«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Γιατί η ευλογιά των πιθήκων «κυκλοφορεί» μόνο σε χώρες όπου διανεμήθηκε η ένεση covid της Pfizer;

από το Natural news - μετάφραση: Γεώργιος Μεταξάς 


 

πρωτότυπος τίτλος: 

Εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης: Γιατί η ευλογιά των πιθήκων «κυκλοφορεί» μόνο σε χώρες όπου διανεμήθηκε η ένεση covid της Pfizer;

 

Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι η λεγόμενη «ευλογιά των πιθήκων», την οποία ο γράφων επιλέγει να αναφέρει ως «ευλογιά του pride», δεδομένου ότι κυρίως οι άνδρες ΛΟΑΤΚΙ προσβάλλονται και την μεταδίδουν, είναι απλώς ο «εμβολιασμένος» ιός της Wuhan κορωναϊός (COVID-19) που προκαλεί έρπητα ζωστήρα με διαφορετικό όνομα.

Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν τις θανατηφόρες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης mRNA (messenger RNA) της Pfizer – και ενδεχομένως και των άλλων – οι κυβερνήσεις του κόσμου συνεργάζονται με τα μέσα ενημέρωσης για να κατηγοριοποιήσουν την pridepox ως μια νέα πανδημία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε απλώς να είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των εμβολίων mRNA.

Το Exposé News, το οποίο τείνει να διερευνά πιο βαθιά αυτού του είδους τα ζητήματα από ό,τι πολλές άλλες ανεξάρτητες πηγές μέσων ενημέρωσης, ανακάλυψε ότι οι μόνες χώρες στις οποίες το pridepox λέγεται τώρα ότι αποτελεί ζήτημα είναι εκείνες που διέθεσαν ευρέως την ένεση Chinese Virus της Pfizer (Σχετικό: Οι αξιωματούχοι στο Ηνωμένο Βασίλειο πιέζουν ήδη να κάνουν ενέσεις στα παιδιά με νέα «εμβόλια» για την «ευλογιά του pride».

Υπάρχει σαφώς ένα σχέδιο που κινείται προς τα εμπρός για να γίνει η ευλογιά του pride η επόμενη παγκόσμια πανδημία, όπως αποδεικνύεται από την προθυμία του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Adhanom Ghebreyesus να την κηρύξει παγκόσμια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία». Και το Exposé News και άλλοι προσπαθούν να προλάβουν το αφήγημα προσφέροντας μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας.

«… βλέπουμε τις συνέπειες της ένεσης εκατομμυρίων ανθρώπων με μια πειραματική ένεση mRNA που προκαλεί ανυπολόγιστες βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα, και οι αρχές δημόσιας υγείας προσπαθούν τώρα να καλύψουν τον έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 και το χρησιμοποιούν ως ευκαιρία για να προωθήσουν την τεχνοκρατική τους ατζέντα για την εφαρμογή της ‘Μεγάλης Επανεκκίνησης'», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων.

Η ευλογιά των πιθήκων είναι δυσδιάκριτη από την ανεμοβλογιά (και τον έρπητα ζωστήρα), σύμφωνα με μελέτη του 1988

Η Ρωσία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και όλη η Ασία βλέπουν μηδενικά «κρούσματα» ευλογιάς του pride, ακόμη και όταν η Δυτική Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς υποτίθεται ότι βλέπουν μαζική έξαρση της νόσου.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, αν οι ασθένειες είναι τυφλές ως προς το χρώμα και τη φυλή; Μήπως δεν μας λένε την αλήθεια για την pridepox;

Διάφοροι τύποι ευλογιάς των πιθήκων κυκλοφορούν σε μέρη της Αφρικής τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια. Ποτέ δεν έφυγαν από την ήπειρο, αλλά τώρα, ξαφνικά, υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι η ασθένεια δραπέτευσε μαγικά από την Αφρική και τώρα κυκλοφορεί ειδικά σε όλη τη Δύση, και μάλιστα ακριβώς στην πλάτη μιας άλλης παγκόσμιας πανδημίας με παρόμοια ύποπτη προέλευση;

Αποδεικνύεται ότι μια επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1988 διαπίστωσε ότι είναι πρακτικά αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά μεταξύ της ανεμοβλογιάς και της ανεμοβλογιάς. Και η εκδοχή της ανεμοβλογιάς για τους ενήλικες δεν είναι άλλη από τον έρπητα ζωστήρα, μια μορφή της νόσου για ενήλικες που είναι πολύ χειρότερη από την παιδική εκδοχή.

«Και όπως και ο άλλος ξάδελφός της, ο έρπης των γεννητικών οργάνων, η ανεμευλογιά μπορεί να παραμείνει σιωπηλή για πολλά χρόνια, κρυμμένη μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί αργότερα, σπέρνοντας τον όλεθρο με τη μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα φουσκώδες, φλεγόμενο δερματικό εξάνθημα», προσθέτει το Exposé News, συνδέοντας το με την αποτρόπαια συμπεριφορά των ΛΟΑΤΚΙ ανδρών που την προσλαμβάνουν και τη μεταδίδουν ενεργά.

«Αυτό που σας λένε ότι είναι «ευλογιά των πιθήκων» είναι στην πραγματικότητα η λοίμωξη από έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19, ο έρπητας ζωστήρας, η αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον εμβολιασμό COVID-19″.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια – και σίγουρα φαίνεται να είναι μια ισχυρή πιθανότητα – τότε για άλλη μια φορά οι «αρχές» ψεύδονται στον . Οι ενέσεις που επιβλήθηκαν στους ανθρώπους στο όνομα της διακοπής του «COVID» τροφοδοτούν τώρα ένα νέο ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από τον εμβολιασμό, το οποίο ονομάζουν «ευλογιά των πιθήκων». Και ο στόχος, προφανώς, είναι να οριστικοποιηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη και μια μεγάλη επανεκκίνηση για ολόκληρο τον πλανήτη.

 

  Natural news

 

 

19 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει καμία απορία για την ευλογιά των πιθήκων!
    Τι λέγανε ότι περιέχουν τα εμβόλια; mRNA, mRNA, mRNA!!!
    Τα μισά έχουν mRNA πιθήκου!
    Μήπως επιλέχθηκαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ασθενείς πίθηκοι; Διαφορετικά πως αποκτάς ασθένεια που μεταδίδεται μόνον αν σε δαγκώσει άρρωστος πίθηκος;
    Τα άλλα μισά mRNA από έμβρυα εκτρώσεων!
    Αυτά τα έμβρυα ήταν ανεπιθύμητα ή και αυτά έφεραν κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα και η έκτρωση ήταν επιβεβλημένη;
    Έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον…
    Προς το παρόν μετράμε ξαφνικίτιδες:
    Κωνσταντίνος Αρβανίτης: ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ...(του 22χρονου)
    "ΒΑΡΕΙΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ & ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ"
    ΔΗΛΑΔΗ: ή ΟΞΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ή ΒΑΡΙΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΙ. Ελπίζω να μη ρωτήσετε αν είχε εμβολιαστεί για Covid.
    Σε ανεμβολίαστα (υγιή) παιδιά ΔΕΝ συμβαίνουν αυτά..
    https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/2324008321072055
    Κωνσταντίνος Αρβανίτης: "ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ..."
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΠΑΣΕΙ...
    Πέθανε ξαφνικά το νεαρό μοντέλο Χρήστος Κουτέλας
    https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/2324466874359533
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ29 Ιουλίου, 2022 12:53

    ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ // ΠΑΝΕ ΚΕ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΑ ΟΦΕΛΗ (παντα με την αμεριστη προωθηση κε διαφημιση της ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΦΑΜΗΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΖΟΤΑΚΗΔΩΝ) // 0 Δημοσιογραφος ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ – ο Γιανης Φουντας 45 χρονω απο το Γαρδικι Τρικαλων – η Ανα Βλασιου, 55 χρονω, Πηλιο – η Ελευθερια Τομαζου, 60 ετων (εσκασε η καρδια της μεσα στο λεωφοριο), Λαρισα – ο Αγγελος Τζουρας, 53 χρονω, Πατρα (πανω στο τιμονι) – ο Στεφανος Παυλου, 59 ετων, καθηγητης Ποινικου Δικαιου, πανω στο μαθημα – ο Χρηστος Κουτελας (μοντελο) 32 ετων, Αθηνα – o φοιτητης ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΡΒΑΣ – η αστυνομικος Χαρουλα Κανελου – η επιχειρηματιας Μαριτα Αγγελοπουλου - // ΙΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ // ΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΑ «ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ» για να διασκεδασουν τις εντυπωσεις κε να ξεγελασουν τα υποψηφια δουλικα θυματα. Ινε πολυ μπουκωμενοι για να το πουνε με το ονομα τους «ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κε ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ» // ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΦΑΜΗΛΙΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΕ ΚΕ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΕ // Kαθηγητης Αρβανιτης «ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, Η ΜΑΛΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» // ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέθηκε δηλητήριο σφήκας σε παιδικά εμβόλια Covid

    sinomosiologos.blogspot.com

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Άικ τα έλεγε από το 2008

    https://odysee.com/@vasoula2908:c/Icke2008:4

    ΧΑΡΟΎΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΡ. ΡΑΣΊΝΤ ΜΠΟΥΤΆΡ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ, ΈΧΕΤΕ ΉΔΗ ΜΈΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΊΑ

    https://www.bitchute.com/video/ZJ0iMO8FayMm/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΈΚΘΕΣΗ ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ, ΑΤΖΈΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΎ.

    https://www.bitchute.com/video/VPJjTOdDYpSW/

    Δείτε το,πολύ προσεχτικά.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κίσιγκερ πρότεινε την μείωση του πληθυσμού

    https://www.dailymotion.com/video/xyqs2p

    Ακούστε προσεκτικά τον δημοσιογράφο και δείτε στο Google
    ''Κίσιγκερ-memorantoum 200''


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://mobile.twitter.com/FKbXDaCt2HDL3sp/status/1553100377519710211

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που δεν έχω φάει ακόμα για μεσημέρι..

      Διαγραφή
    2. ΡΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΆΜΕ ΚΑΛΆ..🥵

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή

  9. Μόναχο 2021: Είχαν προβλέψει την ΕΥΛΟΓΙΑ των πιθήκων! Και ο Bill Gates στο '' ΚΟΛΠΟ''

    https://m.youtube.com/watch?v=75HEWBOYMoE&t=4s&pp=2AEEkAIB

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AMEΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧH ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗ !!🦎
    Κοίτα τι λέει ο Bill o πόρτας....😂 😋 😜

    https://mobile.twitter.com/klimhs13/status/1522328299371909122?cxt=HHwWhMCyubnhsqAqAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνελήφθη ο Tedros Adhanom Ghebreyesus, γνωστός και ως διευθυντής του ΠΟΥ;

    Σύμφωνα με το Vancouver Time, ο διευθυντής του ΠΟΥ έχει συλληφθεί για εγκλήματα προς την κατεύθυνση των λαών.

    Ο σημερινός επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, έχει τεθεί υπό κράτηση από την Ιντερπόλ και κρατείται στη φυλακή για εγκλήματα στην κατεύθυνση της ανθρωπότητας και της γενοκτονίας.

    Πολιτικοί, επιχειρηματίες και ηγέτες εταιρειών αναζητούνται από τα αστυνομικά τμήματα σε όλο τον κόσμο για την υποτιθέμενη λειτουργία του εντός της «πλανδημίας» και για την προώθηση επιβλαβών εμβολίων στους περισσότερους ανθρώπους.

    https://esajaelina.com/was-tedros-adhanom-ghebreyesus-aka-who-director-arrested-vancouver-times-fake-news-explained/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένουμε κι άλλο λοιπόν Αγγελική μου, πριν δημοσιεύσουμε οτιδήποτε.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και θα περιμένουμε.
      Άλλωστε το άρθρο έχει ερωτηματικό.....

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  12. Δείτε κι αυτό.....

    💥Αμερικανικός Ερυθρός Σταύρος:
    “Οι μπολιασμένοι δε μπορούν να δίνουν αίμα γιατί το μπόλι καταστρέφει τα αντισώματα .”
    Ελλάδα κανονικά φυσικά δίνουν αίμα .

    https://mobile.twitter.com/maras_mode/status/1521409803939164160?cxt=HHwWgMC5mf2JkZ0qAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 540 αθλητές πέθαναν μετά από «τσιμπήματα» κατά του Covid.

    https://katohika.gr/diethni/540-athlites-pethanan-meta-apo-tsimpimata-kata-tou-covid-kai-ekatontades-alloi-antimetopizoun-sovara-provlimata-ygeias-den-to-anadeiknyei-kaneis/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Πού είναι οι περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων ;

    https://mobile.twitter.com/cristinadobre/status/1528243950720630790/photo/1


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή