«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Μόνο στην Ελλάδα αυτά...

worldview.earthdata.nasa.gov

3 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...ΑΠΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ [ ΛΙΓΝΑΔΗ ]...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΥΦΕΣΗ...ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΛΙΑ...

    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ 2022....

    ΥΓ. ΝΑΙ 166 ΕΚΕΙ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΩ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θάνος Πλεύρης... Υπουργός θνησιμότητας:
    49χρονος πέθανε αβοήθητος έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα υπό περίεργες συνθήκες. Ο άνθρωπος είχε όλα τα συμπτώματα του εμφράγματος και αυτοί του λέγανε πως είχε πάθει ψύξη και να πάει στο Ρίο γιατί δεν εφημέρευαν!!!
    Παρότι επέμενε και τους ζητούσε να του δώσουν κάτι για τον πόνο, εκείνοι έλεγαν ότι πρέπει να πάει στο Ρίο!!!
    Διατάχθηκε ΕΔΕ, όμως περιμένουμε τα αποτελέσματα της άλλης ΕΔΕ που είχε διαταχθεί στην Θεσσαλονίκη, όπου εκεί παρότι εφημέρευαν αδιαφόρησαν: Αναζητούν τα αίτια για τον θάνατο του 43χρονου που πέθανε στην καρέκλα του «Παπανικολάου».
    Ο 43χρονος ήταν στο σπίτι του και ένιωσε πόνο στο πόδι, καλώντας το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο «Παπανικολάου». Εκεί, τον εξέτασε χειρουργός του νοσοκομείου, ο οποίος αποφάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό και ότι μπορούσε να φύγει. Ωστόσο ο 43χρονος αντέδρασε, καθώς εξακολουθούσε να μη νιώθει καλά, ενώ προκλήθηκε και ένταση με το ιατρικό προσωπικό.
    Από εκεί που όλα «πηγαίναν καλά» [παρά τα θανατικά από την ξαφνικίτιδα ή την αδιαφορία των γιατρών] κατά τον Θ.Πλεύρη τώρα τρέχουμε να βρούμε κλίνες για τους ασθενείς Covid-19.
    Αλλά Ελλάς το μεγαλείο σου, η προτεραιότητες του θάνου είναι απίστευτες:
    Σισμανόγλειο: Εγκαινιάστηκε η πρώτη μονάδα για ενήλικες με ανορεξία
    Μετά από αυτήν την είδηση, καληνύχτα…
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι ασφαλές ακόμα και να περνάς έξω από τα νοσοκομεία πλέον…

    ΑπάντησηΔιαγραφή