Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

7ο Τσακώνικο Συνέδριο (Σεπτ.2013) - Δημήτριος Μιχαλόπουλος

 Σχόλιο Κ-Τ : Θα ακούσετε ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! από τον ιστορικό κο Δ.Μιχαλόπουλο, ο οποίος είναι και φίλος του ιστολογίου μας.

8 σχόλια:

 1. to katebasa idi ...eyxaristoyme./ trofi gia ereyna

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εδώ, κατεβάζετε δωρεάν, βιβλία του κυρίου Μιχαλόπουλου:

  https://uopeople.academia.edu/DMichalopoulos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ότι πρέπει για εποικοδομητική εκμετάλλευση της καλοκαιρινής ραστώνης αντί των πετσοκάναλων. Merci monsieur!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δ. Μιχαλοπουλος ενας εξ ορισμου αδικημενος ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ επιστημονας γιατι δεν ενεδωσε στις απαιτησεις των ελληνοφωνων ρουφιανων .
  Θα επρεπε να εχει την Εδρα Ιστοριας στο Πανεπιστημιο Αθηνων. Αντι αυτου την εχει ενας ρουφιανος ο Λιακος, χαρις σε καποιον Παπανδροπουλο και ενα αλλο ελληνοφωνο ρεταλι τον Αλεβιζατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ Aνωνυμον 10 Αυγουστου, 2022 03.03

  Ευγε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ἀγαπητέ Κώστα,εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τό βίντεο-ὁμιλία τοῦ ἐξαιρέτου καθηγητοῦ κ. Μιχαλοπούλου. Ὄντως ἀκούστηκαν πάρα πολύ ἐνδιαφέρουσες πληροφορίες !

  Τό ἀναδημοσίευσα : https://sxolianews.blogspot.com/2022/08/blog-post_83.html

  Εὐχαριστοῦμε καί γιά τήν δ/νσιν μέ τά βιβλία.

  Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή