας των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

Ο εβραϊκής καταγωγής Christopher Kojm, φαίνεται να είναι ο Διευθυντής που ορίστηκε στην ΠΥΠ. ‘Η τουλάχιστον ήταν το 2012, καθώς αυτήν τη στιγμή δεν έχω στη διάθεσή μου άλλα στοιχεία που να υποδεικνύουν το ποιος μπορεί να είναι τώρα. Σημασία έχει ότι αυτή η υπηρεσία υπάρχει και λειτουργεί. Για το πόσα χρόνια λειτουργεί, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

 

kanenazori.com 

 

 

4 σχόλια:

  1. Μιχαλης Σκορπιος11 Ιουλίου, 2022 23:43

    Για το Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δεν εχει υπηρεσια Ααααα τι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάραγμα της βιολογικής και ψηφιακής σύγκλισης

    https://rumble.com/v135ia1-65761993.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΗΣ.Ο ΟΧΛΟΣ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΒΡΟΜΟΧΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΑΖΕΤΕ.ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΩΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΛΟΓΟ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ.ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θά τούς χαλάσει τά σχέδια ο Μεγάλος Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή