«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΤΣΗ ΠΟΠΗΣ!!! (Ναι.. της Σουφλή 🙂) - Σπύρος Χατζάρας (plus Μπέχλης) επιτίθενται στους μπλόγκερ Πόπη Σουφλή, Πελασγική, Διηνέκη, ονομάζοντάς τους "φερέφωνα του Κούλη"!! - Τί προσπαθούν να σκεπάσουν οι του "Κινήματος 21" με αυτές της ανυπόστατες κατηγορίες κατά των συναδέλφων μπλόγκερ και αποδεδειγμένα καθαρών κι ειλικρινών πατριωτών-αγωνιστών...;;;

Σχόλιο Διόδοτου: Σύμφωνα με τον κο Χατζάρα, "η Πελασγική δεν έχει το δικαίωμα να γράφει άρθρα που αποκαλύπτουν τις βρωμιές του Ανδρέα Παπανδρέου", η Πόπη Σουφλή "δεν έχει το δικαίωμα να ρωτάει τον κο Μπέχλη αν υπάρχουν μασώνοι στο κίνημά του", ο Διηνέκης, εφόσον βοήθησε καλοπροαίρετα και με ενθουσιασμό το Κίνημα 21 να φτάσει σε τρελλά ποσοστά, τώρα είναι αχρείαστος και "δεν έχει το δικαίωμα να σκαλίζει περαιτέρω αλήθειες". 


  Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ (+εδώ)

40 σχόλια:

  1. Ο τελευταίος σύνδεσμος (+εδώ) ίσως κάνει πάνω από 3 λεπτά να ανοίξει κανονικά. Οδηγεί στο σχόλιο 5 Ιουλίου 2022 - 12:47 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυκλοφορεί η φήμη οτι το SCOTUS (ανώτατο δικαστήριο ΗΠΑ) έχει ΗΔΗ ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020 και οτι έχει ΗΔΗ εκδώσει ΑΠΟΦΑΣΗ για επιστροφή του DJT στην προεδρία. Οι πληροφορίες είναι απο κάποιον Φιλ Γκοντλέφσκι, ο οποίος έκανε ένα live μετά το γκρέμισμα των λίθων του χάους στην Γεωργία. Επίσης απο ό,τι κατάλαβα είπε οτι οι δικαστές του SCOTUS είναι ΗΔΗ υπο στρατιωτική προστασία και οτι έχουν διακόψει τις εργασίες του δικαστηρίου.

    Όσο αφορά την καταστροφή των λίθων, είπε οτι έγινε απο το CERN (!!!) και ήταν η πρώτη απο μια σειρά καταστροφών που θα επακολουθήσουν, σε ενεργειακά σημεία του πλανήτη, τα οποία είχαν καταληφθεί απο τη ΝΤΠ !!!

    Τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται. Αν προσθέσουμε και το γεγονός των έντονων φημών οτι επίκειται οικονομικό γεγονός στην Ελλάδα το φθινόπωρο (κούρεμα καταθέσεων ;;), φαίνεται οτι τα γεγονότα αρχίζουν και τρέχουν.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ τα περί Γκοντλέφσκι τα είδα στο χθεσινό live του Τουρναβίτη (ναι, τους παρακολουθώ ΟΛΟΥΣ και κρίνω), ο οποίος μεταγλωτίζει τα Live του.

    Κώστα, συγνώμη που το αναρτώ εδώ, αλλά είναι το πιο πρόσφατο άρθρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει boy, και σε ευχαριστούμε πολύ! Όσο για τον Τουρναβίτη.. παρόλο που φαίνονται λίγο αστεία τα καπελάκια και τα λάβαρα που φαίνονται με το "Make America Great Again", τείνει να αποδειχτεί ο πιο σοβαρός σε σχέση με τους υπόλοιπους "αφυπνιστές" γύρω γύρω...

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ Κώστα, σ' ευχαριστώ που δεν μένεις αμέτοχος σ' αυτή τη λυσσασμένη και χυδαία επίθεση του Χατζάρα και του Μπέχλη (πάνε πακέτο αυτοί οι δυο) σε βάρος τριών ιστολόγων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και το δικό μου ιστολόγιο ATTIKANEA.INFO.
    Μια μικρή επισήμανση: Η ερώτηση περί μασσόνων στο κομματάκι του Μπέχλη, ετέθη από πρόεδρο Κινήματος και όχι από εμένα. Εγώ απλώς στις αναρτήσεις μου που αφορούν στον Μπέχλη και μεταγενέστερα στον Χατζάρα, μετέφερα επακριβώς την ερώτηση. Έπεται συναρπαστική συνέχεια, καθότι το βαρέλι χυδαιότητας και των δυο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ. Ετοιμάσου να χαρακτηρίσει κι εσένα ο Χατζάρας, ως ... "φερέφωνο του Μητσοτάκη"... ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, Όχι! ..θα του πάω κόντρα! Θα τού πω ότι είμαι πρακτοράκι της Μαρέγκας. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  4. Κώστα, όχι αστεία, ο Χατζάρας είναι ικανός να αρχίσει να πολεμάει κι εσένα όπως λέει η Πόπη. Εσένα που έχεις κάνει 18 δημοσιεύσεις από το ιστολόγιο του που τον κολακεύανε.
    Λες να σε πει τετραεμβολιασμένο; χαχαχα Και δεν αστειεύομαι, γιατί ο αχα'ι'ρευτος συκοφάντης είπε την Πόπη τριπλοεμβολιασμένη και τον Διηνέκη διπλοεμβολιασμένο και ότι εισπράττει παράνομα την σύνταξη της θανούσης μητέρας του, πράγμα που ο Διηνέκης δεν θα το έκανε ποτέ, κι αν το ειχε κάνει δεν θα τολμούσε να βάλει διάφορες αναρτήσεις στο παρελθόν που αποκάλυπταν επώνυμα λαμόγια παρανόμως εισπράξαντες τις συντάξεις των γονιών τους.
    Εύγε που υποστηρίζεις φίλους ιστολόγους από τις συκοφαντίες κακοπροαίρετων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος διαβάζει Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, μπορεί να δει από τις ώρες δημοσιεύσεων ότι τις πρωινές ώρες δεν μπαίνουν αναρτήσεις, γιατί ο Διηνέκης παλεύει με το 8ωρο μεροκάματο όπως όλοι μας.
      Το τί λέει ο Χατζάρας κι ο κάθε κακοπροαίρετος, πάει στον βρόντο.

      Διαγραφή
  5. Κώστα, νεοτερα..

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/07/blog-post_20.html

    https://attikanea.info/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε οχι και μητσοτακικός το φιλαράκι μου ο Διηνεκης. Όλοι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια,όπως όλοι γνωρίζουμε τι εστι χατζάρας. Νομίζουμε ότι με το να ασχολείσθε με σκουπίδια μόνο αξία τους δίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως,
      στο παρελθόν, καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν, ασχοληθήκαμε, γιατί εξαπατηθήκαμε.

      Διαγραφή
    2. ολοι ελπιζουμε σε καποιον να παρει ηγεσια .Θα το ξαναπω .ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ .Ο εν λογω κυριος ειναι πολιτικο πιονι επι Ανδρεα .Μαλλον συνεχιζει να ειναι .Τωρα για τον κο Μπεχλη ξερω απο οτι διαβαζα οτι ο διηνεκης τον εκθειαζε σε αρθρα , βιντεακια κτλπ . κριμα για την εσχατη γραμμη γιατι τωρα τον φτυνουν σαν λεμονοκουπα (εφοσον νομιζουν οτι δεν το χρειαζονται πια )αλλα κατι μου λεει μεσα μου οτι εχει δικιο .(ο διηνεκης) που αναφερει Υπηρεσιες και συγκεκριμενο σχεδιο πισω απο αυτο ,, γιατι πολλα μπατριωτικα ακουγονται και κανενα υπερ της πατριδος .και πολλοι ειναι χωμενοι πισω απο το παιχνιδι της εξουσιας .

      Διαγραφή
  7. Μιχαλης Σκορπιος09 Ιουλίου, 2022 19:10

    Χαζαρας ειπατε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Χατζάρας είναι Αυριανιστής, ως γνήσιος παλαιοπασόκος. Ενώ έχει μεγάλες ικανότητες, δεν μπορεί να προχωρήσει παραπέρα, σαν το γέρικο σκυλί που δεν μαθαίνει καινούρια κόλπα. Νομίζει πως έτσι κάνει "προεκλογικό αγώνα". Δεν ξέρει άλλο τρόπο εκτός απ' την λάσπη.
    Πελασγική, Πόπη, Διηνέκης, δεν είναι οι μόνοι τους οποίους έχει συκοφαντήσει. Από την πρώτη στιγμή που άρχισε ο Μπέχλης τις περιοδείες, άρχισε κι ο Χατζάρας την συκοφαντική εκστρατεία, κατά όλων όσων διεκδικούν μερίδιο στην ίδια εκλογική πίτα.
    Πάσχει από διανοητική αρτηριοσκλήρωση, νομίζει ότι ζει στο '80. Ου γαρ έρχεται μόνον.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζει στο '80..;;;
      Ε να τού αφιερώσουμε αυτό:
      https://www.youtube.com/watch?v=YewVugPHon4
      🤣
      "Eίναι θαύμα" που επιβιώνει ακόμα στην σημερινή στημένη πολιτική πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    2. Χαχααα..... Σε περίλαβε κι εσένα, κυρ-Σαΐνη:
      http://deltio11.blogspot.com/2022/07/blog-post_44.html
      http://deltio11.blogspot.com/2022/07/blog-post_53.html

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Φίλε ανώνυμε, ήθελα να γράψω κάτι για τον Χατζάρα αλλά εσύ τα είπες καλύτερα! Αναίτια, αιώνιος lover του Ανδρέα του Πανπαδρεέου... ΔΕΝ πας μπροστά έτσι... μάλλον απομονώνεσαι! Γιατί κ. Χατζάρα έτσι ? Σου λείπει μάλλον λίγο πατρικό χάδι και ο Αντρέας σου στο δίνει .... και κλείνεις τα ματάκια για το χάος που προκάλεσε αυτός πρώτος!

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Μνκ,
      ναι, τα είδα και πόνεσε το στομάχι μου απ' το γέλιο..
      Και προβλέπω να πέφτει κι άλλο γέλιο από Σουφλή μεριά..

      ΒΛΟΓΚΕΡ ΣΑΪΝΗΣ 🤣

      Διαγραφή
    5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Δεν πρόλαβα να το πω, και να η συνέχεια:
      https://attikanea.info/%CE%B2%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%81%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC/

      Η δε γατούλα, τέζα από μπύρα (στην αρχή), είναι όλα τα λεφτά! Χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. Μιχαλης Σκορπιος10 Ιουλίου, 2022 00:08

      Το λασπομενο γουρουνι και ο γατος που κρατα τα αα τα ααα τεσπα αυτα μωρε καταλαβες εινα ολα τα λεφτα Αααααχαχαχαχαχεχεχεχεχεχεχε

      Διαγραφή
  9. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Διοικητικο Εφετειο Αθηνων //
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 200.000 ΕΥΡΩ (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ 14ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ //
    ΤΟΣΗ ΙΝΕ Η ΑΞΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΕ ΤΩΝ ΧΑ(Τ)ΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ,

      http://www.oparlapipas.gr/2022/07/nea-9000000000-ekanan.html

      ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ...

      Διαγραφή
    2. Πρόκειται για εμβόλιο κατά της ιλσράς

      Διαγραφή
    3. Το άρθρο δεν μιλάει για το μπόλι του κοριτσιού.

      Άννα

      Διαγραφή
  10. Μιχαλης Σκορπιος09 Ιουλίου, 2022 23:19

    https://youtu.be/VfPmHOwZ-go Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΑΛΥΤΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΕΝΑΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΠΟΣΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.

    ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΡΕΤΕΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;
    KI AN ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΆ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ"; ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΑΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΑΙΣΥΜΝΗΤΗ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ.
      ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ....

      Διαγραφή
  12. ΌΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
    ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ......ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΙΤΟΥΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
    ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ......
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που γράψατε, μόνον ένας νοήμων και βαθιά πολιτικοποιημένος αλλά ουχί κομματικοποιημένος τα γράφει. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Η ΔΠ είναι απ' τα μεγαλύτερα αστέρια μας Πόπη. Θα την γνωρίσεις κι από κοντά, ελπίζω σύντομα. Θα σού έρθουμε για καφεδάκι στον όμορφο κήπο σου.

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστώ αμφότερους για τα καλά σας σχόλια ΑΛΛΑ απλά εξέφρασα όσα οι ΕΛΛΗΝΕΣ νιώθουν και πιστεύουν, ευτυχώς ΤΩΡΑ πια ένα μεγάλο ποσοστό έχει ξεφύγει από το μαντρί τους τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα... το πολιτικό προσωπικό τους έχει τελειώσει και προσπαθούν εναγωνίως να σιάξουν άλλο αλλά δεν τους κάθεται και σε αυτό υπεύθυνοι είσαστε όλοι εσείς της πρώτης γραμμής...
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Κωστή, θα σας περιμένω με χαρά και τους δυο... τουλάχιστον εσύ, ξέρεις χρόνια τώρα, πόσο φιλόξενα υποδέχομαι τους φίλους μου, σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, χωρίς πρόκες και με φαγητά καλομαγειρεμένα... σε αντίθεση με τις ψευτιές, τις ανακρίβειες και τις χυδαιότητες των γνωστών πολιτικών ψευτοθόδωρων...

      Αγαπητή Δ.Π. έδωσες τον ακριβή προσδιορισμό: "το πολιτικό προσωπικό τους έχει τελειώσει και προσπαθούν εναγωνίως να σιάξουν άλλο αλλά δεν τους κάθεται"...

      Πως να τους κάτσει η χαμέρπεια τέτοιων προσώπων;;;

      Διαγραφή
  13. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ
    Αδιαφορία αξίζει σε κάτι τέτοιους ΤΥΠΟΥΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν γνωρίζω καθόλου όλους αυτούς, δεν προλαβαίνω ν' ασχοληθώ, αλλά και μόνο που είναι λάτρης ΠΑΣΟΚ/Παπανδρέου δεν με νοιάζει καν να τους μάθω κιόλας. Για τους μπλόγκερς γνωρίζω πολύ λίγο, τυχαινει τους διαβάζω μερικές φορές.
    Αλλά γενικά για να παρακολουθήσει κανείς την κάθε ιστορία που προκύπτει στον πατριωτικό χώρο απαιτεί χρόνο και δυστυχώς δεν έχω με αποτέλεσμα όταν προσπαθώ να μπερδεύομαι με τα "μου είπες, σου είπα, του είπε" και τα σχόλια στα σχόλια.
    Τώρα θα μου πεις κακώς δεν παρακολουείς πολύ τα πράγματα αλλά τι να γίνει που για κάποιον που χρειάζεται πολύ διάβασμα για να καταλάβει, η ζωή είναι δύσκολη να του επιτρέψει.
    Πάντως με εκφράζει το σχόλιο της ΔΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φοβερός ο Phil Lynot 👌
    Θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχα μάθει είναι Ιρλανδός 😁
    (μαμά πλευρά)

    Τέλειο το τραγούδι. Μην πιστεύεις λέξη 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή